קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה - בעיה חמורה, אין לי הרבה זמן
    על ידי Boom Shankar בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-02-2009, 18:36
  2. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 15:50
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-01-2006, 13:17
  4. הרבה זמן לא הייתי פה...חתימה חדשה לאתגר..
    על ידי PsychO BabY בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 16:48
  5. לא ההיתי פה הרבה זמן...מה איתכם אנשים!?
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 22:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 30

אין לנו הרבה זמן - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    תלוי מה המצב הכלכלי שלך.

יש הבדל בין אידיוט בן 21 שהתחתן עם הכונפה שהכיר בגולני או חרא אחר ועכשיו הם הביאו ילד לעולם והאידיוט צריך לעבוד 40 שנה בשביל לממן דירה בשכונת עוני...תוך כדי שהכונפה שלו אומרת "יא בן זונה למה לא התחתנתי עם עשיר יא אפס" והילד אומר לו "למה אבא של חבר שלי נוסע על BMW ואתה על אוטובוס"

לבין אוליגרך בן 40 שהתחתן סמלית עם איזו דוגמנית מצ'כיה שהביאה לו ילד והוא בוגד בה על ימין ושמאל ולא צריך לדאוג לשומדבר.
    לא יודע, אולי אני עוד צעיר אבל הרעיון הרומנטי של להתחתן ולחיות עם אשה שאני אוהב קורץ לי.
    וזה בכלל בלי קשר לכל הכסף שאני כבר עושה עכשיו או יעשה בעתיד.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    זה פשוט,המצב שבו כולנו היינו זה שלווה נפשית.ראית או קראת פעם מקרה של מישהו שהיה על סף המוות,איבד הכרה וחשב שהוא כבר הלך מהעולם הזה?אם לא,אני ממליץ לך להקשיב לחוויה שלהם.
    הדבר היחיד שאתה צריך להבין זה שאתה הולך למות מתי שהוא בזמן x אבל אף פעם אל תהיה מוגבל בזמן,אני מתכוון לעתיד ולעבר שלך,מה שיש לך כאן ועכשיו,זה החיים שלך,לא יותר מי זה.
    עדיין לא הבנתי את זה לגמרי.
    אתה מתכוון לא להכניס את עצמי למצב של "יש לי שעתיים בקניון הזה ואני צריך לפתוח X סטים, אז כדאי שאני אתחיל להזדרז"?.
    תביא דוגמא שתסביר לי...

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

ציטוט נכתב במקור על ידי _Hope_ צפיה בהודעה
    אז אתה טוען שרק מי שמולטי מיליונר צריך להתחתן, אז בעצם רק אחוז אחד ימכדור הארץ בערך יתחתנו וכל השאר ימותו מה שבסוף יגרום להכחדות המין האנושי
    תראה טיילר לא סתם רוב בני האדם רוצים להתחתן זה לא מחינוך, זה פשוט בתוכנו בגלל האבולוציה, חוץ מזה אל תחשוב שלהתחתן זה כזה גרוע תשאר עם הראש פתוח ואל תתנהג כמו מטומטם כי אולי באישהוא יום אתה גם תשתנה ותרמה משפחה וילדים, נכון שלעשן ירוק ולזיין זה אחלה תחביבים שבעולם

אבל זה כל מה שאתה רוצה לעשות עד גיל 50? אין לך עוד מחשבות או רצון למשהו נוסף?
    כן. אני מאמין שרק אנשים מסויימים צריכים להתרבות ואת השאר צריך לסרס כי הם פאקינג מזהמים את כדור הארץ. הם והשטויות שהם גדלו עליהם. גישה לחיים שפשוט מוטעית מהיסוד ומבוססת על דברים שטריפ של אסיד נראה יותר מציאותי מהם. (לעבוד קשה 40 שנה כדי להיות עשיר..ממש מציאותי)
    אבל עזוב, זה משהו שלעולם לא יקרה. כי זה עולם ורוד..

מה כן?
    כל הנרקומנים והאלכוהוליסטים המסריחים האלה שמתחתנים ומביאים ילדים צריכים לקבל כדור בין העיניים. והמשפחות שלהם צריכות להמחק.
    זה רק חלק מהאנשים שאני שונא ומאמין שצריך לסרס.

להתחתן ללא בסיס כלכלי (ולא, עבודה מסודרת לא נחשב בסיס כלכלי) זה אידיוטי כי אישתך תשנא אותך והילד שלך יקנא בילדים עשירים או אמידים. זאת עובדה בשטח זה לא שאני ממציא את זה תוך כדי שאני על פטריות אני רואה משפחות ורואה מה שקורה שם..זה מיותר, אהבה זה משהו שאדם חזק לא יכול להרשות לעצמו כי זה ידפוק לו תפאקינג אימפריה שהוא בנה (מה שקרה לדונלד טראמפ זה עוד בקטנה מילא הוא מיליארדר אבל יש משפחות שהגבר מוצא את עצמו ברחוב ומשלם מזונות לכונפה שלו)

מה אני צריך תזבל הזההה מה אני מזוכיסט?
    אה ואני הולך להיות באדמה הרבה לפני גיל 50 ממה שזה נראה כרגע ככה שלא כזה אכפת לי. חח
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 12-03-2012 בשעה 12:09.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אז טיילר, לאן אתה חותר?
    שנגיד שתמצא אחת מושלמת בשבילך עוד כמה שנים (או שתוסיף עוד חמש כי אני לא יודע בן כמה אתה), והיא תרצה ילדים, מה תגיד לה? "לכי! אני אמצע בחורה שלא תרצה משפחה כמוני"?

ובקשר לעקירת החרא מהחברה שלנו, אני מסכים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

כן. אני מאמין שרק אנשים מסויימים צריכים להתרבות ואת השאר צריך לסרס כי הם פאקינג מזהמים את כדור הארץ. הם והשטויות שהם גדלו עליהם. גישה לחיים שפשוט מוטעית מהיסוד ומבוססת על דברים שטריפ של אסיד נראה יותר מציאותי מהם. (לעבוד קשה 40 שנה כדי להיות עשיר..ממש מציאותי)

מה כן?
    כל הנרקומנים והאלכוהוליסטים המסריחים האלה שמתחתנים ומביאים ילדים צריכים לקבל כדור בין העיניים. והמשפחות שלהם צריכות להמחק.

להתחתן ללא בסיס כלכלי (ולא, עבודה מסודרת לא נחשב בסיס כלכלי) זה אידיוטי כי אישתך תשנא אותך והילד שלך יקנא בילדים עשירים או אמידים. זאת עובדה בשטח זה לא שאני ממציא את זה תוך כדי שאני על פטריות אני רואה משפחות ורואה מה שקורה שם..זה מיותר, אהבה זה משהו שאדם חזק לא יכול להרשות לעצמו כי זה ידפוק לו תפאקינג אימפריה שהוא בנה (מה שקרה לדונלד טראמפ זה עוד בקטנה מילא הוא מיליארדר אבל יש משפחות שהגבר מוצא את עצמו ברחוב ומשלם מזונות לכונפה שלו)

אה ואני הולך להיות באדמה הרבה לפני גיל 50 ממה שזה נראה כרגע ככה שלא כזה אכפת לי. חח
    אתה אלכוהליסט?, אתה נרקומן? המצב הכלכלי שלך הוא פחות מהממוצע? אתה מתכוון להתחתן מתחת לגיל 30-28?(זה האנשים שלפי ההודעה שלך הבנתי שצריך לסרס)
    אני מניח שהתשובה לכל השאלות פה היא לא, אז איזה סיבה יש לך לא להתחתן, עם אתה לא רוצה לשלם מזונות אז תחתום על הסכם ממון ואז תשלם ממש קצת נראלי.לפני גיל 50 אתה הולך להיות באדמה?, ולא אכפת לך?
    תגיד אתה דלוק שאתה סתם מפגר? מה זה החשיבה המסריחה הזאת? מה אתה כבר עושה כדי למות לפני גיל 50 אפשר לחשוב...

מה כן?

תחשוב רגע, בלי כל החראות האלה שאתה מדבר עליהם לא תהיה לך אפשרות להיות הבן אדם שאתה שואף להיות, האחד שתיארת כאן בפוסט...
    ונניח שכן נמחוק אותם מהעולם, אותם דברים פשוט יצוצו שוב, בתחפושת אחרת.
    כל הבינוניות הזאת, לפי מה שאתה אומר, באה בגלל אפקט עדר אצל בני האדם. מה יעזור למחוק את הבינוניות אם אפקט העדר ישאר?
    ולך תמחוק עכשיו את אפקט העדר הזה, הוא תבוע בנו כל כך עמוק.

במקום להתעסק בשטויות, תשפר את עצמך, מה שאני מניח שאתה עושה גם ככה.
    ואם אתה רוצה להפוך את העולם לעולם שאתה מדמיין לעצמך, לך על דברים מעשיים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי _Hope_ צפיה בהודעה
    אתה אלכוהליסט?, אתה נרקומן? המצב הכלכלי שלך הוא פחות מהממוצע? אתה מתכוון להתחתן מתחת לגיל 30-28?(זה האנשים שלפי ההודעה שלך הבנתי שצריך לסרס)
    אני מניח שהתשובה לכל השאלות פה היא לא, אז איזה סיבה יש לך לא להתחתן, עם אתה לא רוצה לשלם מזונות אז תחתום על הסכם ממון ואז תשלם ממש קצת נראלי.לפני גיל 50 אתה הולך להיות באדמה?, ולא אכפת לך?
    תגיד אתה דלוק שאתה סתם מפגר? מה זה החשיבה המסריחה הזאת? מה אתה כבר עושה כדי למות לפני גיל 50 אפשר לחשוב...
    עם הסכם ממון או בלי, אתה נדפק כך או כך וזה כאבי ראש מיותרים..אז בשביל מה כל הבלאגן? למה לעשות לעצמך חיים קשים למה? הרי בסוף כולם מתגרשים אז על מה כל ההצגה הזאת של אהבת אמת נוסח טיטניק?

כן אני מפגר שלא רוצה לשלם דולר לאיזו אישה שנמצאת איתי נטו בגלל מי שאני ולא בגלל שהיא עלק "אוהבת" אותי..מישהי שלא היה גרוש על התחת לפני שהכירה אותי פתאום תשב על מליונים שאני הרווחתי רק כי היינו ביחד וכל מה שהיא עשתה זה לסדר לי את הקוק ולמצוץ לי? למה מי מת?
    מעדיף לבזבז את כל הכסף שלי על סמים ואלכוהול ולגמור בפח זבל ולא לשלם לאיזו מישהי שלפני שהיא הכירה אותי היא הייתה כלום ואז היא רכבה על גל ההצלחה שלי
    אפילו מעדיף לתרום את הכסף הזה לאיזו עמותה או לשרוף אותו ולא לתת אותו לזונה אקראית שהמקצוע שלה זה חולבת חשבונות..הגברים כאלה מפגרים, נותנים לכל אחת לסובב אותם על האצבע ובסוף אוכלים אותה ובענק. ואם מדובר במעמד ביניים או עניים הם בכלל אוכלים אותה לכל החיים ונתקעים עם חובות אסטרונומיים בגלל שהכונפה שהם הכירו בצבא היפנטה אותם...והנה כל החיים הלכו, אתה ממשיך לשלם כמו זונה את המשכנתא עבור דירה שאתה לא גר בה בכלל, אתה חי בשכירות, משלם מזונות כמו טטלה ועוד הילדים ממררים לך תחיים ואומרים שאתה חרא אבא והכונפה שהכרת בגולני מזדיינת עם נרקומן מזדמן שהיא הכירה בפאב. ואתה הולך לעבוד 40 שנה כדי לממן אנשים שאתה שונא..

זה גבר זה? זה סמרטוט, לנרקומנים והומלסים יש יותר כבוד עצמי מאפסים כאלה

חשיבה מסריחה או לא אני מדבר אמת ורואה מה קורה בפועל ולומד מטעויות של אחרים ולא חי בחלומות שמישהי אשכרה תשאר איתי לכל החיים..בעיקר אם היא בת 18 ואני בן 60.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-03-2012 בשעה 19:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    עם הסכם ממון או בלי, אתה נדפק כך או כך וזה כאבי ראש מיותרים..אז בשביל מה כל הבלאגן? למה לעשות לעצמך חיים קשים למה? הרי בסוף כולם מתגרשים אז על מה כל ההצגה הזאת של אהבת אמת נוסח טיטניק?

כן אני מפגר שלא רוצה לשלם דולר לאיזו אישה שנמצאת איתי נטו בגלל מי שאני ולא בגלל שהיא עלק "אוהבת" אותי..מישהי שלא היה גרוש על התחת לפני שהכירה אותי פתאום תשב על מליונים שאני הרווחתי רק כי היינו ביחד וכל מה שהיא עשתה זה לסדר לי את הקוק ולמצוץ לי? למה מי מת?
    מעדיף לבזבז את כל הכסף שלי על סמים ואלכוהול ולגמור בפח זבל ולא לשלם לאיזו מישהי שלפני שהיא הכירה אותי היא הייתה כלום ואז היא רכבה על גל ההצלחה שלי
    אפילו מעדיף לתרום את הכסף הזה לאיזו עמותה או לשרוף אותו ולא לתת אותו לזונה אקראית שהמקצוע שלה זה חולבת חשבונות..הגברים כאלה מפגרים, נותנים לכל אחת לסובב אותם על האצבע ובסוף אוכלים אותה ובענק. ואם מדובר במעמד ביניים או עניים הם בכלל אוכלים אותה לכל החיים ונתקעים עם חובות אסטרונומיים בגלל שהכונפה שהם הכירו בצבא היפנטה אותם...והנה כל החיים הלכו, אתה ממשיך לשלם כמו זונה את המשכנתא עבור דירה שאתה לא גר בה בכלל, אתה חי בשכירות, משלם מזונות כמו טטלה ועוד הילדים ממררים לך תחיים ואומרים שאתה חרא אבא והכונפה שהכרת בגולני מזדיינת עם נרקומן מזדמן שהיא הכירה בפאב. ואתה הולך לעבוד 40 שנה כדי לממן אנשים שאתה שונא..

זה גבר זה? זה סמרטוט, לנרקומנים והומלסים יש יותר כבוד עצמי מאפסים כאלה

חשיבה מסריחה או לא אני מדבר אמת ורואה מה קורה בפועל ולומד מטעויות של אחרים ולא חי בחלומות שמישהי אשכרה תשאר איתי לכל החיים..בעיקר אם היא בת 18 ואני בן 60.
    אתה סוטר את עצמך, אתה אומר שלהתחתן עם מישהי כשאתה מיליונר יהיה רע כי זה לא פייר ומצד שני אתה אומר שלהתחתן כשאתה מיליארדר עם דוגמנית צ'כית זה בסדר איפה ההגיון, תראה הדעות שלך ושלי שונות ואין לי מה לנסות לשכנע אותך שאני צודק, תחשוב טיפה לבד עם עם אתה רוצה להיות רווק עד יום מותך.

בוא אני יגיד לך משהו אחר החיים כשאתה מבוגר או חרא או משעממים או שלמזלך ואתה אחד ממצאת באמת אישה מיוחדת ואתה יושב על הרבה כסף, אבל אלה החיים אחי תן בראש כל עוד אתה יכול ותעשה מה שבאלך, אבל בוא תגיד לי אתה מה תעשה בגיל 30-40 תצא למסיבות??
    וואלה אני מציע לך לראות תסרט שאיפות אחשלי, אחלה של מוסר השכל עם סיפור אמיתי אגב..

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

זה רושם שאני לא יכול לפרסם קישורים כל עוד אין לי 20 הודעות
    תרשום שאיפות להורדה ישירה, ותכנס לכותרת כזאת בקשה שאיפות-BLOW

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מכיר תסרט, עוד משהו שמחזק את הטענה שלי עוד יותר.
    ברגע שאתה תיפול היא תעזוב אותך. ואתה תשלם לה מזונות כמו שקרה לו.
    ככה שחתונה בגדול זה מפגר ודופק אותך בתחת מתי שהכי לא צריך

אני לא אומר שלהתחתן זה חכם בכללי אבל אם כבר להתחתן ולהקים משפחה יש לי יותר כבוד למליונר שקודם דאג לעצמו כלכלית ורק אז התחתן עם מישי ברמה שזה עוד איכשהו מתקבל מאשר לאיזה ישראלי ממוצע שהתחתן עם הכונפה שהוא הכיר בצבא והוא הולך לעבוד כמו חמור 40 שנה בשביל האישה והילדים. שזה כבר פתטי.

אל תדאג לי אני כבר אמצא לי תעסוקה בכסף שיהיה לי..יש לי ראש יצירתי לשטויות כאלה
    יש בחיים דברים מעבר למסיבות וחתונה.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-03-2012 בשעה 22:38.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    עדיין לא הבנתי את זה לגמרי.
    אתה מתכוון לא להכניס את עצמי למצב של "יש לי שעתיים בקניון הזה ואני צריך לפתוח X סטים, אז כדאי שאני אתחיל להזדרז"?.
    תביא דוגמא שתסביר לי...
    לשכוח את העבר ולא לחשוב על העתיד ,כמה פעמים שמעתי את המשפט הזה אף פעם לא תמיד הבנתי אותו,אבל עכשיו אני מבין.אין דבר כזה עתיד או עבר,כל מה שיש לך עכשיו זה ההווה,החיים שלך,זה הכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מכיר תסרט, עוד משהו שמחזק את הטענה שלי עוד יותר.
    ברגע שאתה תיפול היא תעזוב אותך. ואתה תשלם לה מזונות כמו שקרה לו.
    ככה שחתונה בגדול זה מפגר ודופק אותך בתחת מתי שהכי לא צריך

אני לא אומר שלהתחתן זה חכם בכללי אבל אם כבר להתחתן ולהקים משפחה יש לי יותר כבוד למליונר שקודם דאג לעצמו כלכלית ורק אז התחתן עם מישי ברמה שזה עוד איכשהו מתקבל מאשר לאיזה ישראלי ממוצע שהתחתן עם הכונפה שהוא הכיר בצבא והוא הולך לעבוד כמו חמור 40 שנה בשביל האישה והילדים. שזה כבר פתטי.

אל תדאג לי אני כבר אמצא לי תעסוקה בכסף שיהיה לי..יש לי ראש יצירתי לשטויות כאלה
    יש בחיים דברים מעבר למסיבות וחתונה.
    הראתי לך תסרט כדי להראות לך משהו אחד, אחרי כל החרא שהוא אכל בסוף הוא שם זין על כל הכסף, על כל האירועים כל החברים כל הדברים וכל מה שהוא רצה לעשות זה להיות עם הבת שלו.. יש קטע בסרט שהוא ילד והוא אומר שהוא לא רוצה להיות כמה אבא שלו שעובד קשה ומקבל צעקות מאישתו(הכונפה שלו בשפתך)
    אז הנה הוא עשה כיף זיין ועשה מלא כסף ומה קרה בסוף טיילר?
    (חחחח בוואנה איזה קטע חצי מהדוגמאות שאתה מביא פה זה מהסרט איך לא קלטתי שאתה מכיר תסרט)

תראה החיים לא כאלה מסובכים ואין יותר מידי אפשרויות עם כסף אין מה לעשות חוץ מלעשות עוד כסף ולבזבז אותו, יש שלוש דברים עיקריים בחיים שהם המשפחה שלך, תחומי העניין שלך והחברים שלך ומי שמסביבך.

דרך אגב אני ממש לא מבין את הנקודה שלך בוויכוח כי כל פעם שאני משקיע בהודעה אתה מחליט להתעלם מרובה ועונה בסגנון "הכונפה שפגשת בצהל בלה בלה בלה"...

טוב אני סיימתי חבל שרק נרשמתי לפורום וכל התגובות שלי זה וויכוח איתך, יום טוב שיהיה לך
    דרך אגב איפה הפיקאפ בפורום פה חחחח...

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

זה למה זה סרט...והמציאות זה משהו אחר לגמרי. הדוגמאות שהבאתי הן דווקא מאנשים שיצא לי לפגוש במהלך החיים, איך הם משעבדים את עצמם למשפחה ולאישה.
    מה שכן הייתי מעדיף למות כמוהו ולא כמו ישראלי ממוצע. עם יד על הלב, אני רואה חיים של אנשים פה ואני רוצה להקיא.

ו..לא ממש. אחרי שימאס מלייף סטייל של טייקון ממוצע אפשר...
    לטייל מסביב לעולם, לחפש את עצמך בהודו ותאילנד וכל מיני מקומות כאלה ולראות תרבויות חדשות (כל מיני שבטים ששותים איוהסקה בשעות הפנאי), לבנות בית בתוך יער ולחפש את עצמך ומשם אלוהים יודע מה ייכנס לך לראש. בשיא הרצינות.

יש בעולם הזה הרבה מעבר לחברים ומשפחה חבל שכולם בוחרים חיים כאלה צרי אופקים כי זה "מקובל". פשוט צריך לפתוח תראש ולחשוב מחוץ לקופסא שכולנו חיים בה.

חחח בקטנה הכל בקארמה טובה...
    הפורום פיקאפ הוא ממש כאן,

מטרה של הפיקאפ זה לזיין כמה שיותר בסופו של דבר, דבר אשר משיגים ע''י בטחון עצמי שאותו משיגים ע''י זה שמוצאים את האמת שלך ואת עצמך (ולא, לעשות סארג'ים זה לא נחשב לחפש את עצמך).
    ומנסיון, ברגע שאתה מתעסק בעצמך סקס מגיע אליך מכיוונים הכי הזויים שמקודם לא יכולת לדמיין..החוכמה היא להפסיק לחפש.

קצת חשיבה מחוץ לקופסא והגענו למטרה..

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    תנו לי רק להגיד לכם
    לחסרי ביטחון, למתביישים, לעצלנים, לפחדנים, לבעלי האמנות המגבילות, לילדי כורסה ולאלו שעדיין מתייסרים על כך שהם לא מזיינים :
    צרו זיכרונות.
    לא חשוב איך, או הגבולות. כי עוד 70 שנה לא יהיה לכם הרבה מהתקופה הטובה של החיים חוץ מזכרונות. אז תדאגו שהם יהיו .
    כי אני לא אהנה מלהיזכר באיזה שינה ארוכה היתה לי אתמול, אבל אני כן אהנה להיזכר בזה שהעירו אותי משינה ואמרו לי בוא ניסע להוריד שוטים באיזה חור של יפנים
    והיה פאקינג לילה משוגע.

אם לזה אין לכם זמן , אבל לחרוש למבחן במתמטיקה ולשחק קאונטר סטרייק כל היום יש לכם אז הגיע הזמן להפנים מה שכתבתי למעלה.
    מילים כדורבנות.
    The Pod

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    תנו לי רק להגיד לכם
    לחסרי ביטחון, למתביישים, לעצלנים, לפחדנים, לבעלי האמנות המגבילות, לילדי כורסה ולאלו שעדיין מתייסרים על כך שהם לא מזיינים :
    צרו זיכרונות.
    לא חשוב איך, או הגבולות. כי עוד 70 שנה לא יהיה לכם הרבה מהתקופה הטובה של החיים חוץ מזכרונות. אז תדאגו שהם יהיו .
    כי אני לא אהנה מלהיזכר באיזה שינה ארוכה היתה לי אתמול, אבל אני כן אהנה להיזכר בזה שהעירו אותי משינה ואמרו לי בוא ניסע להוריד שוטים באיזה חור של יפנים
    והיה פאקינג לילה משוגע.

אם לזה אין לכם זמן , אבל לחרוש למבחן במתמטיקה ולשחק קאונטר סטרייק כל היום יש לכם אז הגיע הזמן להפנים מה שכתבתי למעלה.
    ברור שאתה צודק.. אבל

זה גם לא טוב לחיות בהרגשה של לחץ על הזיכרונות האלה כי זה יוביל לזיוף.. ואני אומר את זה מניסיון..

יש לי חבר שלחוץ על זה גם.. שיהיה לו חוויות וזיכרונות וזה הופך אותו להיות מזויף ולדבר רק על זה כל הזמן במקום להיות שלו ולתת לדברים לקרוא בטבעיות

זה לפחות מה שאני חושב

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect