קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-07-2011, 15:47
  2. [בעיה] ללא גישה לאינטרנט
    על ידי noob-style בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-07-2010, 21:36
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-04-2010, 23:16
  4. [בעיה]חסימת גישה
    על ידי אסף רחמים בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-09-2008, 16:14
  5. [קונה] בעיה בביטורנט שגיאה 13 גישה נדחית 30 נקודות
    על ידי Tiger בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-08-2006, 09:54
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

בעיה-פחד גישה - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ממש לא אכפת לי מהתחום הזה, אני רק רואה אותו בתור דרך לממש תחום בחיים שלי שלא פעיל. אני אפילו לא רוצה לזיין הרבה בנות יפות, הדבר היחיד שאני רוצה הוא שהיציאות שלי עם חברים יהפכו ליותר מעניינות (כי חאלס נמאס כל שבוע לעשות על האש אצל מישהו או לצאת רק בנים למסעדה\סרט ענארף), ושיהיה לי קשר עם בחורה. אפילו לא כזה חשוב לי היופי- (מבחינתי היא יכולה להיות בעלת מראה סביר),רק אופי טוב.
    אז שני דברים:

1. בשביל שהיציאות שלך עם חברים שלך יהיו יותר מעל האש, הטיפול והעבודה צריכים לעסוק בחברים שלך, לא בבנות.
    2. אם אתה רוצה פרטנרית קבועה שברף נמצאת באזור הסביר, אתה ממש לא צריך חיי לילה בשביל זה, מספיקות כמה נסיעות באוטובוס או טיול בפארק עם הכלב (תכלס, אם אתה רוצה כוסיות, בפארק או במכולת להתחיל איתן זה בהרבה יותר אפקטיבי).

במקרה הצורך אתה תמיד יכול להגיע לגיל 30, להיות לחוץ על חתונה ולהכיר לחוצה באיזה אתר היכרויות או שידוך ובכך לגמור עם הסאגה המיותר הזאת בחייך.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-03-2012 בשעה 17:26.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אם אתה ניגש לבחורה, ושואל אותה שאלה שלא מעניינת אותך באמת (כגון- מה לקנות לידידה שלי לימולדת?) מבלי שזה באמת יעזור לך, אז מן הסתם שאחרי שתקבל תשובה..אתה פשוט תסתובב עם חיוך ותלך. אם אתה ניגש לבחורה, אתה צריך מטרה, אתה צריך סיבה לגשת אלייה. לא, זה שהיא נראת טוב, זה לא סיבה מספיק טובה, אתה צריך להראות שלא כל מה שאתה רוצה זה לזיין. כי ברגע שאתה ניגש לבחורה ואומר לה שהיא נראת טוב ובגלל זה ניגשת אלייה, זה כמו לגשת אלייה ולהגיד "היי, הכוס שלך נראה לי יבש..אפשר להרטיב אותך?" זה מאד סוטה. אז אפשר לעשות את זה בגישה פחות ישירה, כמו "היי..רציתי להגיד לך שאת נראת טוב..וחשבתי שאולי גם האופי שלך דומה ליופי " תיהיה יצירתי, אל תלך לפי הספר.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אם אתה ניגש לבחורה, ושואל אותה שאלה שלא מעניינת אותך באמת (כגון- מה לקנות לידידה שלי לימולדת?) מבלי שזה באמת יעזור לך, אז מן הסתם שאחרי שתקבל תשובה..אתה פשוט תסתובב עם חיוך ותלך. אם אתה ניגש לבחורה, אתה צריך מטרה, אתה צריך סיבה לגשת אלייה. לא, זה שהיא נראת טוב, זה לא סיבה מספיק טובה, אתה צריך להראות שלא כל מה שאתה רוצה זה לזיין. כי ברגע שאתה ניגש לבחורה ואומר לה שהיא נראת טוב ובגלל זה ניגשת אלייה, זה כמו לגשת אלייה ולהגיד "היי, הכוס שלך נראה לי יבש..אפשר להרטיב אותך?" זה מאד סוטה. אז אפשר לעשות את זה בגישה פחות ישירה, כמו "היי..רציתי להגיד לך שאת נראת טוב..וחשבתי שאולי גם האופי שלך דומה ליופי " תיהיה יצירתי, אל תלך לפי הספר.
    ומה יעשו אלה שתקועים רק בגישה העקיפה?
    אתה לא מכיר את המתלוננות שתמיד דופקות יציאות מהסוג: "תגיד לי שאני מושכת אותך, תגיד לי שאני לוהטת!"/"תפסיק לשחק אותה.. אתה רוצה אותי ומשוגע על כל איבר בגוף שלי!"?

מצד אחד, זה יהיה מאוד לא טבעי ומטומטם לגשת לבחורה ולדבר רק ברמה האינפורמטיבית. ברמה הזאת מתקשרים בעיקר גברים בין גברים, לא עם נשים.

צריך למצוא איזון, תחילה לגשת ברמה האינפורמטיבית בשביל לא להבהיל או לגרום לדחייה, לאחר מכן יש להתקדם לרמה הרגשית, ולאחר מכן יש להגיע לרמה הפיזית ממש, שהפה מדבר פחות.. וכל דבר מטומטם שתומר יהיה "נכון" או "מצחיק" מבחינתה, מכיוון שאתם נינוחים ומחוברים מאוד בשלב הזה.

בהקשר זה גם נכנס המשפט הידוע - "בחורות רוצות סקס! אבל הדרך שלהן להגיע אליו היא שונה..".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-03-2012 בשעה 18:38.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ומה יעשו אלה שתקועים רק בגישה העקיפה?
    אתה לא מכיר את המתלוננות שתמיד דופקות יציאות מהסוג: "תגיד לי שאני מושכת אותך, תגיד לי שאני לוהטת!"/"תפסיק לשחק אותה.. אתה רוצה אותי ומשוגע על כל איבר בגוף שלי!"?

מצד אחד, זה יהיה מאוד לא טבעי ומטומטם לגשת לבחורה ולדבר רק ברמה האינפורמטיבית. ברמה הזאת מתקשרים בעיקר גברים בין גברים, לא עם נשים.

צריך למצוא איזון, תחילה לגשת ברמה האינפורמטיבית בשביל לא להבהיל או לגרום לדחייה, לאחר מכן יש להתקדם לרמה הרגשית, ולאחר מכן יש להגיע לרמה הפיזית ממש, שהפה מדבר פחות.. וכל דבר מטומטם שתומר יהיה "נכון" או "מצחיק" מבחינתה, מכיוון שאתם נינוחים ומחוברים מאוד בשלב הזה.

בהקשר זה גם נכנס המשפט הידוע - "בחורות רוצות סקס! אבל הדרך שלהן להגיע אליו היא שונה..".
    תשמע, לא קורא לי הרבה בחיים שבן אדם מצליח לבלבל אותי..אבל הצלחת
    לא הבנתי ממש את כל מה שכתבת..אם תוכל לחזור על זה עם יותר פירוט ולהסביר בצורה יותר ברורה..זה יעזור לי. (ד"א- אני חושב שכתבת עכשיו תשובה לשאלה שרצה לי הרבה זמן בראש..אני ישמח מאד לקבל פירוט )

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

לפי מה שאתה אומר פה הבעיה היא גם בחברים שלך.
    אני בניגוד לכולם ממש לא יגיד לך ללכת לחפש חברים חדשים ולנטוש את הישנים הטובים שתמיד יהיו לצידך שתצטרך במקום זה אולי תנסה דווקא להרים גם את חברים שלך תתחברו להמון ילדים בשיכבה גם בנים זה מאוד חשוב אל תישארו רק אתם וזהו תתחיל לאט לאט בבצפר ליצור ידידיות ואז אתה תראה שהביטחון שלך יעלה בהמון וגם אתה תבין שבנות זה לא דבר נורא והפחד גישה גם ירד לאט לאט
    בהצלחה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Cats Lover צפיה בהודעה
    תעשה את כל זה :
    1) תרשם לחוג ברייקדאנס \ משחק
    2)סלסה או ריקודים סלוניים פעם בשבוע
    3)תקנה בגדים יפים, תשקיע בנעליים
    4)אם "אין לך כסף" לך תעבוד פעם-2-3 בשבוע, תעבוד בקיץ.
    5)תעשה את הDC - תצא לסארג'ים - זה שעה ביום - 3 שבועות.
    6)תתחיל להכיר אנשים שמכירים \ מתחילים עם בנות.
    לך לפורום ווינגים. שלח לי הודעה בפרטי כדי להכיר מלא אנשים מהתחום.
    7)תוריד או תקנה את הDAYGAME BLUEPRINT
    אל תקרא אלפי ספרים. תוריד את זה, ותשתמש רק בזה, אל תתחיל לקרוא אינסוף ספרים.
    קראתי כ10 ספרים, עשרות מאמרים, אולי יותר. בדיעבד, זה לא באמתע עוזר, ועדיף להשקיע את הזמן הזה בעצמך.
    מה שבדוק, אסור רק לקרוא, בלי לעשות כלום. אתה חייב לקרוא על פיקאפ ולשלב את זה עם יציאות לשטח .
    8)תשקיע בבריאות, ספורט, תרזה אם צריך, לך לספר נורמלי שיספר אותך אם צריך. כדורגל עם חברים פעם בשבוע זה מעולה.
    9)תקרא ספרים.
    10)רוב הסיכויים שלא תעשה את כל הסעיפים, רוב האנשים לא יעשו. לפחות תעשה את מה שמודגש.
    11) יש לך שם יפה, בהצלחה
    ב-ו-ל-ש-י-ט.

אחי באמת
    בולשיט. יש פה ושם דברים נכונים אבל הילד במצב שהוא חייב לשאוב את החומר הנכון לריאות ואם הוא לא יעשה זאת הוא ייכנס שוב לטריפ רע של חצי שנה מבין אותי אחי?

אז ככה כדי לעשות לך סדר בבלאגן נשמה..רק מתוך נסיון אישי

1. מעולם לא נרשמתי לאף חוג
    2. כנ''ל..תגיד לי אתה מתעווז עלי?
    3. טוב זה נכון
    4. גם נכון
    5. בולשיט. הייתי ממליץ על הDC רק לחסרי בטחון לחלוטין, לא מעבר. ובטח שלא הייתי ממליץ על סארג'ים, חצי שנה הילד עושה סארג'ים והוא עדיין בתול..הלוווווו הגיע זמן להתעורר נשמה? אתה באמת רוצה למצוא את עצמך בעוד 5 שנה מהיום אותו בתול חסר בטחון שעושה סארג'ים עם כמה חנונים מפורום אלפא ישראל?
    6. הו!!! זה משהו שרציתי לשמוע!! שים את זה במודגש בכתב 100000!! זה הדבר הכיייי חשובבבב
    7. DA FUCK..יש אנשים שלא פתחו ספר ולא יודעים מזה פיקאפ והם חיים מצויין
    8. טוב זה נכון תספורת זה הדבר הכי חשוב במראה..חוצמזה בריאות? אני הולך למות בגיל 40 במקרה הטוב מרוב שאני חי לא בריא ומההיכרות הקטנה שלכם איתי יש לי כמה הרגלים שהספורט קצת "מפריע" להם..
    9. סעיף 7.

יש אנשים כולל אותי שלא עשו תדברים האלה והם מזיינים יותר מכל הפורום ביחד ויש להם פול אנשים שמקיפים אותם. והתחומי עניין היחידים שלהם בחיים זה להכין קססות על הגב של החברה שלהם שהם מורידים שוטים של ערק תוך כדי. והבנאדם הזה צריך קודם כל להקיף את עצמו באנשים הנכונים וולא לדחוף את עצמו לחוגים מפגרים, לשאול בחורות מה השעה ולקרוא ספרים של לך תדע מה נכון שם ומה לא..אחרת מה שיקרה זה המצב שכתוב לך בחתימה
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 17-03-2012 בשעה 23:29.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי Eytan11 צפיה בהודעה
    איך אני עושה דבר כזה? זאת אומרת, אני מבין שאני צריך ליצור לעצמי מעגל חברתי. אבל מלהגיע למסיבה, עד להפוך למפיק (או יחצ"ן) יש דרך ארוכה... איך אני עושה דבר כזה?
    זה ממש לא דרך ארוכה כדי לייחצן אפשר לעשות את זה ולהצליח תוך פחות מחודש, במיוחד בעידן הפייסבוק..
    תחפש ליין מסיבות נחשב של הגילאים שלך, תוסיף את אחד המפיקים לפייסבוק, תדבר איתו קצת, תגיד לו שאתה מגיע עם חברים ושירשום אותכם, תגיע למועדון תתלבש יפה (אם אתה לא יודע מה ללבוש צא פעם אחת ותעתיק את איך שהמפיקים\יחצנים מתלבשים) תבוא למפיק שדיברת איתו, תציג את עצמך, אם הוא יושב עם עוד אנשים תתחיל לדבר גם איתם מבחינתם אם אתה חבר שלו אז הכל טוב, תעשה שמח תכיר בנות, קח קצת מספרים, תגיד לו שאתה רוצה להתחיל לעבוד, עכשיו כל מה שנשאר זה לשכנע את הבנות שגם ככה מגיעות לליין הזה להירשם תחת השם שלך, תוך כמה פעמים אתה תמצא את עצמך נכנס חינם, מדלג על כל הסלקציה, מרוויח כסף והמפיק מזמין אותך לצייס'ר ביחד עם 2 ידידות שלו.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 18-03-2012 בשעה 12:19.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    זה ממש לא דרך ארוכה כדי לייחצן אפשר לעשות את זה ולהצליח תוך פחות מחודש, במיוחד בעידן הפייסבוק..
    תחפש ליין מסיבות נחשב של הגילאים שלך, תוסיף את אחד המפיקים לפייסבוק, תדבר איתו קצת, תגיד לו שאתה מגיע עם חברים ושירשום אותכם, תגיע למועדון תתלבש יפה (אם אתה לא יודע מה ללבוש צא פעם אחת ותעתיק את איך שהמפיקים\יחצנים מתלבשים) תבוא למפיק שדיברת איתו, תציג את עצמך, אם הוא יושב עם עוד אנשים תתחיל לדבר גם איתם מבחינתם אם אתה חבר שלו אז הכל טוב, תעשה שמח תכיר בנות, קח קצת מספרים, תגיד לו שאתה רוצה להתחיל לעבוד, עכשיו כל מה שנשאר זה לשכנע את הבנות שגם ככה מגיעות לליין הזה להירשם תחת השם שלך, תוך כמה פעמים אתה תמצא את עצמך נכנס חינם, מדלג על כל הסלקציה, מרוויח כסף והמפיק מזמין אותך לצייס'ר ביחד עם 2 ידידות שלו.
    הכל טוב ויפה עד שמגיע שלב התכלס...
    הייתי אומר פה דברים שאתם לא יודעים על חיי הלילה ומי נגד מי פה אבל אני אשתוק ומקסימום אפרסם במתקדמים. וגם זה לא בטוח. שתיקה שווה זהב לפעמים

זה לא כזה פשוט כמו שאתה חושב. יש עוד מלא דברים קטנים וחשובים שאנשים שחולמים על "החיים הטובים והכסף הקל" לא לוקחים בחשבון. ואני אומר שלהיות יחצן שלא נדבר על מפיק זה לא משהו שמתאים לכולם. אם אתה רוצה לזיין ולהנות יש דרכים טובות ופחות מסובכות להגיע לזה מאשר לייחצן או להפיק. אלה אגב לא רק מילים שלי אלא של המפיקים הכי טובים בארץ בעצם - יש המון דברים שהולכים בפנים ואלה דברים שהקהל לא רואה. ומהיכרות שלי עם בני 16 שעדיין בתולים ואין להם מעגל חברתי מסודר, זה שטויות שצריך להמנע מהן. שלא נדבר על התחרויות שיש בתחום הזה וחלקן של אנשים שלא כדאי לעמוד להם בדרך אלא אם כן יש מי שיגן עליך. כל עוד לא הגעת למצב שאתה יכול לחכין רשימה של 100 אנשים שמגיעים דרכך שרובן בנות שנראות מדהים, אין מה להתחיל לחשוב על לייחצן בכלל. אתה סתם תעשה מעצמך בדיחה. אלא אם כן מדובר בליינים בשקל תשעים של חוגרים וכל החרא הזה שאיש לא שמע על קיומם שאפילו משפחות הפשע לא רוצות לקחת מהם פרוטקשן מרוב שיש שם נפילה קבועה...

קיצר פותח האשכול עשה טובה עזוב אותך שטויות תתחיל בלהשיג אנשים נורמלים להסתובב איתם ולא חננות של פיקאפ, תתחיל לצאת למסיבות וכשתהפוך לבליין עם שם אתה כבר תבין לבד מה טוב לך..אם טוב לך.

אני אישית מעולם לא ייחצנתי ולא הפקתי וזה לא הפריע לי להכנס חינם לדלג תסלקציה וכל הפקה פקה הזה. הכל תלוי בך ובקשרים שלך בלי קשר האם אתה יחצן מפיק או סתם בליין אקראי
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 18-03-2012 בשעה 13:01.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    הכל טוב ויפה עד שמגיע שלב התכלס...
    הייתי אומר פה דברים שאתם לא יודעים על חיי הלילה ומי נגד מי פה אבל אני אשתוק ומקסימום אפרסם במתקדמים. וגם זה לא בטוח. שתיקה שווה זהב לפעמים

זה לא כזה פשוט כמו שאתה חושב. יש עוד מלא דברים קטנים וחשובים שאנשים שחולמים על "החיים הטובים והכסף הקל" לא לוקחים בחשבון. ואני אומר שלהיות יחצן שלא נדבר על מפיק זה לא משהו שמתאים לכולם. אם אתה רוצה לזיין ולהנות יש דרכים טובות ופחות מסובכות להגיע לזה מאשר לייחצן או להפיק. אלה אגב לא רק מילים שלי אלא של המפיקים הכי טובים בארץ בעצם - יש המון דברים שהולכים בפנים ואלה דברים שהקהל לא רואה. ומהיכרות שלי עם בני 16 שעדיין בתולים ואין להם מעגל חברתי מסודר, זה שטויות שצריך להמנע מהן. שלא נדבר על התחרויות שיש בתחום הזה וחלקן של אנשים שלא כדאי לעמוד להם בדרך אלא אם כן יש מי שיגן עליך. כל עוד לא הגעת למצב שאתה יכול לחכין רשימה של 100 אנשים שמגיעים דרכך שרובן בנות שנראות מדהים, אין מה להתחיל לחשוב על לייחצן בכלל. אתה סתם תעשה מעצמך בדיחה. אלא אם כן מדובר בליינים בשקל תשעים של חוגרים וכל החרא הזה שאיש לא שמע על קיומם שאפילו משפחות הפשע לא רוצות לקחת מהם פרוטקשן מרוב שיש שם נפילה קבועה...

קיצר פותח האשכול עשה טובה עזוב אותך שטויות תתחיל בלהשיג אנשים נורמלים להסתובב איתם ולא חננות של פיקאפ, תתחיל לצאת למסיבות וכשתהפוך לבליין עם שם אתה כבר תבין לבד מה טוב לך..אם טוב לך.

אני אישית מעולם לא ייחצנתי ולא הפקתי וזה לא הפריע לי להכנס חינם לדלג תסלקציה וכל הפקה פקה הזה. הכל תלוי בך ובקשרים שלך בלי קשר האם אתה יחצן מפיק או סתם בליין אקראי

הוא שאל איך להתחיל לייחצן אז עניתי לשאלה הזאת ספציפית ע"פ הניסיון הקטן שהיה לי בזה בעבר (מסכים אותך שזה לא מתאים לכולם אני אישית ירדתי מזה מהר מאוד כי זה היה כאב ראש גדול מדי מבחינתי, מה שכן אני לא עשיתי את זה בשביל הכסף אלא בשביל הקשרים).
    וברור שלא צריך להיות ייחצן כדי להשיג בחורות, מה שניסיתי להבהיר זה את הרעיון הכללי של תצא->תהנה->תיצור קשרים, ייחצן או לא זה ישמש אותך.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 18-03-2012 בשעה 13:05.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Eytan11 צפיה בהודעה
    איך אני עושה דבר כזה? זאת אומרת, אני מבין שאני צריך ליצור לעצמי מעגל חברתי. אבל מלהגיע למסיבה, עד להפוך למפיק (או יחצ"ן) יש דרך ארוכה... איך אני עושה דבר כזה?

ממש לא אכפת לי מהתחום הזה, אני רק רואה אותו בתור דרך לממש תחום בחיים שלי שלא פעיל. אני אפילו לא רוצה לזיין הרבה בנות יפות, הדבר היחיד שאני רוצה הוא שהיציאות שלי עם חברים יהפכו ליותר מעניינות (כי חאלס נמאס כל שבוע לעשות על האש אצל מישהו או לצאת רק בנים למסעדה\סרט ענארף), ושיהיה לי קשר עם בחורה. אפילו לא כזה חשוב לי היופי- (מבחינתי היא יכולה להיות בעלת מראה סביר),רק אופי טוב.

ושוב, איך אני עושה דבר כזה?
    כן, הביטחון העצמי שלי לא גבוהה במיוחד.
    תשמע גבר, מה התדרויות שאתה יוצא בהם עם חברים? לאן אתם יוצאים? איפה? עם מי?
    אתה צריך לצאת למקומות טובים ואיכותיים עם כוסיות, ושם כבר להכיר, תסמוך עליי כשאתה מגיע למקומות כאלה ויש אלכוהול והכל שמח מכירים מהר אנשים חדשים.
    לאט לאט כשאתה מכיר אנשים אתה מתקרב יותר ויותר לחבר'ה הרציניים..

לגבי הפקת מסיבות וייחצנות, אני לא יודע איפה אתה גר אבל סצנת המועדונים לפחות איפה שאני גר תלויה במעמד שלך ובאנשים שאתה מכיר.
    לא יתנו לאיזה סתם מישו שלא שמעו עליו להתחיל לייחצן שלא נגיד להפיק, לכן לאט לאט

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect