קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] זה יפריע לכם אם השרת הוא על V62 (אני יודע שזה לא קשור, אבל זה לא ספאם!)
    על ידי CruzerBlade בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-06-2011, 17:29
  2. אני יודע שזה לא קשור אבל בבקשה כנסו
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-11-2006, 13:09
  3. אני יודע שזה לא קשור לפה אבל אני חייב
    על ידי TaMiR בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 07:52
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 20:42
  5. אני יודע שזה לא קשור אבל זה חשוב לי :)
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 11:52
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 10 << ראשון ... 34567 ... אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 148

OT: אני יודע שזה לא קשור, אבל לא יכולתי להתעלם, דיון צבא. - עמוד 5

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    לא הבנתי אל מי פנית, אבל זאת משכורת של שירות חובה. בצבא הקבע המשכורות גבוהות בהרבה.
    כל הדיון פה הוא על השתמטות משירות חובה! עזוב את הקבע.

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    יש סיבה לכך שצה"ל הוא צבא העם ולא צבא מקצועי, פעם רצו להפוך אותו לצבא מקצועי וזה לא יצא לפועל. אני באופן אישי חושב שצבא העם זה הדבר הכי טוב בשבילנו במדינת ישראל, עם אוכלוסייה מגוונת של עדות ותרבויות שונות. לדעתי ולדעת עוד אנשים שיצא לי לשמוע מדברים בנושא(כאלה ששירתו בצבא עד גיל מאוחר, וגם חבר'ה סדירים), צה"ל הוא בית החינוך הטוב בישראל. מערכת החינוך פה דפוקה והדבר היחיד טוב שיוצא ממנה זה לדעת לכתוב ולקרוא, הצבא הופך אותנו לאנשים. אפשר לראות את נערי רפול וכל מני כאלה.

איזה בעיות יפתרו שיהיה פה צבא מקצועי?
    ובכל מדינה שבה הגיוס חובה התנאים של צה"ל הם בסדר גמור, יש מדינות שבמשך שנתיים לא רואים את הבית בכלל. כנ"ל גם לגבי המשכורות. לא שאני חושב שזאת משכורת בסדר, אני חושב שצריך להעלות אותן, אבל ביחס למקומות אחרים?...

ד"א המענק לחיילים משוחררים עלה לאחרונה.
    חבוב, אם אתה חושב שצה"ל הוא מקום טוב ומי שלא רוצה להיות בו מפסיד אתה צריך לכבד את החלטתם של מי שלא רוצים להיות בו.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    כל הדיון פה הוא על השתמטות משירות חובה! עזוב את הקבע.

חבוב, אם אתה חושב שצה"ל הוא מקום טוב ומי שלא רוצה להיות בו מפסיד אתה צריך לכבד את החלטתם של מי שלא רוצים להיות בו.
    יש חוק. יש אנשים שהצבא פוטר משירות מכל מני סיבות בריאותיות למשל, ויש כאלו ש"סתם לא בזין שלהם", וזה מפריע לי. לצבא כמו לכל מקום יש יתרונות ויש חסרונות. לא אמרתי שהכל מושלם שם.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

לא הבנתי אל מי פנית, אבל זאת משכורת של שירות חובה. בצבא הקבע המשכורות גבוהות בהרבה.
    יש חוק. יש אנשים שהצבא פוטר משירות מכל מני סיבות בריאותיות למשל, ויש כאלו ש"סתם לא בזין שלהם", וזה מפריע לי. לצבא כמו לכל מקום יש יתרונות ויש חסרונות. לא אמרתי שהכל מושלם שם.
    גבר, אם הצבא נותן תנאים חרא שלא יתבכיין שלא רוצים לשרת. אם אתה לא מבין למה לתת לחייל 8 אלף בחודש יותר מוסרי מאשר לתת לו 700 בחודש אולי באמת צריך לוותר על הדיון הזה.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    המדינה מצידי יכולה להתפוצץ, וברגע שאני יכול אני טס מפה.
    אה ואל תוציא את העצבים והמרירות שלך עלינו מר יפה נפש.
    באמת שאתה לא ממש מעניין אותי ואנשים כמוך גם הצבא לא מחפש, כי אתה תעשה שם רק שטויות, אז אל תתגייס ואל תגיב להודעה שלי גם, אני רק רוצה להגיד לך בנעימות.. אתה כפוי טובה מגעיל, לא יודע אם נולדת פה או לא, זה גם לא משנה עצם זה שחיית פה בשלום זה כבר הופך את השהות שלך ללא מובן מאליו ואתה אולי לא מבין את זה אבל בלי הצבא שלנו פשוט היה בילתי אפשרי לחיות פה וזה מתחיל מוקדם הרבה יותר מהזמן הזה, ומוקדם יותר מקום המדינה אפילו.

הדרך שלי להגיד תודה על כל ה-18 שנה שאני חי פה זה 3 שנים מסכנות, זה לא משנה מה הכוונות שלי אחרי זה, לטוס או לא, התודה שאני נותן זה 3 שנים (ואולי יותר מי יודע).

ועזבו אותי מכל הערכים והחינוך שיש בצבא, יש בו דברים חיוביים אבל לצערי החסרונות גוברים על היתרונות אבל זה גם לא משנה, אני רואה בשירות העתידי שלי קודם כל תודה למדינה (שוב, לא לביבי לא לשום גוף אחר חוץ מלאדמה שאני נמצא עליה) ותודה לאנשים שדאגו לזה שאני יוכל לישון בשקט בלילה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

גבר, אם הצבא נותן תנאים חרא שלא יתבכיין שלא רוצים לשרת. אם אתה לא מבין למה לתת לחייל 8 אלף בחודש יותר מוסרי מאשר לתת לו 700 בחודש אולי באמת צריך לוותר על הדיון הזה.
    המוזר זה שפעם לא יתלוננו על זה ועוד אז התנאים היו הרבה יותר חרא. אני בא ממשפחה שרוב הגברים שירתו בה בקרבי והם מספרים על זה שהתנאים היו חרא, אבל אהבת המולדת עמדה בראש והם עשו את זה כמו גדולים ולקחו המון דברים חיוביים מהשירות.
    8 אלף שקל לחודש לכל חייל? ממתי אנחנו אמריקה?

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

אם אתה נותן לכל חייל 8 בחודש אתה הופך את צהל לצבא מקצועי, והחיילים שלו מקצועיים. זה אומר שאם מחר צבא סוריה מציע 9 לאותם חיילים, הרבה יעברו לסוריה כי הוא מציע תנאים טובים יותר (בהנחה שהכל אותו הדבר) ואולי הם יעברו לצבא ארה"ב אם יציעו להם משכורת גבוהה יותר.
    מה שזה אומר שזה יוצר דווקא צבא פחות מוסרי, שכן החיילים שלך לא נמצאים בו מתוך אידאולוגיה, אלא מתוך רווח אישי.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

מורחקים
    שם פרטי
    שולה
    לייקים
    113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב למרוד

אתה יודע מה?! תלך תזדיין יא חתיכת חרא מסריח, פיקאפר חסר בושה, חתיכת אפס, טינופת של בן אדם. אתה פשוט אדיוט ומפגר,ואמן שסודנים וערבים יעשו עלייך אורגיה יא בן של זונה, חלאת המין האנושי, אופורטוניסט מאניאק. אם לא טוב לך פה תלך מיפה קיבינימט חתיכת בן אדם מפגר. אגואיסט מסריח, אני לא מאמין שיש אנשים שחושבים ככה.
    הלוואי ואלוהים היה קיים, רק כדי שהיה יכול לעזור לאנשים כמוך, חתיכת דביל.

רודני, אני מסכים איתך בכל מילה, אבל אין מה לעשות, יש חלאות שחושבים רק על התחת של עצמם.
    בכל אופן, זה פורום פיקאפ ולא דיונים פוליטיים, לכן אני נאלץ להעביר את האשכול הזה מכאן.

עריכה: אין פורום מתאים באטרף, אז האשכול נשאר פה.

אתה מנהל, ואתה מקלל בצורה כזאת? אם אני הייתי מקלל ככה היו מזיינים לי באן בתחת, למה אתה מרשה לעצמך לדבר ככה?

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני מחכה בקוצר רוח לאמיץ הראשון שיעיז לכתוב תגובה שנוגדת את הגישה שלנו בקשר לגיוס לצה"ל, ויותר מזה, אני מחכה לעוד יום שאני יפגוש דביל כזה.
    נ.ב- כבר נתקלתי בשמאלני משתמט בחיי..הוא סיים על הריצפה

הנה, האמיץ הראשון הוא אני חתיכת טמבל

הוא סיים על הרצפה?

עם הזין בתחת שאתה תקעת לו כי אתה פלצן מטומטם, אני רוצה "להשתמט" מהצבא יש לך בעיה? בוא ותגיד לי אותה חתיכת אידיוט

אני שונא אנשים כמוך, שעושים בדיוק מה שכולם עושים, עושים מה שהחברה חושבת שנכון לעשות אתה טיפש ואתה תסבול מזה,

כל אחר חופשי לבחור מה טוב לא ומה לא, מי אתה בכלל שתעז להגיד לאחרים מה לעשות?

קח אחריות על עצמך, ילד קטן ועלוב.
    נערך לאחרונה על ידי BRAYEV; 10-03-2012 בשעה 23:42.

מורחקים
    שם פרטי
    שולה
    לייקים
    113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב למרוד

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני מחכה בקוצר רוח לאמיץ הראשון שיעיז לכתוב תגובה שנוגדת את הגישה שלנו בקשר לגיוס לצה"ל, ויותר מזה, אני מחכה לעוד יום שאני יפגוש דביל כזה.
    נ.ב- כבר נתקלתי בשמאלני משתמט בחיי..הוא סיים על הריצפה

הנה, האמיץ הראשון הוא אני חתיכת טמבל

הוא סיים על הרצפה?

עם הזין בתחת שאתה תקעת לו כי אתה פלצן מטומטם, אני רוצה להיות משתמט יש לך בעיה? בוא ותגיד לי אותה אני יזיין אותך עם לום חתיכת אידיוט

אני שונא אנשים כמוך, שעושים בדיוק מה שכולם עושים, עושים מה שהחברה חושבת שנכון לעשות אתה טיפש ואתה תסבול מזה,

כל אחר חופשי לבחור מה טוב לא ומה לא, מי אתה בכלל שתעז להגיד לאחרים מה לעשות?

קח אחריות על עצמך, ילד קטן ועלוב.

עריכה: דאבל בטעות זה היה באג בדפדפן
    נערך לאחרונה על ידי BRAYEV; 11-03-2012 בשעה 14:31.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

המוזר זה שפעם לא יתלוננו על זה ועוד אז התנאים היו הרבה יותר חרא. אני בא ממשפחה שרוב הגברים שירתו בה בקרבי והם מספרים על זה שהתנאים היו חרא, אבל אהבת המולדת עמדה בראש והם עשו את זה כמו גדולים ולקחו המון דברים חיוביים מהשירות.
    8 אלף שקל לחודש לכל חייל? ממתי אנחנו אמריקה?
    פעם לא התלוננו? מה אכפת לי? העובדה היא שעכשיו אתה וכל חבריך מתבכיינים על כמות המשתמטים כמו ילדה עם מוצץ. אני מציע פתרון. אתה חושב שלהבכיין בפורומים זה פתרון יותר טוב? חחח אם כן רק תגיד.

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    אם אתה נותן לכל חייל 8 בחודש אתה הופך את צהל לצבא מקצועי, והחיילים שלו מקצועיים. זה אומר שאם מחר צבא סוריה מציע 9 לאותם חיילים, הרבה יעברו לסוריה כי הוא מציע תנאים טובים יותר (בהנחה שהכל אותו הדבר) ואולי הם יעברו לצבא ארה"ב אם יציעו להם משכורת גבוהה יותר.
    מה שזה אומר שזה יוצר דווקא צבא פחות מוסרי, שכן החיילים שלך לא נמצאים בו מתוך אידאולוגיה, אלא מתוך רווח אישי.
    אין ספק שצריך להיות חוק שאוסר על שירות במדינות אויב. ואם הם בוחרים בעבודה אחרת, אולי צריך להעלות עוד את השכר, עד שיהיה צבא מכובד שמכבד את מי שמשרת בו, וגם את מי שלא, ומביא לשיוויון ביניהם.
    נערך לאחרונה על ידי yetinger; 11-03-2012 בשעה 08:30.

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

ואל תזיינו בשכל שאין למדינה תקציב לממן את זה כי יש להם תקציב אחושרמוטה. במקום לממן כל מיני אברכים מסריחים וכל מיני חראות אוכלי חינם שידאגו לחיילים. והמדינה במקום להוסיף רק לוקחת. ואז מתפלאים למה עשרות אלפי צעירים מדי שנה מהגרים למדינות יותר שפויות..

עצם העובדה שאתם לא מבינים את ההיררכיה במדינה הזאת אומרת כמה שאתם טיפשים ועיוורים. אתם משרתים מדינה שמשתינה עליכם בקשת ואפילו נסיעות חינם לקחו לכם, לא הגיע הזמן למרוד?
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 11-03-2012 בשעה 14:37.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

אין ספק שצריך להיות חוק שאוסר על שירות במדינות אויב. ואם הם בוחרים בעבודה אחרת, אולי צריך להעלות עוד את השכר, עד שיהיה צבא מכובד שמכבד את מי שמשרת בו, וגם את מי שלא, ומביא לשיוויון ביניהם.
    צבא שמבוסס על כסף זה כמו מערכת חינוך מופרטת. ברגע שזה יקרה אנשים יעברו לצבא אחר, כמו שמי שיכול עובר לבית ספר טוב יותר. אתה לא יוצר חיילים שנאמנים לך, הם נאמנים לעבודה.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

לא צריך אפילו צבא מקצועי אפילו משכורת מינימום עדיף מהחרא שיש עכשיו זה לא אמיתי פשוט. ככה לא יהיה משתמטים ואף אחד לא ירגיש "פראייר" כי הוא סוג של יעבוד בשנים האלה. מה בעיה לקחת מהדוסים המסריחים האלה ולתת לחיילים? למדינה יש פול תקציב ובמקום זה הם מעלים לחברי כנסת תשכר באלפי שקלים ומעלים תשכר של הרבנים המסריחים האלה בעשרות אלפי שקלים אבל מהחיילים לוקחים אפילו נסיעות!! מה יהיה??? איך חייל אמור לחיות משכר שמספיק בקושי לשקית ירוק ולבקבוק וויסקי?? אתם אמיתיים יענו?

תגידו אתם עד כדי כל טמבלים ועיוורים ולא רואים שהמדינה מחרבנת עליכם?
    הממשלה והדוסים צוחקים עליכם ואתם ממשיכים להיות עיוורים.
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 11-03-2012 בשעה 17:04.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    לא צריך אפילו צבא מקצועי אפילו משכורת מינימום עדיף מהחרא שיש עכשיו זה לא אמיתי פשוט. ככה לא יהיה משתמטים ואף אחד לא ירגיש "פראייר" כי הוא סוג של יעבוד בשנים האלה. מה בעיה לקחת מהדוסים המסריחים האלה ולתת לחיילים? למדינה יש פול תקציב ובמקום זה הם מעלים לחברי כנסת תשכר באלפי שקלים ומעלים תשכר של הרבנים המסריחים האלה בעשרות אלפי שקלים אבל מהחיילים לוקחים אפילו נסיעות!! מה יהיה??? איך חייל אמור לחיות משכר שמספיק בקושי לשקית ירוק ולבקבוק וויסקי?? אתם אמיתיים יענו?

תגידו אתם עד כדי כל טמבלים ועיוורים ולא רואים שהמדינה מחרבנת עליכם?
    הממשלה והדוסים צוחקים עליכם ואתם ממשיכים להיות עיוורים.
    הפתרון הוא לא להשתמט, אלא להוריד את הקצבאות של הדוסים, ולהוביל למשהו אחר.
    במקום לצעוק סיסמאות באוויר קום ותעשה משהו. היום עם הפייסבוק לא צריך יותר מדיי מאמץ או כישרון בשביל להקים מחאה וליצור איזה גל.
    להיות חייל זה לא להיות בקייטנה, ואף אחד לא יפליץ לך עכשיו תקציבים של מאות מליוני שקלים בשביל להכפיל פי 6 את השכר של החיילים.

עם קצת חישוב יוצא שאם משלמים לכל החיילים לעכשיו, לפי המקורות בוויקיפדיה ומידע על שכר מינימום, זה יוצא 723,650,000 שקלים בחודש שהמדינה צריכה לשלם במקום 12060833 שקלים שהיא אמורה לשלם. (פחות או יותר, החישוב השני מורכב יותר).
    זה יוצא שכל חודש המדינה צריכה לשלם 603 מליון שקלים יותר ממה שהיא משלמת עכשיו.
    לפי מקור אחר בוויקיפדיה יש לכל היותר 800 אלף חרדים, מה שאומר שהורדה ממוצעת של 750 שקל במשכורת של חרדים והעברה שלה לחיילים תתן לך שכר מינימום.
    יאלה לך על זה. תוביל שינוי אם זה חשוב לך.

אלברט איינשטיין

אתה יודע מה?! תלך תזדיין יא חתיכת חרא מסריח, פיקאפר חסר בושה, חתיכת אפס, טינופת של בן אדם. אתה פשוט אדיוט ומפגר,ואמן שסודנים וערבים יעשו עלייך אורגיה יא בן של זונה, חלאת המין האנושי, אופורטוניסט מאניאק. אם לא טוב לך פה תלך מיפה קיבינימט חתיכת בן אדם מפגר. אגואיסט מסריח, אני לא מאמין שיש אנשים שחושבים ככה.
    הלוואי ואלוהים היה קיים, רק כדי שהיה יכול לעזור לאנשים כמוך, חתיכת דביל.

רודני, אני מסכים איתך בכל מילה, אבל אין מה לעשות, יש חלאות שחושבים רק על התחת של עצמם.
    בכל אופן, זה פורום פיקאפ ולא דיונים פוליטיים, לכן אני נאלץ להעביר את האשכול הזה מכאן.

עריכה: אין פורום מתאים באטרף, אז האשכול נשאר פה.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    איזה גבר הרגת אותי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    צבא שמבוסס על כסף זה כמו מערכת חינוך מופרטת. ברגע שזה יקרה אנשים יעברו לצבא אחר, כמו שמי שיכול עובר לבית ספר טוב יותר. אתה לא יוצר חיילים שנאמנים לך, הם נאמנים לעבודה.
    הטימטום נשפך מההודעה שלך. אתה מודע לזה שהחינוך הפרטי עולה באלפי מונים על החינוך הציבורי בכל היבט שקיים? תחשוב מה זה אומר על האנלוגיה שלך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,095 | הודעות: 8,201,688 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect