קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בורנאס - פרק 5 (2.3.12) - תצפו לבלתי צפוי !
    על ידי NetaMimi בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 03-03-2012, 22:18
  2. קארד: בורנאס - פרק 5 - יפורסם מחר
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 01-03-2012, 23:30
  3. קארד: בורנאס - פרק 4
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-02-2012, 14:57
  4. בורנאס - פרק 3 (4.2.12)
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-02-2012, 00:23
  5. קארד: בורנאס - פרק 3
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 04-02-2012, 01:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

בורנאס - פרק 4 (11.2.12)

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

ברירת מחדל בורנאס - פרק 4 (11.2.12)

שם: קארד: בורנאס - פרק 4

תאריך: 11.2.2012

עצום את עינייך !

עצום ודמיין את העולם פרוש לרגלייך, את כל החלומות שלך נמצאים במרחק נגיעה.

פקח את העיניים, התמקד, חשוב איפה אתה נמצא ומה המרחק בין איפה שאתה נמצא עכשיו לאיפה שאתה רוצה להיות.

מאז ומתמיד, מאז שחרית הזמן, האדם שאף להשיג את כל מה שהעולם יכל להציע לו.

כסף, תהילה, אושר, נשים, הוא אפילו צלל במעמקי הים, טס אל מרחבי השמיים וחקר את ההיסטוריה של הדת והמדע.

אבל יש דבר אחד שהאדם בחיים לא יכל לשים את ידו - וזהו יום הדין.

אנשים גדולים וחזקים, עשירים ובעלי השפעה, נפלו, קרסו והיו כשווים אל מול היום הזה.

הם ניסו לרמות את המוות, לשקר אותו, לקנות אותו, אך שום דבר לא עזר להם כאשר נשמע הGONG.

בורא עולם, קארמה, מזל, אלוהים, תקראו לזה איך שבא לכם, בא ולקח את האנשים הללו.

האגדה מספרת שאנשי המאיה חזו את היום הזה, הם טענו שזה יקרה בשנת 2012, אבל הם טעו בתאריך. הם הטעו את כולם.

כי יום הדין אינו יתקיים בעוד שנה או בעוד חצי שנה, יום הדין הולך להתרחש בשבוע הבא.

זהו יום שבו יקבע זהות המנצחים. זהו גם יום שבו יקבע הגורל האישי שלך. האם אתה מוכן לזה?

עכשיו עצום את עינייך !

כי יום הדין מגיע...

נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 11-02-2012 בשעה 00:15.

2. קישורים ממומנים

לייקים
    46
    נקודות
    0

ג'רי לולר: "מה אתה עושה? עוד מעט מתחילה התוכנית".
    מייקל קול: "אני רוצה לוודא שכשהיא תתחיל, שאני אהיה הדבר הכי טרנדי בטוויטר".
    ג'רי לולר: "מה אתה הולך לעשות?"
    מייקל קול: "להודיע שאני נכנס לבית האח הגדול של ישראל".
    ג'רי לולר: "חחחחחחחחחח אתה משוגע... אבל במחשבה שניה, זה מתאים לך, כולם שם ברחו מבית משוגעים".
    מייקל קול: "הנה, תסתכל מה העלאתי עכשיו לטוויטר ותגיד לי אם אני לא שווה ציוץ".

# מייקל קול: "אני הולך להכנס לבית האח הגדול הישראלי בשוואיוואיה".

# מייקל קול: "אני הולך להתחיל עם אביבית השם ירחם".

# מייקל קול: "שלא נדע מטומאה, בטח גברי הבית ירצו להתחיל איתי".

ג'רי לולר: "אתה מודע לעובדה שהשם ירחם ולא נדע מטומאה אלה מושגים מהמירוץ למיליון?!"
    מייקל קול: "הכל אותו חרטא, אתה תראה שאני הדבר הכי טרנדי בטוויטר".

Now Trending on Twitter – Michael Cole is a TROLL

מייקל קול: "הצלחתי, אני הדבר הכי טרנדי בטוויטר עכשיו".
    ג'רי לולר: "אתה מודע לעובדה שהם אומרים שאתה טרול".
    מייקל קול: "גם פרסום רע זה פרסום טוב".
    ג'רי לולר: "מה שתגיד".
    מייקל קול: "טוב, עוד דקה מתחילים, תתכונן".
    ג'רי לולר: "אני מוכן, אתה זה שנראה כאילו יש לך התמוטטות עצבים עוד שנייה".
    מייקל קול: "אני פשוט מתרגש לקראת השידור".

לייקים
    46
    נקודות
    0

ריקארדו רודריגז: "הקרב הראשון להערב הוא קרב זוגות והוא להכרעה אחת".

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">

ריקארדו רודריגז: "ראשון שעושה את דרכו לזירה בא כל הדרך מקליבלנד - אוהיו, במשקל 100 ק"ג - המיז".

המיז נכנס לאולם, הוא מרים את ידיו לאוויר ומטח של זיקוקי דינור מתנפץ ברחבי הארינה.
    הוא מתקדם לזירה, מטפס עליה ואז הוא תופס את המיקרופון ואומר: "אני הולך להיות אלוף הליגה וזה כי אני מדהים!"

ריקארדו רודריגז: "השותף שלו מגיע מגרינוויץ' - קונטיקט, במשקל 116 ק"ג, המתנקש המוחי - טריפל אייץ'".

טריפל אייץ' נכנס לארינה לקולות ההיטים שנובעים מהקהל, הוא מתקדם לזירה בצעדים גדולים.
    הוא מטפס על עדן הזירה, שותה קצת מהמים ואז עושה את הטאונט שלו. הוא נכנס לזירה ולוחץ ידיים למיז.

ריקארדו רודריגז: "והיריבים שלהם, ראשון עושה את דרכו כל הדרך מסנט לואיס מיזורי, במשקל 107 ק"ג, רנדי אורטון".

רנדי אורטון נכנס בצעדים איטיים לארינה, הוא מניף את ידיו בשחצנות והקהל אוהב את מה שהוא רואה.
    רנדי מתקדם לזירה, הוא נכנס לתוכה והוא עומד בלי פחד מול שני היריבים שלו - טריפל אייץ' והמיז.

ריקארדו רודריגז: "והשותף שלו, מקמרון - צפון קרולינה, במשקל 98 ק"ג, הוא אלוף AWL - קבלו את ג'ף הארדי".

ג'ף הארדי נכנס בצעדי ריקוד לזירה, הוא מרים את החגורה שלו ומסתכל עליה. אז הוא מתקדם לזירה ועולה עליה.
    ג'ף מתקרב אל המיז ומדביק לו את החגורה קרוב לפנים. המיז בא להתפרץ עליו, אבל טריפל אייץ' עוצר בעדו.

ריקארדו רודריגז: "הרשו לי להזמין כעת את השופטת המיוחדת לקרב, היא הGM של הליגה - מישל מק'קול.

מישל נכנסת לאולם והיא עושה את הסיבוב שלה. כשהיא צועדת לזירה, אנשים שמים לב שהיא סוחבת איתה תיק.
    היא מגיעה לזירה, עושה את הטאונט שלה ואז נכנסת לזירה, היא לוקחת מיקרופון ומתחילה לדבר -
    "חלקיכם בטח יודעים שמאז שהגעתי לארגון הזה, הכל פה הוא FLAWLESS וזה גם נכון לגבי האליפות שלנו.
    ולכן אני רוצה לבקש מהאלוף - ג'ף הארדי, לגשת כרגע לפה ולקבל בשמי ובשם כל ליגת AWL את החגורה הבאה."
    מישל מק'קול מוציאה את החגורה מהמזוודה ומושיטה אותה לג'ף, מסתכל עליה, מחייך ואז מניף אותה לנצחון.

כל הקהל רואה בפעם הראשונה את החגורת אליפות החדשה של הליגה והוא מתרגש.
    ג'ף ניגש לעמוד הזירה, מסתכל עליה, מנשק אותה, מראה אותה לקהל ושוב מסתכל עליה. ההתרגשות מורגשת באוויר.
    מישל מספרת לקהל שזו גם החגורה שתועמד על הכף "ביום הדין" ויש למיז את ההזדמנות לזכות בה.
    ג'ף הארדי מודה למישל, הוא מעניק את החגורה לשומר החפצים ואז הוא מתחיל את הקרב, כשנגדו עומד המיז מלא בתקווה.

פעמון הזירה מצלצל.

ג'ף הארדי נעמד מול המיז ואומר לו "אני האלוף ואין שום דבר שאתה יכול לעשות בנדון". המיז מתרגז ומעיף סטירה איומה לפנים של ג'ף הארדי. ג'ף תופס את הפנים שלו בכאב, מסתכל על היריב שלו ואז רץ על מנת לגרום לו לשלם על כך. אבל המיז חומק לחבלים, תופס אותם ודורש ממישל מק'קול שתרחיק אותו ממנו. מישל מסתכלת על ג'ף ואומרת לו שכל עוד המיז תופס את החבלים, הוא יצטרך להתרחק ולתת לו קצת מרחב. ג'ף תופס את הלחי שלו בכאב, הוא מהנהן להבנה, אבל ברגע שהמיז עוזב את החבלים ומסתכל על הקהל בתוכחה, ג'ף עוטה עליו כמו נשר ותוקף אותו בלי רחמים. הוא חובט בו על ימין ועל שמאל, שולח אותו לחבלים ואז מבצע עליו קלוזליין מטווח אפס. ברגע שהמיז נופל למזרן, ג'ף הארדי עובר לבעוט ביריב שלו. מישל מק'קול סופרת להפרדה ובדיוק ברגע שהיא מרחיקה את ג'ף, המיז מתגלגל מהזירה בכעס, שם את הידיים שלו על המתניים ומתנשף בעצבים. הוא צורח על מישל שהיא צריכה לשים לב יותר לקרב ושכמעט נהרסה לו שם התסרוקת. מישל מק'קול מורה למיז לחזור לזירה, אבל המיז הולך הלוך ושוב ושואג עליה שהיא לא יודעת לעשות את העבודה ושזו בכלל עבודה של גברים. ג'ף שומע את זה, מתעצבן, רץ לחבלים הנגדיים, ומזנק בקפיצת האבדות על המיז שנוחת חזק על רצפת הבטון. ג'ף הארדי לא מפסיק לתקוף את הטוען לכתר, הוא מכין אותו לסופלקס, ואז הוא מנחית אותו על הפנים בפייס פירסט סופלקס על רצפת הבטון. המיז תופס את הראש שלו בכאב ושואג כל מיני קללות, אז זה לא מזיז לג'ף הארדי שרק ממשיך לבעוט, לחבוט ולשרוט את המיז. בשלב מסוים טריפל אייץ' מנסה להתערב, אבל רנדי אורטון מפתיע אותו מאחור, מסובב אותו ומבצע עליו RKO על רצפת הבטון. הקהל מתעורר לחיים.

ג'רי לולר: "השליטה כרגע בקרב היא של TTX. תראה איך הם משפילים את היריבים שלהם".
    מייקל קול: "אתה מספר לי על זה. לא ראיתי קרב חד צדדי כזה אף פעם".
    ג'רי לולר: "השאלה היא האם המיז יוכל להפוך את הדברים ועדיין להוביל פה לנצחון".
    מייקל קול: "כן, זה חשוב להשיג מומנטום לקראת הקרב שלו מול ג'ף הארדי "ביום הדין", שיערך בשבוע הבא".

ג'ף הארדי מגלגל את המיז בחזרה לזירה, הוא מטפס עליה ומבצע חילוף עם רנדי אורטון. רנדי נכנס ומתחיל לבעוט במיז בכל פלג גוף חשוף. פעם ברגל, פעם בראש, פעם בבטן, פעם בגב. כשהוא מסיים לבעוט בו, רנדי לוקח כמה צעדים אחורה ומשלח את הברך שלו עמוק לתוך הכתף של המיז שמתגלגל מכאבים. טריפל אייץ' שכבר הספיק להתאושש מנסה להכנס לזירה, אבל אורטון מסב את תשומת לב של מישל מק'קול אליו והיא נאלצת להסתובב ולהגיד לו שיחזור במהרה אל מחוץ לחבלים ושיחכה לתורו. רנדי אורטון בזמן הזה מרים את המיז, ושולח לו לאו אלבו ישר לאזור הקדוש והמיז מתפתל מכאבים במרכז הזירה. כשמישל מסתובבת, רנדי זורק את המיז לפינה שלו וצועק על טריפל אייץ' שיכנס - זאת אם יש לו אומץ בכלל. טריפל אייץ' מבצע חילוף ומכניס את עצמו. הוא נכנס לזירה וישר שולח אגרוף מחץ לפרצוף של רנדי אורטון שמחזיר לו אחד. שוב טריפל אייץ' ואחר כך שוב רנדי אורטון. בסוף שני המתאבקים הודפים אחד את השני לאחת הפינות של הזירה ומתגוששים שם. ג'ף, שמחכה בפינה שלו, רואה את הכתף של רנדי ומחליט לטפוח עליה. טריפל אייץ' לא יודע מזה. כשהם נפרדים, רנדי אורטון מתרחק, מרים את ידיו לכניעה ואז אומר לטריפל אייץ' שאולי כדאי לדבר על זה, אבל לטריפל אייץ' אין אפילו שניה על מנת לענות לו. מיד לאחר מכן ג'ף הארדי מזנק מאחוריו עם בעיטה שמעיפה אותו לפינה הנגדית. מיד רנדי אורטון מתכופף לעמידת חמור, ג'ף רץ לעבר טריפל אייץ', מקפץ על אורטון ומשלים את המהלך שירה בתנועה במלוא העוצמה ישר לתוך הפנים של טריפל אייץ'. וברגע שHHH מגיע מההדף למרכז הזירה, רנדי אורטון מוריד אותו למזרן עם קלוזליין ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד. בסוף הוא שולח את טריפל אייץ' לחבלים וכשזה חוזר, הוא מבצע עליו פאואר סלאם במרכז הזירה. כולם מוכנים לרגע הזה ורנדי מכין את עצמו.

ג'רי לולר: "איזה רמאות, רנדי בכלל לא האיש החוקי בזירה".
    מייקל קול: "אה, ואם אני הייתי אומר את זה, היית אומר לי לשתוק".
    ג'רי לולר: "אתה צריך לשתוק בלי שום קשר למה שהולך בזירה".
    מייקל קול: "אתה לפעמים אומר את הדברים הפוגעים ביותר, אתה יודע?!"

מישל מק'קול מסמנת לרנדי שהוא לא האיש החוקי בזירה ושהוא צריך לבצע חילוף. רנדי מתאכזב ויוצא מהזירה. במקומו בא ג'ף הארדי, אבל עד שזה קורה, טריפל אייץ' מצליח לבצע חילוף עם המיז. ג'ף הארדי נעמד שוב על הזירה ומחכה שהמיז יעשה את המהלך הראשון. המיז שוב תוקף עם סטירה מצלצלת ושוב זה מעצבן מאוד את האלוף. אבל הפעם ג'ף הארדי ממשיך לעמוד שם, ולחייך. המיז שואל אותו על מה הוא מחייך ואז ג'ף הארדי עונה לו: "כי אני הוא ג'ף ואני מדהים". המיז לא יודע מאיפה זה בא לו, אבל מרוב התעצבנות הוא שאט לעבר ג'ף הארדי שהתכופף, ביצע עליו באדי דרופ ובדיוק כשהוא באוויר, ג'ף הארדי ביצע חילוף עם רנדי אורטון שנכנס לזירה, תפס את הראש של המיז באוויר והשלים את המהלך עם RKO רצחני. הם שוב ביצעו חילוף והפעם זה ג'ף הארדי שתוקף. הוא יצא מהזירה, הפשיל מעליו את החולצה והתחיל לטפס על עמוד הזירה. הקהל נעמד על רגליו, האלוף נמצא בגובה 3 מטרים מעל הזירה והטוען לכתר חסר אונים על הזירה. ג'ף הארדי מזנק, פוגע עם הסוונטון בומב ומצמיד. מישל מק'קול סופרת 1...........2..............3

ריקארדו רודריגז: "המנצחים בקרב כתוצאה מהצמדה הם רנדי אורטון ואלוף AWL - ג'ף הארדי".

ג'רי לולר: "איזו סיומת נהדרת, איזה קרב נהדר, בוא תספר לנו מה אתה חושב, קול".
    מייקל קול: "אני חושב שזו בושה. הלוואי והמיז ילמד את המסומם הזה לקח ביום הדין".
    ג'רי לולר: "תשמע את הקהל, הם אוהבים את מה שהם רואים".
    מייקל קול: "זו פשוט בושה, גם בטוויטר לא אוהבים את המיז".

Now Trending on Twitter – the Miz got owned

הקהל קורא בשמו של ג'ף הארדי. החגורה החדשה נמסרת לו ומישל מק'קול מרימה את ידו לאוויר.
    האם זה מה שנראה גם ב"יום הדין", או שמא המיז יצליח לעשות את מה שהוא לא הצליח כבר שבועיים ברצף?!

לייקים
    46
    נקודות
    0

רוב ואן דאם נגד דרק בייטמן.

הקרב התנהל בצורה הפכפכה. פעם דרק היה זה שהוביל את הקרב ופעם רוב ואן דאם היה זה שהוביל. המהלך הכי גדול של הקרב היה טעות מצידו של רוב ואן דאם שתפס בטחון, טיפס על עמוד הזירה ואז ניסה תרגיל חדש שבו הוא מקפץ בספרינג בורד על החבלים, מתהפך באוויר ואז מוריד את היריב שלו עם סנסט פליפ להצמדה, אבל בייטמן היה חזק מדי בשביל שיורידו אותו למזרן. הוא חבט שואן דאם כל כך חזק שבדיקות שנערכו אחרי הקרב הודיעו שהבן אדם חטף זעזוע מוח במהלך הקרב וחדשות הליגה הודיעו שהופעתו המחודשת של רוב ואן דאם בליגה הזו שוב היא מוטלת בספק. אחרי דקות רבות שבהן דרק בייטמן פשוט מילכד את יריבו וטבח בו עם הכוח הכמעט בלתי אפשרי שבו היו צריכים להפריד בין הסופרסטארים, לבסוף דרק בייטמן לקח את הזמן להצמיד את היריב ולנצח את הקרב. אחרי הקרב, דרק הודיע שהוא מוכן לאתגר חדש והוא לא מפחד מאף אחד. באמצע הפרומו שהוא דיבר באולם, כל יושבי האולם היו בשקט מופתי, אפשר אפילו לומר - שקט של פחד.

לייקים
    46
    נקודות
    0

ג'רי לולר: "מה קורה, מייקל? שמעתי שיש אקשן מאחורי הקלעים".
    מייקל קול: "כן, מסתבר שהיו המון צעקות מחדר הGM אחר הצהרים".
    ג'רי לולר: "ואני מבין שאתה היית שם כדי לדווח מה בדיוק קרה".
    מייקל קול: "ליתר דיוק, שיחדתי את איש האבטחה שיתן לי את קסטת הוידאו המדוברת".

- מה קרה מוקדם יותר –

מישל מק'קול: "מה אתה רוצה לעשות, ריק? להתאבק או לנהל?"
    ריק פלייר: "אני רוצה לעשות הכל".
    מישל מק'קול: "אי אפשר לעשות הכל, אנחנו לא פה בליגה סוג ז', זה או לנהל או להתאבק".
    ריק פלייר: "מה הקשר ליגה סוג ז'? אני רואה מלא אנשים שעושים את זה".
    מישל מק'קול: "נכון ותראה איזה סוג של ארגון הם מנהלים, הם תמיד דואגים שהם יהיו במיין אבנט, הם תמיד בתמונת האליפות, ותמיד על חשבון שאר הרוסטר".
    ריק פלייר: "נו, ומה רע בזה? את אף פעם לא דאגת לתחת של עצמך? נתת לעצמך אליפות? פילחת לעצמך נצחון?"
    מישל מק'קול: "לא ריק, בחיים שלי לא עשיתי את זה. כשהתאבקתי – התמקדתי בזה וכשניהלתי – התמקדתי בזה".
    ריק פלייר: "לא איכפת לי. לי מגיע גם להחליט נגד מי, מתי אני זוכה בתואר ולמשך כמה שנים. אחרי הכל, זו תפקידה של ההנהלה".
    מישל מק'קול: "לא, אתה טועה. תפקידה של ההנהלה זה לדאוג לטאלנטים שלה, לתת להם את הזכיות ואת הסטוריליינים ולא לתת להם יחס סוג ב'".
    ריק פלייר: "מה שתגידי, אני לא מסכים איתך".
    מישל מק'קול: "אתה יודע מה, אתה מתחיל לעצבן אותי. אני לא חושבת שזה חכם שאדם כמוך יהיה בניהול של הליגה".
    ריק פלייר: "מה זאת אומרת? אני נער הטבע, בלעדי אין ליגה".
    מישל מק'קול: "אתה אולי נער הטבע, אבל אתה גם אגואיסט, אינטרסנט, אחד שחושב רק על עצמו ולא איכפת לו מאף אחד אחר".
    ריק פלייר: "אבל בובה, ככה מתקדמים בארגוני האבקות. דורכים על מי שאפשר וזוכים בתארים".
    מישל מק'קול: "בחיים שלך אל תקרא לי בובה. והדרך הכי טובה להתקדם בארגון, כל ארגון, זה קודם כל לרכוש לעצמך חברים, לתת מעצמך ולחשוב איך אתה יכול לעזור לארגון ולא איך הארגון יכול לעזור לך".
    ריק פלייר: "אז מה עושים עכשיו?"
    מישל מק'קול: "אתה תכנס עם אנדרטייקר וקיין לקרב, אם תצליח לנצח אותם, אתן לך את ההזדמנות שרצית".
    ריק פלייר: "תפטרי אותי מעמדת הניהול ותתני לי רק להתאבק? אני לא מוכן לזה, אני רוצה את שני העולמות".
    מישל מק'קול: "סבבה, יש לי תנאי בשבילך - אם תנצח את טייקר וקיין ועדיין תרצה להיות מנהל ומתאבק, תצטרך לעמוד בעוד אתגר אחד ואם תצליח לעמוד בו – תוכל להיות גם מנהל וגם מתאבק".
    ריק פלייר: "סבבה. מה אני צריך לעשות? לנצח את ג'ון לוריניאטיס? להשפיל את דרק בייטמן?"
    מישל מק'קול: "לא מותק, אתה תצטרך לעבור אותי!"
    ריק פלייר: "מה? אני ואת בקרב בזירה? חחחחחחחחחחחחחחחחחח סבבה, אני מקבל את האתגר שלך. Wooo".

לייקים
    46
    נקודות
    0

ריק פלייר נגד קיין נגד טייקר - קרב ללא חוקים.

הקרב נשלט לכל אורכו על ידי אחי ההרס, כשנקודת המפנה הייתה כאשר ריק פלייר הטיח כיסא בראשו של טייקר, עשה את עצמו מעולף ואז כשהאיש המת הסתובב, הוא חשב שקיין עשה את זה. מאז אותו רגע, קיין וטייקר התחילו בברול חסר רחמים שבו הם היכו אחד את השני עם התרגילים הכי טובים שלהם. טייקר עם סנייק אייז וביג בוט, אלבו דרופ מהחבל העליון ואפילו אולד סקול מהחבל העליון וקיין עם סייד סלאם, צ'וק סלאם ואפילו טומבסטון פיילדרייבר. אבל אף אחד מהם לא הצליח להשיג את היתרון על פני אחיו. תמיד ההצמדה הייתה קרובה, אך מי שהוצמד - נחלץ בשניה האחרונה. ריק פלייר החליט לנצל את זה לטובתו והוא התחיל לחפש כלי נשק אפקטיביים נגד האחים, וכשלבסוף הוא מצא משהו, זה היה שוקר חשמלי. פלייר ניגש אל האחים, התחיל איתם בברול ובשנייה שנראה כאילו הם הולכים להתאחד נגדו ולהפוך את זה לגיהינום, הוא שלף את השוקר וחשמל אותם כמעט עד מוות. ריק פלייר ערם את שני האחים אחד על השני ואז הצמיד אותם בו זמנית וניצח את הקרב.

לייקים
    46
    נקודות
    0

"פאנץ' ליינרס" היא תוכנית העוסקת בתחום ההיאבקות הבידורית (UFC, WWE, TNA). זוהי התשובה האינטרנטית ל"יציע הספורט". הפאנל מורכב ממנחה בדמותו של בועז קורפל, יחד איתו מתארחים בכל שבוע ארבעה אנשי רסלינג שמתיימרים להיות "חזקים בדיבורים", ביניהם ניתן למצוא את: אלון לווין, דרור חכימי, שרון פלטי ומתן סנדר. במהלך כל שבוע התוכנית תסקר את האירועים שקרו בעולם הרסלינג בשבוע החולף, תספק מידע ופרשנות בנוגע לתוכניות, הטרנדים החמים וכל שאר הירקות.

תוכנית מספר 2:

לייקים
    46
    נקודות
    0

ריקארדו רודריגז: "הקרב הבא הוא המיין אבנט שלנו להערב והוא קרב להכרעה אחת".

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">

ריקארדו רודריגז: "ראשון, עושה את דרכו לזירה מסנט ברנדיטו - קליפורניה, במשקל 110 ק"ג - ג'ון לוריניאטיס".

ג'ון נכנס לאולם ומסתכל על הקהל, הוא מתקדם לעבר הזירה, מטפס עליה ואז נכנס לתוכה.
    הוא מבקש מהבר מן שיזרוק לו כמה בירות ואז הוא עושה פארודיה על צורת השתיה של סטון קולד סטיב אוסטין.

ריקארדו רודריגז: "ויריבו, מגיע כל הדרך מטקסס, במשקל של 105 ק"ג, קבלו את הנחש הטקסני - סטון קולד סטיב אוסטין".

סטיב אוסטין נכנס לזירה והוא לא נראה מרוצה במיוחד מכך שעושים עליו פארודיה. הוא נכנס לזירה במהירות.
    הוא מוריד את הג'אקט, מתקרב קרוב מאוד לג'ון ואז ממלמל לו כל מיני קללות מול הפנים. ג'ון נראה עצבני.

פעמון הזירה מצלצל

סטון קולד מעיף את ג'ון לוריניאטיס למזרן באמצעות דחיפה אחת. הוא מתקרב וגוהר מעליו וכל צעד שסטיב עושה, ג'ון מתרחק אחד בזחילה. לבסוף לג'ון אין יותר לאן לברוח, סטיב תופס את הראש ונותן לו מהלומה אדירה על הפנים. הפנים של ג'ון לוריניאטיס נפתחות ויורד לו דם. סטיב אוסטין מרים את היריב שלו, עושה לו אצבע משולשת ואז דופק לו סטאנר על התחלת הקרב. הקהל על הרגליים, החשמל זורם באוויר וסטון קולד מחייך מאוזן לאוזן. הוא הולך לארבע פינות הזירה, עולה עליהן ומתחיל להצביע באצבע משולשת לכל עבר. סטון קולד מסתכל על השופט שמנסה לבדוק מה שלומו של ג'ון, אבל לסטיב אוסטין אין מצב רוח לפרמדיקים או לפסילה של הקרב עקב העובדה שלוריניאטיס לא יוכל להלחם, אז הוא תופס את השופט, מסובב אותו ודופק גם לו סטאנר במקום. הקהל צורח בקולי קולות וזה רק מדרבן את סטיב להמשיך להתעלל בכל מי שמעז להתקרב לזירה, ככה שכולם שומרים מרחק עכשיו. הקהל נראה רעב יותר וסטיב חושב על דרכים להפוך את הקרב הזה לאקסטרים יותר. סטיב תופס מיקרופון ושואל את הקהל: "מי שרוצה שאתפוס את המנוול הזה, אניח אותו על שולחן, אבעיר אותו באש ואז אקפוץ דרך הבן זונה הזה מגובה של סולם, שיצעק לי Hell Yeah". הקהל עונה לסטיב אוסטין בקולי קולות ועל פניו של סטיב נמרח חיוך ענקי שמודיע לעולם כולו שהוא הולך לעשות את זה, ולמה? כי זו השורה התחתונה, וכי סטון קולד סטיב אוסטין אמר ככה.

ג'רי לולר: "אתה באמת חושב שיש לו את האומץ לעשות את זה?"
    מייקל קול: "אומץ? אתה לא מתכוון לטיפשות? אין בן אדם ישר בשכלו שיעשה דבר כזה".
    ג'רי לולר: "השאלה אז היא האם סטון קולד הוא בן אדם ישר בשכלו".
    מייקל קול: "אני חושב שכולנו יודעים את התשובה לכך והיא ככל הנראה - לא".

סטיב אוסטין מגלגל את ג'ון לוריניאטיס לבחוץ ומתחיל לדפוק את הראש שלו בכל מיני דברים. במדרגות המתכת, בגדר ההפרדה, בזירה, בצלם, בשולחן הפרשנים, במייקל קול. לבסוף הוא זורק אותו הצידה ומתחיל להוציא דברים מתחת לזירה. סטיב מוציא בהתחלה שולחן ואז זורק אותו אל תוך הזירה. סטיב ממשיך להתחפר מתחת לזירה ואז מוצא שם סולם וגם אותו הוא מוציא, מעמיד ואז זורק אל תוך הזירה. סטיב מוצא כמה בירות מתחת לזירה ומתחיל לשתות אותן. הקהל נהנה מזה. סטון קולד מוציא גם כמה מקלות קנדל, כיסא מתכת ואז חומר בעירה, ואת הכל הוא זורק לתוך הזירה. סטיב אוסטין מטפס אל תוך הזירה ומתחיל לעבוד. הוא פותח את השולחן ומעמיד אותו במרכז הזירה. אחרי זה הוא נח ושותה כמה בירות. אחרי שהוא נח, הוא ניגש אל הסולם, פותח אותו ומעמיד אותו בסמוך לשולחן, ואז שוב נח על השולחן מתוך עייפות. סטיב יוצא מהזירה, ומתחיל לחפש את ג'ון לוריניאטיס. הוא מחפש אותו במקום האחרון שהוא הניח אותו, אבל הוא לא מוצא אותו שם, הוא מסתובב כמה פעמים סביב הזירה, ואז הוא מגלה את ג'ון זוחל לאיטו במעלה הרמפה, מנסה לברוח מהקרב הזה. סטיב מחייך ואומר לעצמו כל מיני משפטים. הוא ניגש אל ג'ון לוריניאטיס, מרים אותו ומנחית אותו בבאדי סלאם על רצפת הבטון. הוא ממשיך להרים אותו והפעם הוא נושא אותו כל הדרך אל הזירה ואז הוא מגלגל אותו לתוכה. סטון קולד מניח את היריב שלו על השולחן, שופך עליו חומר בעירה ואז מטפס על הסולם מהצד השני. אז שניה לפני שהוא קופץ, סטון קולד מבין שהוא שכח להביא אותו מצית או גפרור כדי להדליק את הבן זונה הזה ואז...

ג'רי לולר: "מה הוא עושה כאן?"
    מייקל קול: "הוא הטוען לאליפות והוא הבן אדם הכי מדהים עלי אדמות".
    ג'רי לולר: "אתה מוזמן לנגב את הריר בזמן שאני מברר מה קורה כאן".
    מייקל קול: "הוא בא כנראה להודיע משהו חשוב".

Now Trending on Twitter – Stone Cold, Do A Stunner on The Miz

המיז נכנס לאולם והוא מתחיל לדבר: "אני חשבתי על זה המון. בשבועיים האחרונים אני מוצא את עצמי במרדף אחרי ג'ף הארדי ואחרי אליפות AWL ובכל פעם שניסיתי לכבוש את הפסגה הזו, מצאתי את עצמי מפסיד לג'ף ואני שואל את עצמי, בדיוק כמו שאתם כנראה שואלים את עצמיכם - כמה סיכוי יש לי לנצח את המסומם הזה בקרב האליפות שייערך פה בעוד שבוע מהיום? אז כל מי שלא מעריץ אובססיבי ולא מודע ליכולות שלי, יכול לחשוב שאין לי סיכוי ובדיוק הספק הזה התחיל לאכול אותי מבפנים. האם אני מדהים מספיק כדי לעשות את המלאכה, האם אני עדיין יכול להיות הפרצוף של החברה הזו? מה יש לג'ף הארדי שאין לי. אז בלב ברירה, אחרי מחשבה רבה, אני באתי להודיע על כך שאני...", "סליחה לי, בן, יש לי שאלה", שומעים את קולו של סטון קולד. כולם מסתובבים ורואים את סטיב אוסטין נמצא בזירה עם מיקרופון כשהוא מסתכל על המיז. "אתה מודע לעובדה שאתה באת לפה, באמצע הקרב שלי, למען האמת - אתה הפרעת למהלך הרגיל של הקרב שלי, כאשר עוד שנייה והייתי מבעיר את הבן זונה הזה וקופץ עליו מהסולם וכל זה טוב בשביל מה?" המיז מקרב את המיקרופון ואומר: "אני באתי לפרוש". "אני לא מעניין אותי, אבל תן לי לספר לי מה כן יעניין אותך עוד שנייה, כאשר אקרב את המגף שלי לפנים שלך, זה יעניין אותך מאוד, אני הולך לקבור אותך חי על זה שהעזת להפריע פה לקרב שלי, אז תתכונן, כי יש הרבה גיהינום במקום שאני הולך לשלוח אותך אליו ואחרי זה לא תהיה לך ברירה, אלא לפרוש..."

ג'רי לולר: "המיז שוקל לפרוש?"
    מייקל קול: "סטון קולד לא מעריך את הזמן שהוא בחר לעשות את זה".
    ג'רי לולר: "לפחות לא נצטרך לראות את ג'ון לוריניאטיס עולה באש".
    מייקל קול: "אבל האם זה אומר שלא יהיה יותר מיז בליגה הזו?"

סטון קולד יוצא מהזירה ומתחיל לרדוף אחרי המיז. המיז זורק את המיקרופון ונמלט אל מאחורי הקלעים. סטון קולד רץ אחריו. בינתיים שופט חדש מגיע לזירה ומתחיל לבדוק אם ג'ון לוריניאטיס עדיין בחיים. בינתיים בחדרי ההלבשה סטון קולד ממשיך לרדוף אחרי המיז, הם עוברים מסדרונות, יוצאים אל החנייה ופותחים מרדף בעיר. סטון קולד רץ אחרי המיז שמוריד מישהו מהטוסטוס שלו ועולה עליו. סטיב מבין שברגע שהמיז השיג כלי תחבורה, שהסיכויים שלו לתפוס אותו ברגל הם אפסיים, אז הוא עוצר ותופס את הנשימה. המיז רואה את סטון קולד נעמד במראה הצידית שלו ומחייך. הוא נוסע בטוסטוס למשך כמה דקות וחושב שהוא נפטר מהבעיה. כשלפתע המיז שומע צופר. המיז מסובב את הראש ורואה טנק נוסע אחריו. המיז צורח לחייו ואז שומע את הקול של סטון קולד סטיב אוסטין בוקע מתוך הרמקול של הטנק: "עצור בצד, אתה עצור וזאת כי יש Can of Whoop Ass עם השם שלך עליה". המיז מגביר את המהירות, אבל זה לא עוזר לו כאשר הטנק מתחיל לצבור מהירות. לבסוף סטון קולד משיג את המיז ובשניה האחרונה המיז קופץ מהטוסטוס הצידה כאשר הטנק עולה עליו ומוחץ אותו כמו פנקייק מתכתי. סטון קולד יוצא מהטנק, יורד ממנו, ניגש אל המיז ותופס אותו ביד שלו: "רציתי רק לומר לך בהצלחה בעיסוקים הבאים שלך" ואז מחטיף לו את המכות של החיים שלו. בינתיים בזירה השופט כבר הגיע לספירת 10 והוא מודיע על כך שסטון קולד נספר בספירת חוץ וג'ון לוריניאטיס נספר לספירת 10 ועל כן...

ריקארדו רודריגז: "מאחר ושני המתאבקים נספרו בספירות, הקרב נגמר ללא הכרעה ואין מנצח לקרב".

ג'רי לולר: "וואו, הדיביוט של ג'ון אומנם לא התחיל טוב, אבל לפחות יש לו תיקו".
    מייקל קול: "אם נחשוב שהאופציה השניה היא שהוא היה עכשיו שרוף כמו איזה סטייק עסיסי, אז המצב שלו פנטסטי".
    ג'רי לולר: "מסכן אבל סטון קולד, הוא לא יזכה באפשרות להתחרות על האליפות הקלה".
    מייקל קול: "אני לא חושב שזו תהיה בעיה בשבילו. סטיב נוהג להשיג את כל מה שהוא רוצה גם בלי קרב העפלה".

לייקים
    46
    נקודות
    0

חתימת חוזה

ג'ף הארדי נכנס לזירה עם החגורה שלו והוא מרים את ידיו לאוויר. זיקוקי דינור מתנפצים ברחבי הארינה והוא מתקדם לזירה עם חיוך על פניו. הוא נכנס לזירה, ניגש אל עמוד הזירה, מטפס עליו ומציג את החגורה החדשה שהוא הרוויח הערב בגאווה. הקהל מוחא לו כפיים. מיד לאחר מכן נשמעת המוסיקה של המיז אבל אף אחד לא נכנס. כולם תוהים האם המיז יגיע לחתימת החוזה כאן הערב. ריקארדו רודריגז שואל את השופט מה קורה והשופט ניגש אל חבלי הזירה במטרה לשאול את עמדת הפרשנים האם הם יודעים משהו, אבל לא. לבסוף המוסיקה של המיז נגמרת ושום דבר לא קורה. ג'ף הארדי מסתכל על כל מה שקורה, מאבד את הסבלנות ואומר - "שמעו, חברים, אין לי את כל היום, יש לי עוד דברים לעשות הערב, אני מציע לכם פשוט לזרז עניינים". כולם מסכימים איתו ובקהל מתחיל להיווצר לחשושים חסרי סבלנות. ג'ף הארדי לוקח את העט, חותם על החוזה ואז עוזב את הזירה.

ג'רי לולר: "מסתבר שאף אחד לא יודע מה הולך לקרות כאן הערב".
    מייקל קול: "ולג'ף הארדי נמאס שהוא חתם על החוזה והלך".
    ג'רי לולר: "כנראה שהוא לא נרתע משום דבר אם הוא כל כך בטוח בעצמו".
    מייקל קול: "השאלה האם המיז יגיע או שמא לא יהיה קרב על האליפות".

סטון קולד נכנס לזירה והקהל נעמד על הרגליים. הוא מסתכל על השופט, על המצלמה, מחייך ואז מתקדם לעבר הזירה. סטון קולד מתגלגל אל תוך הזירה, מסתכל על החוזה ואז רץ אל עבר החבלים, הוא צורח על הברמן לפנק אותו בכמה בירות וסטון קולד שותה אותן. מיד לאחר מכן, הוא מטפס על עמוד הזירה, משלח אצבעות משולשות לכל עבר והקהל מת על כל שנייה. סטיב אוסטין תופס מיקרופון ומתחיל לדבר - "מסתבר שהמיז הכיר היום את הזיווג המושלם שלו ואני כמובן מדבר על האגרוף כאן שיש לי ביד. הרבצתי לו כל כך חזק שאפילו אמא שלו לא תדע מיהו. איזה חוצפן להפריע לי באמצע הקרב ולגזול ממני את הנצחון על ג'ון פאקינג לוריניאטיס. הבחור היה שכוב מלא דלק על השולחן, כל מה שהייתי צריך זה להדליק אותו ולקפוץ עליו. ועכשיו נשארתי עם כאב ביד מרוב המכות שנתתי למיז ועם תיקו, ואני לא מרוצה מזה. אני רוצה קצת יותר מזה". סטיב אוסטין מסתכל על החוזה ואומר: "אני רוצה הרבה יותר מזה. מי שחושב שעליי לחתום על החוזה, שיתן לי Hell Yeah", והקהל עונה. "אוקי", סטיב שולף את העט ובודק איפה הוא צריך לחתום, אבל רגע לפני שהוא מספיק, השופט מנסה למנוע את זה ממנו. סטיב מסתכל עליו ומסמן לו להביא לו את הדף, הוא מסרב ואז - בום, טראח - סטיב בועט בשופט ונותן לו סטאנר רצחני. הדף נופל לו מהיד, סטיב חותם עליו ואז דופק את הצחוק של החיים שלו.

התוכנית יורדת משידור.
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 11-02-2012 בשעה 00:53.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תוכנית כיפית
    רואים את המגע היד הנשי שלך חחח XD
    הכל צבעוני ומושקע ויפה מאוד
    מי היה מאמין שמקרבות חושך ומתוכניות שאני בכלל לא מופיע בהן בליגות אחרות שפה אני אופיע מול סטון קולד במיין אבנט על התוכנית הראשונה
    אני לא אאכזב אתכם

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

ולנעול הקפצה ענקית.................

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,021 | הודעות: 8,151,603 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect