קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בורנאס - פרק 4 (11.2.12)
    על ידי NetaMimi בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-03-2012, 13:46
  2. קארד: בורנאס - פרק 5 - יפורסם מחר
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 01-03-2012, 23:30
  3. קארד: בורנאס - פרק 4
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-02-2012, 14:57
  4. בורנאס - פרק 3 (4.2.12)
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-02-2012, 00:23
  5. קארד: בורנאס - פרק 3
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 04-02-2012, 01:12
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 48

בורנאס - פרק שבע (17.3.12)

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

ברירת מחדל בורנאס - פרק שבע (17.3.12)

שם: קארד: בורנאס - פרק 7

תאריך: 17.3.2012

פסקול:

:AWL Present

" זהו סיפורו של איש אחד שכבר אי אפשר להרוג.. "

רואים את אנדרטייקר עושה את דרכו לזירה כאשר בצדדים עומדים אנשי הקבורה שלו.

" שהיה לו שלא משנה מה הוא לא מוותר בדיוק כמוהו ... "

רואים את טריפל H מחזיק את אליפות העולם במשקל כבד ואת אליפות הWCW בשתי ידיו

" ועכשיו הם הולכים לפתור את הסיפור הזה.. "

רואים את אנדרטייקר ואת טריפל H בפייס אוף

" האם הם יעברו את האתגר שהציבו להם? "

רואים את זירה ריקה כאשר כל האוהדים מגיבים בפופים

" אבל שניהם עברו הרבה קררבות?! "

רואים אוסף נצחונות של טריפל H על אנדרטייקר

" וכמובן שהיו גם רסלמניות מדהימות "

רואים את כל הנצחונות של אנדרטייקר על טריפל H

" עכשיו זה הזמן לסגור את הסיפור "

רואים את טריפל H עולה במדרגות ונכנס לזירה כאשר הפטיש בידו

ואז התמונה מתחלפת ורואים את האנדרטייקר בטאונט מהיוחד שלו שהוא יורד על הברך ומוציא את הלשון

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

**התכנית עולה לשידור**

מצלמה עוברת על הארנה המלאה באוהדים וחובבי האבקות של ארגון הAWL שנהנים מפרק נוסף של בורנאס:

כן זה הוא זה הביג שואו הביג שואו נכנס לאחר כל כך הרבה ציפיות כל כך הרבה אקשן ענק זיקוקים נשמעים לכל אורך הארנה כשביג שואו נכנס עם הבנדנה והבגדים השחורים והוא מחלק כיפים לקהל הוא נכנס לזיר ומרים את ידו לשמים כל הקהל בפופים אדירים הביג שואו מבקש מיקרופון והוא מחכה שהפופים יגמרו והוא מתחיל לדבר

ביג שואו: שלום לכולם ה*פופים* מתחזקים כן אני חוזר אחרי שהדפוקים מהwwe החליטו לפטר אותי הגעתי לכאן למקום הז כדי ללמד כמה אנשים לקח אני יודע למי שייח המקום ואנדרטייקר יש לי חשבון לסגור איתך אבל זה משהו אחר אני כרגע מתמקד בקרב נגד המתאבק המיסתורי מי זה אתם שואלים טוב אני לא יודע מי זה אבל זה ממש לא משנה מי זה אני יחסל אותו ביום שבת כשהגב שלו פונה לתיקרה והשופט טופח על הזירה 1....2.....3 אחרי שהוא יקבל צוקסלאם אחזרי באמצא הזירה אבל אני נשבע אני נשבע שאם זה היה אחד העוזרים של האנדרטייקר אני יפרק את האנדרטייקר לחתיכות כל כך קטנות שהוא לא ידע מאיפה זה בא אבל עכשיו יש לי הצעה תהפכו את הקרב הזה לקרב טוען לאליפות אני רוצה לקדם ענינים תבחרו איזה אליפות שבא לכם אבל זה לא משנה כי אני הכי גדול לא משנה מי היה מולי אני האיש הכי טוב בעולם בהתעמלות אני יהרוס את כל מי שעוד בדרך שלי לאליפות כמו גף הארדי למה מי זה הוא שם איפור עוששהתנועות מפגרות ואז מפסיד טוב פו הוא האלוף אבל זה לפני שאני באתי אז ברגע שהיה לי קרב הכי קטנטן איתך על אליפות אתה תופסיד ובגדול!!!!!!!!! הקהל ב*פופים* אדירים עוד מישהו שמפריע לי כאן זה גולדברג למה למה הוא חזר הוא זקן אני מכבד אותו מאוד אבל יש גבול לכל תעלול הוא יותר מידי זקן בשביל האבקות אבל אם תפגוש אותי אל תצפה לרחמים תצפה לכאב!!! *פופים* נשמעים מהקהל עוד אחד שאני לא מחבב במיוחד זה hhh אתה המשחק אז בוא נשחק בך זה כבר לא מפחיד המשחק המנקש השכלנתי ממש לא את אף אחד זה לא מעניין שאתה אוהב משחקים ואתה ישבתה בכלא אצלי אתה הולך לחטוף מכות כל כך קשות שתרצה לחזור לשחק מונופול אני יוכיח לכולם שהביג שואו זה הדבר עכשיו והוא הולך להחטיף מכות למתאבק המיסתורי הקטן הזה שיצפה לקנוק וווווווווווווווו אוט אז תגידו מי רוצה לחטוף אתה אתה אתה או סינה סינה סינה סינה תגיד אתה רואה אותי באמת אתה רואה אותי טוב אותך אני רואה אוכל קורנפלקס צבועני טוב אז שלושה דברים - כבוד, הכנה וצוקסלאם זה מה שאתה הולך לחטוף כשאני יפגוש אותך הפוקי שמוקי שלך יגמר כי יש פה שולט חדש אתם כולכם כל כך הולכים לחטוף אתה מבין אותי.

גרי:ואו הביג שואו הפתיע את כונו והוא רוצה להשפיל את כל הליגה

מייקל:השאלה אם הוא יצלח גרי אני לא חושב ככה

ביג שואו:אמרתה משהו קול לא פשוט לא שמעתי אותך חבשתי אוזניות ראיתי אותך מדבר אז שמתי

מייקל:זהו נמאס לי

**מייקל לוקח מיקרופון ומטפס על השולחן של השדרנים ואומר:האם אני יכול לקבל את צומת הלב שלכם כרגע ביג שואו נמאס לי מהזלזול הזה ואם אתה לא תפסיק אני יקרע להנהלה הגבוה**

שואו:מה זה הנהלה הגבוה טוב בוא אני יראה לך מי הנהלה הגבוה שלי ביג שואו זורק את המיקרופון יורד למטה ותופס את קול קול מיד לוקח את המיקרופון ואומר

קול:סליחה ביג שואו סליחה בבקשה סליחה

ביג שואו:התנצלות התקבלה.

ביג שואו מוריד את קול מהשולחן ואז אומר "סליחה" לוקח כמה צעדים אחורה ואז דופק לקול נוק אווט, קול התעלף ליד שולחן השדרנים שואו מרים את היד שלו ושואג כמו משוגע והשיר שלו נשמע אבל ביג שואו ביקש להפסיק את המוזקיה ואז הוא לוקח מיקרופון ואומר "זה מה שצפוי למתאבק שלי" ביום שבת הוא מרים את ידו ונכנס לזירה וביג שואו הולך אל החבלים ועושה את הטאונט שלו שהוא מרים את היד ופתאום על המסך רץ סרטון.

**המסך נדלק**

אגדה חיה

אגדות לא חסר , אגדות מסיפורים אגדות מסרטים ואגדות חיות . אגדות חיות אלו
    אגדות שהן אגדות עוד בחייהן ולאו דווקא במותם כמו רוב האגדות כגון : אלביס פרסלי
    , מייקל ג'קסון ועוד ... אגדות חיות הן "זן נכחד" בתקופה שאנו חיים בה אין כמעט
    אגדות שהן חיות . אך בעולם ההיאבקות יש כמה וכמה אגדות ששמם הולך לפניהם
    כמון שון מייקלס ואדג' . אך עוד כינויי לשני המתאבקים האלו הוא הכינוי 'עבר זמנם'
    כי כשמו של הכינוי כן הם , עבר זמנם של שון מייקלס ואדג' בזירת ההיאבקות והם
    לא יחזרו אליה כנראה , אז אגדות חיות זו לא הצורה הכי טובה להגדיר את שני השמות
    הגדולים האלו בעולם ההיאבקות , למרות זאת יש אגדה שזכתה באינספור תארים וניצחה
    אנשים שלא יצא לכל אחד לנצח אותם שבוע שבוע . את אותם אנשים האגדה ניצחה
    בלילה אחד וזכתה בשתי האליפויות הראשיות של שני הבראנדים באותו אירגון . לאחר
    שהזכרנו את העובדה הזו אתם בטח יודעים על מי מדובר , כריס ג'ריקו - Y2J . חביב
    הקהל ועולם הרסלינג שמשנות הWWF עוד עומד על רגליו ונלחם בזירה שבוע שבוע
    מי היה מאמין , אין פציעה שתחסל את קריירתו של האגדה החיה הזו כריס ג'ריקו.

17/03/12 - Next Week

**המסך נכבה**

ארינת AWL - Bornas

***Break the walls yeah yeah, break down the walls***
    **for those about to rock and what ya want**
    ***Baby you know you're judas and I'm your priest***
    **Baby what I got is not from the least**
    ***Bring it through the stage in the rage of the beast***

הפופים מתחילים להשתלט בכל רחבי הארינה בדנוור בגלל שהמוזיקה של כריס ג'ריקו מתנגנת לה בקולי קולות ברחבי האולם , כריס ג'ריקו הוא אכן חביב הקהל בכל מקום שבו הוא דורך הוא מוצא דרך לשגע את הקהל ולגרום להם להריע לו בקולי קולות ולשאוג , המצלמה חולפת על פני אוהדים הצועקים "Y2J" אל שמי הארינה , כל אחד מהם לבוש בחולצה של כריס ג'ירקו עם הסמל של AWL וכתוב "Bornas IS JERICHO" והם מחזיקים שלטי אהדה לכריס ג'ריקו. כולם יושבים בשורה הראשונה מחכים לכריס ג'ריקו שיגיע והם ינסו את מזלם כדי לגעת בו , לפתע 5 זיקוקים נורים אל שמי הארינה והטרון הגדול נדלק ועליו מוקרנים המהלכים הכי משובחים של המתאבק הכי משובח בכל אירגון שבו הוא חותם כריס ג'ריקו הלא הוא Y2J. לאחר כמה שניות בודדות נראית דמות על בימת הארינה כשהגב שלה מופנה אל הקהל והוא פרוסת ידיים לצדדים.

הקהל רק מגביר את הפופים שלו כשכריס ג'ירקו מסתובב כשהוא עושה את הטאנט שלו ולאחר מכן צועק 'Ya Baby' אל על הוא מסתכל על כל הקהל בחיוך רחב , אפשר לראות שהוא לבוש בג'קט הזוהר שלו ומתחת לג'קט יש לו את חולצת הY2J הרשמית שבקרוב תצא לחנות AWL רק לאחר הקרב הראשון שלו מול ביג שואו וככה גם כתוב בחוזה ההחתמה שלו. הקהל מראה לג'ריקו שהאהבה שלהם אליו לא נפגעה בגלל שהיה חסר להם והם יאהבו אותו בכל מחיר ובכל זמן, מה שמעלה על פניו חיוך מאוזן לאוזן, לאחר שג'ריקו מסתכל במבט שמח כמו שרק ג'ריקו יודע הוא מתחיל ללכת במורד הרמפה לכיוון הזירה כשהוא נותן כיפים לכל מעריצי הג'ריקו היושבים בשורה הראשונה , לאחר מכן הוא אפילו מותח את גופו טיפה כדי להגיע לאוהד בשורה השנייה הלובש את החולצה שלו מה שעושה את האוהד מאושר מאוד , הוא מודה לג'ריקו והחיוך של ג'ריקו הופך לרחב עוד יותר! לבסוף ג'ריקו מגיע אל הזירה הוא עולה במעלה המדרגות מסתובב עם הגב לחבלים ועושה את הטאנט שלו , לאחר מכן הוא מותח את החבלים למעלה טיפה ונכנס ביניהם , הוא מסתובב קצת בזירה לאחר שהוא לוקח מיקרופון מהקריין ולבסוף הוא עוצר באמצע הזירה , הוא מסמן לכל האוהדים להיות בשקט ולאחר מכן הוא מרים את המיקרופון לכיוון פיו והוא מתכונן להתחיל לדבר על מה שעומד לקרות.

כריס ג'ריקו: גבירותיי ורבותיי אתם מתבקשים לעמוד על רגליכם ולקבל בשמחה ואהבה גדולה את אחת האגדות הכי גדולות שאי פעם דרכו בעולם הרסלינג, כריס ג'ריקו! *פופים* אתם שואלי ם מי המתאבק המסתורי? אז כן זה לא אחר מאשר אהוב ואהוד עולם הרסלינג הבידורי כן זה אני לא אחר מאשר בריס "Y2J" ג'ריקו וביג שואו אני מאמין לך מאוד ואתה הפחדת אותי נורא כשהרמת את היד כי הריח נשאר אז תקשיב לי ותקשיב לי טוב ביג שואו אתה לא יכול להפחיד פה אף אחד כן אני המתאבק המסתורי ואני לא חייל של אנדרטייקר ואני לא עובד אצל אף אחד אני המתאבק הטוב ביותר בהיסטוריה של ההאבקות הבידורית ואני באתי לפה כדי להוכיח לכולם שאני ראוי לאליפות ועם אתה רוצה N1C אתה לא תקבל מכיוון שאני זה שיקבל ואני יהיה אלוף המשקל הקל הבא של AWL ואני לאעומתך לא באה אליי איזה מישהיא בבר אליי באו והתחננו שאני יבוא לפה כי אני לא לכל ארגון מסכיםן לעבור אבל זה הארגון שבו אני הולך להצליח עד סוף הקריירה שלי **פופים** ואני רואה שכולם מתאספים לאט לאט פה ואיתך הערב אני יגמור ואני לא יודע איך תיראה עם תוכל ללכת זה גם כבר לא באחריותי ואתה אומר "
    אני לא יודע מי זה אבל זה ממש לא משנה מי זה אני יחסל אותו ביום שבת כשהגב שלו פונה לתיקרה והשופט טופח על הזירה 1....2.....3" זה נכון אתה אמרת כשהגב שלו פונה לתקרה וכן זה הגב שלי והגב שלך יהיה על המזרן כאשר אני יצמיד לאחר הברייקוד האכזרי שתץקבל ואולי אפילו נגיש בקשה להפוך את הקרב הזה לקרב הכנעות, אופס סליחה שכחתי שאתה לא יודע להכניע טוב אז נסיים את הקרב בברייק דה וולס אכזרי זאת נראת לי אחלה דרך לכסח אותך לשבור לך את הרגליים שלא תוכל ללכת תהיה כמו זאק ריידר בWWE אבל גביג שואו אני לא יודע לאיזה בית חולים כי הבית חולים שבדקתי שיש לו הכי הרבה מקום פנוי לא יספיק לך המקום כי אתה אמור לקבל מחלקה משלך **פופים ומחוקים מהקהל** אבל ביג שואו אני לא בא לדבר ולבצע כי בן אדם נורמטיבי לא מסוגל לשניהם ואומרים שאחד משלים את השני אז אתה אוהב לדבר ואני אוהב לבצע ואתה אוהב להיות מושפל ואני אוהב להשפיל את היריבים שלי אני וכמובן שאתה כל הזמן מפוטר, מפסיד ובוכה לעומתי שאני זה שגורם למתאבקים להתפטר ואני מנצח כל אחד ואני גם שמח תמיד.
    ג'ריקו זורק את המיק' ומוריד את החולצה שלו וזורק לקהל לקהל ואומר לביג שואו "יאללה בוא נסגור את זה עכשיו" והקהל מגיב בפופים אדירים והביג שואו אומר "לכל דבר יש את הזמן שלו" ושניהם עומדים בפייס אוף אכזרי.

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

הפעמון מצלצל והקרב מתחיל שני המתאבקים נראים בטוחים בעצמם , כריסטיאן תופס את ג'ון סינה בכתפיים ומנסה לדחוף אותו אל החבל,ג'ון סינה נאבק בכל הכוח שהוא גובר על כרסיטיאן ודופק אותו בטרנבקל,הוא הולך מספר צעדים אחורה ורץ לעבר כריסטיאן שברגע האחרון כריסטיאן מזנק לצד וסינה נתקע בטרנבקל,סינה מתאושש לאט שכריסטיאן בא אליו ומתחיל לתת בו אגרופים , ג'ון סינה מתחיל להחזיר לו וכך הם ממשיכים עד שסינה דוחף את כריסטיאן ורץ אליו אבל כריסטיאן דופק לו ברך לבטן,הוא מושך אותו אל החבל שסינה גובר עליו והוא מעיף את כריסטיאן לחבל שסינה מתכונן להרים אותו והוא מצליח אבל כריסטיאן מתחמק ממנו ומעיף אותו לחבל לקלוזיין. כריסטיאן עולה על רגליו הוא מעלה חיוך ערמומי על פניו,הוא עולה על החבל שהוא מתכונן לקפוץ על סינה וברגע שהוא קופץ סינה מהר מזנק על רגליו ותופס את כריסטיאן לAA שהוא מצליח לעשות את זה ! ג'ון סינה מצמיד את כריסטיאן והשופט סופר במהירות 1......2....אבל כריסטיאן מתחמק במיימיה האחרונה,סינה המאוכזב קם על רגליו מבלי להשים לב שכריסטיאן כבר הספיק לקום,כריסטיאן מתחיל לתת בעיטות בסינה שהוא מושך אותו אל החבל אבל סינה מנצל את הזדמנות שהוא מנסה להאבק בכריסטיאן אבל כריסטיאן דוחף ובועט בו כדי שהוא יעזוב אותו,סינה מהר קם על הרגליים וכריסטיאן לוקח כמה צעדים אחורה הם שניהם נראים כבר עייפים אבל נראה שהם ממשיכים לתת את כל מה שיש להם,כריסטיאן מתקרב לאט לאט לסינה שלפתע סינה מפתיע אותו שהוא נכנס ומכניס אותו לטרנבקל,סינה שוב רץ אך שוב כריסטיאן מתחמק אך סינה ציפה לזה והוא תופס בטרנבקל שהוא מהר מסתובב אבל כריסטיאן בועט לו בבטן שסינה עף על החבל , כריסטיאן מנצל את ההזדמנות וקופץ על סינה שהוא מבצע עליו רופ צ'וק , סינה מהר מתאושש שהוא רץ לעבר כריסטיאן שמצליח לקפוץ מעליו פעמיים ולבסוף לבצע עליו ספינינג וויל קיק , כריסטיאן מנסה מהר להצמיד אותו 1....2...אבל סינה מתחמק ברגע האחרון,כריסטיאן מתעצבן שהוא תופס בראשו של סינה ומרים אותו שסינה עם המרפק דופק לכריסטיאן מכה בבטן,הוא מרים אותו עליו אבל כריסטיאן מצליח להתחמק שהוא תופס את הראש של סינה ומסובב אותו לקילסוויץ' אגדי,הוא שוב מצמיד והפעם עם מבט שהוא ינצח בטוח,הפעם השופט סופר 1.......2..........לא ! סינה התחמק שוב , כריסטאין לא מאמין שהוא מרים את ג'ון סינה .

מייקל קול : '' תראה את זה ג'רי,מס' הזדמנויות לסינה אך הוא לא מצליח כריסטיאן מצליח להתחמק בכל פעם ''
    ג'רי לולר : '' וזה לא הכול מייקל , כריסטיאן מראה את הנחישות שלו לנצח בקרב והוא נותן את כל כולו ואנחנו יכולים לראות את זה ''
    מייקל קול : '' ג'רי , אני ראיתי את השניים האלה בפעולה שבוע שעבר ואני אומר לך שהכול יכול לקרות כאן ''
    ג'רי לולר : '' זה ללא ספק נכון ידידי,שני המתאבקים האלה הם שניים מהגדולים ביותר ברוסטר ואחד מהם יתמודד על אליפות העולם במשקל קל ''.

ג'ון סינה מתחיל לתת אגרופים בכריסטיאן שהוא דוחף אותו וכריסטיאן חוזר אליו בריצה שהוא קופץ מעליו שכריסטיאן פוגע בחבל וחוזר לסינה שהפעם סינה קופץ מעליו שכריסטיאן שוב חוזר והפעם סינה מרים אותו לAA. סינה לא הרזיק מעמד וכריסטיאן התחמק מהר שהוא סטר בגב של סינה , סינה העצבני הסתובב שכריסטיאן בא לסטור שוב בסינה והפעם בפנים שסינה תפס את ידו של כריסטיאן ומשך אותה לצד שכריסטיאן בעט בבטן של סינה כריסטיאן באה לבעוט בו שוב אבל הפעם ג'ון סינה תופס את הרגל שלו , הוא עוזב אותה במהירות ונכנס בכריסטאין שהוא מתחיל לתת לו אגרופים שכריסטיאן שוכב סינה מרים את כריסטיאן שכריסטיאן נותן אגרוף לברך של סינה שנופל על רגלו,הם שניהם יושבים על הברכיים ונותנים אגרופים אחד בשני שסינה מהר זונק על הרגליים ומתחיל לתת אגרופים בכריסטיאן שהוא מרים אותו מהר עליו לסופלקס אגדי , הוא מצמיד אותו 1.....2....אבל לא , זה עוד לא מספיק , סינה מנגב את הזיעה על מצחו ומתנשם קלות תוך כדי שהוא מסתכל על כריסטיאן ששוכב על הרצפה תופס את גבו מרוב כאבים,סינה ללא רחמים מרים את כריסטיאן ומרים אותו לעוד סופלקס שהוא גם הפעם מצליח! הוא רואה שכריסטיאן שוכב שהוא מנצל את ההזדמנות לyou cant see me והוא מצליח,הוא מרים את כריסטיאן לAA אבל תוך כדי שהוא מרים אותו כריסטיאן מחליק ממנו בזריזות ודוחף אותו שהוא רץ מהר לעבר ג'ון סינה ודופק בו ספיר אגדי,כריסטיאן מצמיד את ג'ון סינה 1.......2......אבל ג'ון סינה מהר מרים את ידו,כריסטיאן בנשימות כבידות קם על הרגליים שהוא מרים את ראשו של סינה שסינה תופס ברגליים של כריסטיאן ומושך אותם שהוא מתחיל לתת אגרופים חזקים בבטן של כריסטיאן ובפנים שלו,השופט סופר עד שלוש שסינה עוזב אותו והולך כמה צעדים אחורה , השופט מעיר לסינה שיתרכז כי הוא יכול להפסיד מתקיפת יתר,מבלי להשים לב כריסטיאן זוחל אל הצד השני של הזירה ושסינה מגלה להפתעתו שכריסטיאן מאחוריו והוא תופס אותו לקיילסוייץ' אבל סינה בדרך כלשהי מצליח להתחמק הוא מסתובב את כריסטיאן שכריסטיאן דופק לו ברך לבטן,סינה תופס בבטן והולך כמה צעדים אחורה שכריסטיאן מהר רץ אל החבל ואז בחזרה לסינה שלפתע ג'ון סינה נופל בכוונה שהוא שם רגל לכריסטיאן שנופל ולפתע סינה נועל אותו לSTF ... כריסטיאן רחוק מן החבל אך בכל כוחותיו הוא מתחיל לזחול לעבר החבל אבל סינה לא עוזב,כריסטיאן לבסוף מגיע אל החבל ותופס בו , השופט תופס את סינה וגורם לו לעזוב את כריסטיאן,סינה מעלה חיוך זדוני על פניו ומחכה לרגע שבו כריסטיאן יקום והוא יעשה עליו את הAA.

ג'רי לולר : '' וואו , סינה מפתיע אותי מרגע לרגע בתחילת הקרב כריסטיאן הוביל אבל סינה הפתיע אותי תראה אותו ''
    מייקל קול : '' סינה מראה כאן לכולנו שעם קצת כוח רצון אתה יכול להשיג את המטרות שלך,לא יודע מה איתך ג'רי אבל לפי דעתי זה עומד להיגמר ''
    ג'רי לולר : '' אל תיהיה בטוח מייקל , שנינו יודעים שכאן בוראנס הכול יכול לקרות ''
    מייקל קול : '' אני לא בטוח לגבי זה תראה את סינה נראה לי שהוא הולך לעשות הAA לכריסטיאן ''

כריסטיאן עם הכוחות האחרונים שנשארו בו מצליח לקום על רגליו שמבלי שציפה לזה ג'ון סינה מרים אותו לAA לפינישר האגדי שלו,אך כריסטיאן מתחיל לתת אגרופים אך זה לא ממש עוזר כי לבסוף סינה מצליח לעשות את הAA אבל רק רגע , כריסטיאן הצליח לתופס עם רגליו את הזירה והוא מושך בסינה , שני המתאבקים נאבקים אחד בשני זה אחד מהרגעים הגדולים ביותר שקרו עד כה בAWL . שני המתאבקים נותנים את כל הכוחות שלהם , כריסטיאן מתחיל לדחוף את סינה ששניהם מחליקים שמהר כריסטאין קם וכך גם סינה הם תופסים אחד את השני בכתפיים ונותנים את כל מה שנשאר בהם ומנסים לדחוף אחד את השני,כריסטיאן מהר נותן ברכית לבטנו של ג'ון סינה , הוא מרים את סינה עליו שהוא מהר זורק אותו מהזירה , סינה צועק מרוב כאבים לאחר שנפל על הברך שלו,כריסטיאן יוצא מהר שהוא תופס את ג'ון סינה בראשו ומכניס אותו אל הזירה , הוא נכנס אחריו שסינה מפתיע שהוא נותן לו אגרוף ב### שלו . כריסטיאן נשכב על הרצפה ומתחיל לצרוח מרוב כאבים , סינה קם מהר על הרגליים שהוא ממשיך לבעוט בכריסטיאן,הוא הולך אל הטרנבקל ועולה עליו שהוא מסתכל על כריסטיאן ומרוכז בקפיצתו ג'ון סינה קופץ על כריסטיאן אבל ברגע האחרון כריסטיאן מרים את רגליו שסינה נופל על רגליו ונפגע מהם,הוא תופס בחבל ומנסה לקום במהירות שכריסטיאן גם כן קם במהירות שהוא רץ לעבר סינה במטרה לדחוף אותו מהזירה אבל סינה מתכופף מתחתיו שהוא מרים אותו לסופלקס אגדי ומצמיד אותו במהירות 1.........2.......אבל לא ! כריסטיאן שוב מצליח להתחמק מסופלקס מצדו של סינה , סינה מרים אותו מהר שהוא רץ לחבל ועושה על כריסטיאן טרו באק מעליו,שהוא מהר מרים אותו אבל כריסטיאן דוחף אותו שהוא מהר בועט לו בראש , סינה עומד ליפול אבל כריסטיאן מהר תופס אותו לקילסוויץ' ומצמיד אותו 1........2.......3 הפעמון מצלצל והמנצח מוכרז!

ג'יימס ג'ייסון: '' גברותיי ורבותיי המנצח בקרב כתוצאה מהצמדת היריב לשלוש הוא '' קפטן כריזמה '', כריסטיאן ''.

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

חסות רשמית לליגה:

טושביבה הטלוויזיה הקלה בעולם, גם אם היא נופלת עליך לא יותר מנקע!!!

המצלמה חוזרת לארנה והמצלמה מתחילה לעבור מסביב לאוהדים הנרגשים, היא מצלמת את כולם בשורה, כל אחד עושה תנועות מוזרות או סתם צורח מילים לא מובנות, הכל על-מנת להופיע בטלוויזיה. המצלמה חוזרת לצלם את האולם, היא עוברת אל הטרון הגדול, אותו טרון שעליו מתנגן סרטון הפתיחה של ברנאוס, היא יורדת אל הטרון הקטן אשר מבשר לנו שנשאר ביקבע אלוף העולם במשקל קל חדש והראשון כאן בAWL. המצלמה ממשיכה לעבור מסביב לאולם, כעת היא מצלמת את הזירה בעלת ארבעת הפינות ובעלת ארבעת החבלים האדומים. מצלמת הרחף נכנסת לפעולה שוב פעם הערב, היא מצלמת את הקהל אשר נראה נלהב יותר מתמיד. אפשר לראות את הקהל מניף אין-ספור שלטים. נניח, אחד מהיושבים בקהל, לובש חולצת הדגל של HHH ומחזיק שלט עם כיתוב 'CM PUNK'. או שאוהד אחד מהשורות העליונות שלובש חולצת גודברג ועם קריקטורה של גולדברג ומאחוריו רואים את אגף האיקסים ורואים את התא שלו ושל סטון קולד. המצלמה עוברת אל הזירה סוף כל סוף, ופתאום רואים תקלה במסך הHD הענקופתאום מופיעים קעקועים מוזרים כאלה ואף אחד לא מבין מה זה וחושבים שמישהוא ייכנס אך פתאום כל החשמל בארינה קורס וא לאחר כמה שניות רק מסך הHD הענק נדלק ועדיין יש בו את התקלה עם הקעקועים המוזרים אך לבסוף לאחר כ5 דקות זה עבר והתכנית חזרה לקדמותה אך אף אחד לא יודע מה קרה וכל הקהל מתלחשש ביניהם בלי סוף.

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

סטון וברוס לי מסתכלים אחד על השני וביינתים האסירים מסביב מתחילים להריע לקרב המתרחש והשוטרים מרחיקים את האסירים מלהתפרץ לקרב. הקרב מתחיל עם מלחמת אגרופים שבסופה אוסטין מנצח. אוסטין מתחיל לתת מלא אגרופים לראשו של ברוס לי ולבסוף מוריד אותו בקלואזיין. אוסטין ממשיך את הקרב עם סופלקס על ברוס לי. אוסטין לא מוותר לברוס לי וממשיך את הקרב כשהוא מקים את ברוס לי ונותן לו בעיטה לפרצוף. סטון מקים את ברוס לי ולוקח אותו לכיוון אחד התאים. לפני זה סטון הולך לקיר ליד ודופק את ראשו של ברוס לי בתוך הקיר. אוסטין ממשיך את הקרב שהוא מביא את ברוס לי לתא הסגור ומנסה לדפוק את פניו של ברוס לי בתא אך ברוס לי מצליח לחסום את הפגיעה ולתת לאוסטין מרפק לפרצוף. ברוס לי בועט בבטנו של אוסטין, מרים את אוסטין ואז מבצע עליו סופלקס על הסורגים של התא שנשברים מיד עם הפגיעה. השופט רץ אל אוסטין לבדוק אם הוא בסדר והשופט רואה שהוא בסדר. ביינתים ברוס לי מתאושש ואז מסתכל על אוסטין ששוכב ומחייך חיוך שטני.

ג'רי לולר: אני מכיר את החיוך הזה ואוהב אותו... זהו החיוך השטני של ברוס לי!
    מייקל קול: אמאלה זה החיוך השטני שלו? תגיד ישלו בכלל חיוך שמח?

ברוס לי מקים את אוסטין ומבצע עליו קלואזיין. לפתע ברוס לי רואה ברז בתא. ברוס לי הולך לעבר הברז ומעביר את הטמפרטורה ממים קרים למים רותחים. לאחר מכן ברוס לי מביא את אוסטין לעבר המים, משכיב את אוסטין על הגב כשפניו מתחת לברז ואז ברוס לי פותח את הברז ואוסטין ישר כשהמים נשפכים על ראשו שמאדים לאחר מכן. ברוס לי לוקח כרית מהמיטה ומתחיל להרביץ איתה לאוסטין והאסירים מתחילים לצחוק על ברוס לי. ברוס לי מתעצבן על האסירים ולפתע ברוס לי מרים את כל המיטה הכבדה אשר בחדר בשתי ידיו ומתכונן לזרוק את המיטה על אוסטין. ברוס זורק ומחמיץ את אוסטין. אוסטין מצליח לקום ומפיל את ברוס בקלואזיין. אוסטין נופל על הריצפה בניסיון להתאושש מהמים הרותחים שנשפכו על פניו שעכשיו אדומים. אוסטין קם ראשון וישר אחריו ברוס לי. אוסטין נותן לברוס אגרוף לפרצוף ואז ברוס נותן לאוסטין אגרוף חזק לפרצוף ובגלל המים אוסטין צועק מכאבים. ברוס מנצל את זה כדי לבצע על אוסטין פאוור בומב על הקיר. ברוס לי צוחק על אוסטין ומחייך שוב חיוך שטני.

ג'רי לולר: עוד חיוך שטני! זה יום המזל שלי!

מייקל קול: יום המזל שלך אבל שלי זה יום רע כי ברוס לי הולך לנצח את אוסטין!

ברוס לי מקים את אוסטין אך אוסטין מפתיע אותו כשהוא משתחרר מהאחיזה, מרים אותו על הכתף שלו ולאחר מכן מוריד אותו על שברי המיטה שברוס לי ניסה לזרוק על אוסטין. אוסטין הולך אל הקיר ומנסה להתאושש ולבסוף מצליח. אוסטין רואה שברוס לי קם אז הוא רץ ומוריד את ברוס לי בספיר. לאחר מכן אוסטין מקים את ברוס לי, מרים אותו על הכתף ואז משליך אותו על הדלת של התא שנשברת ישר כשברוס לי פוגע בדלת. אוסטין מסתכל על ברוס לי המתפתל בניסיון לקום ואוסטין מחליט לנקום בברוס לי. אוסטין תופס ברגליו של ברוס לי ומושך אותו לתוך התא. אוסטין משכיב את ברוס לי מתחת לברז החלוד בתא כשראשו של ברוס מתחת לברז. לאחר מכן אוסטין פותח את המים הרותחים ופניו של ברוס לי גם נשרפות. לאחר מכן אוסטין מקים את ברוס לי ומבצע עליו סטאנר. אוסטין מחסה את ברוס לי. 1...2...3. לא!!! ברוס לי מתחמק ברגע האחרון! האסירים מתחילים להשתולל מרוב הלם ותגבורת של שוטרים באים ועוצרים את האסירים מלהתפרץ לקרב.

ג'רי לולר: אני לא מאמין שברוס לי הצליח לחמוק מהספירה!!! אולי הוא באמת בלתי מנוצח?

מייקל קול: תמשיך לחלום קינג... תמשיך לחלום...

אוסטין ההמום קם ומתעצבן על ברוס לי. לפתע אוסטין רואה שברוס לי נעלם מהמקום ואוסטין מתחיל להסתכל על התא ולא מוצא אותו. לפתע ברוס לי נראה מאחורי אוסטין, בועט בבטנו ומבצע על אוסטין את הסטאנר שלו! האסירים מתחילים להתעצבן והשוטרים מביאים מלא תגבורת בניסיון לגבור עליהם. ברוס לי מחסה את אוסטין. 1...2... ולא!!! אוסטין חומק מהספירה! לברוס לי נמאס. הוא הולך לאחד השוטרים ומוריד אותו בקלואזיין. לשוטר הוא לוקח את המקל שאיתו הוא מרביץ לאסירים ואזיקים. ברוס לי מתקרב אל אוסטין, מקים אותו ושם עליו אחד מהאזיקים. ברוס לי הולך לסורגים של התא אך לפתע אוסטין מוריד את ברוס לי בקלואזיין. אוסטין במהירות ובלחץ שם את האזיק השני על היד של ברוס לי וסוגר את הפותחן עם מפתחות. הוא מעיף את המפתחות לעבר השופט והשופט לא מתערב בקרב. לפתע ברוס לי מגיע למקל, קם ומנסה לתת איתו מכה בראשו של אוסטין אך אוסטין תופס במקל ומסתכל על ברוס במבט עצבני מאוד וברוס לי ממשיך לנסות לקחת את המקל שאוסטין תפס בחוזקה. לפתע אוסטין משום מקום בועט בבטנו של ברוס לי ומבצע עליו סטאנר! אוסטין מחסה את ברוס לי. 1...2...3!

המנצח: סטון קולד סטיב אוסטין

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

רואים את גולדברג יושב במשרד כאשר הוא אזוק ברגליו ומצדו עומדים 2 סוהרים במדים וגולדברג לבוש ג'ינס כחול וחולצה שחורה ומעיל ג'קט שחור אדום שבגבו כתוב AWL בורנאס ומול גולדברג יש כיסא ריק ולידו גם כן ופתאום נכנס למשרד האנדרטייקר ומסתכל על גולדברג וגולדברג מסתכל עליו והאנדרטייקר מתיישב לידו ואומר לגולדברג זה הסוף של האימפריה שלכם וגולדברג ונה אם משהוא יקרה לאימפריה אתה תשלם על זה והם מסתכלים אחד על השני בחיוך רשע ומולם יש חוזה ופתאום נשמעת דפיקה בדלת והדלת נפתחת ונכנס לא חר מאשר כריס ג'ריקו ואיתו מגיע עו"ד וכריס מתיישב והעו"ד גם כן והם מתחילים לדבר.

עו"ד: שלום
    גולדברג: וברכה אתה מייצג את הכוכב?
    עו"ד: כן אני עורך דין טומס ג'ייסון נעים מאוד!
    הקברן: נעים בבית קברות יאללה יש לי מה לעשות היום.
    כריס ג'ריקו: יש לי קרב היום לא?
    גולדברג: כן. אתה מרגיש שיש לך סיכוי?
    כריס ג'ריקו: ברור. אבל לפי החוזה אי רוצה שתוסיפו שאני מוציא חולצה חדשה לחנות AWL ישר לאחר הקרב הראשון.
    הקברן: נראה לי שיש סעיף כזה.
    גולדברג: יש את הסעיף הזה אני הכנסתי אותו.
    עו"ד: טוב אז אין שום בעיות מקווה שיהיה לנו טוב לעבוד ביחד.

כריס ג'ריקו חותם והעו"ד גם כן ולאחר מכן גולדברג חותם ואנדרטייקר גם כן חותם וכולם קמים לוחצים ידים אחד לשני וג'ריקו והעו"ד יוצאים מהחדר של הGM'S ואנדרטייקר וגולדברג מתיישבים וממשיכים לדון בהמשך הפרק והמצלמה עוזבת את המשרד ומראה שג'ריקו הולך אל חדר ההלבשה שלו והעו"ד דין שלו והוא נפרדים וכל אחד הולך לדרכו והמצלמה עוזבת את הבקסטייג'.

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

ג'ף הארדי נכנס לארינה בקפיצות הידועות שלו ועושה את הטאונט שלו כאשר הוא עומד מתחת למסך הHD הענק.
    ושם את יד ימין על ירך ימין ומנענע את גופו ואת היד השנייה וזיקוקים נורים לעבר תקרב הארנה ואז הוא מחליף את היד.
    וג'ף מתחיל להתקדם אל עבר הזירה בקפיצות ומחלק כיפים לקהל בצדדים שמגיב בפופים אדירים לג'ף הארדי שנעמד מול הזירה.
    ג'ף הארדי עולה במדרגות ונכנס לזירה בין החבלים ועולה על הTB ועושה את הטאונט שלו שהוא פורס את ידיו לצדדים ויורד מהTB ומוריד את האליפות.

המוזיקה של גולדברג מתנגנת ועל המסך רואים דלת לבנה שכתוב עליה גולדברג וגולדברג יוצא מהדלת בעצבים.
    ועושה את דרכו לארינה והמצלמה חוזרת לארינה ורואים את גולדברג נכנס לארינה כאשר יש זיקוקים זהובים מאחוריו.
    וגולדברג עושה את דרכו לזירה בעצבים והוא עולה במדרגות ונכנס לזירה בין החבלים ועולה על הTB ושואג לקהל שמחזיר פופים.
    ויורד מהTB והולך לTB הנגדי ושוב עולה על הTB ושואג לקהל שמחזיר בפופים ויורד מהTB והולך לפינה שלו ומחכה לתחיל הקרב.

גולדברג והארדי בזירה בפייס אוף עד שהשופט מרחיק בין השניים. הקרב מתחיל עם סדרת אגרופים בין השניים שבסופה מנצח הארדי. הארדי בועט ברגליו של ביל כמה פעמיים, שולח את ביל לרשתות ומוריד את ביל בקלואזיין. כשביל קם ג'ף מבצע עליו דרופ קיק. ג'ף ממשיך את הקרב כשהוא מקים את ביל, בועט בבטנו ומרים את ביל לסופלקס. רואים שג'ף מזיע מרוב שקשה לו להרים את ביל הכבד ולבסוף לבצע עליו סופלקס בהצלחה. ג'ף ממשיך את הקרב עם עלייה על הטורן כשהוא עם הגב לזירה ולאחר מכן הוא מבצע על ביל את ההכנה לפינישר שלו שהוא קפיצה אחורית בסיבוב על ביל. ג'ף לא רוצה לצאת שחצן אז הוא ממשיך את הקרב ולא מבצע סוואנטון בומב על ביל. ג'ף מקים את ביל, בועט בבטנו ושולח אותו לפינת הזירה. ג'ף רץ אליו ומבצע עליו קלואזיין בפינת הזירה. ביל בקושי זז לאחר הקלואזיין ונראה כאילו ג'ף בכלל לא פגע בו. גולדברג מתאושש והולך לעבר ג'ף ההמום שגולדברג הצליח להתאושש וביל מנצל את זה כדי לבצע על ג'ף קלואזיין. ביל מסתכל על ג'ף ומנענע את הראש ללא ובכך מסמל כאילו לג'ף אין סיכוי לנצח אותו.

ג'רי לולר: אחח זה מסוג הקרבות שאני אוהב לראות... שביל גולדברג מכסח את יריבו!
    מייקל קול: תירגע ג'רי תעשה לי טובה אף אחד לא רוצה לראות שוב רוק שלך על שולחן השדרנים בגלל האהבה שלך לקרבות כאלה...

ביל מקים את ג'ף ונותן לו אגרוף חזק לפרצוף שמפיל אותו מהרגליים לריצפה. ביל מקים את ג'ף ומבצע עליו ספיין באסטר. ביל ממשיך את הקרב כשהוא מקים את ג'ף ונותן לו נגיחה חזקה לראש שמסחררת את ג'ף וג'ף מתחיל ללכת בזירה ללא שליטה. ביל תופס את ג'ף בזמן שהוא מסתובב, בועט בבטנו ומבצע עליו סופלקס. ביל מפהק ומסמל על כך שהקרב משעמם לו. ביל מקים את ג'ף, מרים אותו על כתפו ומוריד אותו לריצפת הזירה. ביל לאחר מכן מקים את ג'ף, תופס בגרונו ומבצע עליו צואקסלאם קטלני על ריצפת הזירה. ביל מחסה את ג'ף. 1...2... ג'ף חומק מהספירה ללא שום בעיה. ביל קם ומחייך לעבר הקהל שמריע לו ב"פופים". ביל מקים את ג'ף, בועט בבטנו ומבצע עליו פאוור בומב. ג'ף מחזיק את גבו בכאב ואז ביל מגלה את נקודת התרופה של ג'ף. ג'ף שוכב על הבטן ואז ביל עולה על גבו עם רגליו ואז יורד ממנו. ג'ף זועק לעזרה וביל לא מתייחס אליו. ביל עושה טאונטים בזירה והקהל מגיב ב"פופים" ללא הפסק.

ג'רי לולר: ביל מחסל אותו! קדימה ביל תקרע את ג'ף לגזרים!!!
    מייקל קול: תסתום תפה ג'רי ותן לראות את הקרב הזה יפרא אדם!

ביל מקים את ג'ף אך ג'ף מכניס אצבע לעינו של ביל והוא מתחיל להסתובב בזירה עם עין כואבת. ג'ף בא מאחוריו ומבצע עליו קלואזיין אחורי. ג'ף מקים את ביל ומנסה לבעוט בביל אך הוא תופס ברגלו וביל מחייך לעבר ג'ף אך ג'ף משתמש ברגלו השנייה לבעוט בפרצופו של ביל. ג'ף מקים את ביל ומבצע עליו סופלקס מהיר כדי שהוא לא יזיע מכך שביל כבד. ג'ף רץ אל הטורן, עולה עליו וכשביל קם ג'ף קופץ עליו סלטה אחורית מדהימה מהטורן. ג'ף מנסה את מזלו ומחסה את ביל עם יד אחת. 1...2... וביל חומק מהספירה ללא בעיה. ג'ף קם ורץ אל הטורן ועולה עליו. כשביל קם ג'ף קופץ על ביל בדרופ קיק. ג'ף קם ומקים אחריו את ביל. ביל מצליח לחמוק ומנסה לתת לג'ף קלואזיין אך מחמיץ וג'ף הולך מאחוריו, מסובב את ביל, בועט בבטנו ומבצע עליו טוויסט אוף פייס. ג'ף עולה על הטורן כשגבו מופנה לזירה ומתחיל לעשות טאונטים על הטורן בזמן שביל מתאושש. כשביל קם ג'ף עומד לקפוץ על ביל אך ביל מקדים אותו, תופס ברגליו ומפיל את ג'ף עם פניו על הטורן שבפינת הזירה וביל מתחיל להיות עצבני.

ג'רי לולר: יששששש ביל מתחיל להתעצבן!!! הוא הולך לקרוע את ג'ף לחתיכות!!!
    מייקל קול: ג'רי מה אמרנו? לא מדברים כמו פרא אדם בשולחן הזה אם אתה רוצה לדבר ככה לך תמצא שולחן אחר!

ביל מקים את ג'ף ומוריד אותו באגרוף חזק מאוד לפרצוף. ביל העצבני מקים את ג'ף ונוגח שוב בראשו. ביל תופס את ג'ף ומבצע עליו ספיין באסטר קטלני. ביל ממשיך כשהוא מקים את ג'ף, בועט בבטנו ומבצע עליו פאור בומב קטלני על ריצפת הזירה. ביל מקים את ג'ף אך ג'ף מצליח לחמוק מהאחיזה של ביל, לרוץ לחבלים ולהוריד את ביל בקלואזיין. ג'ף ממשיך אתה הקרב בכך שהוא מקים את ביל, רץ לחבלים, עולה על ביל ומבצע עליו קרוסלה. ג'ף ממשיך את הקרב כשהוא עולה על הטורן ומחכה שביל יקום. כשביל קם ג'ף קופץ על ביל כשהבטן של ג'ף פוגעת בראשו של ביל. ג'ף קם ומתחיל לעשות את הטאונטים שלו בזירה לקראת הסוואנטון בומב. ביל מתחיל לקום אז ג'ף חושב על רעיון במהירות ומוצא. ג'ף רץ לטורן שנמצא מול ביל, עולה עליו וקופץ על ביל בקפיצה אחורית בסיבוב. ג'ף עולה על הטורן שוב והפעם הוא מתכונן לבצע על ביל את הסוואנטון בומב. ג'ף קופץ על ביל אך ביל מרים רגלים וגבו של ג'ף פוגע ברגליו של ביל. ג'ף צורח מכאבים בגבו וביל מצליח לקום. ביל הולך לפינת הזירה ומסתכל על הקהל שמגיב ב"פופים" אדירים לביל. כשג'ף קם ביל רץ אל ג'ף ומבצע עליו ספיר קטלני. אך ביל מרגיש שזה לא מספיק וביל מרים את ג'ף ועושה לג'ף ג'ק האמר והקהל שואג בפופים. ביל מכסה את ג'ף. 1...2...3!

המנצח: ביל גולדברג!

ביל גולדברג חוגג בזירה ועולה לטורן ושואג בפופים לקהל והקהל מחזיר לו פופים וגולדברג מסתכל על הסוהרים שמחכים לו מחוץ לזירה וקופץ מהטרון אל מחוץ לזירה ולוקח את האליפות של ג'ף ומסתכל עליה ונכנס לזירה ומרים אותה גבוהה והקהל שואג בפופים וגולדברג מסתכל על האליפות ומסתכל על ג'ף וצועק עוד מעט אני יהיה אלוף הAWL האלוף הבלתי מנוצח וגולדברג מניח את האליפות על ג'ף הארדי ששוכב במרכז הזירה ויוצא מהזירה אל הסוהרים שאוזקים אותו בידיים וברגליים ולוקחים אותו אל הבקסטייג' בליווי הסוהרים.

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

ג'יימס ג'ייסון : '' שלום גברותיי ורבותיי הערב איתי נמצא כוכב הAWL שהערב הולך להתמודד נגד המיז לN1C לאליפות העולם במשקל קל או חוזה פיטורים - רנדי אורטון , שלום רנדי מה שלומך ? ''
    רנדי אורטון : '' ................. ''
    ג'יימס ג'ייסון : '' אהמ , ובכן רנדי אורטון אתה מתרגש לקראת הקרב שלך הערב נגד המיז , הרי בכל זאת מדובר במתאבק עם הרבה ניסיון ''
    רנדי אורטון : '' אני לא מתרגש בכלל , ליריב שלי הערב אין ניסיון בכלל לעומתי , כולם יודעים שאין מתאבק יותר מפתיע מרנדי אורטון ... ''

ג'יימס ג'ייסון : '' ובכן רנדי,אתה חושב שיש לך סיכוי לנצח הערב את המיז ? ''

רנדי אורטון : '' עם אני חושב שיש לי סיכוי לנצח את המיז ? אתה צוחק עליי,אני ואתה וכל הקהל שמה בחוץ יודע שהערב אני ינצח אותו ''

ג'יימס ג'ייסון : '' אתה נראה די בטוח בעצמך אבל לא פעם אחת המיז הפתיע אנשים ולא רק בארגון , אתה חושב שהוא מתאבק ראוי ? ''

רנדי אורטן : '' מתאבק ראוי בארגון הזה לא תמצא,יש רק אחד וזה אני ... אולי אני לא אלוף העולם,או מרזיק בכל אליפות כלשהי אחרת...בנתיים...אבל...''

-רנדי אורטון מפסיק לדבר כאשר הוא וג'יימס ג'ייסון לפתע מביטים אל הצד וכנראה הם רואים דמות כלשהי , הקהל בחוץ לא יודע מה קורה שם בבקסטייג' והם מחכים בציפיה-

רנדי אורטון : '' מה ... מה אתה עושה כאן ? ''

הדמות המסתורית : '' אני בטוח שאתה לא ציפיתה לראות אותי כאן , מה שלומך רנדי ? ''

-הדמות מתקדמת שני צעדים והמצלמה קולטת את הגוף שלה , רואים שזה אותו הבחור עם הקעקועים מהפרומו הקודם,המצלמה עולה אל עבר פניה של הדמות וזה לא אחר מאשר CM פאנק ! -

רנדי אורטון : '' מה אתה עושה כאן , אתה לא צריך ליהיות תחזור אל הWWE ''

CM פאנק : '' ששש רנדי...אתה לא שומע את הקהל בחוץ ? איך הוא צועק את שמי ? אני במקרה עברתי פה ושמעתי אותך אומר שאתה המתאבק הראוי היחיד כאן...''

רנדי אורטון : '' וזוהי האמת , אין מתאבק אחד ברוסטר העלוב הזה שיכול לנצח את רנדי אורטון ''

CM פאנק : '' שש רנדי,קצת נימוס עוד לא סיימתי לדבר...כנראה שאתה טועה , כי הגיע לארגון הזה עוד מתאבק אחד חדש...וזה אני - CM פאנק ''

-הפופים של הקהל מהארינה נשמעים עד הבקסטייג' ורנדי אורטון לוקח נשימה עמוקה שהוא עונה לפאנק-

רנדי אורטון : '' אתה רוצה להגיד לי שאתה חותם כאן , רגע אל תענה לי על זה..זה לא ממש משנה כי אני עדיין המתאבק הטוב ביותר כאן ''

CM פאנק : '' אולי אתה צודק רנדי...אבל אולי אתה טועה , בכל מקרה אנחנו ניפגש אולי בעוד כמה חודשים,אולי כמה שבועות ומי יודע ... אולי אפילו היום '' .

-סי.אם פאנק מעלה חיוך ערמומי על פניו והולך משם כאשר רנדי אורטון וג'יימס ג'ייסון נשארים המומים בעמדת הראיון.-

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

שירו של מיז נשמע באירנה הקהל מריע בקולי קולות אבל לא לחיוב אלה לשלילה הקהל לא מפסיק עם ההיטים מיז ניכנס לאירנה הוא נעצר ברמפה,הוא מחייך וממשיך ללכת לכייון הזירה לקולות ההיטים האדירים והמיז נעמד מול הזירה נכנס בגלישה ממתחת לחבלים והמיז לוקח מיק' ואומר הN1C לאליפות הקלה הוא דה מיז אתם שואלים למה בגלל שאני AWESOME והמיז מחזיר את המיק' לאנשי הצוות ומחכה ליריבו.

שדרנים

המוזיקה של אורטון מתנגנת ברקע אורטון צועד פנימה אם תחתונים בצבע שחור שכתוב עליהם אורטון באדום וחולצה שחורה עם תמונה של סיפור שיוצא ממנו צפע מצדדים של החולצה כתוב ויפר ומחסל האגדות באדום ובגדול באמצע החולצה בשילוב של אפור וצהוב RKO וכובע שחור שכתוב בו בלבן RKO אורטון מרים את הידיים שלו ויורד גשם של גצים הקהל מגיב גם בפופים וגם בהיטים לאורטון הוא ממשיך להתקדם לזירה בהליכה אטית ובאמצע הרמפה נותן לאחד הילדים בקהל את הכובע והוא מגיע לזירה ונכנס לזירה ממתחת לחבלים והוא הולך לחבלים עומד עליהם ואז עוד פעם מרים את הדיים שלו ויורד מהחבלים.

שדרנים

אורטון מסתכל על דה מיז ומחייך ודה מיז מתעצבן ומתקרב אל אורטון ואורטון מתקרב אליו והם נעמדי בפייס אוף זה מול זה ומסתכלים אחד בתוך עיניו של השני ורנדי מחייך אליו ושואל את דה מיז איך הראש מה שמטריף את דה מיז ואומר שהוא ינצח ויהיה הN1C ורנדי אומר שהוא ינצח אותו וזה הקרב האחרון של דה מיז כי אחריי הקרב הזה הוא יפוטר והמיז מחייך אל אורטון ותוך שנייה החיוך יורד מפניו והמיז מתחיל להביא לאורטון רצף של אגרופים לראשו של אורטון שלא יודע מה לעשות והשופט מרחיק את המיז מאורטון ואורטון תופס בראשו ולא מאמין שזה קרה והמיז מתקרב אליו ונותן לרנדי בעיטה בבטן אך בסופו של דבר הוא לא מצליח כי רנדי תופס את רגלו והמיז מנסה לבעוט עם רגלו השנייה בעורף של אורטון אך רנדי שם רגל לדה מיז ונופל עליו עם המרפק וקם ועוד הפעם רנדי נופל על צוואר של המיז עם המרפק וקם ועוד פעם אחת זה קורה והמיז כבר מחזיק בצווארו מכאבים ולא יודע מה לעשות ורנדי מרים את דה מיז ושולח אותו אל החבלים וכאשר המיז חוזר רנדי אורטון עושה לו את הארופן אנדר קאט שהוא בעצם נותן מכה אל צווארו של דה מיז שנופל על מזרן הזירה ודה מיז נראה מותש ואורטון מסתכל על דה מיז ומחייך ורנדי עושה לדה מיז את הסטומפס שהוא דורך על ידיו של דה מיז, רגליו של דה מיז וראשו והמיז מתפרפר מכאבים כאשר הוא שוכב על מזן הזירה הזירה ורנדי מחכה שדה מיז יקום ודה מיז מתחיל להתאושש והשופט סופרר את הזמן שדה מיז שוכב על מזרן הזירה 1... דה מיז לא זז 2... דה מיז מתחיל להתאושש ולקום 3... דה מיז כבר קם ולא מוצא את אורטון העומד מאחוריו ואורטון מסובב את דה מיז בפתאומיות ובא לסיים את הקרב עם RKO אך כאשר רנדי כבר תופס את ראשו של דה מיז אז המיז לא נותן לזה קרות ואורטון נופל לבד בלי דה מיז ודה מיז מצמיד את אורטון 1... אורטון לא זז 2... אורטון מתחמק בקיק אפ.

שדרנים

ודה מיז מרים את אורטון ושולח אותו לחבלים וכאשר אורטון חוזר דה מיז עושה לו קלוזליין ודה מיז מרים שוב את אורטון ושולח אותו לTB ורץ במהירות אל אורטון ועושה לו קלוזליין קורנר ואורטון מחזיק מצווארו בחוזקה ורנדי נופל על הרצפה וכאשר רנדי מתחיל לקום המיז עושה לרנדי אורטון את הקני איי.אף.טי שבתרגיל הזה רנדי במצב מקופל של 90 מעלות והמיז רץ ונותן לו ברכית לפנים מה שמפיל אותו על מזרן הזירה ודה מיז ומסתכל על רנדי ומחייך ודה מיז עושה לרנדי אורטון את הסווינינג פייסברייקר ולאחר שראשו של אורטון מתנגש בברכו של דה מיז אורטון מחזיק בראשו ודה מיז מסתכל עליו ומרים אותו ושולח אותו לחבלים וכאשר רנדי חוזר הוא חוטף ביג פוט אכזרי מדה מיז שצוחק והקהל מגיב בהיטים אכזריים ודה מיז מרים את רנדי אורטון שוב ועושה את המיזארד אוף אוז לרנדי אורטון ושנופל ונראה חסר הכרה ודה מיז מצמיד 1... רנדי לא זז 2...רנדי מתחמק ודה מיז מרים את אורטון ושולח אותו לחבלים ודה מיז מתכופף ומתכוון להרים את רנדי אך אורטון תופס את עצמו בחלים לשנייה וחוזר מהר בבעיטה לפניו של דה מיז ודה מיז מתרומם ורנדי שולח את עצמו לחבלים וחוזר עם קלוזליין אכזרי ומחכה שדה מיז יקום אך פתאום נשמעים צ'אנטים של "רנדי תפטר את דה מיז" ורנדי מחייך ועושה לדה מיז שוב פעם את הסטומפס שהוא דורך על רגליו של דה מיז, ידיו של דה מיז וגם על ראשו של דה מיז בחוזקה ודה מיז מתפתל מכאבים ורנדי נעמד מול דה מיז ששוכב על מזרן הזירה ועושה את הטאונט שלו שהוא פורס את ידיו לצדדים והמיז מנסה לקום אך לא מצליח ואורטון צועק תקום תקום תקום ודה מיז נראה חסר הכרה אך רואים שהוא שוב פעם מנסה לקום והוא מצליח לקום ורנדי עושה לדה מיז את הRKO ומצמיד 1... דה מיז לא זז 2... דה מיז לא זז 3... דה מיז לא זז והפעמון מצלצל.

שדרנים

אורטון קם וחוגג בזירה ולוקח מאנשי הצוות את החוזה פיטורים של דה מיז ורואה שמישל מקול חתומה שם וגולדברג ואנדרטייקר גם כן חתומים שם מכיוון שהם הGM'S השבוע וחסרות 2 חתימות אחת היא של אורטון שאחראי לפיטוריו והחתימה החסרה השנייה היא של דה מיז המתאבק המפוטר ואורטון חותם בעט המחובר ללוחית החוזה ונותן לדה מיז לחתום ודה מיז חותם בכוחותיו האחרונים ורנדי מרים את החוזה וזורק אותו לכיוון שולחן השדרנים ואנשי הצוות מרימים את החוזה ואורטון עומד בפינת הזירה ומסתכל על דה מיז ונראה שהוא עדיין עצבני עליו ואורטון מחליט שהוא לא מוותר ומחכה שדה מיז יקום וכאשר דה מיז מגיע למצב שהוא על ר\ארבע משתעל רנדי רץ אליו ועושה לדה מיז את בעיטת הפאנט האכזרית ורואים את אנשי הרפואה של AWL רצים את הזירה עם אלונקה ומפנים את דה מיז ורנדי אורטון מסתכל עליו וצחייך ורנדי עולה על הTB ועושה טאונט של חגורה ופתאום נשמעת מוזיקה צבאית ועל המסך מוקרן הטרון של בורנאס ורואים שזה לא אחר מאשר גולדברג נכנס לבוש ג'ינס וחולצה שחורה כאשר הוא כבול באזיקים ברגליים ומיק' ביד ימין וגולדברג מתחיל לדבר.

שדרנים

גולדברג: רנדי... רנדי אתה לא יודע אולי אבל אני בכלא ואני השבוע חצי מהשליטה על הפר קויש לי אפשרות לשנות כל כדבר בכל זמן אפשרי ותנחש מה אני אשנה יפה נפתרתי מבעיה אחת דה מיז אבל נשאר עוד משהוא שלא מוצא חן בעיניי כפי שידוע לכם החתמנו הרבה מתאבקים בזמן האחרון זאת אומרת בשבוע האחרון החתמנו 2 מתאבקים שהם CM פאנק וביג שואו ועכשיו אני גם אמור להחתים את כריס ג'ריקו אבל קודם כל אתה אמור להוכיח שמגיע לך הN1C והנה הקרב שלך יתקיים עכשיו מול CM פאנק.

גולדברג מחייך והוא יוצא מהארינה והקהל נעמד על הרגליים,הם מכירים את השיר הזה ... הטרון נדלק ורואים את האחד והיחיד הסטרייט האדג' - CM פאנק! הקהל נעמד על הרגליים מציפיה שהכול כאן אמיתי והולך לקרות משהו מעניין לפתע זיקוקים אדומים מתנפצים בצידי היציאה אל הארינה, הקהל מרים את ידיו שלפתע הם רואים דמות יוצאת מן הבקסטייג', זה לא אחר מאשר האחד והיחיד - CM פאנק. רנדי אורטון יורד מהTB ומחכה לפאנק בזירה, הקהל מתחיל לצרוח בפופים אדיריםשלא נשמעו עד כה בAWL. סי.אם פאנק שהוא מרים את ידיו ופאנק עושה טאונט של חגורה סביב מותניו והקהל בצ'אנטים של פאנק בAWL הקהל מחכה שפאנק יתחיל את הקרב מול אורטון, פאנק מוריד את ידיו עם חיוך זדוני על פניו הוא מתקדם אל הזירה שכל הקהל צועק את שמו '' סי.אם פאנק , סי.אם פאנק '' הוא עולה אל הזירה ועל הטרנבקל שהוא מבצע את הטאונט המפורסם שלו ועוד טאונט שהוא עושה את חגורה עם ידיו סביב מותניו הוא נכנס אל הזירה בקפיצה, הוא מסתכל על אורטון ואומר לאורטון ביי ביי ופאנק מחכה לתחילת הקרב.

שדרנים

רנדי מסתכל על פאנק בעצבים ופאנק צוחק ורנדי מסתכל על פאנק בעצבים ואומר אני יהיה הטוען לכתר ועושה טאונט של חגורה על המותניים ופאנק מחייך ועושה את הטאונט שלו שאומר הגיע הזמן שלך לישון ורנדי הולך לכיוון פאנק אבל פאנק עושה כמה צעדים אחורה והם מתחילים ללכת בסיבובים בזירה כאשר הם אחד מול השני הם תופסים אחד את השני בכתפיים ולאחר כמה שניות פאנק מצליח לתפוס את ראשו של אורטון ואורטון מביא את פאנק לחבלים ושולח אותו מהחבלים לחבלים הנגדיים ורנדי מוריד את פאנק בקלוזליין ורנדי מרים חצי מהגוף של פאנק ועושה לפאנק את הצ'אסט טאמפס ופאנק צועק מכאבים ומתעצבן ורנדי עוזב אותו ומחכה שיקום וכאשר פאנק קם רנדי רצה לתפוס אותו אבל פאנק נתן לרנדי בעיטה בבטן במהירות והלך כמה צעדים אחורה בשביל להתאושש ורנדי הולך אל פאנק ונותן לו אגרוף לגב ותופס את פאנק מהראש והולך איתו לTB בשביל לדפוק את ראשו בפינת הזירה אך פאנק לא נותן לזה לקרות בגלל שהוא שם רגל על הפינה של החבלים האמצעים ונותן לרנדי מרפק לחזה ורנדי עוזב את פאנק והולך כמה צעדים אחורה ופאנק מתאושש בשנייה ונותן לרנדי אגרוף לפנים וישר אחרי זה נותן לרנדי גם ברכית לפנים ונותן לרנדי עוד ברכית לפנים ורנדי נשען על הפינה של הזירה ותופס את עצמו בחבלים ופאנק נותן לרנדי בעיטה בבטן ורנדי מתחיל להתאושש ופאנק מתרחק ונעמד בפינה הנגדית של הזירה ומתחיל לרוץ אל רנדי ועושה לו את ההיי קני וישר לאחר מכן בולדוג ורנדי נופל במרכז הזירה כאשר גבו מופנה לתקרת הארינה ופאנק מרים את רנדי ונותן לו אגרוף לפנים ושולח אותו לפינת הזירה ורץ אליו אך רנדי גם כן רץ אל פאנק ועושה לו קלוזליין ופאנק נופל וקם ישר ורנדי עושה לפאנק שוב קלוזליין ופאנק קם ורנדי שולח אותו לחבלים וכאשר פאנק חוזר הוא מקבל דרופקיק עצבני ורנדי ישר מצמיד 1... פאנק לא זז 2.. פאנק מתחמק.

שדרנים

רנדי לא מאמין וקם בעצבים ורנדי עושה את הטאונט שלו והוא נותן אגרופים למזרן הזירה ומחקה שפאנק יקום ופאנק מתחיל לקום בקטנה ומתאושש ופאנק קם ומסתובב ורנדי כבר קופץ לעשות את הRKO אבל פאנק דוחף אותו ורנדי נופל לבד ופאנק נופל לאחור מאפיסת כוחות ומנסה לקום שוב ורנדי שוכב וסובל מכאבים ופאנק קם ומרים את אורטון ועושה לו את הסנאפ פאוור סלאם וכאשר רנדי שוכב על מזרן הזירה פאנק קם ועולה על הTB ועושה הטאונט שלו ומחכה שרנדי יקום וכאשר רנדי קם פאנק קופץ מהפינה העליונה על רנדי בבודי סלאם אך רנדי תופס אותו ומחייך ומפיל את פאנק על מזרן הזירה ומצמיד 1.. פאנק מתחמק ורנדי מתעצבן ומרים חצי מגופו של פאנק ועושה שוב פעם את הצ'סט טאמפס ולאחר מכן רנדי קם ותופס את ראשו בחוזקה ומרים את פאנק ושולח אותו אל פינת הזירה ורץ אליו בקלוזליין אך פאנק מתכופף ומרים את רנדי מהרגליים וזורק אותו לאחור ורנדי מצליח להיתפס על הרגליים על האפרון ופאנק חושב שרנדי עף מהזירה והוא נראה מאושר ומסתובב ורנדי נותן לו אגרוף לפנים ופאנק מחזיר לו ורנדי נותן לפאנק עוד אגרוף לפנים ושוב פעם פאנק מחזיר לו ורנדי עוד הפעם נותן לפאנק אגרוף לפנים ופאנק מחזיר לו וישר אחרי זה דופק לרנדי דרופקיק לחזה ורנדי נופל מהזירה ללמטה ופאנק שוכב ומתאושש ופאנק כבר לא יודע מה לעשות ופאנק קם ומחזיק את עצמו חבלים והשופט מחכה שרנדי יכנס לזירה 1... רנדי שוכב ללא תזוזה 2... רנדי שוכב ללא תזוזה 3... רנדי מנסה לקום אך ברגעים האחרונים הוא נופל מחדש 4... רנדי שוכב ללא תזוזה 5... רנדי שוכב ומתחיל לקום 6... רנדי קם ומסתכל על הזירה ונכנס במהירות בגלישה ממתחת לחבלים ופאנק רץ אל רנדי ומתחיל לבעוט בראשו ללא הפסקה והשופט אומר להפסיק ופאנק מפסיק ומרים את אורטון ורוצה לשלוח את אורטון לפינה אך לבסוף אורטון שולח את פאנק לפינת הזירה ורנדי מסתכל עליו והולך אליו ורנדי עומד מול פאנק ופאנק רוצה לבעוט לרנדי בבטן אך רנדי תופס את רגלו ופאנק עושה לרנדי את האינזגורי שנותן לרנדי הבעיטה בעורף ורנדי נופל ופאנק עולה לפינת הזירה העליונה ומסתכל על הקהל וקופץ על רנדי בקפיצת מרפק ורנדי ניסה להתחמק אך לא הצליח ופאנק פגע בו ושניהם שוכבים אחד ליד השני.

שדרנים

והשופט שם לב ששניהם לא זזים ומתחיל לספור 1... פאנק ואורטון לא זזים 2... פאנק ואורטון לא זזים 3... פאנק ואורטון לא זזים 4... פאנק ואורטון לא זזים 5... פאנק ואורטון לא זזים 6... פאנק זוחל אל אורטון 7... פאנק שם את ידו על אורטון והשופט מספיק לספור ומצמיד 1... אורטון לא זז 2... אורטון לא זז 3.. השופט כמעט נוגע במזן הזירה אך אורטון מתחמק בשנייה האחרונה ופאנק לא מאמין שכל זה עניין של שנייה ופאנק תופס בראשו ופאנק בקושי קם אך הוא מחזיק בחבלים שעוזרים לו להשאר עומד ופאנק עולה על פינת הזירה בכוחותיו האחרונים אך רנדי קם ורואה את פאנק והולך אליו מהר ומתחיל לאגרף אותו ללא הפסקה והשופט מאיים לפסול את הקרב אך רנדי לא מתייחס והשופט סופר 1... רנדי עדיין ממשיך לאגרף את פאנק 2... רנדי עדיין ממשיך לאגרף את פאנק 3... רנדי עדיין ממשיך לאגרף את פאנק 4... רנדי מפסיק לאגרף את פאנק ופאנק המחוסר כוחות נופל על רנדי ורנדי שם את רגליו של פאנק על החבלים ומחזיק את ראשו ועושה לפאנק DDT מפינת הזירה ונראה שפאנק מחוסר הכרה ורנדי ישר מצמיד 1... פאנק לא זז 2... פאנק לא זז 3.. בשנייה האחרונה פאנק פאנק שם את רגלו על החבל התחתון ורנדי אוכל את עצמו צעעבים ורנדי עושה את הטאונט שהוא מתעצבן ודופק את האגרופים שלו מספר פעמים במזרן הזירה ומחכה שפאנק יקום וכאשר פאנק קם ואורטון מתכונן לעשות RKO אבל כאשר הוא מסובב את פאנק ופאנק בועט לרנדי בצלע השמאלית ואז בצלע הימנית ובועט לרנדי גם בראש ונראה שרנדי מאבד את כוחותיו ופאנק מרים את רנדי ועושה לו GTS ומצמיד 1... רנדי לא זז 2... רנדי לא זז 3... רנדי לא זז והפעמול מצלצל.

שדרנים

פאנק קם ולא מאמין לנצחונו וחוגג בזירה כאשר השיר שלו נשמע הוא עולה על הTB ועושה את הטאונט של החגורה על המותניים ומסתכל על אורטון והקהל שואג בפופים אדירים מחרישי אוזניים ופאנק עושה גם כן את הטאונט של השעון על היד ועולה עד לחבלים העליונים ביותר וגם כן עושה שוב פעם את הטאונט של החגורה ויורד מהTB ויורד מהזירה והולך אל כיוון הבקסטייג' ומחלק כיפים לאוהדים בדרך החוצה מהארינה וכאשר פאנק מגיע אל מסך הHD הענק הוא נעמד תחתיו ומרים את ידיו לקולות הפופים האדירים ויוצא מארינה כאשר המצלמה עוברת לבקסטייג'.

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

כריסטיאן הולך מאחורי הקלעים ומדבר עם כמה מעריצים שלו וחותם להם ולאחר שהם עוזבים אותו במנוחה כריסטיאן בדרכו לחדר ההלבשה שלו. לפתע נראה איש עצבני מאחורה שרץ אל כריסטיאן ומפיל את כריסטיאן לריצפה בקלואזיין אחורי. האיש מתחיל לבעוט בכריסטיאן ללא הפסק. לפתע ג'ון סינה נראה בפינה של המסדרון והוא מסתכל לכיוון של כריסטיאן והאיש שבועט בו. סינה רץ אל האיש ומוריד את האיש הזה בקלואזיין. לאחר מכן סינה מקים את האיש ומבצע עליו AA. לאחר ה-AA של סינה כריסטיאן קם ואף אחד לא שומע תודה של כריסטיאן אלא רק רואים את כריסטיאן וסינה עומדים בפייס אוף עצבני וכריסטיאן אומר לסינה: "הערב אתה תיפול". לאחר מכן כריסטיאן מסתובב לאחור וממשיך בדרכו לעבר חדר ההלבשה שלו ומשאיר את סינה עומד עצבני עם האיש שהרביץ לכריסטיאן ללא הכרה.

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

ביג שואו מסתכל על כריס ג'ריקו במבט רציני ועצבני. שואו לא ממתין לצלצול הפעמון וישר מפיל את כריס בקלואזיין. ביג שואו ממשיך כשהוא מקים את כריס ג'ריקו ונוגח בראשו בחוזקה. כריס מתחיל להסתחרר בזירה ואז נעמד באמצע הזירה בניסיון להתאושש אך שואו רץ לחבלים ונותן לכריס בעיטה לפרצוף. כריס נופל ומחזיק את פניו בכאבים ומנסה לקום אך שואו לא נותן לו. שואו עולה עם רגלו על גבו של כריס ואז יורד מגבו. כריס צועק מכאבים איומים. אך שואו לא מסיים. לאחר מכן שואו מקים את כריס, בועט בבטנו ומבצע עליו סופלקס. שואו ממשיך את הקרב שהוא מקים את כריס ושולח אותו לטורן בפינת הזירה. לאחר מכן שואו מתקדם לעבר כריס ומסתכל עליו במבט עצבני וכריס מסתכל על שואו בפחד. לאחר מכן שואו תופס בבטנו של כריס עם יד אחת ועם ידו השנייה הוא מכה בחזקה של כריס בחוזקה. כריס נופל וצורח מכאבים וביג שואו מתקדם אליו כדי להמשיך את הקרב אך השופט מרחיק את שואו מכריס והשופט מתחיל לבדוק את כריס אם הוא בסדר. לאחר שכריס קם והשופט נותן לשואו להמשיך את הקרב ישר שואו לא מבזבז זמן ומבצע על כריס ספיר קטלני.

ג'רי לולר: זה מה שרציתי לראות... את ביג שואו כאן מכסח אנשים עם ידי הברזל שלו וגופו העצום!
    מייקל קול: תירגע ביג שואו לא עד כדי כך טוב... הוא בינוני... טוב נו הוא מאוד טוב ויותר מכריס ג'ריקו זה בטוח!

שואו מרים את ידו וזה מסמל על אגרוף ה-KO. ביג שואו מחכה שכריס יקום. כשכריס קם שואו שולח לעברו אגרוף לפרצוף אך מחמיץ. כריס לא מבזבז אף רגע, רץ לחבלים ומבצע על שואו קלואזיין. כריס רואה שזה בקושי השפיע על שואו אז הוא עושה זאת שוב. שואו מתאושש במהירות אז ג'ריקו מתחיל לבעוט ברגליו עד ששואו נופל לריצפה. לאחר מכן כריס עולה על הטורן ומחכה ששואו יקום. כששואו קם כריס קופץ על שואו בדרופ קיק מהטורן ומצליח לפגוע. הדרופ קיק פוגע בשואו והוא במקום ליפול הולך אחורה מההדף של הדרופ קיק עד הטורן בפינת הזירה. כריס ג'ריקו קם במהירות ורואה ששואו בפינת הזירה ובראשו עולה רעיון. קודם כריס רץ אל שואו בקלואזיין ופוגע בשואו. לאחר מכן כריס תופס את ידו של שואו, משחיל אותה במתחת לכרית הראשונה של הטורן איפה שנמצא העמוד ברזל ואז מתחיל למשוך את ידו של שואו. שואו צורח מכאבים ומנסה להשתחרר. לפתע שואו לוקח את ידו השנייה ומבצע איתה על כריס את אגרוף ה-KO! שואו מוציא את ידו מהטורן ונופל על הריצפה בניסיון להתאושש מהכאב בידו.

ג'רי לולר: ואו איזה אגרוף KO!!!!!!!!!!!!!!! ראית את זה מייקל???
    מייקל קול: כן ג'רי ראיתי אבל עדיין אני בטוח שכריס יצליח לעשות משהו בנידון...

ג'ריקו ללא הכרה בזירה וביג שואו מצליח להתאושש. ביג שואו מחסה את כריס ג'ריקו. 1...2... ולא!!! כריס חומק!! ביג שואו בהלם והוא רותח מזעם. ביג שואו מקים את ג'ריקו ונוגח בראשו ללא רחמים וג'ריקו נופל ומתחיל לדמם מראשו. ביג שואו עולה על בטנו עם רגליו כשכריס שוכב ואז יורד מבטנו. ג'ריקו רואים שהוא לא יכול יותר לשרוד את הקרב. ביג שואו מרים את ידו לאגרוף ה-KO שוב. כשכריס קם ביג שואו מנסה לבצע עליו את אגרוף ה-KO ושוב מחמיץ. ג'ריקו במהירות מתגלגל אל מחוץ לזירה בניסיון להתאושש. השופט מרחיק את הביג שואו מהחבלים ומתחיל לספור ספירת חוץ. אבל לביג שואו לא אכפת והוא דוחף את השופט והוא לא יודע שכריס התאושש. כשביג שואו מוצא את ראשו מהזירה דרך החבלים העליון והאמצעי ג'ריקו במהירות מנצל את זה ומבצע על ביג שואו קודברייקר על הרשתות! ביג שואו נופל בריצפת הזירה אך מתחיל להתאושש ישר. אך ג'ריקו במהירות עולה לטורן שקרוב לביג שואו ומחכה ששואו יקום. כששואו קם ג'ריקו קופץ על שואו ומבצע עליו מהאוויר קודברייקר!!! ג'ריקו מחסה את שואו. 1...2...3!!!

המנצח: כריס ג'ריקו

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

מסיבת עיתונאים עם גולדברג

עשרות עיתונאים נמצאים באולם הנשפים של מלון יוקרתי בטולסה, אוקהולומה כשלפתע מנהל המלון נכנס ואומר: "גבירותיי ורבותיי, ביל גולדברג הגיע". מיד באותו רגע, כל העיתונאים נעמדו על רגליהם, הצלמים תפסו עמדות והמצלמות הבזיקו פלאשים ללא הרף. ביל גולדברג, כעת אדם בוגר יותר, נכנס בלבוש אזרחי לאולם, הסתכל על כולם, סימן להם לשלום ואז התפנה לשבת בכיסא המרכזי מאחורי השולחן. גולדברג דפק שיעול עצבני, לגם כוס מים קרים ואז אישר לאחראי אירוע להתחיל את המסיבה. האחראי הצביע על עיתונאית ספורט 1.

עיתונאית ספורט 1: "מה שלומך, ביל? טוב לראות אותך מחוץ לבית סוהר! אני רוצה לדעת מה אתה עושה פה?"
    ביל גולדברג: "שלום בתיה, אני בסדר גמור, ויש לי אישור מהשופט להגיע לכל האירועים הקשורים לAWL ואני עדיין עומד להיות אלוף הAWL".

עיתונאי ידיעות אחרונות: "כמובן שהיה לך סטריק של 173 נצחונות האם אתה מקווה לשבור אותו פה בAWL?"
    ביל גולדברג: "הרבה שאלו אותי את זה ואני אומר שאני רוצה משהוא אני מקבל אותו ואני יודע שבקרוב אני ישתחרר מהבית סוהר ויהיה אלוף הAWL הטרי וכמובן שאף אחד לא יצליח לקחת לי את האליפות כי אני בAWL ישבור את הסטרייק של ה173 נצחונות כי אני גולדברג אני רק שואג וכבר מקבל".

עיתונאי מאקו: "אז תגיד תסביר לנו למה אתה לא הולך למרדף אחרי האליפות הקלה שעומדת להכנס לAWL בPPV הקרוב?"
    ביל גולדברג: "אני מאוד אוהב את השאלות שלכם. תבינו אני לא הולך על אליפויות משניו אני יחכה כמה שצריך בשביל לקבל את הטייטל שוט לאליפות הAWL שעומדת להגיע ליידים שלי וכמובן שברגע שאני יבל את ההזדמנות אני ירוויח את האליפות ולא יהיה אף אחד שיוכל לקחת לי אותה".

ילד קטן בקהל: "יש לי שאלה ואני מקווה שלא תכעס שאני שואל אותה, אבל מי הבא בתור? ולמה נראה לך שאתה ראוי לאליפות הAWL שכרגע ג'ף הארדי מחזיק בה"
    ביל גולדברג: "אני שמח ששאלת את זה וזה בסדר. הבא בתור זהו ג'ף הארדי. לאחר שחיסלתי אותו בספיר וג'קהאמר השבוע אני ימשיך את זה עד שהוא יכנע ויגיד שאני יותר טוב ממנו ואני ישיג את הטייטל שוט הזה כמה שיותר מהר ואני מבטיח לכם שעד הPPV שלאחר הPPV הקרוב אני יהיה אלוף הAWL הבלתי מעורער של בורנאס ואף אחד בארגון הזה לא יכול לעמוד ברמה שלי ובטח שלא ג'ף הארדי וגם לא השותף שלי לתא בבית סוהר סטון קולד אתה שתיין מסריח וכולכם הבאים בתור. וכמובן שאני הכי ראוי אני כל הזמן הייתי האלוף המיועד וכמובן שגם פה בAWL אני אלוף הAWL המיועד".

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

ג'יימס ג'ייסון: הקרב הבא הוא קרב ללא חוקים בין "האיש המת" אנדרטייקר שילחם נגד "מלך המלכים" טריפל H שהוא חצי מאיפריית המלכים.

טריפל H מסתכל על האנדרטייקר שמוריד את המעיל ונותן לאנשי הצוות את המעיל ומתקרב אליו והם עומדים זה מול זה בפייס אוף עצבני והשופט מרחיק אותם וכל אחד הולך לפינה שלו והשופט מסמן לצלצל בפעמון והקרב מתחיל בזה שאנרטייקר וטריפל רצים אחד לכיוון ל השני וטריפל מצליח לאגרף ראשון את האנדרטייקר וזה נהפך לברול של אגרופים טריפל נותן אגרוף ואחריו אנדרטייקר נותן אגרוף וככה זה ממשיך עד שטריפל מצמיד את אנדרטייקר לפינת הזירה וטריפל נותן לאנדרטייקר שלוש אגרופים ואז אנדרטייקר נותן אגרוף אבל טריפל מתכופף ואז מתרומם ושוב פעם נותן לאנדרטייקר 3 אגרופים ואנדרטייקר מרחיק את טריפל באמצעות דחיפה וכאשר טריפל מתקרב אליו שוב אנדרטייקר תופס את טריפל מראשו ומעיף אותו אל פינת הזירה שמאחוריו ומאגרף אותו ללא סוף בבטן והשופט אומר לאנדטייקר להפסיק אך אנדריטייקר לא מקשיב וממשיך והשופט מתחיל לספור 1... אנדרטייקר ממשיך לאגרף את טריפל 2... אנדרטייקר ממשיך לאגרף את טריפל 3... אנדרטייקר ממשיך לאגרף את טריפל 4... אנדרטייקר מפיק לאגרף את טריפל ואנדרטייקר מתרחק כשני צעדים מטריפל ורץ אליו בקלוזליין אכזרי שמעיף אותו מעל החבלים העליונים וטריפל מוצא את עצמו מחוץ לזירה שוכב ליד שולחן השדרנים ואנדרטייקר עושה סיבוב בזירה לקולות הפופים וטריפל בינתיים מתאושש ואנדרטייקר יורד מהזירה בדרך המיוחדת שלו וכאשר אנדרטייקר תופס את טריפל מהשיער וכאשר הוא מרים אותו טריפל משחר לאנדרטייקר אגרוף לפנים שמרחיק את אנדרטייקר ממנו וטריפל נותן לאנדרטייקר עוד אגרוף שמרחיק את אנדרטייקר אחורה לכיוון המדרגות ואז טריפל נותן לאנדרטייקר עוד אגרוף לפנים שמרחיק אותו כחצי מטר מהמדרגות וכאשר טריפל רוצה לתת לאנדרטייקר עוד אגרוף אז האנדרטייקר מצליח לתפוס את ראשו של טריפל ולדפוק אותו במדרגות הברזל וטריפל נופל והאנדרטייקר עושה כמה סיבובים ליד שולחן השדרנים ואנדרטייקר מרים את טריפל ושולח אותו אל חומת ההפרדה השחורה שמפרידה בין הקהל לבין הזירה.

שדרנים

ואנדרטייקר מרים את טריפל ומכניס אותו לזיה כאשר הראש שלו נמצא על האפרון ואנדרטייקר עולה על האפרון ועושה את הלג דרופ אפרון אך באמצע הקפיצה טריפל זז ומתחמק ואנדרטייקר נופל עם רגלו על האפרון ונופל מהאפרון אל מחוץ לזירה וטריפל H מנסה להתאושש בזירה ואנדרטייקר מתחיל לקום בזמן שטריפל כבר קם ומחכה לאנדרטייקר בזירה ואנדרטייקר קם ומסתכל על טריפל שמחכה לו בזירה ועולה מהר במדרגות ונכנס בין החבלים ואנדרטייקר ישר נותן אגרוף לטריפל ואז עוד אגרוף לטריפל ואז עוד אגרוף לטריפל וטריפל בועט לאנדרטייקר בבטן וזה נראה שהוא רוצה לשים את אנדרטייקר במצב של פדיגרי אך לא הוא גם שחרר אגרוף לפניו של אנדרטייקר שמרחיק אותו בצעד אחורה ואז עוד אגרוף לפניו של אנדרטייקר ועוד אגרוף לפניו של אנדרטייקר ומביא את אנדרטייקר לחבלים וטריפל שולח את אנדרטייקר לחבלים הנגדיים וטריפל מתכופף ומחכה לרים את האנדרטייקר אך האנדרטייקר חוזר אליו בDDT בריצה ששניהם נופלים על מזרן הזירה ואנדרטייקר זוחל אל טריפל וכאשר הוא מגיע אליו הוא מצמיד 1... טריפל מתחמק ואנדרטייקר קם ורואה שטריפל כבר על ארבע ומתכוון לקום אך אנדרטייקר בועט לטריפל בגבו מה שמפיל את טריפל ואנדרטייקר מרים את טריפל ומחזיק אותו בידו ומתנגש עם כתפו בכתף של טריפל וטריפל נופל כאשר אנדרטייקר עדיין מחזיק בידו את ידו של טריפל אז אנדרייקר מרים את טריפל שוב ומעקם את ידו ועולה לינת הזירה כאשר גבו אל הקהל וכאשר הוא מתכוון להתחיל ללכת על החבל טריפל תופס בידו השנייה את ידו שאצל האנדרטייקר ומעיף את האנדרטייקר מעליו ואנדרטייקר נופל על מזרן הזירה ונראה שהוא סובל מכאבים בגבו וטריפל קם ורואה שהאנדרטייקר נעזר בחבלים בכדי לקום וכאשר האנדרטייקר האנדרטייקר קם בעזרת החבלים הוא מסתובב ורואה שטריפל רץ אליו ונותן לו קלוזליין עצבני שמעיף אותו מהזירה אל מחוצה לה וטריפל עושה סיבוב בזירה ויורד מהזירה ונעמד מול האנדרטייקר ששוכב לקולות הפופים האדירים.

שדרנים

טריפל מרים את האנדרטייקר ותופס בערו ודופק את ראשו בחומת ההפרדה השחורה ואז שולח את האנדרטייקר אל חומת ההפרדה שקרובה לשולחן השדרנים שמאחוריה שומרים את החגורות וטריפל מפרק את שולחן השדרנים מנקה אותו מטלוויזיות ומיקרופונים וופס את האנדרטייקר ודופק את ראשו בשולחן השדרנים ומעלה אותו לשולחן ואנדרטייקר שוכב על שולחן השדרנים וטריפל עולה על שולחן השדרנים ושם את ראשו של אנדרטייקר בין רגליו בשביל לעשות פדיגרי אך אנדרטייקר מתחמק ותופס עם ידו את גרונו של טריפל בשביל לעשות את הצ'וקסלאם אך טריפל בועט בבטן של אנדרטייקר ושוב פעם שם את ראשו בשביל לעשות פדיגרי אך אנדרטייקר מרים את טריפל מרגליו וזורק אותו אל הרצפה ואנדרטייקר נופל על שולחן השדרנים מאיפוס כוחות וטריפל שוכב וסובל מכאבים ואנדרטייקר קם ועובר ליד טריפל ולא עושה כלום פשוט נכנס לזירה בכוחותיו האחרונים ואנדרטייקר מנסה לרום מספר פעמים ממזרן הזירה אך מתקשה ולבסוף קם בעזרת החבלים וגם אז בקושי הוא קם ונראה ששניהם מותשים עד הסוף וכאשר אנדרטייקר מצליח לקום עד הסוף הוא רואה שטריפל גם כן מתחיל לקום הוא מסתכל עליו כמה שניות ואז רץ במהירות לחבלים הנגדיים וחוזר בסוסייד פלאנצ'ה שהוא קופץ מעל החבל העליון על טריפל ושניהם מתנגשים בשולחן השדרנים ונראה שטריפל מחוסר הכרה ואנדרטייקר מתחיל להתאושש ואנדרטייקר קם ולוקח את החלק התחתון של מדרגות הברזל ושם אותם ליד שולחן השדרנים ואנדרטייקר מרים את טריפל ושם את ראשו על מדרגות הברזל ועולה על המדרגות ומרים את טריפל לטומבסטון אך טריפל מתחמק אל מאחורי אנדרטייקר ודוחף אותו ואנדרטייקר נתקע עם ראשו בעמו הברזל של פינת הזירה וכאשר האנדרטייקר מסתכל על טריפל שמתאושש בעמידה הוא רץ אליו ומנסה לעשות לטריפל את הDDT בריצה אז טריפל תופס אותו באמצע ועשה את הספינ באסטר על השולחן שמאחוריו והשולחן נשבר ושניהם שוכבים זה ליד זה מחוסרי כוחות.

שדרנים

וטריפל מוצא את כוחותיו האחרונים וקם ותופס את האנדרטייקר ומכניס אותו לזירה וטריפל נכנס אחריו וטריפל עומד ליד הקברן ומחכה שיקום ובזמן שהקברן מנסה להתאושש אז טריפל צועק לקברן כל מיני דברים כמו אתה אפס אתה לא יכול עליי וגם אתה תמות אצלי והקברן מתעצבן ותופס את טריפל בגרונות אך טריפל גם כן תופס את הקברן בשיער ודוחף אותו בזמן שהוא מנסה לקום ואנדרטייקר איבד את האחיזה בגרונו של טריפל ונשלח לפינת הזירה ואנדרטייקר נעמד בעמידת המתאגרף המיוחדת שלו וטריפל מסתכל עליו ואומר לו שהוא לא שווה כלום ובשביל לעצבן את אנדרטייקר טריפל עושה את הטאונט שלו שמסמן שזה הסוף שלו ומעביר את הבוהן על הגרון ואנדרטייקר רץ אל טריפל בקלוזליין וטריפל התכופף ואז אנדרטייקר הסתובב וטריפל הרים את האנדרטייקר לטומבסטון וטריפל עשה לאנדרטייקר את הטומבסטון והצמיד בשיטה של האנדרטייקר שהוא שם את היידים שלו על החזה והוציא לשון והשופט ספר 1... אנדרטייקר לא זז 2... אנדרטייקר לא זז 3.. ממש שנייה לפני שהשופט טפח את ידו במזרן הזירה אז אנדרטייקר התחמק וטריפל לא האמין למראה עיניו והתרחק ממנו וצעק הוא מפלצת הוא לא אמיתי וטריפל כבר לא ידע מה לעשות וטריפל בכוחות שנותרו לו יצא מהזירה הסתכל על שולחן הדרנים ששבר ונמצא מולו והסתכל על האנדרטייקר והסתכל על ג'רי לולר ומייקל קול שיושבים מולו ללא שולחן ולא ידע כבר מה לעשות והקהל מגיב בפופים אדירים למיין אבנט הנהדר הזה וטריפל פתח את הווילון שמתחת למזרן הזירה והוציא את הפטיש 5 ק"ג שלו והסתכל על הפטיש והסתכל על הקהל וטריפל שם את הפטיש בזירה ונכנס בגלגול מתחת לחבלים לזירה וטריפל נעמד אם הפטיש ביד והוא מתקרב אל האנדרטייקר ואנדרטייקר מנסה לברוח וזוחל אחורה אל מחוץ לזירה וכאשר ראשו של האנדרטייקר על האפרון טריפל תופס את רגלו של אנדרטייקר ומושך אותו בחזרה לזירה וטריפל מסתכל על האנדרטייקר ועל הפטיש וטריפל מסמן עם הפטיש איפה הוא רוצה לתת את המכה אך בשנייה אחת אנדרטייקר הופך את זה להכנעה הידועה שלו הלס גט וטריפל מתחרפן ועוזב את הפטיש והוא יודע שאפילו החבלים לא יעזרו לו ואנדרטייקר מפעיל את כל הכוח שנותר בו וטריפל כמעט משתחרר אך אנדרטייקר לא נותן לזה לקרות כי הוא יודע שזאת ההזדמנות האחרונה וטריפל מצא את הפטיש והרים אותו שוב ואין לו כוח להחזיק אותו והפטיש נופל וטריפל מכה ללא הפסקה על מזרן הזירה והפעמון מצלצל.

האנדרטייקר שוכב ליד טריפל מחוסר כוחות ואף אחד לא קם והשופט מרים את ידו של אנדרטייקר ששוכב וכאשר השופט עוזב את ידו האורות בארינה משנים את צבעם לכחול סגול ואנדרטייקר קם בפתאומיות עם חצי הגוף עמו שרק הוא יודע ופתאום יש זרקור של אור רגיל על האנדרטייקר שיושב על רגליו ואחד מאנשי הצוות מביא לאנדרטייקר מיק' והאנדרטייקר אומר "את הפנום אי אפשר להרוג, וטריפל עם תמשיך במרדף אתה תיקבר בקרוב!" ואנדרטייקר קם ועושה את הטאונט שלו שהוא יורד על ברך אחת מושיט את היד קדימה ומוציא את הלשון שלו.

**התכנית יורדת משידור**

ועכשיו קרידיטים לכל מי שעשה עבודה:

קודם כל קרדיט לי ולדימה על שלושה סיקורים כל אחד שישה סיקורים בפרק ועל ניהול הליגה והסגמנטים!
    תודה לרון על סיקור הקרב כריסטיאן נגד ג'ון סינה שיצא מעולה!
    תודה לכל מי שכתב סגמנט ושלח אותו אלינו ובכך עשה את הפרק מעניין יותר!
    ובמיוחד... תודה לכם על ההשתתפות בפרק ועל ההשתתפות בליגה!

ובשבוע הבא נטע תחזור לתפקיד ואני ודימה נחזור להיות מתאבקים רגילים אז אנחנו מאחלים גם לנטע בהצלחה בהמשך ניהול הליגה!
    נערך לאחרונה על ידי royope; 17-03-2012 בשעה 14:19.

ניצחונות/הפסדים/תיקו

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

ברירת מחדל ת.ב לפרק 7

טוב הפרק היה מעולה בסך הכל זה הפרק ההכי גדול שהיה לנו וגם כמובן שנראה שהוא גם ההכי טוב שהיה ונקווה שהרוסטר יגדל ויהיו פרקים מעניינים וטובים כמו זה ומזל טוב לכל המנצחים ולכל המפסידים תמיד יש את הפעם הבאה טוב בקיצור מקווה לעוד פרקים כאלה ויותר טובים!!!

נערך לאחרונה על ידי Diima17; 17-03-2012 בשעה 14:12.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

ועכשיו קרידיטים לכל מי שעשה עבודה:

קודם כל קרדיט לי ולדימה על שלושה סיקורים כל אחד שישה סיקורים בפרק ועל ניהול הליגה והסגמנטים!
    תודה לרון על סיקור הקרב כריסטיאן נגד ג'ון סינה שיצא מעולה!
    תודה לכל מי שכתב סגמנט ושלח אותו אלינו ובכך עשה את הפרק מעניין יותר!
    ובמיוחד... תודה לכם על ההשתתפות בפרק ועל ההשתתפות בליגה!

ובשבוע הבא נטע תחזור לתפקיד ואני ודימה נחזור להיות מתאבקים רגילים אז אנחנו מאחלים גם לנטע בהצלחה בהמשך ניהול הליגה!

ניצחונות/הפסדים/תיקו

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect