קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 18:27
  2. תיכנסו דחוף!!! יש פה שירים של ילד ששר משהו בן זונה!!!!! יותר טוב משריף!!!!!
    על ידי snoop dog! dog בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 00:06
  3. תיכנסו דחוף!!! יש פה שירים של ילד ששר משהו בן זונה!!!!! יותר טוב משריף!!!!!
    על ידי snoop dog! dog בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:06
  4. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 21:12
  5. חנן ילד הפלא - עזבי אותי לנפשי
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

מה זה ילד מערכת?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

ברירת מחדל מה זה ילד מערכת?

מה זה ילד מערכת?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אחד שכבול לשגרה ופוחד לצאת מול הרוב עם הדעה שלו מכל מיני סיבות אם זה שהוא חושב שיצחקו עליו, שיצאו נגדו, שלא יצטרפו אליו וכו' וכו'.
    יעני אחד שהולך עם הזרם גם אם זה טוב בשבילו וגם אם זה לא.

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

ההומור של טיילר ובייקר - כי אם אתם לא מבינים אותו, אתם חלק מהבדיחה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    ההומור של טיילר ובייקר - כי אם אתם לא מבינים אותו, אתם חלק מהבדיחה.
    אז איך אני הופך להיות כמו מארק צוקרברג או כמו וורן באפט?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Millionaire צפיה בהודעה
    אז איך אני הופך להיות כמו מארק צוקרברג או כמו וורן באפט?
    חחחחח תן להם להתבגר לצאת מהסרט/ספר

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

אם הייתם שומעים תסיפור של טיילר ולמה הוא יוצא נגד המערכת אולי הייתם מבינים יותר על מאיפה הגישה שלו ביחס למערכת
    תכלס מערכת זה חרא..שתדעו לידע כללי כזה

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    אם הייתם שומעים תסיפור של טיילר ולמה הוא יוצא נגד המערכת אולי הייתם מבינים יותר על מאיפה הגישה שלו ביחס למערכת
    תכלס מערכת זה חרא..שתדעו לידע כללי כזה
    סבבה כולנו יודעים התפוז המכני מראה את זה "יפה"
    אבל פרטים ודברים מועילים במקום שטויות

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    חחחחח תן להם להתבגר לצאת מהסרט/ספר
    אני כותב את מה שאתה תקרא לא במצב הכי פיכח או פיקח איך שלא תקראו לזה..ככה שבשביל שתקרא תהודעה הזאת ותבין באיזו שפה אני מדבר מומלץ לפתוח קצת תראש או לפחות לנסות

אתה נשמע מתוסכל מהחיים אם אתה חושב שמי שלא מושפע מהחברה ובמקום ללכת אחרי העדר עם החיים של "עבודה אישה ילדים" שאגב זה חיים מסריחים רצח בונה לעצמו עתיד ע''י האמת שלו הוא חי בסרט. עצם העובדה שאתה מחפש "פרטים ודברים מועילים" מאנשים שהם לא אתה ומנסה להדמות להם ומחפש נוסחת קסם שאם טיילר ובייקר יגידו אותה אתם תהיו עשירים או אנאערף לא זה לא הולך ככה כפרה..
    אנשים כמוך שמזלזלים בי וצוחקים על מי שאני לעולם לא יפילו אותי, כל פעם שאני מגיע להישג הכי קטן שמקרב אותי למטרה שלי כולכם משתתקים או מוצאים משהו חדש לזיין עליו תשכל, ולרוב זה אנשים בעלי בטחון עצמי נמוך שמחפשים באחרים את הפאקים שלהם אתם צוחקים על עצמכם ומפרשים את זה ל"הוא חי בסרט" ולא מבינים שכל החיים שלכם זה שקר אחד גדול. אתם לא אתם. אתם חיים בסרט בזמן שיש אנשים שהם האלוהים של עצמם.

אני עושה מה שאני מאמין בו. אני חי בשביל האמת שלי. מה שלא ניתן להגיד על מושפעים למינהם. לא פחות ולא יותר. ועל הזין שלי "נכון" ו"לא נכון" בעולם שאני חי בו אין נכון ולא נכון אין מקום וזמן אין עוד זבל שקיים רק במוח של בנאדם פשוט שהוא זומבי של המערכת
    גם אם אכשל ויהרגו אותי אני אמות או סתם לא יצא ממני משהו מיוחד לפחות אני אמות עם חיוך על הפנים במחשבה שהייתי עצמי ולא ניסיתי להדמות למשהו שלימדו אותי להדמות אליו בבית ספר
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 10-03-2012 בשעה 05:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    אני כותב את מה שאתה תקרא לא במצב הכי פיכח או פיקח איך שלא תקראו לזה..ככה שבשביל שתקרא תהודעה הזאת ותבין באיזו שפה אני מדבר מומלץ לפתוח קצת תראש או לפחות לנסות

אתה נשמע מתוסכל מהחיים אם אתה חושב שמי שלא מושפע מהחברה ובמקום ללכת אחרי העדר עם החיים של "עבודה אישה ילדים" שאגב זה חיים מסריחים רצח בונה לעצמו עתיד ע''י האמת שלו הוא חי בסרט. עצם העובדה שאתה מחפש "פרטים ודברים מועילים" מאנשים שהם לא אתה ומנסה להדמות להם ומחפש נוסחת קסם שאם טיילר ובייקר יגידו אותה אתם תהיו עשירים או אנאערף לא זה לא הולך ככה כפרה..
    אנשים כמוך שמזלזלים בי וצוחקים על מי שאני לעולם לא יפילו אותי, כל פעם שאני מגיע להישג הכי קטן שמקרב אותי למטרה שלי כולכם משתתקים או מוצאים משהו חדש לזיין עליו תשכל, ולרוב זה אנשים בעלי בטחון עצמי נמוך שמחפשים באחרים את הפאקים שלהם אתם צוחקים על עצמכם ומפרשים את זה ל"הוא חי בסרט" ולא מבינים שכל החיים שלכם זה שקר אחד גדול. אתם לא אתם. אתם חיים בסרט בזמן שיש אנשים שהם האלוהים של עצמם.

אני עושה מה שאני מאמין בו. אני חי בשביל האמת שלי. מה שלא ניתן להגיד על מושפעים למינהם. לא פחות ולא יותר. ועל הזין שלי "נכון" ו"לא נכון" בעולם שאני חי בו אין נכון ולא נכון אין מקום וזמן אין עוד זבל שקיים רק במוח של בנאדם פשוט שהוא זומבי של המערכת
    גם אם אכשל ויהרגו אותי אני אמות או סתם לא יצא ממני משהו מיוחד לפחות אני אמות עם חיוך על הפנים במחשבה שהייתי עצמי ולא ניסיתי להדמות למשהו שלימדו אותי להדמות אליו בבית ספר
    אני מסכים איתך ברמות שאתה לא מתאר לעצמך, כתבת זה מעולה. הזכרתי לי את כל שאר החברים שלי שהם AFC אחד-אחד וכל פעם שאני הולך לדבר עם אנשים בנכחותם הם חושבים שאני מציק וחופר להם. הם לא מבינים כלום מהחיים שלהם, ואני פשוט שותק ומשאיר אותם אידיוטים, אין לי כוח להסביר להם, במילא הם לא יבינו. ודוגמא לילדי מערכת, אתמול כמה מהם נכנסו למסעדה, ובגגל שהם רצו לאכול במסעדה אחרת כמה דקות אחרי שהם התיישבו בשולחן, הם יצאו מהיציאה האחורית כדי שהמארחת והמלצרית לא יראו אותם. "פאדיחות", "לא נעים", that´s what the said.

אל תהיה כזה.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect