קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] זה יפריע לכם אם השרת הוא על V62 (אני יודע שזה לא קשור, אבל זה לא ספאם!)
    על ידי CruzerBlade בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-06-2011, 17:29
  2. אני יודע שזה לא קשור אבל בבקשה כנסו
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-11-2006, 13:09
  3. אני יודע שזה לא קשור לפה אבל אני חייב
    על ידי TaMiR בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 07:52
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 20:42
  5. אני יודע שזה לא קשור אבל זה חשוב לי :)
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 11:52
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 10 << ראשון ... 45678 ... אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 148

OT: אני יודע שזה לא קשור, אבל לא יכולתי להתעלם, דיון צבא. - עמוד 6

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

חחחחחח איי איי איי איזה הודעות

אכן מסכים עם פותח האשכול צבא זה 3 שנים לתרום למדינה שלכם וצה"ל משקיע בהרבה דברים אחרים שקשורים לצבא חוץ ממשכורות לחיילים סדירים...
    אני חושב שכל אחד צריך להתגייס ולהביא 3 שנים שבאמת יש תפקידים שיכולים לקדם ולהיחשף להרבה דברים וגם כי אנחנו יושבים פה בגלל מורעלים אחרים שאולי כן אכלו זין מהמדינה והקריבו תחיים שלהם בשבילה אבל ואללה אנחנו פה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    לא צריך אפילו צבא מקצועי אפילו משכורת מינימום עדיף מהחרא שיש עכשיו זה לא אמיתי פשוט. ככה לא יהיה משתמטים ואף אחד לא ירגיש "פראייר" כי הוא סוג של יעבוד בשנים האלה. מה בעיה לקחת מהדוסים המסריחים האלה ולתת לחיילים? למדינה יש פול תקציב ובמקום זה הם מעלים לחברי כנסת תשכר באלפי שקלים ומעלים תשכר של הרבנים המסריחים האלה בעשרות אלפי שקלים אבל מהחיילים לוקחים אפילו נסיעות!! מה יהיה??? איך חייל אמור לחיות משכר שמספיק בקושי לשקית ירוק ולבקבוק וויסקי?? אתם אמיתיים יענו?

תגידו אתם עד כדי כל טמבלים ועיוורים ולא רואים שהמדינה מחרבנת עליכם?
    הממשלה והדוסים צוחקים עליכם ואתם ממשיכים להיות עיוורים.
    כסף? זו הבעיה? זה מה שהיה גורם לך עכשיו לקחת את עצמך לבקום?

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

מה צבא מקצועי מה אתם ילדים טמבלים טיפה הגיון אנחנו מדינה קטנה שמוקפת באויבים, תתחשבו טיפה בפאקינג מדינה שלכם תאמינו לי שאתם יכולים להסתלבט על מי שלוקח החלטות אבל הם פי 20 יותר חכמים מכל אחד פה ויש עוד מיליון שיקולים שאתם אפילו לא לוקחים, מה אתם עד כדי כך מפונקים רק כסף יש לכם בראש?

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    הטימטום נשפך מההודעה שלך. אתה מודע לזה שהחינוך הפרטי עולה באלפי מונים על החינוך הציבורי בכל היבט שקיים? תחשוב מה זה אומר על האנלוגיה שלך.
    אני לא יודע על איזה היבט אתה מסתכל, אבל חינוך פרטי רק מגדיל הפרשי מעמדות ופוגע במעמד החלש. עם זה אתה לא יכול להתווכח.
    אתה לא רוצה שזה ייקרה לצבא שלך. אתה לא רוצה שהוא יגרום לזה שאנשים יעברו מצבא לצבא סתם על חשבון טובה אישית, וייגרמו להפרשי פערים בין מדינות חזקות לחלשות. החזקות ייתחזקו יותר והחלשות ייחלשו יותר. אתה לא ידוע באיזה צד של המפה אתה תהיה אז אתה גם לא יכול לדעת אם זה לטובתך או לרעתך. אלא אם אתה ארה"ב או סין או רוסיה וברור שיש לך את אחד מהצבאות החזקים בעולם.
    לחינוך פרטי יש יתרונות על חינוך ציבורי, אבל רק מעטים יכולים להרשות אותו ואני לא הולך להכנס עכשיו לוויכוח של מה עדיף איתך, כי לא על זה אנחנו מדברים.

נ.ב- קללות והשמצות לא יקדמו את זה לשום מקום. אתה רוצה להתווכח? תעשה את זה כמו שצריך.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

ציטוט נכתב במקור על ידי _Hope_ צפיה בהודעה
    מה צבא מקצועי מה אתם ילדים טמבלים טיפה הגיון אנחנו מדינה קטנה שמוקפת באויבים, תתחשבו טיפה בפאקינג מדינה שלכם תאמינו לי שאתם יכולים להסתלבט על מי שלוקח החלטות אבל הם פי 20 יותר חכמים מכל אחד פה ויש עוד מיליון שיקולים שאתם אפילו לא לוקחים, מה אתם עד כדי כך מפונקים רק כסף יש לכם בראש?
    כן כן בטח יותר חכמים ממני שמענו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לתת כסף לרבנים שבא לי לשים בהם דקירה מהשטויות שהם מדברים ולקחת מחיילים נסיעות ממש חכם מה אני אגיד לך
    אתם לא מבינים שהם משתינים עליכם בקשת הא?

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    כסף? זו הבעיה? זה מה שהיה גורם לך עכשיו לקחת את עצמך לבקום?
    המדינה הזאת צריכה להגיד תודה שבנאדם כמוני בכלל קם בבוקר בשביל לעלות לאוטובוס, לבוא לבקום המסריח הזה שלהם רק כדי שיגידו שהם לא צריכים אותי.

זאת לא מדינה שלי לא נולדתי פה אני לא יהודי ואני לא שייך לפה בכלל. עצם העובדה שהשתנתי לכיוון שלהם אומרת שעשיתי מעל ומעבר.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

המדינה הזאת צריכה להגיד תודה שבנאדם כמוני בכלל קם בבוקר בשביל לעלות לאוטובוס, לבוא לבקום המסריח הזה שלהם רק כדי שיגידו שהם לא צריכים אותי.

זאת לא מדינה שלי לא נולדתי פה אני לא יהודי ואני לא שייך לפה בכלל. עצם העובדה שהשתנתי לכיוון שלהם אומרת שעשיתי מעל ומעבר.
    במקום לדבר באוויר כשאף אחד לא ממש מבין למה אתה מתכוון, אתה מוכן לפרט מה הכוונה לא יהודי ולא שייך לפה?

והכסף שנותנים לרבנים זה הכל משחקים פוליטיים נקודה. הינה, יצאה מחאה לפני כמה שבועות בקשר לחוק טל ועובדה שהיא עבדה, אז אני לא מבין מה הקטע להתבכיין?
    בסופו של דבר הרוב בעם ישיג את מה שהוא רוצה, הדבר היחיד שהוא צריך להיות זה להיות מאוחד, ככה הוא יצליח להשיג מהממשלה את כל מה שהוא צריך ורוצה.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

מה הכוונה לא יהודי ולא שייך לפה? בדיוק מה שאתה קורא, אני לא יהודי ואני לא מרגיש שייך למדינה (אבל כן מרגיש שייך להוליווד ומקומות קצת יותר מתקדמים בעולם מפה)
    לא רוצה למות באיזו מלחמה במדינה הזאת, זה לא מוות שמגיע לי לקבל. למרות שאני הולך למות צעיר יחסית אבל לא ככה, מעדיף למות בשביל חצי גרם קוק ולא בשביל המדינה שבה אני נחשב אחד ש"אמור לשרת את הגזע הנבחר" עלק כי אני "כופר" על פי הדוסים ששולטים פה במדינה

על הזין שלי המחאות האלה, מי שמחפש שהממשלה תעזור לו הוא ולא עוזר לעצמו אני מחרבן עליו. זאת גישה של לוזרים ועניים - הם מחכים שהממשלה תתן להם משהו במקום לקום ולמצוא את מה שהם מחפשים גם אם זה במקום אחר. מי שלא דואג לתחת שלו אף אחד לא ידאג לו. זה למה רואים כל מיני ניצולי שואה וחסידי אומות עולם או וואטאבר אחר חיים ברחוב כמו מסכנים והממשלה משתינה עליהם בקשת אבל מה?? הם נתנו מעל ומעבר!! אז למה הם חיים כמו הנרקומן מתחנה מרכזית?? אה?
    ולעומת זאת איזה אוליגרך רוסי שניצל תמצב הכלכלי לפני כ20 שנה מריץ שורות במיאמי על תחת של חשפניות בתוך לימוזינה. או איזה סוחר סמים או סרסור שחי כמו מלך.. ככה זה החיים כמה שאתה יותר אגואיסט אתה מקבל יותר אין מה לעשות..זה לא שאני מדמיין את זה זה מה שקורה בעולם..תתעסק בעצמך או שתגמור בתור אחד שדורכים עליו

היה את מחאת האוהלים המעפנה הזאת שממה שראיתי מליון וחצי יצא לרחובות. ו..? עדיין נשארתם עם מינוס ענקי בבנק ולא קיבלתם שום דירה בשום רוטשילד והמחירים רק עלו. מתי תבינו שהם מחרבנים עליכם?? מתי?!

"עם"..פאקינג 100 שמאלנים ו3 שכונות של דוסים שולטות לכם בכל חוקי המדינה ואתם מדברים איתי על "עם"..לבעוט כמה סודנים אין לכם ביצים, למחוק את עזה גם אין לכם ביצים ולרסס כמה דוסים אין לכם ביצים אז מה יהיה? המדינה הזאת אוטוטו תימחק מהמפה או שתהיה פה מלחמת אזרחים לפני למה אני אישית הכרתי אנשים שככה קרובים מלשים סכין בגרון לדוס הראשון שהם רואים
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 12-03-2012 בשעה 11:59.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

מה הכוונה לא יהודי ולא שייך לפה? בדיוק מה שאתה קורא, אני לא יהודי ואני לא מרגיש שייך למדינה (אבל כן מרגיש שייך להוליווד ומקומות קצת יותר מתקדמים בעולם מפה)
    לא רוצה למות באיזו מלחמה במדינה הזאת, זה לא מוות שמגיע לי לקבל. למרות שאני הולך למות צעיר יחסית אבל לא ככה, מעדיף למות בשביל חצי גרם קוק ולא בשביל המדינה שבה אני נחשב אחד ש"אמור לשרת את הגזע הנבחר" עלק כי אני "כופר" על פי הדוסים ששולטים פה במדינה

על הזין שלי המחאות האלה, מי שמחפש שהממשלה תעזור לו הוא ולא עוזר לעצמו אני מחרבן עליו. זאת גישה של לוזרים ועניים - הם מחכים שהממשלה תתן להם משהו במקום לקום ולמצוא את מה שהם מחפשים גם אם זה במקום אחר. מי שלא דואג לתחת שלו אף אחד לא ידאג לו. זה למה רואים כל מיני ניצולי שואה וחסידי אומות עולם או וואטאבר אחר חיים ברחוב כמו מסכנים והממשלה משתינה עליהם בקשת אבל מה?? הם נתנו מעל ומעבר!! אז למה הם חיים כמו הנרקומן מתחנה מרכזית?? אה?
    ולעומת זאת איזה אוליגרך רוסי שניצל תמצב הכלכלי לפני כ20 שנה מריץ שורות במיאמי על תחת של חשפניות בתוך לימוזינה. או איזה סוחר סמים או סרסור שחי כמו מלך.. ככה זה החיים כמה שאתה יותר אגואיסט אתה מקבל יותר אין מה לעשות..זה לא שאני מדמיין את זה זה מה שקורה בעולם..תתעסק בעצמך או שתגמור בתור אחד שדורכים עליו

היה את מחאת האוהלים המעפנה הזאת שממה שראיתי מליון וחצי יצא לרחובות. ו..? עדיין נשארתם עם מינוס ענקי בבנק ולא קיבלתם שום דירה בשום רוטשילד והמחירים רק עלו. מתי תבינו שהם מחרבנים עליכם?? מתי?!

"עם"..פאקינג 100 שמאלנים ו3 שכונות של דוסים שולטות לכם בכל חוקי המדינה ואתם מדברים איתי על "עם"..לבעוט כמה סודנים אין לכם ביצים, למחוק את עזה גם אין לכם ביצים ולרסס כמה דוסים אין לכם ביצים אז מה יהיה? המדינה הזאת אוטוטו תימחק מהמפה או שתהיה פה מלחמת אזרחים לפני למה אני אישית הכרתי אנשים שככה קרובים מלשים סכין בגרון לדוס הראשון שהם רואים
    אתה מדבר על ארה"ב כאילו המקום טוב יותר. רק שתדע שאובמה בזמן האחרון הצליח אחרי התנגדות רבה ומטורפת ליצור איזה ביטוח כללי שחל על כולם, ככה שאנשים בלי עבודה לא ייזרקו לרחוב בלי שום קיצבה.

אם אתה חושב שכל אחד צריך להשתין על כל אחד בשביל לחיות, ושאנחנו פה בג'ונגל, אז זאת נימה מאוד מאוד פסימית. מה, לחלש אין סיכוי? אין לנו חברה קצת יותר מתקדמת מהטבע? אין פה סיכוי לאנשים שבאמת אכפת להם מעצמם ולא רק מהתחת שלהם? אין אנשים שמתעשרים וגם שומרים על החוק? אין אנשים שמצליחים בלי לרמוס אחרים? זה שיש עבריין סמים אחד שהצליח בגדול ועשה מלא כסף, לא אומר שכל מי שעושה את זה יצליח. אני משוכנע שלפחות 50% מהעבריינים נמצאים בעוני, ומסיימים בסופו של דבר בכלא.

אתה זורק פה דברים לאוויר, וכועס על מה שיש, אבל רק צועק כמו איזה ילד קטן שאימא שלו לא הביאה לו ממתק ומסתכל על הילד לידו שאימא שלו כן קנתה לו ומחליט שאימא שלך חרא בגלל זה. משהו מציק לך? משהו מפריע לך? תעשה עם זה משהו. תוביל שינוי. נמאס שכל אחד חש את עצמו גאון כמו איינשטיין בכל תחום אפשרי וחושב שהוא יודע איך לפתור כל בעיה בעולם ואיך הכל עובד, אבל כזה מגיע למעשים אתם לא הרבה יותר טובים מבבון.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

אני יענה מנקודת מבט שלי,
    טיילר לדעתי מנסה להציג פה רעיון שישנה את תפיסת המחשבה של החבר'ה פה, איך הוא יעשה את זה? ידבר בצורה קיצונית, יציג את הדברים בשחור ולבן,
    אני יכול להבין את צורת המחשבה הזו, ותכלס אני גם בטוח שטיילר עצמו מודע לכך שהחיים הם לא שחור ולבן, יש אנשים שוואלה הם לא מליארדרים והם לא מריצים שורות על תחת של דוגמנית אבל מצד שני הם גרים בווילה , עם אישה וילדים והחיים שלהם מאושרים.

תקחו את הרעיון הכללי שהוא מדבר עליו, אל תתעקבו על השאר
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 12-03-2012 בשעה 14:33.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    אני יענה מנקודת מבט שלי,
    טיילר לדעתי מנסה להציג פה רעיון שישנה את תפיסת המחשבה של החבר'ה פה, איך הוא יעשה את זה? ידבר בצורה קיצונית, יציג את הדברים בשחור ולבן,
    אני יכול להבין את צורת המחשבה הזו, ותכלס אני גם בטוח שטיילר עצמו מודע לכך שהחיים הם לא שחור ולבן, יש אנשים שוואלה הם לא מליארדרים והם לא מריצים שורות על תחת של דוגמנית אבל מצד שני הם גרים בווילה , עם אישה וילדים והחיים שלהם מאושרים.

אתה לא מבין מה אני מנסה לומר פה, וכיול להיות שזה גם לא היה מוסבר טוב במה שאמרתי קודם כי ייחסתי לזה רק נקודה ממה שאמרתי.

מה שקורה שאנשים מנסים לימכור לך כל מיניי דברים. היי, תעבוד קשה ותצליח. תיראה את תשובה או את רמי לבי. חברה שעם עבודה קשה ורצון נהיו מיליונרים. מה שהם שוכחים לומר זה שיש כל כך הרבה אנשים שעבדו קשה, והיו להם את אתם התנאים כמו להם או אפילו תנאים פחות טובים ולא הצליחו.
    אותו הדבר עושים בפיק-אפ. מוכרים לך את סיפור החיים של סטייל לדוגמא, ואומרים שאם הוא הצליח אז כל אחד יכול. וואלה זה לא באמת עובד ככה. על כל אחד שמצליח יש עשרות ואם לא מאות שלא מצליחים. ככה זה באמת בעולם.
    זה לא חוכמה למכור לך סיפור על עבריין שהצליח. רוב העבריינים לא מצליחים ולכן סביר להניח שגם אתה לא תצליח בתור עבריין. זה כמו לומר שתיראה איזה איש אחד ספציפי שזרקו אותו מהבית ספר ואחר כך הצליח ולומר שכל אחד יכול לא לסיים בית ספר ולהצליח. זה שטויות במיץ.
    האימרה של לך תלמד וככה תצליח היא נכונה כי הסיכוי להצליח דרך זה גבוהה פי כמה מאשר אם אתה לא לומד. זה לא אומר שאי אפשר להצליח בלי זה, ולאנשים לרוב נוח למכור לך סיפור שכן אפשר להצליח, ובכך הם עושים עליך כופה, ומצליחים על חשבון החלום שלך להצליח.

אני מקווה שהנקודה שלי עכשיו יותר ברורה.

אלברט איינשטיין

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    אני יענה מנקודת מבט שלי,

בדיוק.

יש הכל מהכל. אבל אנחנו שופטים לפי רוב ולפי מה שאנחנו רואים - וזה מה שקופץ לעין אין מה לעשות.

מה שכן, הדבר שאמרתי על הלוזרים שמחכים לגאולה מאלוהים\הממשלה או משהו כזה הם אפסים בכל מדינה מצידי גם במשולש ברמודה.
    המחאה הכי גדולה בארץ בכל הזמנים לא עשתה שום שינוי אלא להפך המחירים רק עלו וקיבלתם סמוחטה לפנים ועדיין לא למדתם שהממשלה משתינה עליכם (שוב, בכל מדינה).
    רוצים דירה ברוטשילד? תתעסקו במצב הכלכלי שלכם ותזרקו תאישה המסריחה הזאת שמוצצת לכם את כל הכסף ותתחילו לחיות ואולי גם תעלו על איזה רעיון לעשות כסף במקום לבזבז תזמן עם חבורת היפים נרקומנים באוהלים ולשמוע אביב גפן.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-03-2012 בשעה 17:16.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי BRAYEV צפיה בהודעה
    אתה מנהל, ואתה מקלל בצורה כזאת? אם אני הייתי מקלל ככה היו מזיינים לי באן בתחת, למה אתה מרשה לעצמך לדבר ככה?

הנה, האמיץ הראשון הוא אני חתיכת טמבל

הוא סיים על הרצפה?

עם הזין בתחת שאתה תקעת לו כי אתה פלצן מטומטם, אני רוצה "להשתמט" מהצבא יש לך בעיה? בוא ותגיד לי אותה חתיכת אידיוט

אני שונא אנשים כמוך, שעושים בדיוק מה שכולם עושים, עושים מה שהחברה חושבת שנכון לעשות אתה טיפש ואתה תסבול מזה,

כל אחר חופשי לבחור מה טוב לא ומה לא, מי אתה בכלל שתעז להגיד לאחרים מה לעשות?

קח אחריות על עצמך, ילד קטן ועלוב.
    סיימת לזין לי תמח? יופי, יצא לי עשן רק מלקרוא כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת.
    כן, יש לי בעיה אם זה שאתה משתמט- תעוף לי מהמדינה הזאת, ואם אתה לא רוצה לעוף לבד, תשאיר לי כתובת או מספר בפרטי אני בכיף יכול לעזור לך לעוף מפה.
    - נכון, כל אחד חופשי לבחור מה טוב לו ומה לעשות. יש לך 3 שנים בצבא לשרת, אף אחד לא קובע לך במה לשרת ואיך לשרת, אתה יכול לבחור. לא מתאים לך? תעיף תעצמך מישראל יסמרטוט.

לא סגרנו כבר שאתה לא יהודי, ולא מפה? אז למה אתה ממשיך לחפור? סבבה, אתה "פטור" מלשרת בצה"ל.

מורחקים
    שם פרטי
    שולה
    לייקים
    113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב למרוד

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    סיימת לזין לי תמח? יופי, יצא לי עשן רק מלקרוא כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת.
    כן, יש לי בעיה אם זה שאתה משתמט- תעוף לי מהמדינה הזאת, ואם אתה לא רוצה לעוף לבד, תשאיר לי כתובת או מספר בפרטי אני בכיף יכול לעזור לך לעוף מפה.
    - נכון, כל אחד חופשי לבחור מה טוב לו ומה לעשות. יש לך 3 שנים בצבא לשרת, אף אחד לא קובע לך במה לשרת ואיך לשרת, אתה יכול לבחור. לא מתאים לך? תעיף תעצמך מישראל יסמרטוט.

אני מצטער על החייל שנדקר, באמת.

אבל אתה חוצפן, שתלטן, אידיוט, ותרנגול הודו מסריח, מי אתה בכלל שתגיד לי לעשות משהו שלא בא לי לעשות הא?

מי אתה בכלל שתקרא לי משתמט הא? מי אתה בכלל שתגיד לי ללכת מהמדינה? מה אתה אידיוט? כן אתה אידיוט ואתה יודע מה?

אני שם עליך זין!

אני איני הסמרטוט פה אלא אתה, אני הולך אחרי מה שאני מאמין בו, וזה הוא לא מלחמה.

אתה הסמרטוט של החברה, עושה מה שמוצא חן בעיני אחרים, עושה מה שכולם עושים, אתה הולך עם העדר.

אני גם יצאתי מבית הספר הקונבנציונלי ועכשיו אני בבית ספר מיוחד לאנשים עם "בעיות קשב וריכוז"

הפאקנג בעיות קשב וריכוז האלה מביאים לי דברים מדהימים לחיים, ואני מודיע לך כבר עכשיו שאתה יכול להיות בטוח, שאני פי 10 יותר מוצלח ממה שאתה תיהיה בגיל 40.

לעוף מהמדינה הזאת? חהחה מי אתה בכלל? עוד אחד מהחברה המעפנה של ישראל, אתה לא יכול לאיים עלי, מהסיבה הפשוטה שאתה לא יודע מי אני, ואתה סתם עבריין מקלדת עלוב.

אני בוחר לא לשרת בצבא המטומטם הזה, בעיה? שלך!

תתגבר, תקיא מעצבים מצידי תעשה מה שאתה רוצה, באמת שלא אכפת לי מה אתה חושב!

אני שם עליך זין, ועל כל אידיוט שחושב כמוך!

דווקא בגלל שרוצים להכריח אותי לשרת בצבא אני לא ישרת, למה? כי אני רוצה להוכיח להם שאני שם עליהם זין ואני בחיים לא יעשה מילואים ואני בחיים לא יעשה משהו שאני לא ב 100 אחוז רוצה לעשות! חתיכת טמבל! אנשים קובעים את הדעות שלך, וזה כל כך עלוב שאתה חושב מה שכולם חושבים, אתה בן אדם מסכן בלי אישיות. אתה מושפע מדיעות של אחרים.

ואתה גועל נפש של בן אדם!

3 שנים זה כלום? איזה בן אדם מטומטם יא אללה, במקום להינות מהחיים ב 3 שנים האלה, במקום ליצור ולעשות מה שאני אוהב לעשות, מכריחים אותי "לשרת" בצבא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני בחיים, אין שום מצב שבעולם שאני משרת בצבא, חתיכת פגר, תתאפס חתיכת חרא, כי אנחנו חיים בעולם חדש שרוצה שלום לא מלחמות, אתה מכור למלחמה ואתה אוהב לשנוא, ואני בטוח שאתה ממש ממש מתעב ערבים.

דרך אגב, אני פאקינג שמאלני!
    יש לך בעיה? תחרבן את האבא הדפוק שך שחינך אותך כמו חרא!

דרך אגב, אני לא שמאלני שמלקק תחת של ערבים, אני פשוט לא שונא אותם, ולא מאמין שצריך להרוג אותם, ואני מאמין שצריך לעשות איתם שלום, הכל מחיר, רק לא מחיר של חיי אדם
    נערך לאחרונה על ידי BRAYEV; 14-03-2012 בשעה 21:49.

נהייתם לוחמי מקלדת ? מה זה הסגירת חשבונות הזאת? ,שמרו על הדיון בלי הגזמות , חבל שהוא ינעל.
    נערך לאחרונה על ידי Gama; 14-03-2012 בשעה 21:52.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,095 | הודעות: 8,201,688 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect