קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בורנאס - פרק 4 (11.2.12)
    על ידי NetaMimi בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-03-2012, 13:46
  2. קארד: בורנאס - פרק 5 - יפורסם מחר
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 01-03-2012, 23:30
  3. קארד: בורנאס - פרק 4
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-02-2012, 14:57
  4. בורנאס - פרק 3 (4.2.12)
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-02-2012, 00:23
  5. קארד: בורנאס - פרק 3
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 04-02-2012, 01:12
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 34

בורנאס - פרק 5 (2.3.12) - תצפו לבלתי צפוי !

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

ברירת מחדל בורנאס - פרק 5 (2.3.12) - תצפו לבלתי צפוי !

שם: קארד: בורנאס - פרק 5

תאריך: 2.3.2012

בפרקים הקודמים של בורנאס

שניים התחרו על התואר

סטון קולד סטיב אוסטין נגד ג'ף הארדי

ורק אחד יכל לקחת את האליפות

והנה לפניכם אלוף הליגה הנוכחי - ג'ף הארדי

ועכשיו בשידור ישיר מנשואה, ניו המפשייר, זהו בורנאס 5

מייקל קול: "שלום וברוכים הבאים לבורנאס, אני מייקל קול ולצידי חבר היכל התהילה ג'רי לולר".
    ג'רי לולר: "איזה כיף להיות כאן הערב, זה מרגיש כאילו לא היינו בשידור כבר מלא זמן".
    מייקל קול: "ואיזו תוכנית צפויה להיות לנו כאן הערב, אנחנו הולכים להכתיר טוען לכתר חדש".
    ג'רי לולר: "נכון מאוד, סטון קולד וג'ון לוריניאטיס הולכים ראש בראש כדי לקבל הזדמנות על התואר".
    מייקל קול: "ובנוסף לזה, היום נגלה את סיפורו של האחד והיחיד - ברוס לי - ואת הסיבה שהוא חתם בליגה".
    ג'רי לולר: "ואל תשכח, הערב זה קורה, שני המתמודדים האגדיים יחשפו את עצמם בשידור חי".
    מייקל קול: "ושמעתי שזה לא רק זה, אלא גם הם יכנסו לקרב דיביוט משותף במיין אבנט של הערב".
    ג'רי לולר: "אז נשמע כאילו זו הולכת להיות תוכנית נהדרת, אז מה דעתיכם שנצא לדרך".
    מייקל קול: "תן לי רק לבדוק מה טרנדי עכשיו בטוויטר, ואז אפשר יהיה להתחיל".

טרנדי עכשיו בטוויטר -

נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 02-03-2012 בשעה 18:51.

2. קישורים ממומנים

לייקים
    46
    נקודות
    0

המסך נדלק

רואים חושך ואז שומעים קול ברק ורואים צל של איש. האיש מתחיל לדבר: "הרבה אנשים ניסו להרוג אותי ולחסל אותי כדי שלא יהיה יותר... אנשים ניסו לנסות להבין מי אני... אך הם לא הצליחו... הם לא הצליחו להבין את הצד האפל... הצד של הרשע... השטן מנהל את הצד הזה והוא זה שמשליט טרור על העולם. הצד האפל מחוייב לעזור לשטן ואני החייל הבכיר ביותר שלו... היום בערב אני הולך לחסל את המתאבק שיעמוד בזירה נגדי... היום המתאבק שיהיה נגדי ירגיש את הכאב והסבל... ואני אהפוך למלך הכאב והסבל... אך בהשוואה לשטן אני עדיין קטן ממנו ביכולת... אבל בקרוב אני אהיה האיש הכי חזק בעולם!!! האיש שישמיד את כולם..."

המסך נסגר
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 02-03-2012 בשעה 18:58.

לייקים
    46
    נקודות
    0

ראיון עם כריסטיאן

ריקארדו רודריגז: "גבירותיי ורבותיי, קבלו את מר כריזמה - כריסטיאן"

כריסטיאן נכנס לארינה לקולות הפופים החזקים מהקהל. נהרות של אנשים רצים לעבר גדרות ההפרדה על מנת לראות אותו, להריע לו ולצלם אותו. כריסטיאן נכנס, מסתכל על כולם ואז מודה להם. הוא מתקדם לעבר הזירה, מחלק כיפים לאוהדים ואז מטפס על הזירה ונכנס לתוכה. כריסטיאן תופס את המיקרופון ומתחיל לדבר: "יש רגעים בחיים שבהם הכל שווה את זה. אני יכול להגיד לכם בנימה אישית, כאשר הכרתי את אשתי שתחיה לחיים ארוכים והתחתנתי איתה, זה היה אחד מאותם רגעים. כמובן שיש את הרגעים האלה בעוד מקומות והכניסה לארגון הזה היא בהחלט אחד מהם. אני שמח להיות פה, אני מתרגש לעמוד פה מוליכם ואני מקווה שאתם שמחים שאני פה באותה מידה".

ג'רי לולר: "וואו, איזה כיף לראות את כריסטיאן פה בAWL".
    מייקל קול: "מי זה? מה כולם מתלהבים ממנו?"
    ג'רי לולר: "הוא אולי המתאבק הקנדי הטוב ביותר בעולם בימים אלה".
    מייקל קול: "מה שתגיד... מה שהם באמת צריכים להתלהב ממנו זה האייפון החדש שקניתי".

כריסטיאן: "אז יש לנו אמרה שם בקנדה והיא אומרת שלא משנה מה קורה, אין כמו קרב טוב כדי לפתור את הבעיה. וזה למה אני פה. אני פה בשביל קרב אחד נוסף! תקראו לי נוסטלגי, תקראו לי ישן נושן, אבל אין כמו לשים את כריסטיאן בקרב אליפות כדי להרים כל ארגון, ובמיוחד הארגון הזה". אז מה שאני מציע זה שמישל מק'קול תקח את עצמה למשרד, תשב על הכיסא שלה, תרים את הטלפון ותקבע את הקרב שכולם רוצים לראות..."

רנדי אורטון נכנס לארינה עם ארשת פנים רצינית. הוא עומד על הרמפה ולא מאמין למשמע אוזניו. הוא מקרב את המיקרופון שיש לו ביד לפה ואז אומר: "אתה לא מתבייש? אתה בא לפה ואחרי 3 דקות אתה מבקש קרב על האליפות? אין לך נימוסים? אין לך הליכות? איפה תשמע שמישהו חותם בארגון ואחרי 3 דקות מקבל קרב על האליפות. אתה צריך ללמוד מה זה לחכות בתור ואתה צריך ללמוד מה זה לנסות לדרוך על אנשים אחרים בדרך להגשים את החלומות הלא ריאליסטים שלך ואני פה כדי ללמד אותך את זה". רנדי מתקרב לזירה, מטפס עליה ונכנס לתוכה. הוא מתקרב בפייס אוף עצבני לעבר כריסטיאן ואומר לו: "אם אתה באמת רוצה קרב כלשהו על האליפות, תצטרך קודם לעבור אותי". כריסטיאן מחייך ולשניה מאבד את הריכוז ומסתכל על שלט בקהל ולפני שהוא יודע מה קורה, רנדי אורטון מכיש אותו עם RKO רצחני במרכז הזירה.

מייקל קול: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גדול רנדי יצא עכשיו, השתיק את הלוזר הזה אחת ולתמיד".
    ג'רי לולר: "על מה אתה מקשקש? כריסטיאן יכול לקחת את רנדי אורטון בכל יום ובעצימת עיניים".
    מייקל קול: "אתה רוצה אולי שאכתוב מייל למישל מק'קול ואבקש ממנה שתקבע את הקרב ונראה מי צודק?"
    ג'רי לולר: "בבקשה, אני מוכן גם לשים כסף על כך שכריסטיאן ינצח. איך אני?"
    מייקל קול: "סבבה, אני רושם עכשיו את המכתב, זה הולך להיות מעניין אם היא תסכים לבקשה שלנו".
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 02-03-2012 בשעה 19:03.

לייקים
    46
    נקודות
    0

כריסטיאן נגד רנדי אורטון
    (מסקר: רוי)

הקרב מתחיל

אורטון מסתכל על כריסטיאן במבט רצחני וכריסטיאן לא מפחד ומתקדם לעבר אורטון. הקרב מתחיל עם סדרת אגרופים בין רנדי לכריסטיאן שבסופם רנדי מנצח עם בעיטה בבטנו של כריסטיאן. רנדי שולח את כריסטיאן לרשתות ומפיל אותו בקלואזיין. כריסטיאן המהיר קם ונתן סדרה של אגרופים לפרצופו של אורטון אשר מובילים את אורטון אל הטורן בפינת הזירה. כריסטיאן מתחיל לשלוח סדרת אגרופים שוב לראשו עד השופט מרחיק אותו מאורטון. כריסטיאן הולך לפינת הזירה, רץ אל אורטון וקופץ עליו במהירות אדירה. כריסטיאן לאחר מכן לא יורד מאורטון אלא עולה על הטורן מאחורי אורטון ונותן לו ליפול. כריסטיאן מתכונן וכשאורטון קם כריסטיאן קופץ עליו בקפיצת צפרדע. כריסטיאן מנסה לחסות. 1...2... ואורטון מתחמק ללא בעיה. כריסטיאן עולה על הטורן, מסתובב וקופץ אל אורטון בסלטה אך אורטון קם במהירות ונותן בעיטה חזקה לבטנו של כריסטיאן כשהוא באוויר.

ג'רי לולר: הקרב מתחיל להיות מעניין... בהתחלה משעמם עכשיו מעניין.
    מייקל קול: מצד שני יש סיכוי שיהיה פה פציעה. ראית איזו בעיטה רנדי נתן לבטנו של כריסטיאן???
    ג'רי לולר: מייקל אתה תמיד תמים... זה קרב אדיר יהיה ואתה סתם איש משעמם!!!
    מייקל קול: אוקיי ג'רי שיהיה אני משעמם בואו נחזור לקרב...

אורטון מתאושש וכריסטיאן מחוסר הכרה בזירה. אורטון מרים את כריסטיאן ונותן לו בעיטה אדירה לפרצוף שמפילה אותו מהרגליים. אורטון מצמיד. 1...2... והקרב לא נגמר כל כך מהר כשכריסטיאן מצליח להתנגד. אורטון קם וכריסטיאן שוכב על הגב. אורטון מתחיל לבעוט בשני הידים בשני הרגלים ואז ברור בראש של כריסטיאן. אורטון מתכונן ל-RKO. כריסטיאן קם ואורטון מבצע על כריסטיאן את ה-RKO אך ללא הצלחה. כריסטיאן שולח את אורטון לרשתות ולאחר מכן מבצע עליו דרופ קיק. כריסטיאן רץ לטורן, עולה עליו וקופץ על רנדי בקפיצה אחורית. כריסטיאן רץ שוב לחבלים ומוריד את רנדי לרצפה עם קלואזיין. כריסטיאן מרים את רנדי אך רנדי מצליח לתת לכריסטיאן אגרוף ובכך הם מתחילים עוד מלחמת אגרופים שבה שוב מנצח אורטון. הוא שולח את כריסטיאן לפינת הזירה ורץ אל כריסטיאן אך כריסטיאן תופס ברשת, יוצא מהזירה לעבר אדן הזירה ואז חוזר בעזרת הרשת ונותן לאורטון בעיטה לפרצוף. כריסטיאן מתכונן לקלוסוויץ והוא מתגרה יותר מדי זמן בקהל עד שהוא לא שם לב שאורטון בא מאחורי. אורטון מסובב את כריסטיאן ומוריד אותו בקלואזיין קטלני. אורטון השמח מרים את כריסטיאן אך כריסטיאן במהירות משתחרר מהאחיזה ומבצע על אורטון קלוסוויץ בהצלחה.

ג'רי לולר: והנה הקרב עומד להיגמר... חשבתי שאורטון ינצח...
    מייקל קול: ג'רי אל תזלזל באורטון אני מתערב איתך שהוא ינצח הערב.
    ג'רי לולר: אורטון עשה טעות שלא ניסה לעשות על כריסטיאן RKO ובכך יכל לסיים את הקרב הזה...
    מייקל קול: אל תדאג אורטון ינצח... הוא ינצח...

כריסטיאן מצמיד את אורטון. 1...2...3. לא!!! אורטון מתחמק ברגע האחרון מהספירה!!! כריסטיאן העצבני והמתוסכל מנסה להצמיד שוב. 1...2... ואורטון שוב משתחרר! כריסטיאן משתגע בזירה וצועק על השופט. השופט מרגיע את כריסטיאן אך כריסטיאן נותן לו בעיטה לפרצוף. כריסטיאן צוחק והקהל מגיב בהיטים נוראים לעבר כריסטיאן. לפתע אורטון נותן לכריסטיאן קלואזיין מאחור אחרי שהתאושש לאחר הזמן שניתן לו. אורטון מרים את כריסטיאן אך כריסטיאן משתחרר, זורק את אורטון לחבלים ונותן לו עוד דרופ קיק. השופט מתחיל להתאושש. כריסטיאן עולה על הטורן וכשרנדי קם הוא קופץ עליו ונותן לו דרופ קיק אחרי קפיצה מהטורן בהצלחה. כריסטיאן רוצה לסיים את הקרב. כריסטיאן עולה על הטורן כשהגב מופנה לזירה. כריסטיאן ממתין עד שרנדי יקום. כשרנדי קם ומתאושש כריסטיאן קופץ אל רנדי בסלטה אחורי אך אורטון המהיר מצליח להפוך את הסלטה ל-RKO!!!

מישל מק'קול נכנסת לאולם ואומרת: "כמעט ושכחתי, זה אמור להיות קרב משולש".

ג'ון סינה נכנס לתדהמת כל יושבי האולם, הוא מסתכל על המצלמה, מצדיע ואז רץ לעבר הזירה, מחליק מתחת לחבל התחתון ומתחיל לשגר מתקפות לכל עבר. הוא מוריד את אורטון עם שולדר בלוק אחד, אורטון קם, ג'ון סינה רץ לחבלים הנגדיים ומוריד אותו שוב, רנדי אורטון שוב נעמד, מנסה לחבוט ביריב שלו, אבל מחמיץ. ג'ון סינה מתחמק מתחת, מרים את אורטון לסייד סלאם ואז הוא מרים את ידו באוויר. בינתיים כריסטיאן מתאושש מאחור ובא לתקוף את סינה, אבל סינה מתחמק מפגיעה, מרים גם אותו לסייד סלאם ומנחית אותו במרכז הזירה לצד אורטון. סינה מסתכל על הקהל, מרים את שני ידיו לאוויר ואז הוא עושה את הטאונט של "אתם לא יכולים לראות אותי", אבל כריסטיאן ואורטון מתגלגלים החוצה מן הזירה, במטרה להמנע מפגיעה של הפייב נאפל שאפל. בזמן הזה אדג' עושה את דרכו מחדרי ההלבשה לזירה, הוא נכנס לזירה, אורב לסינה, מחכה לרגע הנכון וכשסינה מסתובב, הוא מנסה לבצע עליו את הספיר, אבל סינה מרים את אדג' באוויר ומבצע עליו את האטיטוד אג'סמנט. באותו רגע כריסטיאן ואורטון נכנסים לזירה ומתחילים להשליט שם סדר. אורטון תוקף את סינה בהפתעה עם RKO וכריסטיאן מבצע על אדג' את הפרוג ספלאש. שניהם נעמדים ומסתכלים אחד על השני בפייס אוף עצבני.
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 02-03-2012 בשעה 19:06.

לייקים
    46
    נקודות
    0

מסיבת עיתונאים עם גולדברג

עשרות עיתונאים נמצאים באולם הנשפים של מלון יוקרתי בנשואה, ניו המפשייר כשלפתע מנהל המלון נכנס ואומר: "גבירותיי ורבותיי, ביל גולדברג הגיע". מיד באותו רגע, כל העיתונאים נעמדו על רגליהם, הצלמים תפסו עמדות והמצלמות הבזיקו פלאשים ללא הרף. ביל גולדברג, כעת אדם בוגר יותר, נכנס בלבוש אזרחי לאולם, הסתכל על כולם, סימן להם לשלום ואז התפנה לשבת בכיסא המרכזי מאחורי השולחן. גולדברג דפק שיעול עצבני, לגם כוס מים קרים ואז אישר לאחראי אירוע להתחיל את המסיבה. האחראי הצביע על עיתונאית ספורט 1.

עיתונאית ספורט 1: "מה שלומך, ביל? טוב לראות אותך! אני רוצה לדעת מה אתה עושה פה?"
    ביל גולדברג: "שלום בתיה, אני בסדר גמור, מקווה שגם את. אני פה כדי קיבלתי הצעה ממישל מק'קול להתאבק בליגה הטובה ביותר בישראל".

עיתונאי ידיעות אחרונות: "מה יש לך להציע שטרם עשית קודם, אנחנו הרי מדברים על סטריק של 173 נצחונות, קריירה מבריקה בWCW ובWWE, מה אתה רוצה להוכיח הפעם?"
    ביל גולדברג: "הרבה אנשים שואלים את זה ברחוב, אבל יותר מהם, אנשים שואלים אותי מתי כבר אחזור לזירה וזה מה שהוביל את המהלך - האהבה של המעריצים, האהבה שלי לעסק, האהבה של להיות שם, לשמוע את הפופים, להכנס לזירה ולעשות את מה שאני עושה הכי טוב".

עיתונאי מאקו: "אז למה לא לדוגמה נכנסת לאח הגדול, כתבת עוד ספר, מה יש בהאבקות שאתה יכול להגיד - זה התחום בשבילי?"
    ביל גולדברג: "אני חושב שזה די ברור שיש תחומים אחרים שאני יכול להעסיק את עצמי בהם, אבל פה גם יש מוניטין, גם תגמול וגם הרבה כסף".

ילד קטן בקהל: "יש לי שאלה ואני מקווה שלא תכעס שאני שואל אותה, אבל מי הבא בתור?"
    ביל גולדברג: "אני שמח ששאלת את זה וזה בסדר. הבא בתור זהו אדג'. אני כבר הרבה זמן שמתי לב שהבחור הזה גונב לי את כל הקריירה. אני עשיתי ספיר, והוא חיקה אותי. אני השגתי אליפויות מסוימות והוא עקב אחרי הקריירה שלי ועשה את שלו בדיוק כמו ששלי הייתה. יש לי בעיה עם מעתיקנים. מה הלאה? הוא ילך לרבי המקומי ויתגייר?" ביל גולדברג נעמד על הרגליים, מסתכל למצלמה ופוער את הפה: "אדג', הזמן שלך נגמר, אתה הבא בתור. אין יותר זמן למשחקים. מה שאני עשיתי בזירה, אתה בחיים לא תעשה. העסק הזה הוא בשבילי בראש ובראשונה על כבוד ואני לא אתן לפישר קטן כמוך לעשות מהמורשת שלי או ממני צחוק".
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 02-03-2012 בשעה 19:08.

לייקים
    46
    נקודות
    0

גולדברג נגד אדג'
    (מסקר: דימה)

גולדברג ואדג' הפצוע מהקרב הקודם נעמדים בזירה זה מול זה ואדג' מחייך בכוחותיו האחרונים אל גולדברג וגולדברג מתעצבן וקופץ על אדג' באגרופים שלא פוסקים ורק לפנים והשופט רץ אל גולדברג ומנסה להרחיק אותו אך גולדברג לא מקשיב והשופט מאיים לפסול אותו וסופר 1... גולדברג ממשיך לאגרף את אדג' 2... גולדברג ממשיך לאגרף את אדג' 3... גולדברג ממשיך לאגרף את אדג' 4... גולדברג עוזב את אדג' והולך לפינה של הזירה ועושה את הטאונט שלו שהוא שואג כמו אריה ואדג' מתחיל להתאושש וקם וגולדברג עולה מהר על פינת הטרנבאקל נעמד ומתקרב אל מרכז הזירה גולדברג קופץ בקלוזליין מהטרנבאקל ואדג' קולט את זה ועושה לגולדברג פלאפג'ק וגולדברג נופל על מזרן הזירה ומתפתל מכאבים ואדג' מרים את גולדברג, תופס את גולדברג מראשו ועושה לו סופלקס ואדג' מרים את גולדברג שוב ועושה לו עוד סופלקס ואז מרים את גולדברג שוב פעם ועושה לו עוד סופלקס ונראה שגולדברג שוכב מיואש על מזרן הזירה ואדג' שם את ידיו על השיער ומחכה שגולדברג יקום וכאשר גולדברג קם אדג' בועט לגולדברג בבטן ומנסה לשלוח אותו לחבלים אך גולדברג מתנגד ושלח את אדג' לחבלים ואדג' חוזר עם ביג פוט לפניו של גולדברג ואדג' מסתגל אל הצדדים וצוחק ועולה על הטרנבאקל ומחכה שגולדברג יקום וכאשר גולדברג קם ומסתובב אל אדג' אדג' קופץ על גולדברג בדרופקיק אל החזה של גולדברג והוא נופל על מזרן הזירה ואדג' מתכונן לספיר על גולדברג.

מייקל קול: וואו יש לנו כאן שליטה של אדג' אהה?
    ג'רי לולר: כן והנה בא הספיר המסוכן שלו!!!
    מייקל קול: כן אבל לא נראה לי שגולדברג יוותר כל כך מהר.
    ג'רי לולר: קשה לי להודות בזה מייקל אבל נראה לי שסוף סוף אתה צודק.

וגולדברג מתחיל לקום כאשר הוא מסוחרר מסתובב אל אדג' ואדג' רץ אל גולדברג בספיר וגולדברג קופץ ואדג' עובר מתחתיו ונכנס בעמוד הברזל של הטנבאקל וגולדברג מתעשת וחוזר לעצמו ולוקח את אדג' ושולח אותו לחבלים וכאשר אדג' חוזר הוא מקבל קלוזליין ואדג' קם במהירות וגולדברג שוב שולח אותו לחבלים ושוב פעם כאשר אדג' חוזר הוא חוטף קלוזליין ואז גולדברג מרים את אדג' שוב והוא שוב פעם שולח את אדג' לחבלים וכאשר אדג' חוזר הוא חוטף ספין סייד קיק (בעיטה בסיבוב וקפיצה) וגולדברג שוב פעם שואג ומחכה שאדג' יקום וכאשר אדג' קם גולדברג מקרב אליו וחוטף בעיטה בבטן ואדג' מרים את גולדברג לסופלקס אך גולדברג מתנגד וחוזר למזרן הזירה ועושה לאדג' ניק ברייקר וגולדברג מתעצבן ומרים את אדג' ועושה לאדג' את הפאמפ האנדל סלאם וגולדברג מראה יותר ויותר שהוא עצבני ונראה שהוא כבר לא יודע מה לעשות אבל הוא מרים את אדג' שוב פעם ומרים את אדג' לפרונט פאוור סלאם (מרים את אדג' על הכתף ומפיל אותו) וגולדברג מפיל את אדג' על מזרן הזירה ורץ לחבלים וחוזר אל אדג' בלג דרופ (כאילו יושב בקפיצה ומוחת עם רגלו עם גרונו של אדג') ואדג' מתפתל מכאבים וגולדברג קם ומתכונן לספיר על אדג' ומחכה שאדג' יקום וגולדברג קולט תנועות לא נכונות אצל אדג' והוא יודע שזה עוד לא הזמן הנכון לעשות ספיר לאדג' ולכן הוא מחכה שאדג' יקום וכאשר אדג' קם וגולדברג רץ אליו עם קלוזליין ואדג' נופל חסר כח על מזרן הזירה.

מייקל קול: מה זה היה?
    ג'רי לולר: כן גם אני לא הבנתי הוא רצה לעשות ספיר ובסוף לא עשה?
    מייקל קול: טוב משהוא מוזר פה לפי דעתי.
    ג'רי לולר: כן אבל בוא נראה את המשך הקרב.

גולדברג מסתכל על אדג' ועל הקהל ועולה על הטרנבאקל ומחכה שאדג' יקום וכשאדג' קם גולדברג קפץ על אדג' בקלוזליין אל גרונו של אדג' וגולדברג קם ושואג לקהל והקהל מחזיר לגולדברג בצ'אנטים של "גולדברג" וגם צ'אנטים של "Edge Next?" וגולדברג שואג שוב פעם לקהל והקהל מחזיר פופים אדירים וכאשר אדג' קם הוא מסוחרר וכאשר הוא מסתובב אל גולדברג, גולדברג רץ אליו בספיר שמעיף את אדג' ואדג' מתמוטט על הרצפה ומחזיק בבטנו מרוב הכאב וגולדברג יורד מהזירה להביא כיסא וכאשר גולדברג לוקח את הכיסא ממתחת לזירה ונכנס איתו לזירה השופט מאיים לפסול את הקרב ונראה שלגולדברג לא אכפת ממעשיו ולבסוף כאשר השופט סימן לפסול את הקרב גולדברג זרק ת'כיסא והשופט שינה את הלטתו וגולדברג דחף בקטנה את השופט לצד כי הוא ראה שאדג' מתחיל לקום וכאשר אדג' קם גולדברג היה מאחוריו וכאשר אדג' הסתובב אליו גולדברג רץ אל אדג' בספיר נוסף ופפתאום כל הקהל קם ממקומו והתחיל להריע בפופים מחרישי אוזניים וגולדברג סימן עם ידיו שזה הסוף והלך אל אדג', הרים אותו ועשה לו ג'ק האמר וגולדברג מצמיד 1... אדג' לא זז 2... אדג' לא זז 3... אדג' לא זז והפעמון מצלצל.

מייקל קול: וואו גולדברג ניצח.
    ג'רי לולר: כן וזה לא נראה שזה ניצחון רגיל.
    מייקל קול: כן הוא ניסה להוכיח פה משהוא.
    ג'רי לולר: כן אבל השאלה מה הוא ניסה להוכיח לנו פה?

גולדברג קם ומתחיל לחגוג בזירה ועולה על הטרנבאקל ומסמן טאונט של חגורה על המותניים וגולדברג שואג לקהל והקהל מחזיר לו שאגות של פופים וגולדברג מקבל מיק' מאנשי הצוות ומצביע על אדג' ואומר "ג'ף זה מה שיקרה לך" והוא זורק את המיק ויוצא מהארנה בצעדים איטיים.
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 02-03-2012 בשעה 19:35.

לייקים
    46
    נקודות
    0

זהו זמן המשחק !

10 ... 9 ... 8 ... 7 ... 6 ... 5 ... 4 ... 3 ... 2 ... 1 !

האור באולם נכבה. באולם שורר חושך מוחלט והפופים גוברים ! הקהל לא יודע מה מחכה אך הוא אוהב את האווירה ! לאחר 10 שניות האור נדלק. צבעי האולם משתנים מגווני הכחול לצבע הירוק הבוהק ! והמנגינה הבאה נשמעת ברחבי האולם:

הפופים רק עולים וגוברים ! מלך המלכים טריפל H מגיח אל האולם. הוא נכנס לאולם עם בקבוק המים שלו , עם תחתוני האבקות הרגילים שלו שכתוב עליהם: HHH. צ'אנטים של HHH נשמעים ברחבי האולם וטריפל H מתקדם שני צעדים כאשר ראשו מושפל ויורד למטה. לאח 5 שניות טריפל H מצמיד את בקבוק המים לפיו ולוקח לגימה כאשר ראשו עדיין למטה. לאחר 7 שניות הוא מרים את ראשו. הפופים עולים. טריפל H צועד לכיוון הזירה והקהל מריע לכבוד חזרתו הענקית ! טריפל H עולה במדרגות ועולה על הזירה כאשר הוא עדיין לא נכנס לתוכה. טריפל H נמצא בתנוחה שכאשר ראשו שוב מושפל מטה. לאחר 6 שניות הוא מרים את ראשו ומשפריץ את המים שהיו בפיו לאוויר ! הפופים מתחזקים מרגע לרגע. טריפל H נכנס לזירה. הוא עולה על הTB ומרים את שני ידיו לאוויר (הטאונט שלו) לאחר מכאן הוא יורד מהTB והולך לTB הנגדי. הפעם הוא מבצע את הטאונט של DX. הקהל מריע בצ'אנטים של DX , DX , DX . טריפל H יורד מהTB ולוקח מיק'. אפשר להבין שהוא מתרגש.

טריפל H: הנה מגיע לליגת AWL , המתאבק החשוב והטוב ביותר בהיסטורית ארגוני האבקות , טריפל H ! כולם טענתם שזכיתי במה שזכיתי במהלך הקריירה שלי בWWE שהכל בגלל התחנפויות לוינס מקמהן. אז יש לי בשורה בשבילכם. וינס מקמהן יכול להכנס לי לת*ת ! אני עזבתי את הWWE והגעתי לכאן. למה ? אתה בטח שואלים . הגעתי לכאן כי ליגת AWL צריכה מנהיג ! ליגת AWL צריכה מנהיג שיעלה לה את הרייטינג ! היא צריכה מנהיג שיוביל אותה לעידן טוב יותר ! ובנוסף לכך , היא צריכה אלוף AWL חדש ! אז עזבתי את הWWE והגעתי לכאן בשביל להוכיח לכל מי שזלזל בי שאני יכול להגיע לגדולות גם פה ! אז , אתם יכולים לשנוא אותי ולבוז לי ואפילו את יכולים לאהוב אותי , אבל אתם לא תוכלו לשכוח אותי , כי האימפריה של טריפל H מתחילה ממש עכשיו !

הקהל מגיב לנאומו של טריפל H בפופים ! טריפל H עוזב את הזירה ומחלק כיפים לקהל. רגע לפני יציאתו מהאולם הוא מבצע את הטאונט שלו ! טריפל H עוזב את האולם ונעלם כלא היה , אך בניגוד לכך , הקהל המתרגש צועק את שמו של טריפל H. הם מבינים שהולך לקום כאן עידן חדש או בלשונו של טריפל H אימפריה !

BONG

גרי לולר: "מי החוצפן הזה שהעז להפריע לטריפל אייץ' באמצע הפרומו שלו?"
    מייקל קול: "אני לא יודע, אבל נראה לי שלא מדובר במישהו שיודע מה זה לפחד".
    גרי לולר: "כנראה שנצטרך לחכות ולראות מה מתפתח בגזרה הזו".
    מייקל קול: "אני לא חושב שנצטרך לחכות הרבה, תראה מה קורה".

המסך נדלק

רואים חושך ואז מתוך החושך יוצא איש מסתורי. האיש מתחיל לדבר: "אנשים בעולם רצו לחסל אותי אך לא הצליחו... אנשים בעולם רוצים לדעת מי אני אך לא יצליחו... אנשים בעולם שואלים מי אני אך לא יצליחו לגלות... ולמה אני חוזר על זה? כי אני האיש המסתורי... אני הוא האיש שהולך להתמודד במאיין אבנט... אני זה שאנשים מחכים לראות מיהו... אבל אני לא באתי להתאבק... אני באתי בשביל מטרה... בשביל הצד האפל..."

האיש מסיים לדבר ולאחר כמה שניות ממשיך: "אתם מכירים שני צדדים בעולם: הטוב והרע... אבל כל זה לא אמיתי... הדבר האמיתי הוא הצד הטוב והצד האפל... בצד הטוב זה כל האנשים על פני האדמה כמעט... הרוע בא אליהם לפעמים והם טובים... אך הצד האפל הוא צד נורא... אף איש לא רוצה להיות בו... הצד האפל הוא הצד של שלושה דברים והם: היגון, הכעס והשנאה... אני משרת את הצד האפל ואף אחד לא יגיד לי לא... אני הוא האיש האפל... האיש שאף אחד לא ידע מי הוא וגם לא ידע... אני הוא..."

האיש נקטע ולפתע שומעים שתי יריות מוזרות מאקדח. האיש האפל נשאר לעמוד, מסתובב, מרים את ידיו ומלא ברקים יורדים מן השמיים. לפתע בזכות הברקים רואים את המקום והוא החניון. הברק כמעט מאפשר לראות את האיש אך רואים את הצל של האיש למשך שנייה והאיש נעלם מהמקום.

המסך נסגר.

נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 02-03-2012 בשעה 19:17.

לייקים
    46
    נקודות
    0

סטון קולד סטיב אוסטין נגד ג'ון לוריניאטיס - קרב N1C לאליפות AWL

ריקארדו רודריגז: "הקרב הבא הוא אחד מהמיין אבנטים שלנו להערב והוא קרב על הN1C לאליפות הליגה".

ריקארדו רודריגז: "ראשון, עושה את דרכו לזירה, במשקל 110 ק"ג ונישא לגובה של 1.93 - ג'ון לוריניאטיס".

ג'ון לוריניאטיס נכנס לאולם עם מכשיר אייפון והוא מתחיל להתקדם לזירה בזמן שהוא שולח ציוצים לרשת חברתית.
    הוא מגיע אל הזירה, מטפס עליה ונכנס לתוכה. הוא מרים את ידיו לאוויר ומודה לקהל הרחב שבא הערב לצפות בו.

ריקארדו רודריגז: "שני, עושה את דרכו לזירה, במשקל 125 ק"ג, את הנחש הטקסני - סטון קולד, סטיב אוסטין".

סטון קולד נכנס בעצבים לארינה, הוא טופח על החזה שלו ואז דופק את הסמחטה של החיים שלו. נראה שהוא עצבני היום.
    הוא מתקדם לזירה, פושט את המעיל שלו ואז שואג לשומר הפעמון להתחיל בקרב, כי הוא לא הולך לחכות אפילו שניה.

סטון קולד נכנס לזירה, תופס את ג'ון לוריניאטיס בצוואר ובחגורה, מסובב אותו בזירה ואז שולח אותו בעוצמה לאחת פינות הזירה. ההדף שבו הוא נשלח הוא כל כך חזק, שהכתף של ג'ון לוריניאטיס פוגשת את עמוד הזירה בין החבל העליון לאמצעי. סטיב מושך אותו משם ודופק לו נגיחה בגב. ג'ון לוריניאטיס נאנק מכאבים. סטון קולד מתחיל לשאוג עליו שהוא כלום, ושאם זה היה קרב סולמות, הוא היה משלים את המלאכה מהפעם שעברה, ואז הוא נזכר שבאחד בחדשות האחרונות של הארגון פורסם שהקרב הזה הולך להיות קרב TLC. סטיב אוסטין ניגש לשופט, מרים אותו מהצווארון, מקרב אותו מאוד קרוב לפנים שלו ואז שואג עליו אם הוא זוכר שהקרב הזה אמור להיות קרב סולמות, שולחנות וכיסאות. השופט אומר לו שאין, אבל שאין לו אפשרות לעשות כלום בנדון. את סטון קולד זה כבר לא מעניין. הוא דופק סטאנר על השופט המסכן ויוצא להביא דברים מתחת לזירה. סטיב מחפש כמה דברים ושולף משם מטף כיבוי, חומר דליקה, שולחן, חבל ושטיח דוקרנים. הוא מכניס את כל הדברים האלה לתוך הזירה ומתחיל לנסות לטפס עליה, אבל מה שהוא לא שם לב זה שג'ון לוריניאטיס כבר התאושש בזמן הזה. ג'ון תופס את המטף ודופק אותו לסטון קולד בראש, מה שמעיף את הנחש הטקסני ישר אל תוך גדר ההפרדה של האוהדים. ג'ון לוריניאטיס לא מסתפק בכך, הוא מטפס על עמוד הזירה, ממקם את עצמו טוב ביחד עם המטף ואז מזנק באקס הנדל עם המטף ישר אל תוך הגולגולת של היריב שלו. סטון קולד מתפצח כמו אגוז טרי ביום בהיר בשוק מחנה יהודה. אין דברים כאלה. ג'ון לוריניאטיס בינתיים מתאושש ותופס את הנשימה שלו. כל הקהל באקסטזה גמורה.

ג'רי לולר: "הראש של סטון קולד זז מקודם ממקומו כמו הכלבים האלה ששמים בתוך המכונית".
    מייקל קול: "זה היה ווינטאג' תרגיל של ג'ף הארדי, הסיכון, המהלך והמחשבה של מה הוא יוכל להשיג מזה".
    ג'רי לולר: "ואם כבר מדברים על השטן, אחד משני אלה יפגוש את הארדי באירוע הבא על האליפות".
    מייקל קול: "אם אתה שואל אותי, ואני מבקש ממך שלא, אז הייתי מהמר כאן על פסילה כפולה".

ג'ון לוריניאטיס נעמד על הרגליים, הוא ניגש אל מדרגות המתכת, הוא מרים אותן ואז זורק אותם על סטון קולד שכבר לא טורח להגן על עצמו. לג'ון לוריניאטיס נדלקת נורה בראש והוא חושב על רעיון. הוא רץ החוצה מהאולם ורואים אותו במסך הגדול רץ לעבר מגרש החנייה, שם הוא ניגש לטרקטור, הוא פותח לו את מכסה המנוע, ואז הוא שולף משם כמה גלגליות ומה שנראה כמו סטארטר (המכשיר שמדליק את המכונית). הוא חוזר לזירה ומתחיל לעבוד על משהו בתוך הזירה. הוא לוקח את החבל, קושר אותו לכמה גלגליות, שם את הגלגליות על עמוד הזירה ואז שם את הסטארטר בקצה השני של המשוואה. מה שיוצא לו זה סוג של חבל תלייה כפול בין עמודי הזירה המנוגדים. ג'ון נחוש לבדוק את המוצר שלו, לוקח את מה שנראה כמו מטף הכיבוי ואז שם אותו בקצה אחד של החבל. הוא מפעיל את הסטארטר ואז המטף יוצא לדרכו במהירות מטורפת, עושה סיבוב בפינת הזירה ואז חוזר בשאיגה גדולה על עבר הפינה המקורית ומתפוצץ שם כמו בובת ריסוק. ג'ון לוריניאטיס מסתכל על סטון קולד ואז הוא מחליט לשים אותו בסוף המסלול של הדבר הזה שהוא בנה. ג'ון לוריניאטיס יורד מהזירה, תופס את סטיב אוסטין ומגלגל אותו בחזרה לזירה, הוא שם אותו על הפינה המיועדת ואז ג'ון לוריניאטיס מחפש מטף נוסף, אבל מאחר והוא לא רוצה לבזבז יותר מדי זמן, הוא מתפשר בכיסא מתכת. ברגע האחרון, סטון קולד תופס את ג'ון לוריניאטיס, מסובב אותו ואז מבצע עליו סטאנר במרכז הזירה. סטון קולד שם את היריב שלו בפינה שבה הוא אמור היה להיות והוא מניח את הכיסא בקצה השני. הפיוז נדלק והכיסא טס במהירות מטורפת לפינה הנגדית של הזירה ואז...

ג'רי לולר: "אני בחיים לא חשבתי שאני אהיה עד למה שקרה עכשיו".
    מייקל קול: "אה ... אה .... אה.... זה .... הוא ..... חי?"
    ג'רי לולר: "למי שהצטרף אלינו כרגע, מדובר בקרב על הטייטל שוט ומסתבר שאין דבר שהם לא יעשו כדי לזכות בו".
    מייקל קול: "הוא חי? ג'ון לוריניאטיס לא מת מהמהלך הזה? אתה ראית באיזה מהירות הכיסא נשבר לו על הגולגולת".

סטון קולד מפרק את מה שבנוי שם בזירה ואז הוא קורס מעייפות במרכז הזירה. שני המתאבקים שרועים חסר אונים על הזירה ואף אחד מהם לא עושה סימנים כאילו הוא הולך לזוז בקרוב. שופט נוסף מגיע לזירה ומתחיל לספור להם 1..... 2...... 3...... 4....... 5...... 6...... 7....... 8....... ואז היד של סטון קולד מתרוממת לה באוויר ונוחתת על החזה של ג'ון לוריניאטיס. השופט סופר 1............2........ולא, ג'ון לוריניאטיס נחלץ מזה. העיניים של סטון קולד יוצאות מהמקום אחרי זה. הוא פשוט מסתכל הצידה ורואה את הפנים האפורות של ג'ון לוריניאטיס מסתכלות עליו בעייפות. פתאום חיוך קטן מופיע עליהן. סטון קולד לא מבין. הוא היכה אותו עם סטאנר, הכיסא הזה כמעט ורצח אותו והוא עדיין מצליח להביא את עצמו להחלץ מהספירה. הקהל לא מבין גם כן. הפרשנים בכלל נכנסו לשוק. אולי זו באמת לא ההזדמנות של הנחש הטקסני לנצח את הקרב הזה. אולי זה הגורל של מר התלהבות לקחת את המדרגה הבאה ולהיות בקרב האליטה של הליגה בקרב על האליפות. שני המתאבקים לאט לאט נעמדים על הרגליים שלהם. סטון קולד שולח בעיטה קצרה לעבר ג'ון לורינאטיס אבל הוא תופס אותה באוויר. הוא מוריד את סטון קולד למזרן ואז הוא נועל עליו את אחיזת הקרוס ארם ברייקר, תרגיל הכניעה שלו. סטון קולד שואג בכאבים, כל הקהל נעמד על הרגליים, סטון קולד מושיט יד לעבר החבלים אבל ג'ון לוריניאטיס דופק לו בעיטה לראש, מה שמחזיר את היד בחזרה למקומה. ג'ון מלפף את רגליו יותר חזק והיד של סטון קולד כמעט יוצאת ממקומה, הוא מנסה לסובב אותה וכשהוא מצליח, הוא אוחז בשק האשכים של ג'ון לוריניאטיס. זה מה שמשחרר את האחיזה. סטון קולד נותן משיכה אחת עצבנית לאיזור הקדוש של לוריניאטיס ואז משלים את המתקפה עם אגרוף נוסף. ג'ון לוריניאטיס מתגלגל מכאבים במרכז הזירה. סטון קולד שואל את השופט אם יש אפשרות לנצחון באמצעות ספירה, וכשהשופט אומר לו כן, הוא בועט את לוריניאטיס אל מחוץ לזירה. השופט סופר את השניות של לוריניאטיס אבל הכאבים לא מאפשרים לו לעמוד על הרגליים. בסוף, יש רק מנצח אחד.

ריקארדו רודריגז: "המנצח כתוצאה מספירה והטוען לאליפות הליגה הוא סטון קולד סטיב אוסטין".

סטון קולד מרים את ידו אבל אז היא נופלת בחזרה למזרן בלי שום המשכיות לשאר הגוף שלו. היד שלו יצאה ממקומה. פרמידיקים מגיעים לאיזור ומתחילים לטפל בו. סטון קולד שכוב שם, מהנהן בראשו לקולות המוסיקה החזקה והפופים החזקים מהקהל. הוא יודע שביום זה הוא עשה היסטוריה ושהנצחון שלו על ג'ון לוריניאטיס הוא אומנם לא החלטי כמו שהוא ציפה לו, אבל זה רק יכול להביא את הנחש הטקסני להשקיע יותר בעתיד על מנת שנצחונותיו יהיו מוחצים יותר. ובאותו רגע, המסך הגדול נדלק ורואים את הקביעה לאירוע הבא של הארגון: מצד אחד סטיב אוסטין ומצד שני ג'ף הארדי.
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 02-03-2012 בשעה 19:21.

לייקים
    46
    נקודות
    0

(עיצוב מקורי: דימה)

האגדה של ברוס לי

"לאורך השנים, הייתי מוכר בשמות רבים: לי ז'ון פן, סאי פון, ברוס, לי יואנקסין, לי יואנזיאן, לי קסיאאולונג, המאהב השרמנטי, אבל לרוב הייתי מוכר בתור ברוס לי, פורע החוק. זהו סיפורי."

רואים את ברוס לי נעמד על רגליו, לובש את מכנסיו ומכפתר את חולצתו, הוא מסתכל לאחור, לעבר הבחורה ששוכבת על המיטה ואומר לה: "אני לעולם לא אשכח אותך, מרגריטה..." היא מתעוררת ואומרת לו: "קוראים לי מארי". הוא אומר לה שזה לא משנה ושהוא יחזור יום אחד אל זרועותיה, ואז הוא נעלם. ברוס לי מקפץ בין הבניינים, מתעופף בתוך הסמטאות עד שהוא מגיע לבניין ענקי. הוא מותח את אבריו, עושה כמה קליקים בידיים ואז מזנק בניתור אדיר אל עבר החלון בקומה השנייה. שם הוא רואה את האוצר שחיפש במשך כל חייו – קלף הדרקון. האגדה מספרת שדבר זה מכיל כל כך הרבה קסם, שכל מי שיאחוז בו, יוכל לשלוט בכל אומנויות הלחימה. החלום של ברוס היה לקחת את הקלף, לרתום את כוחותיו ולהיות הטוב ביותר בעולם. אך הדברים לא הסתדרו כמו שהוא רצה.

מסתבר שבאותו ערב שבו הוא תכנן לגנוב את קלף הדרקון, נערכה מסיבה ענקית באותו בניין, בניין הממשל הפדרלי של הונג קונג. כל המי ומי היו שם. האפשרות לגנוב את הקלף מבלי להתגלות הייתה שוות ערך לתלייה למוות. לא היה לו סיכוי לעשות את זה. אבל ברוס לי היה נחוש בדעתו לעשות זאת. הוא הבטיח זאת לסבתו. אחרי שבירה של החלון, כניסה לחדר האוצרות ומעבר בין קרני הלייזר החמקמקים, ברוס לי נעמד מול הפרס שלו. הוא עצם את עיניו וחשב על הרגע שבו יניח את ידיו על הקלף באגם החיים, שם הוא ישא תפילה וכוחותיו של הקלף יצאו משם ויכנסו אל תוך גופו. רגע ההשתהות הזו עלה לו במחיר כבד. האזעקה הופעלה ומאות חיילי המסדר עוף החול רצו במעלה המדרגות לעצור את הגנב. מי שהגיע לשם ראשון הייתה עוזרת הבית האמריקאית שראתה את ברוס לי מלפניה, הסתובבה וראתה את אנשי המהפכה מתקרבים ואז אמרה לו לברוח משם. הוא הקשיב לעצתה ועשה את זה. הקלף אומנם נשמר במקומו, אך המחיר על ניסיון הגניבה של ברוס לי נפל על עוזרת הבית. היא רצתה לשמור על חירותו של הפורץ האלמוני ולקחה אחריות על ניסיון השוד.

מאותו רגע חייה היו בלתי נסבלים. היא נכנסה לכלא, עברה עינויים והמוניטין שלה ירד לטימיון. ברוס לי ידע שהוא יצטרך יום אחד לכפר על מה שהוא עשה לבחורה חפת הפשע הזו ולכן הוא נרשם לAWL. הרבה ממכם לא יודעים זאת, אבל זו הייתה מישל מק'קול.

המשך יבוא.
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 02-03-2012 בשעה 19:23.

לייקים
    46
    נקודות
    0

ריקארדו רודריגז: "הקרב הבא הוא קרב אגדות ובואו נודה בזה, הוא יכל להיות קרב ברסלמניה 28 של WWE, אבל אצלינו הוא קורה בפרק מספר 5. הקרב הוא להכרעה אחת והוא קרב הפתעה לשני המתמודדים. מוקדם יותר הבוקר העבירה הGM של הליגה, מישל מק'קול, את ההוראה לבצע את הקרב הזה, ואנחנו כולנו רוצים להודות לה על כך".

אנדרטייקר נגד טריפל אייץ'

ריקארדו רודריגז: "ראשון, עושה את דרכו מעמק המתים, הוא אחיו של קיין, ויש לו סטריק ברסלמניה של 19-0.
    הוא מגיע במשקל של 120 ק"ג, והוא נישא לגובה של 2.05 מטר, קבלו את האיש המת, האחד והיחיד - אנדרטייקר".

האורות מתעמעמים בארינה, ערפל מתחיל למלא את הרמפה ולהבות בוערות ברחבי הארינה. כל האוהדים מרגישים את החשמל שבאוויר.
    אנדרטייקר נכנס לארינה והצללית שלו מתקדמת באיטיות לעבר הזירה. הוא מגיע לזירה, מרים את האורות ואז נכנס לתוכה.
    טייקר מוריד את הג'אקט וכולם נמצאים עם פה שמוט וכשהוא מוריד את הכובע, ברק נשלח אל עבר פינת הזירה ומבעיר אותה בלהבות.

ריקארדו רודריגז: "ושני, קבלו את האגדה ששינתה את פני ההאבקות, הבעל של סטפני מקמהאן והחתן של ווינס מקמהאן.
    הוא מגיע במשקל של 120 ק"ג והוא נישא לגובה של 1.90 מטר, קבלו את המשחק, האנטר הרמסט המסלי - טריפל אייץ'!"

כל אוהדי הקהל: זקנים, מבוגרים, ילדים ונשים נעמדים על מקומם על מנת לקבל את הסופרסטאר המסתורי שלנו בקרב מיין אבנט ראשון.
    טריפל אייץ' נכנס לארינה עם פטיש על הכתף והוא סוחב איתו בקבוק ביד השנייה. הקהל מתמוגג מאהבה כשהוא רואה את המתנקש המוחי.
    המתאבק עושה את דרכו לזירה, עולה על עדן הזירה ושם עושה את הטאונט שלו. טריפל אייץ' נכנס לזירה ועומד פנים מול פנים מול טייקר.

עכשיו טרנדי בטוויטר: "אנדרטייקר נגד טריפל אייץ' בAWL - הולי שיט!"

פעמון הזירה מצלצל

שני המתאבקים הענקיים האלה מחליפים מהלומות במרכז הזירה. האוהדים שואגים בקולי קולות ואין רגע של מנוחה. לפתע טריפל אייץ' מכניס את טייקר בין הרגליים שלו ומבצע עליו את הפדיגרי. טירפל אייץ' רואה שהוא הצליח להביס את היריב תוך מספר שניות מתחילת הקרב, מרים את הידיו לנצחון. אבל אז טייקר מתיישב במקום ומסתכל על HHH בכעס. טריפל אייץ' מתקרב אל היריב שלו, וזו הטעות שלו. טייקר תופס את HHH בצוואר ואז מתרומם לעמידה. טייקר מוסיף את ידו השנייה על הצוואר של טירפל אייץ' ואז זורק אותו לפינה בעוצמה מירבית. טייקר מתחיל להלום ביריב שלו עם אגרופים חזקים. אחרי כמה רגעים, האנטר מתאושש, הוא יוצא מהפינה וזורק את טייקר במקומו. עכשיו הוא מתחיל להכות את טייקר בכל מה שיש לו. לבסוף טריפל אייץ' לוקח את זה לשלב הבא. הוא נעמד על החבל השני מעל טייקר ומתחיל להלום בו. הקהל סופר ביחד עם האגרופים 1.... 2.... .3..... 4...... 5...... 6....... 7.... 8...... 9...... 10.... ואז טייקר מפתיע את טריפל אייץ'. הוא מגיח מתחתיו, מרים אותו על הכתפיים ומשליח אותו בכל הכוח עם לאסט רייד ישר אל תוך המזרן. שני המתאבקים שרועים על המזרן והשופט סופר להם 1.... 2.... .3..... 4...... 5...... 6....... 7.... 8...... 9 טייקר וטריפל אייץ' נעמדים על רגליהם ואז מסתכלים אחד על השני, נראה שאף אחד מהם לא מוכן לסגת בשלב הזה של הקרב וכתוצאה מכך להפסיד בקרב.

ג'רי לולר: "איזה קרב גלדיאטורים, אין דברים כאלה יותר בארגוני האבקות".
    מייקל קול: "מה החמצתי? בדיוק ראיתי תמונות של המיז בעמוד הפייסבוק של AWL".
    ג'רי לולר: "מה קשור עכשיו המיז? הוא לא קשור בכלל לארגון הזה".
    מייקל קול: "על מה אתה מדבר, הוא חתם השבוע על חוזה והוא צפוי להופיע בשבוע הבא".

טייקר מתקרב אל HHH, עוצר מול הפנים שלו ואז עושה את הטאונט שחיטה שלו. טריפל אייץ' מסתכל עליו ומחזיר לו עם טאונט של DX. שניהם מתעצבנים ומתחילים שוב בברול. הפעם טייקר הוא זה שמוביל. הוא שולח את טריפל אייץ' לחבלים וכשהוא חוזר, הוא מוריד אותו למזרן עם קלוזליין בקפיצה. טייקר נעמד על הרגליים ואז HHH לועג לו בכך שהוא מתיישב באותה דרך שבה הוא נוהג להתיישב. טייקר מרים את היריב שלו ושולח אותו לחבלים, הפעם מבוצע חילוף וטייקר הוא זה שנשלח, כשהוא חוזר, HHH מבצע עליו ספיין באסטר. HHH ניגש לחבלים והוא מכין את הקהל לפינישר שלו. הוא מרים את טייקר, בועט לו במרכז הגוף ואז מכניס אותו בין הרגליים. אבל טייקר מבצע היפוך ושולח את טריפל אייץ' בבאדי דרופ גבוה ישר למזרן. טייקר מרים את היריב שלו, ומרים אותו על הכתף, הוא רץ איתו לפינת הזירה, שם הוא שולח אותו לסנייק אייז, בזמן שטריפל אייץ' נהדף מהפינה, טייקר רץ לחבלים ומשלים את המתקפה עם ביג בוט. טריפל אייץ' נופל למזרן. בשלב הזה טייקר מחליט לקחת סיכון, הוא יוצא מהזירה, מטפס על העמוד של הזירה ומחכה לרגע הנכון. טייקר נעמד ושולח את האלבו דרופ, אבל טריפל אייץ' מתחמק מהדרך וחומק מפגיעה. טריפל אייץ' נעמד על הרגליים, הוא מסתכל על טייקר ששרוע על המזרן והוא מחליט לנסות את התרגיל הבא - HHH תופס את הרגליים של היריב שלו ומכניס אותו לפיגר פור במרכז הזירה.

ג'רי לולר: "אתה יודע את מי זה מזכיר לי? את ריק פלייר".
    מייקל קול: "זה לא אותו אחד שפוטר מהארגון לאחר שהוא ניסה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה".
    ג'רי לולר: "כן, הוא בהחלט ניסה לרמות את כולם, אבל מאחר והוא לא פה, אז הוא כבר שילם את המחיר".
    מייקל קול: "אני לא אשכח את הרגע שבו מישל מק'קול גמרה לו את הקריירה".

טייקר נאנק מכאבים אבל הוא מסרב להכנע. טריפל אייץ' מגביר את הלחץ, אבל טייקר תופס את הרגל של היריב שלו והופך את זה. מהר מאוד האחיזה משתחררת ושני המתאבקים נעמדים על הרגליים. טריפל אייץ' הוא הראשון שמתאושש, הוא שולח ברך גבוהה ישר לפנים של טייקר ואז הוא מחכה שטייקר יחזור מהחבלים והוא זורק אותו בסופלקס בטן אל בטן. טייקר מוטח על המזרן כמו שק תפוחי אדמה וטריפל אייץ' ממהר לנסות להרוויח מן הרגע ולהפעיל עליו סליפר הולד. טייקר נובל בהתחלה, אבל אז הוא מתחזק, הקהל גם מלווה אותו בקריאות, אז זה עוזר לו להתרומם לעמידה, לבסוף הוא מביא את עצמו למצב של עמידה, הוא שולח מרפק לעבר הבטן של HHH, ואז נגיחה ואז ביט בוט. טריפל אייץ' עדיין לא נופל מהרגליים שלו. אז טייקר תופס את אחת הידיים שלו, ומסובב אותו ואז מנער אותו בעוצמה. טייקר מושך את HHH לחבלים ואז הוא מתחיל לטפס על עמוד הזירה, כשהוא מגיע לסופו, טייקר להנאתם של צופי האולם, מתחיל ללכת על החבל העליון, הוא מגיע לאמצע שלו ואז הוא משגר את האולד סקול לעבר HHH שנופל על המזרן. טייקר מסמן את הסוף של הקרב, הוא מסתובב אל HHH ואז הוא חוטף ממנו לואו אלבו. טייקר נופל על המזרן באותו רגע. שני המתאבקים שרועים על המזרן מתפתלים מכאבים. מתחיל לספור להם...

כשלפתע

מישל מק'קול נכנסת לאולם ואומרת: "אני מצטערת שאני קוטעת לכם את הקרב באמצע, הקרב של אנדרטייקר נגד טריפל אייץ' לא יזכה לסיום הערב. מסתבר שיש לנו פורע חוק בארגון ואני רוצה להפנות את תשומת ליבכם למסך הגדול".
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 02-03-2012 בשעה 19:28.

לייקים
    46
    נקודות
    0

המסך נדלק

רואים את סטון קולד נוסע בטרקטור עם יד אחת על ההגה. היד השנייה שלו עטופה בתחבושות. לפתע הוא נעצר ליד בית מסוים. הוא יוצא מהרכב, ניגש אל התא מטען ומוציא משם נאבוט. סטון קולד מתקרב אל הבית ואז מתחיל לחבוט בכל מה שהוא רואה: עצים, המשקוף של הבית, החלון ליד הכניסה שמתנפץ לאלף רסיסים ואז על הדלת. צעקות נשמעות מתוך הבית ואז הדלת נפתחת. רואים את מאט הארדי בבגדי פיג'מה שואל את סטון קולד מה הוא עושה כאן. סטון קולד אומר לו: "אני הטוען לכתר ובאתי לקחת מג'ף את מה ששייך לי". מאט הארדי אומר לו: "מצטער לאכזב אותך אחי, ג'ף הארדי לא גר פה יותר". סטון קולד לא מאמין לו ונכנס לבית בכוח. הוא מפלס את דרכו וחובט עם הנאבוט בכל מה שהוא נתקל בו. הטלוויזיה פלזמה, ארון המשקאות, מדף הגביעים. חברתו של ג'ף הארדי נכנסת לחדר בצרחות ושואגת עליו: "יא גנב, יא פושע, יא נחש" וכל מיני קללות שירדו בעריכה. סטון קולד שואג לה שתסתלק מהבית והיא בורחת משם בצרחות. בשלב מסוים, הוא קולט שהאח של הבית דולקת, הוא מחליט למסור לאלוף מסר והוא מוציא משם כמה גחלים והוא מפזר אותם ברחבי הבית, לבסוף הוא ניגש לעמדת הגז ומדליק אותה ואז בורח מהבית. הבית של ג'ף הארדי מתפוצץ.

התוכנית יורדת משידור.

- - - - - -

תודה לרוי על הסיקור

תודה לדימה על הסיקור

תודה לדימה על העיצובים

תודה למי שהשתתף

נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 02-03-2012 בשעה 19:31.

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

פרק קטלני אהבתי את הסגמנטים הפיוד של סטון קולד וג'ף מתקדם לכיוון טוב אהבתי את ההתחלה וכל הכבוד לי על הנצחון חחח XD סתם מזל טוב לכל המנצחים וכל המפזידים תמיד יש פעם הבאה.
    נערך לאחרונה על ידי Diima17; 02-03-2012 בשעה 19:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

פרק מצוין

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

משתמש מתחיל האוואטר של ofekrotter
    לייקים
    7
    נקודות
    195

פרק מצוין לא הבנתי איך נגמר הקרב שלי ושל כריסטיאן?

לייקים
    46
    נקודות
    0

הקרב הסתיים ללא הכרעה. ג'ון סינה צורף לקרב ותקף את שניכם. אתם יצאתם מהזירה. אדג' הגיע. סינה תקף אותו. אתם נכנסתם לזירה ותקפתם את שניהם בחזרה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,164 | הודעות: 8,173,751 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect