קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בורנאס - פרק 4 (11.2.12)
    על ידי NetaMimi בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-03-2012, 13:46
  2. בורנאס - פרק 5 (2.3.12) - תצפו לבלתי צפוי !
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 03-03-2012, 22:18
  3. קארד: בורנאס - פרק 5 - יפורסם מחר
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 01-03-2012, 23:30
  4. קארד: בורנאס - פרק 4
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-02-2012, 14:57
  5. קארד: בורנאס - פרק 3
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 04-02-2012, 01:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

בורנאס - פרק 3 (4.2.12)

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

ברירת מחדל בורנאס - פרק 3 (4.2.12)

שם: בורנאס - פרק 3

תאריך: 4.2.2012

מייקל קול: "שלום וברוכים הבאים לבורנאס, אני מייקל קול ולצידי נמצא חבר היכל התהילה - ג'רי "המלך" לולר".
    ג'רי לולר: "אני חייב לומר שאני מתרגש לקראת הערב, זה המקום הכי אהוב עליי בעולם".
    מייקל קול: "מה הכוונה? פעם הלכת פה לשירותים ולא גבו ממך דמי שירות על כל סנטר שיש לך?"
    ג'רי לולר: "לא, יא מצחיק, זה המקום שבו הכרתי את גרושתי הראשונה, השנייה והשלישית".
    מייקל קול: "אז מה כל כך אהוב במקום הזה אם מצאת פה רק את הנשים שהתגרשת מהן?"
    ג'רי לולר: "כי אם השמועות נכונות, אז אמורה להגיע GM נקבה לארגון ויש לי תחושה שהיא הגרושה הבאה שלי".

משימה 1: להציג את הדמות שלכם.

סטון קולד סטיב אוסטין ...........................................5
    רנדי אורטון .........................................................5
    רוב ואן דאם ........................................................5
    המיז .................................................................5
    ג'ף הארדי ..........................................................5
    קיין במסיכה ........................................................5
    טריפל אייץ' .........................................................0
    אנדרטייקר .........................................................0

משימה 2: לעשות רושם על עוזר המנהלת.

סטון קולד סטיב אוסטין ...........................................10
    רנדי אורטון .........................................................5
    רוב ואן דאם ........................................................10
    המיז .................................................................5
    ג'ף הארדי ..........................................................5
    קיין במסיכה ........................................................5
    טריפל אייץ' .........................................................0
    אנדרטייקר ..........................................................0

פרס: מי שמגיע ל100 נקודות זוכה בטייטל שוט על אליפות AWL.

נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 04-02-2012 בשעה 17:43.

2. קישורים ממומנים

לייקים
    46
    נקודות
    0

האורות הופכים לזהב ברחבי הארינה והקהל משתולל מרוב שמחה. ריק פלייר נכנס לאולם ומטח של זיקוקי דינור מתנפץ מכל עבר. הוא עוצר, מסתכל על הקהל ומעכל את הרגע. ריק פלייר צועד בצעדים מלכותיים לעבר הזירה, שם הוא מטפס עליה, ולוקח מיקרופון: "Wooo" פלייר צועק והקהל מיד אחריו. "אני רוצה לומר לכם... שאני מתרגש מאוד להיות כאן היום. לא חשבנו שהליגה הזו תשרוד ואני גאה מאוד לבשר לכם שהשגנו את העזרה הראויה על מנת להעמיד את הארגון הזה על הרגליים. אז לפני שאני משתפך לי פה, הרשו לי להציג את הGM של הליגה, קבלו במחיאות כפיים סוערות, את האחת, את היחידה, את..."

סטון קולד נכנס לאולם וכולם בבלבלה. הוא נכנס, דופק חיוך וצועד בצעד בוטח לעבר הזירה. הוא מתגלגל אל המזרן, נעמד על רגליו ומסתכל על ריק פלייר במבט של "אם היית צעיר ב20 שנה, הייתי דופק לך עכשיו סטאנר". אז סטון קולד ניגש לפינה, מטפס עליה ומתחיל לבקש פחיות בירה. אחת אחת הוא פותח אותן, עושה עם עצמו לחיים ואז דופק אותן בשלוק אחד. סטון קולד מסתובב בזירה, עולה לכל פינה אפשרית בזירה ועושה את אותו דבר. בסוף הוא מסיים, הוא ניגש לריק פלייר והוא לוקח לו את המיקרופון: "לפני שאתה מביא לפה את הGM הכוסית שלך, אני רוצה לדעת דבר אחד וזה יכול להישאר בינינו הגברים. במהלך השבוע דיברתי איתך והבטחת לי מיין אבנט להערב. מה יש לך לומר על זה?"

ריק פלייר מסתכל על סטון קולד סטיב אוסטין והוא מתחיל להיות אדום. פלייר מתחיל לקשקש כל מיני דברים לא מובנים, ואז סטיב אוסטין מסתכל על הקהל במבט של "לעשות עליו את הסטאנר או לא", ושניה לאחר מכן, הכרוז מפריע ואומר שהוא היה רוצה להכניס לפה את הGM שתעשה קצת סדר. סטון קולד ניגש לפינה, דופק שלוק ואומר לכרוז שיעשה את מה שהוא צריך לעשות. הכרוז תופס את המיקרופון ואז אומר: "גבירותיי ורבותיי, בפעם הראשונה כאן בליגת AWL, אני גאה להציג את הGM שלנו - קבלו אותה, האחת והיחידה..."

הקהל צוחק בקולי קולות כשרוב ואן נכנס על הרמפה ומתחיל לעשות את הטאונט שלו. הוא רץ לקהל ומתחיל לחלק כיפים. הוא מתקרב לזירה, מצביע לעבר סטון קולד סטיב אוסטין ואז הוא קופץ אל תוך הזירה בניתור מרשים. רוב ואן דאם תופס את המיקרופון ואומר: "הייתי צריך לדעת שיהיה פה מעניין, הנה יש לנו מצד אחד את הנחש הטקסני ומצד שני את נער הטבע. ממש ערוץ דיסקברי יש לנו פה". הקהל מתמוגג משמחה. "איתך אני אתמודד מאוחר יותר", רוב ואן דאם מסתכל על סטיב אוסטין, "אני באתי לברר, בדיוק כמו היריב שלי לקרב, אם המיין אבנט יכלול את הThe Whole F'n Show ופה אתה נכנס לתמונה, קשישא. או שמא שכחת איך לדבר?" ריק פלייר מתחיל לצרוח ולירוק לכל עבר, ורוב ואן דאם מאיים עליו: "או שמא צריך לשכנע אותך באמצעות פייב סטאר פרוג ספלאש?" הקהל מתעורר שוב לחיים ומתחיל בצ'אנטים מחרישי אוזניים.

סטון קולד ורוב ואן דאם סוגרים על ריק פלייר, כשלפתע...

מישל מק'קול נכנסת לאולם ועל פניה מבט כועס. היא מסתכלת על סטון קולד ועל רוב ואן דאם ואז היא מתקדמת לעבר הזירה. היא מטפסת לזירה ודורשת מהם שיעזבו את ריק פלייר לנפשו. היא ניגשת לרוב ואן דאם, לוקחת ממנו את המיקרופון ואומרת: "אתם לא מתביישים? להטפל לעוזר GM שלי? האם בשביל זה חתמתי בליגה הזו? להתנהל מול גן הילדים הזה? אתם הולכים להענש על זה. רציתם מיין אבנט, קיבלתם את הקרב הפותח של הערב ואם תמשיכו לעצבן אותי - אתם לא תראו את ההזדמנות להתחרות על התואר בזמן הקרוב. האם אני ברורה?" סטיב אוסטין מהנהן בראשו ורוב ואן דאם תופס בראש בחרטה. "עכשיו שאני פה, אני רוצה לברך את הצופים שלנו בברכת ברוכים הנמצאים, אני מקווה שתהנו מהתוכנית, יש לנו מיין אבנט אדיר להערב והוא יכלול את המפגש של אלוף הליגה - ג'ף הארדי מול הטוען לכתר - המיז, בקרב שיכול מאוד להיות ההקדמה לקרב שיתרחש במיין אבנט של "יום הדין"". הקהל מריע בקולי קולות.

"בהצלחה לכל המתמודדים."
    מישל מק'קול יורדת מהזירה ועוזבת את האולם.

Now Trending on Twitter – Michelle McCool on AWL!?

סטון קולד מסתכל על רוב ואן דאם. רוב ואן דאם מסתכל על סטון קולד ואז פתאום שניהם מזנקים לעבר ריק פלייר, רוב ואן דאם נותן לו בעיטה מסובבת, וסטון קולד משלים את זה עם סטאנר רצחני. שניהם מחייכים, נותנים כיפים אחד לשני ועוזבים את הזירה כשריק פלייר מתפתל מכאבים על המזרן. הכרוז מזכיר להם שהם הקרב הראשון להערב והם דופקים גם לו מכות. הם החליטו על דעת עצמם להתקדם קצת בקארד ואם המיין אבנט כבר תפוס, אז הם יהיו הקרב שניה לפני המיין אבנט, למה? כי השורה התחתונה וסטון קולד ורוב ואן דאם אמרו ככה. הקהל מריע להם בזמן שהם מתקדמים בחזרה לחדרי ההלבשה. בינתיים אנשי טיפול נמרץ ניגשים לטפל בכרוז ובעוזר של הGM - ריק פלייר.

התוכנית מתחילה !

לייקים
    46
    נקודות
    0

הסבר איך התוכנית בנויה:

בתור אחת שבילתה המון זמן בליגות איי פאד, זה די ידוע שההשקעה של הסיקורים לא באמת מניבה פירות. לרוב מדובר בסיקורים שלוקחים שעות וכל מה שהמעורבים עושים זה לקרוא איזה שורה וחצי מההתחלה, במקרה הטוב, או לבדוק את התוצאה, במקרה הפחות טוב. אני מעדיפה להשקיע את המאמצים במקומות טובים יותר, כמו: חדשות, הימורים, משימות, הפעלת הליגה וכיוצא בזה. ומכאן שהגיתי את השיטה הבאה: היה ומישהו משקיע המון בליגה, כותב פרומואים, משתתף בפעילויות ומראה נכונות, הוא יקבל את כל מה שאפשר להציע: סטוריליינים, נצחונות, סגמנטים, אליפויות, קארדים לקרבות שלו וכיוצא בזה. מי שישקיע פחות - יקבל פחות. ומי שלא ישקיע בכלל - יקבל את ההכי מעט, שזה סוג של סיקור שבו הדגש הוא על התוצאה ולא יותר מזה. ככה ששם המשחק בליגה הזו הוא להנות, להשקיע ותוך כדי כך, להיות מתוגמלים. אני מקווה שתהנו מהתוכנית ושיהיה לנו בהצלחה.

לייקים
    46
    נקודות
    0

קיין במסיכה נגד אנדרטייקר

אחרי הכניסות, הקרב מתחיל באפרקאטים משני הצדדים, פעם קיין, פעם טייקר, פעם טייקר ופעם קיין. אנדרטייקר מסובב את היד של קיין, מקריב אותו במהירות אליו ומוריד את אחיו לזירה עם קלוזליין מטווח אפס. קיין מתיישב וטייקר רץ לחבלים ושולח לו ביג בוט ישר לפנים. אנדרטייקר ניגש אל מחוץ לזירה, מטפס על עמוד הזירה, אבל קיין מגיע בדיוק בזמן על מנת לתת לו מכה ולהפיל את אחיו על חבלי הזירה. טייקר גונח מכאבים והאיזור הקדוש שלו לא ממש נראה משועשע מכל מה שקרה עכשיו. קיין מטפס על העמוד ומכין את טייקר לתרגיל, הוא מכניס אותו לאחיזה ואז מפיל אותו לזירה עם סופר-פלקס. השניים נוחתים בצורה איומה לזירה ושניהם מתפתלים מכאבים. קיין הוא הראשון שמצליח איכשהו להתאושש. הוא קם על הרגליים, רץ לחבלים ומנחית על הראש של אח שלו לג דרופ איימתנית. אנדרטייקר תופס את הראש בראש ומנסה לעמוד על הרגליים, כשהוא לבסוף מצליח, קיין תופס אותו בצוואר ומבצע עליו את הצ'וקסלאם בעוצמה. קיין מצמיד 1.......2.......3 ומנצח את הקרב.

לייקים
    46
    נקודות
    0

חברי להקת לימפ ביסקט מתכוננים להופעה שלהם שלפתע טריפל אייץ' מגיע לאיזור ומתחיל לבחון אותם.
    פרד דרסט: "אפשר לעשות לך, בחור?"
    טריפל אייץ': "לא, אני רק מסתכל".
    פרד דרסט: "פה זה לא מוזיאון, אין לך מה להסתכל עלינו".
    טריפל אייץ': "תוריד את הטונים לפני שאתן לך אחת".
    פרד דרסט: "אתה לבד ואנחנו חמישה, נראה לי שאתה צריך להרגע".
    טריפל אייץ': "אה כן, ומה עם אביא את החבר שלי?"
    פרד דרסט: "מי, שון מייקלס הקירח הזה? הוא לא פרש?"
    טריפל אייץ': "אני מתכוון לחבר השני שלי", וטריפל אייץ' מוציא את הפטיש שלו.
    פרד דרסט: "אתה לא מפחיד אף אחד פה", וחברי הלהקה מוציאים נשקים משלהם.
    טריפל אייץ': "טוב, אז כנראה שזו מלחמה".
    פרד דרסט: "כנראה".
    טריפל אייץ' וחברי להקת לימפ ביסקט בפייס אוף עצבני שלפתע מישל מק'קול מגיעה לאיזור.
    מישל מק'קול: "הכל בסדר כאן?"
    פרד דרסט: "בטח".
    טריפל אייץ': "ממש כמו אפרסק".
    מישל מק'קול: "סבבה, כי רציתי לבקש ממכם טובה, וטוב שטריפל אייץ' באיזור".
    פרד דרסט: "על מה חשבת?"
    מישל מק'קול: "מה דעתיכם לנגן את מוסיקת הכניסה של טריפל אייץ' בנוסף להופעה הרגילה שלכם".
    פרד דרסט טריפל אייץ' מסתכלים אחד על השני בתיעוב ואז אומרים: "כן, בטח, מה שתרצי".

לייקים
    46
    נקודות
    0

טריפל אייץ' נגד רנדי אורטון

טריפל אייץ' ורנדי אורטון מחליפים מהלומות במרכז הזירה. בשלב מסוים טריפל אייץ' נשלח לחבלים ואורטון מוריד אותו למזרן עם פאואר סלאם. אורטון מתחיל לבעוט בכל פלג גוף חשוף של המשחק, ואז אורטון מבצע את הברכייה ישר לראש של טריפל אייץ'. אורטון אורב ליריבו, וכשזה קם, הוא מנסה את הRKO, אבל טריפל אייץ' מסובב אותו ומבצע עליו את הDDT במרכז הזירה. טריפל אייץ' מרים את היריב שלו ושולח אותו לחבלים, וכשהוא חוזר, טריפל אייץ' מבצע עליו ספיין באסטר. טריפל אייץ' ניגש לחבלים והוא מרגיש שזה הרגע שבו הוא מסיים את הקרב. הוא מכניס את הראש של אורטון בין הרגליים ומכין אותו לפדיגרי, אבל רנדי אורטון מתנגד ומבצע עליו באדי דרופ במקום. טריפל אייץ' קם במהירות ואורטון מוריד אותו למזרן עם קלוזליין. טריפל אייץ' מנסה שוב לקום, אבל אורטון מוריד אותו שוב לזירה, בפעם השלישית שזה קורה, טריפל אייץ' מנסה לשלוח אגרוף, אורטון מתכופף, תופס את היד של היריב שלו, מסובב אותו ומבצע עליו באק ברייקר. טריפל אייץ' שרוע על הזירה. רנדי אורטון מתחיל להלום על הזירה וכשטריפל אייץ' קם, רנדי אורטון מבצע עליו את הRKO. רנדי אורטון מצמיד 1.....2.....3 ומנצח את הקרב.

לייקים
    46
    נקודות
    0

המסע למיין אבנט של סטון קולד סטיב אוסטין ורוב ואן דאם

ג'ף הארדי יושב בחדרי ההלבשה וצובע את פניו בצבעים מכל מיני צבעים. לפתע סטון קולד ורוב ואן דאם נכנסים לחדר, סוגרים את הדלת אחריהם ונועלים אותה. הם מתיישבים לצידו ואומרים לו שבמידה והוא יסרב למה שיש להם לבקש ממנו, אז הוא לא יצטרך לצבוע יותר את פניו, כי אחרי שהם יסיימו איתו, כל הגוף שלו יהיה אדום מדם. ג'ף הארדי מנסה לעמוד על רגליו, אך הם מושיבים אותו בחזרה ואומרים לו שזה לא עניין רע, אלא עניין טכני פשוט. ג'ף שואל אותם מה הם רוצים, והם אומרים לו שהם רוצים להיות במיין אבנט של הערב ושהקרב של ג'ף מול המיז יהיה לפניהם. ג'ף בהתחלה לא מסכים, אבל אחרי שהוא רואה את רוב ואן דאם ניגש על מנת להרים משקולת מהרצפה, הוא מסכים. סטון קולד ורוב ואן דאם מחייכים ויוצאים מהדרך כשג'ף צועק להם שהם בחיים לא יצליחו לגרום למיז לשנות את דעתו.

המיז נמצא בחדר הכושר, כשהוא מתחיל עם בחורה. לפתע נכנסים לחדר האוכל סטון קולד סטיב אוסטין ורוב ואן ומתיישבים לידיהם. סטון קולד נובח על הבחורה והיא צורחת ובורחת משם. סטון קולד שואל את המיז אם הוא מוכן להחליף איתם מקום בקארד והמיז עונה להם: "אני מסרב, ואם אתם מכירים אותי, אתם תדעו שגם אם תרביצו לי, אני לא אשבר". רוב ואן דאם מהנהן בראשו ואומר: "ידענו את זה עלייך ולכן לא נאיים עלייך באלימות". המיז מסתכל עליהם ואומר: "אז מה נשאר לכם לעשות?" סטון קולד מסתכל על הכיסא שעד לפני רגע ישבה עליו בחורה ואומר: "מה אם נפיץ עלייך שמועה שאתה חולה באיידס... שום בחורה לא תרצה להתקרב אלייך". המיז כועס ואומר: "אתם לא תעזו". רוב ואן דאם מרים את ידיו לכניעה ואומר: "אני באמת לא יעיז, אבל סטיב פה הוא משוגע, אי אפשר לדעת מה הוא מסוגל או לא מסוגל לעשות". המיז מרכין את ראשו ואומר להם: "בסדר, קיבלתם את המיין אבנט". סטיב ורוב מודים לו והולכים לדרכם.

לייקים
    46
    נקודות
    0

ג'ף הארדי נגד המיז

ריקארדו רודריגז: "ראשון, עושה את דרכו לזירה כל הדרך מצפון קרולינה, במשקל 98 ק"ג ונישא לגובה של 1.85 מטר.
    קבלו את אלוף העולם לשעבר בWWE, אלוף העולם לשעבר בTNA, האניגמה החידתית - אלוף AWL - ג'ף הארדי".

ג'ף הארדי נכנס בצעדי ריקוד לאולם, הוא מביא את האצבעות שלו ופה ואז צועק "אווווו", והקהל עונה לו מיד לאחר מכן.
    הוא ניגש לאוהדים ומתחיל לחלק להם כיפים, כשהוא מגיע לזירה, הוא מטפס עליה, נכנס לתוכה ואז ניגש לעמוד הזירה.
    שם הוא מטפס עליו ועושה כאילו הוא עף באוויר, אז הוא עושה שוב את הטאונט שלו ויורד מהעמוד כדי לחכות ליריב שלו.

ריקארדו רודריגז: "ויריבו, מלוס אנג'לס, קליפורניה, במשקל של 100 ק"ג ונישא לגובה של 1.88 מטר.
    קבלו את האלוף לשעבר בWWE, הוא מדהים - הוא מקסים - וקוראים לו מייק מיזאנין - המיז".

המיז נכנס לאולם והוא מרים את ידיו באוויר וזיקוקי דינור מתנפצים ברחבי הארינה, הוא מסמל על סימן של חגורה על המתניים.
    המיז מתקדם לעבר הזירה, מתעלם מהקריאות של הקהל, וכשהוא נכנס לזירה, הוא ניגש ישר לשופט על מנת שיראה לו את החגורה.
    השופט אומר לו שאין טעם ושזה לא קרב על האליפות, אז המיז צועק עליו, ולאחר שהוא רואה שאין טעם לזה, הוא מוותר.

פעמון הזירה מצלצל

המיז וג'ף הארדי מסתובבים אחד סביב השני במעגלים. שניה לאחר מכן, הם ננעלים בהד לוק רציני במרכז הזירה. המיז מסתובב מאחורי ג'ף ומנסה לרתק אותו למזרן. ג'ף מנסה מרפק, וכשזה לא מצליח, הוא מנסה להתחמק מהצד השני, וכשזה לא מצליח, ג'ף רץ לחבלים, עוצר שניה לפני ואז מתכופף. ההדף של הריצה והעצירה מעיף את המיז בין החבלים אל מחוץ לזירה. המיז נזרק על רצפת הבטון בעוצמה והוא נראה עצבני. ג'ף בזמן הזה מתרומם בזירה, רץ לחבלים הנגדיים ואז מבצע קפיצת התאבדות לעבר המיז שנופל תחת המשקל הרב. ג'ף נעמד על רגליו וצועק משהו לקהל. הקהל מגיב באהדה. ג'ף מרים את המיז ומחזיר אותו לזירה. ג'ף הארדי מטפס על המדרגות, עולה על העמוד של הזירה ואורב למיז. שניות רבות חולפות וברגע שהמיז נעמד על הרגליים, ג'ף מזנק בזינוק אדיר, אבל המיז תופס אותו באוויר והופך את זה ל360 סייד סלאם. שני המתאבקים שרועים חסרי אונים על המזרן והשופט מתחיל לספור להם 1.......2..........3.............4.............5

ג'רי לולר: "אולי זו ההזדמנות של המיז להפוך את הקרב על פיו".
    מייקל קול: "אם הוא ינצח היום, זה אומר שיש לו סיכוי גדול לקחת את האליפות".
    ג'רי לולר: "זה נכון, אבל ראית מה קרה עד עכשיו, ג'ף היה בשליטה מלאה".
    מייקל קול: "זה קרב ווינטאג', זה מה שזה".

שני המתאבקים נעמדים על הרגליים ומתחילים להחליף מהלומות. שניהם רצים לחבלים בו זמנית ומנסים שניהם קלוזליין באותו רגע. הראשון שנעמד הפעם על הרגליים הוא המיז. הוא תופס את שערות הראש של ג'ף הארדי ומטיח אותו בחזרה לזירה. השופט מורה למיז להפסיק למשוך בשערות, אבל זה לא מונע ממנו לעשות את זה שוב. המיז מרים את היריב שלו ושולח אותו לפינה. המיז רואה שג'ף נמצא בעמדה טובה והוא מזנק עם הקלוזליין הפינתי שלו ישר לתוך הארדי. המיז תופס את היריב שלו ומבצע עליו סופלקס אנכי אל מרכז הזירה. מיז עומד על הרגליים ונראה שהוא מבסוט מעצמו. הוא מרים את ידיו לנצחון והקהל מגיב בהיטים מחרישי אוזניים. המיז ניגש אל הארדי, מרים אותו לעמידה ואז שולח אותו לחבלים, כשזה חוזר, המיז תופס אותו, מבצע עליו נק ברייקר, מסובב אותו ואז מבצע עליו באק ברייקר. המיז מרגיש שהוא שולט בעניינים והוא מתחיל לזלזל בג'ף. הוא סוטר לו על הפנים, עושה את צעדי הריקוד שלו ואפילו מטפס על עמוד הזירה במטרה לבצע את הסוונטון בומב. אבל ג'ף הארדי קם מספיק במהירות מהזירה כדי לזרוק את המיז אל מחוצה, ישר אל רצפת הבטון.

ג'רי לולר: "ווואו, זו הייתה נפילה לא נעימה".
    מייקל קול: "אתה מספר לי על זה, כמעט שפכתי את הקפה שלי מרוב התרגשות".
    ג'רי לולר: "אתה יודע, אף אחד לא ממש מתעניין בך או בקפה שלך".
    מייקל קול: "זה מה שאתה חושב, הדבר הטרינדינג ביותר עכשיו בטוויטר זה – כוס הקפה שלי".

Now Trending on Twitter – Cole's cup of coffee

ג'ף הארדי תופס את הנשימה שלו, הוא רץ לפינה הנגדית, מכוון את עצמו ואז בחזרה לפינה שממנה נפל המיז. הוא מזנק עליה, מטפס עד לקצה שלה וקופץ בשירה בתנועה לעבר המיז שנופל בעוצמה על גדר המעריצים. השופט מתחיל לספור והקהל באקסטזה. ג'ף נעמד על הרגליים והוא תופס את המיז ומגלגל אותו בחזרה לזירה. ג'ף שוב מנסה לטפס על עמוד הזירה והפעם הוא מצליח מבלי שהמיז יוכל להתנגד לכך. ג'ף צועק "סוונטון" והקהל מגיב בהילולה. ג'ף מזנק, מרחף ונוחת בעוצמה על הזירה. המיז הצליח להתגלגל הצידה ולהמנע מפגיעה. המיז מניח את היד שלו על החזה של ג'ף, השופט סופר 1..........2......ולא, ג'ף נחלץ. המיז מנסה בשארית כוחותיו לעמוד על הרגליים וכשהוא מצליח לבסוף, לוקח לו מלא זמן עד שהוא מצליח גם להרים את ג'ף הארדי. הוא מכין אותו לסקול קראשינג פיינלה, אבל ג'ף מבצע היפוך, המיז מבצע עוד היפוך, אבל שוב ג'ף הארדי מבצע היפוך ומצליח לשגר את המיז למזרן באמצעות הטוויסט אוף פיית'. כל הקהל נעמד על הרגליים, ג'ף מצמיד את המיז 1............2...........3

ריקארדו רודריגז: "גבירותיי ורבותיי, המנצח בקרב כתוצאה מהצמדה הוא ג'ף הארדי".

ג'ף הארדי נעמד על הרגליים, הוא מרים את ידו לאוויר והקהל מריע לו בקולי קולות. האם זו הסצנה שתראה כאשר יסתיים לו הספיישל "יום הדין", רק זמן יגיד. השופט מגיש לג'ף הארדי את החגורה שלו וג'ף חוגג עם האלפים את הזכייה בקרב.

לייקים
    46
    נקודות
    0

"פאנץ' ליינרס" היא תוכנית העוסקת בתחום ההיאבקות הבידורית (UFC, WWE, TNA). זוהי התשובה האינטרנטית ל"יציע הספורט". הפאנל מורכב ממנחה בדמותו של בועז קורפל, יחד איתו מתארחים בכל שבוע ארבעה אנשי רסלינג שמתיימרים להיות "חזקים בדיבורים", ביניהם ניתן למצוא את: אלון לווין, דרור חכימי, שרון פלטי ומתן סנדר. במהלך כל שבוע התוכנית תסקר את האירועים שקרו בעולם הרסלינג בשבוע החולף, תספק מידע ופרשנות בנוגע לתוכניות, הטרנדים החמים וכל שאר הירקות.

www.youtube.com/watch?v=krAHVhRexXQ
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 04-02-2012 בשעה 17:15.

לייקים
    46
    נקודות
    0

הפינה השבועית: מה קורה בעולם

תמונה ויראלית בפייסבוק של חייל מכוון נשק על ילדה, הצליחה לעצבן לא מעט ישראלים השבוע. בתצלום נראית ילדה קטנה שכובה על הרצפה חסרת אונים, בזמן שחייל שפניו מחוץ לפריים דורך עליה ומרתק אותה לרצפה - כל זה בזמן שהוא מכוון עליה נשק אוטומטי.

התמונה שהועלתה על ידי הגולש בשם המשתמש ווסלי מוחמד הוסרה במהלך היום (רביעי), אך זה היה מאוחר מדי ומהר מאוד הפכה התמונה לתופעה ברשת הישראלית.

התמונה הופצה לצד הכיתוב כי מדובר בחייל צה"ל הדורך על ילדה פלסטינית קטנה. גולשים ישראלים רבים התגייסו כדי להפריך את הטענה השקרית. בדיון בקרב הגולשים הישראליים הסב גולש חרוץ העונה לשם ואלרי את תשומת לב חבריו כי הנשק המצולם בתמונה הוא בכלל קלצ'ניקוב, שלמעט מקרים בודדים כלל לא נמצא בשימוש צה"ל.

בנושא אחר, גם בעולם ההאבקות עוסקים בנושא זה בימים אלה, לאחר שלכאורה שון מייקלס תקף את אותה בחורה וביצע עליה את מה שנראה כמו אלבו דרופ מהחבל העליון. לכל מי שתהה - שון מייקלס לא נפגע במהלך ביצוע התרגיל ולכן אנחנו ממש שמחים.

נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 04-02-2012 בשעה 17:26.

לייקים
    46
    נקודות
    0

סטון קולד סטיב אוסטין נגד רוב ואן דאם

ריקארדו רודריגז: "ראשון, עושה את דרכו לזירה כל הדרך מטקסס, במשקל של 105 קילו ונישא לגובה של 1.85 מטר.
    קבלו את הנחש הטקסני, את האיש שאוהב לומר "מה?" לכל דבר ובלי שום סיבה, קבלו את שותה הבירות, האחד והיחיד - סטון קולד סטיב אוסטין."

הקהל נעמד על רגליו והזכוכית נשברת בקדמת האולם. סטיב אוסטין דורך על הזכוכית ונכנס אל רחבת הרמפה.
    הוא מרים את ידיו לאוויר ושואג כל מיני קללות, אבל הקהל אוהב כל שנייה מזה. סטון קולד מתקדם לזירה, מתגלגל אל המזרן ונעמד.
    הוא ניגש לעמוד הזירה, מטפס עליו ומתחיל לסמן אצבעות משולשות לכל עבר. הוא מבקש כמה בירות ומתחיל לשתות אותן אחת אחרי השניה.

ריקארדו רודריגז: "ויריבו, בא לכאן כל הדרך מלוס אנג'לס - קליפורניה, במשקל של 111 ק"ג, ונישא לגובה של 1.83.
    יש לו את התארים, יש לו את הרגליים החכמות ויש לו את קהל ההארדקור הכי טוב בעולם, קבלו את המופע הכי טוב בעיר - רוב ואן דאם".

הקהל שוב נעמד על רגליו והפעם כי רוב ואן דאם נכנס לאולם. רוב נכנס לאולם וכל הקהל מתמוגג מאהבה. רוב עושה את הטאונט שלו.
    הוא מתקדם לעבר הזירה, מדי פעם מחלק כיפים לאוהדים פה ושם ואז הוא קופץ על הזירה בניתור.
    הוא נכנס מתחת לחבל התחתון ואז הוא קופץ בזירה לכל עבר כשהוא עושה את הטאונט של ה-רוב-ואן-דאם וקהל נהנה מכל רגע.

פעמון הזירה מצלצל

RVD וסטון קולד נעמדים זה מול זה ולפתע רוב מצליח להפתיע את הנחש הטקסני עם בעיטה משום מקום. סטון קולד מתנדנד על רגליו וזה מאפשר לרוב לקפוץ על החבלים ולזנק בתרגיל אסון יפייפה ישר לתוך הרכה של סטיב שנופל למזרן כמו שק תפוחי אדמה. רוב ואן דאם מתחיל לעבוד על סטון קולד, קודם הוא מזנק עליו עם ספינינג לג דרופ, אחר כך עם גלגול הרעם ולבסוף הוא מנסה להוריד אותו עם ספינינג קיק, אבל סטון קולד תופס לו את הרגל ברגע האחרון ומוריד את רוב ואן דאם בחזרה למזרן. סטון קולד תופס את הראש מכאבים, הוא מבקש מהברמן איזו בירה וכך, במקום לתקוף את היריב, הוא מתחיל לשתות בירות. אחרי שהוא גומר איזה שיישיה, הוא מרים את רוב ואן דאם ונותן לו לואו אלבו מבלי שהשופט ישים לב. רוב ואן דאם מקפץ בזירה בכאבים ולסטון קולד לא צריך להסביר הרבה כאשר הוא רץ לחבלים, מוריד את היריב שלו עם לו טזס פרס ואז מלווה את זה עם מספר אגרופים. הקהל משתגע מרוב אהדה לאיש הנחשים וסטון קולד לא יכול שלא לקחת איזה רגע עם הקהל ולהנות מכל האהבה הזו. סטון קולד מרים את היריב שלו וזורק אותו לפינת הזירה שם הוא מטפס עליו ומתחיל לתת לו אגרופים. הקהל מצטרף ביחד עם קריאות 1..... 2...... 3...... 4...... 5...... 6..... 7..... 8.......9 ......10 סטון קולד מסמן לשופט שיסתכל על שולחן הפרשנים, השופט מסתובב וסטון קולד ממשיך 11....... 12........ 13......... 14........ 15..... השופט מורה לסטון קולד להפסיק והוא מתבדח איתו ואומר לו שהוא לא באמת התכוון להפר את החוקים (NOT!) אז סטון קולד מגלגל את היריב שלו עם היפ טוס לזירה ומנסה הצמדה 1........2.....ורוב נחלץ ממנה.

ג'רי לולר: "אתה יכול לשנוא אותו או לאהוב אותו, אבל סטון קולד סטיב אוסטין יש רק אחד".
    מייקל קול: "איך אפשר לשנוא בן אדם כזה? הוא המתאבק הכי טוב בכל הזמנים".
    ג'רי לולר: "אתה זוכר שפעם אחת הוא נתן לך סטאנר, ובפעם אחרת הוא שפך עלייך בירה?"
    מייקל קול: "אני לא סובל אותו... בחיים שלי לא אהבתי את הממזר המטונף הזה..."

הקרב ממשיך וסטון קולד שולח את רוב ואן דאם לחבלים, כשהוא חוזר, סטון קולד תופס אותו באחיזת סליפר ומתחיל להחליש את היריב שלו. רוב ואן דאם לאט לאט דועך כמו איזה פרח נובל. הקהל צועק צ'אנטים וסטון קולד שואג על היריב שלו שיכנע כבר. רוב ואן דאם יורד לברך אחת, ומיד לאחר מכן, הוא גם נופל שרוע על המזרן. סטון קולד ממשיך את האחיזה ולא נותר לשופט אלא לבדוק את הקרב הסתיים. הוא מרים את היד של רוב ואן דאם בפעם הראשונה והיא צונחת בחזרה לזירה. 1. השופט מסמן לשולחן הפרשנים ואז ממשיך בעבודתו. הוא מרים את ידו בפעם השנייה וגם אז היא צונחת למזרן בלי שום כוח חיים. השופט מסתכל על השולחן ומסמן 2. בפעם השלישית שהשופט מרים את היד, היא נשארת באוויר. רוב ואן דאם מתחיל לאסוף אנרגיות מהקהל שמתעורר לחיים וגם הוא מתחיל להראות תזוזות. הוא מתרומם לעמידה, מכין את עצמו להחלצות ואז מבריק עם בעיטה ישר לפנים של סטון קולד. סטיב תופס את הראש ולא רואה את רוב ואן דאם רץ לחבלים במלוא המהירות ומוריד אותו עם קפיצת מברג ישר למזרן. רוב ואן דאם ממשיך לרוץ לחבלים הנגדיים, כך שבפעם הראשונה שהם נפגשים, סטון קולד משתטח על הזירה ורוב ואן דאם עובר מעליו. בפעם השנייה שהם נפגשים, סטון קולד קופץ מעל רוב ואן דאם שעובר מתחתיו. בפעם השלישית שזה קורה, סטון קולד עוצר את רוב ואן דאם עם בעיטה למרכז הגוף ואז מבצע עליו את הסטאנר.

הקהל על הרגליים. סטון קולד ביצע את הסטאנר.

פתאום ריק פלייר נכנס לאולם עם חבלה על הפנים, הוא נעמד על הרמפה והוא מדבר אל תוך מיקרופון שנמצא אצלו ביד - "בגלל שתקפתם אותי מוקדם יותר הערב, מכוח תפקידי, אני הולך לעשות לכם את החיים לגיהינום מהלך. אתה סטון קולד, תתאבק עם יד אחד קשורה, ולרוב ואן דאם אסור להשתמש בבעיטות במהלך כל הקרב. במידה ותפרו את ההוראות האלה - אתם תהיו מפוטרים מהארגון".

ג'רי לולר: "אתה שמעת את מה שאני שמעתי?"
    מייקל קול: "שאלוהים יעזור לי, אני עדיין לא חירש ואני עדיין לא מאמין למה שקרה עכשיו".
    ג'רי לולר: "ריק פלייר מחזיר למתאבקים שהרביצו לו בתחילת הערב".
    מייקל קול: "זה בכלל חוקי מה שהוא עושה? אני הולך לשלוח מייל לGM".

Now Trending on Twitter – Holy Crap – What Just Happened !

השופט מגיע עם רצועה ומתחיל לקשור את ידו השמאלית של סטון קולד ובזמן שהוא מסיים, רוב ואן דאם כבר נעמד על הרגליים. השופט ניגש אליו ומתחיל להסביר לו את מה שריק פלייר אמר ורוב ואן דאם מהנהן להבנה. שני המתאבקים מסתכלים אחד על השני. שניהם במצב רע. האחד לא יכול להשתמש ביד שלו, שגם ככה יש לו 2.5 תרגילים והשני לא יכול להשתמש ברגליים שלו - סימן ההיכר שלו. הם מסתובבים בזירה וננעלים בהד לוק, אבל מכיוון שלסטון קולד יש רק יד אחת, זה קל לרוב ואן דאם לצאת עם ידיו על העליונה. הוא מסובב את ידו החופשיה של יריבו ומתחיל לסובב אותה ימינה ושמאלה, מנער אותה ועושה עליה כל מיני אחיזות. סטון קולד שואג שכואב לו ושהשופט יפריד, אבל לשופט אין מה לעשות מלבד לצפות בסטון קולד חוטף מכות על ימין ועל שמאל. רוב ואן דאם שולח את סטיב לחבלים ומנסה לבצע בעיטה, אבל אז הוא נזכר שאסור לו. הוא עוצר בעצמו, אבל זה מתנקם בו ורוב ואן דאם נופל וסטון קולד מתחיל לבעוט ביריב שלו בכל פלג גוף חשוף. סטון קולד בועט ברוב ואן דאם כל כך חזק עד שהשופט נהיה כחול. סטון קולד משתמש בידו היחידה להרים את רוב ואן דאם ולזרוק אותו לפינה, הוא מתקרב אליו אבל רוב ואן דאם משתמש במרפק על מנת להמנע מעוד סדרת אגרופים. סטיב אוסטין תופס את הראש, רוב ואן דאם מתיישב על פינת הזירה ומבצע על היריב שלו בולדוג מהחבל השני. סטון קולד מתפתל מכאבים. רוב ואן דאם רץ לחבלים, עוצר שניה מול היריב שלו ונראה שהוא חושב על מה הוא כן או לא יכול לעשות, אבל כל זה לא מפריע לסטון קולד השכוב על הרצפה להושיט את היד שלו לעבר הרגל של RVD ולהפיל אותו למזרן. סטון קולד נעמד על רגליו.

ג'רי לולר: "זה הופך להיות קרב עילג".
    מייקל קול: "אתה מספר לי על זה? פעם ניסיתי לאכול נודלס עם הרגליים".
    ג'רי לולר: "אז אתה לא פחות עילג מהקרב הזה, אתה יודע?!
    מייקל קול: "אני מקווה שזה יפתר בקרוב, לא בא לי לראות שני נכים בזירה".

פתאום מסך האולם נדלק ועליו מופיעה מישל מק'קול, היא מסתכלת למצלמה ואומרת: "הסטיפולציה של העוזר שלי, עד כמה שאני אוהבת לפלפל דברים, היא קצת לא הגיונית ולכן אני מבטלת את האיסורים שלכם. במקום זה אני הולכת לעשות משהו יותר טוב. אם לריק פלייר כל כך מפריע לראות אתכם יוצאים נקיים מזה, אבל הוא יוכל להיות השופט המיוחד בקרב הזה. בהצלחה". ריק פלייר נכנס לאולם עם תלבושת של שופט וצועק Wooo לכל עבר. הוא נכנס לזירה, אומר לשופט השני לצאת ממנה ואז הוא מסמן לשני המתאבקים שהם יכולים להמשיך. סטון קולד ורוב ואן דאם מסתכלים אחד על השני ואז על ריק פלייר. נראה שהם חושבים על לעשות ריפליי למה שקרה בתחילת הערב. ריק פלייר מסמן ומצביע על החולצה שלו ומזהיר אותם שהם לא יכולים לגעת בו מכיוון שהוא השופט והוא יכול לפסול אותם, אבל זה לא עוצר אותם. הם סוגרים על ריק פלייר שבורח אל אחת הפינות, אבל זה מאוחר מדי. שניהם תופסים את ריק פלייר ושולחים אותו באייריש וויפ לפינה הנגדית וכשהוא חוזר מההדף של המכה, הם מתכופפים ומבצעים עליו באדי דרופ מגובה רב. מיד לאחר מכן, רוב ואן דאם רץ לחבלים, יורד מהזירה ומביא כיסא מתכת. סטון קולד אוהב את מה שהוא רואה והוא מבקש מרוב שיביא עוד אחד. רוב מכניס את הכיסאות, מטפס על הזירה ותופס אחד ומוסר את השני לסטון קולד. יחד הם מקיפים את עוזר הGM של הליגה, ובו זמנית מכים אותו כאילו היה תוף אנושי. ריק פלייר נעמד לכמה שניות ואז נופל בבת אחת על הזירה. שני המתאבקים שמחים על המבצע שלהם והם נראים מאושרים.

ג'רי לולר: "אני פשוט לא מאמין, הם הרגו את ריק פלייר, הם הרגו את נער הטבע".
    מייקל קול: "אל תדאג, זה הכל וירטואלי, בשבוע הבא הוא יחזור בריא כמו שור".
    ג'רי לולר: "אתה גם חי בקונספיריציה שהכל פה מבוים ואנחנו לא באמת קיימים".
    מייקל קול: "זו לא קונספיריציה, זו האמת. אתה לא מבין, זה כמו שבחיים אני לא אפסיק להיות אדיוט".
    ג'רי לולר: "טוב נו, כשאתה מסביר את זה ככה, אני מבין למה אתה מתכוון".

פתאום קבוצה של מאבטחים נכנסים לאולם וצועדים לעבר הזירה, הם מקיפים אותה, חלקם עולים עליה והם מורים על המתאבקים לצאת משם. אחד מהם ניגש לכרוז ומסביר לו כמה דברים ואז רואים את ריקארדו רודריגז מהנהן בראשו ואומר לקהל הרחב: "גבירותיי ורבותיי, לפי הוראתה של הGM, הקרב הזה הסתיים בפסילה כפולה ולכן אין מנצח. המעורבים ישלמו את המחיר בתוכנית הבאה. על החתום, מישל מק'קול".

התוכנית יורדת משידור.
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 04-02-2012 בשעה 17:48.

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

פשששש פרק יפה D:
    שמח שנתת לי ולרוב לעבוד ביחד אולי יצא מיזה טאג אולי לא D:
    ממש אהבתי את כל הסגמנטים וגם תקרבות חוץ מהקרב של קיין ואנדרטייקר...
    אהבתי גם את איך שאת מגישה את התוכנית מקווה שתמשיכי לעבוד ככה ולא תפרשי באמצע D:

מורחקים
    לייקים
    7
    נקודות
    0

במילה אחת,וואו .
    תצפו גם להפתעות בהמשך .
    נטע בואי מסן ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

פרק מעולה, מבטיח שהסקוואש לא יחזור שנית, מצפה לקרב אליפות שלי בקוצר רוח

לייקים
    46
    נקודות
    0

תודה רבה לכולם על התגובות.
    השבוע יהיה כיף. יהיו כמה משימות לכל מי שלא מוצא מה לעשות בין תוכנית לתוכנית ותהיה לכם האפשרות לרשום פרומו מנצח לקראת התוכנית.
    זכרו שאחרי הפרק הקרוב, אנחנו כבר מגיעים לספיישל הראשון ואתם הרי יודעים מה אומרים, ברגע שעוברים את הPPV הראשון, השאר זה קלי קלות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,112 | הודעות: 8,173,699 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect