נכתב במקור על ידי
Mescaline
אני כותב את מה שאתה תקרא לא במצב הכי פיכח או פיקח איך שלא תקראו לזה..ככה שבשביל שתקרא תהודעה הזאת ותבין באיזו שפה אני מדבר מומלץ לפתוח קצת תראש או לפחות לנסות
אתה נשמע מתוסכל מהחיים אם אתה חושב שמי שלא מושפע מהחברה ובמקום ללכת אחרי העדר עם החיים של "עבודה אישה ילדים" שאגב זה חיים מסריחים רצח בונה לעצמו עתיד ע''י האמת שלו הוא חי בסרט. עצם העובדה שאתה מחפש "פרטים ודברים מועילים" מאנשים שהם לא אתה ומנסה להדמות להם ומחפש נוסחת קסם שאם טיילר ובייקר יגידו אותה אתם תהיו עשירים או אנאערף לא זה לא הולך ככה כפרה..
אנשים כמוך שמזלזלים בי וצוחקים על מי שאני לעולם לא יפילו אותי, כל פעם שאני מגיע להישג הכי קטן שמקרב אותי למטרה שלי כולכם משתתקים או מוצאים משהו חדש לזיין עליו תשכל, ולרוב זה אנשים בעלי בטחון עצמי נמוך שמחפשים באחרים את הפאקים שלהם אתם צוחקים על עצמכם ומפרשים את זה ל"הוא חי בסרט" ולא מבינים שכל החיים שלכם זה שקר אחד גדול. אתם לא אתם. אתם חיים בסרט בזמן שיש אנשים שהם האלוהים של עצמם.
אני עושה מה שאני מאמין בו. אני חי בשביל האמת שלי. מה שלא ניתן להגיד על מושפעים למינהם. לא פחות ולא יותר. ועל הזין שלי "נכון" ו"לא נכון" בעולם שאני חי בו אין נכון ולא נכון אין מקום וזמן אין עוד זבל שקיים רק במוח של בנאדם פשוט שהוא זומבי של המערכת
גם אם אכשל ויהרגו אותי אני אמות או סתם לא יצא ממני משהו מיוחד לפחות אני אמות עם חיוך על הפנים במחשבה שהייתי עצמי ולא ניסיתי להדמות למשהו שלימדו אותי להדמות אליו בבית ספר