קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שמעתם כבר את השיר החדש של אוקטובר-MasterMind?
    על ידי H3LL^C@bR4 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-02-2006, 23:14
  2. אז ככה.. על כריס אנג'ל שמעתם??
    על ידי UnDead בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-01-2006, 22:54
  3. ואואי, אנשים שמעתם מה יש בארץ ???
    על ידי Niv-S בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 10-11-2005, 19:05
  4. Omg שמעתם את השיר על רדיוס
    על ידי Offer בפורום Counter Strike
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 19:29
  5. אז.. מה שמעתם לאחרונה? שתפו אותנו בדברים חדשים(:
    על ידי techno barzel בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 16:46
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 7 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 96

שמעתם על ה- XL, BLU - עמוד 3

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

אני מכור לXL וBLU ועד היום אני בריא כמו זאב.
    Erik Lamela 8

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי DooDeLzZz צפיה בהודעה
    אני כמעט בטוח שכל הכימיקלים וההורמונים נוזלים החוצה כשאופים/מטגנים/צולים את הבשר.
    אתה לא צריך מקור, אתה צריך את יוטיוב. כנס ותריץ שם חיפושים באנגלית על התהליכים שפרות/עופות/אווזים/כבשים עוברים. כבר מעכשיו אני אומר לך שאלו לא מחזות יפים.
    אני גם אגיד לך שהוא צודק. גוף האדם לא צריך לצרוך ולא יכול לצרוך חלב אחרי תקופת ההנקה. גוף האדם לא אמור לעכל בשר.

יותר מזה? במקרה יצא לי לקבל סוכריות מנתה באיזה חנות(את שמה אני לא אזכיר) במתנה. אחד החברים שלי הוא רוקח - ואחרי שהוא ראה את הסוכריות אמר לי להעיף אותן לפה. אחד החומרים שהיו בסוכריות - חומר מסרטן.
    נכון, זה לא נמצא בסוכריות במינון מסוכן, אבל זה מאוד מאוד מאוד לא מומלץ.

ואם למישהו יש פה שמץ של ספק, היום נהניתי ממוקפץ עם עוף ואתמול אכלתי אחלה סטייק מדיום ונתחי פרגיות.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מכור
    לייקים
    56
    נקודות
    160

חברים מעכשיו אל תלכו ברחוב.. אתם עלולים להידרס..

מה החרטא הזאת? כאילו מישהו עכשיו יפסיק לשתות..

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
    אתה לא צריך מקור, אתה צריך את יוטיוב. כנס ותריץ שם חיפושים באנגלית על התהליכים שפרות/עופות/אווזים/כבשים עוברים. כבר מעכשיו אני אומר לך שאלו לא מחזות יפים.
    אני גם אגיד לך שהוא צודק. גוף האדם לא צריך לצרוך ולא יכול לצרוך חלב אחרי תקופת ההנקה. גוף האדם לא אמור לעכל בשר.

יותר מזה? במקרה יצא לי לקבל סוכריות מנתה באיזה חנות(את שמה אני לא אזכיר) במתנה. אחד החברים שלי הוא רוקח - ואחרי שהוא ראה את הסוכריות אמר לי להעיף אותן לפה. אחד החומרים שהיו בסוכריות - חומר מסרטן.

ואם למישהו יש פה שמץ של ספק, היום נהניתי ממוקפץ עם עוף ואתמול אכלתי אחלה סטייק מדיום ונתחי פרגיות.
    זה לא ממש מעניין אותי מה החיות עוברות. מצידי כל חיה שלא נמצאת בסכנת הכחדה ולא נחשבת כחיית בית, עתידה להיות על צלחת.
    גוף האדם לא אמור לעכל בשר? לזה אני כבר לא מאמין.

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה

עזוב את זה שבחלב ובמוצרי חלב יש מוגלה שנשאבת מהפצעים שנוצרים בפטמות של הפרה ביחד עם החלב עצמו..
    וכן, בהמון סוכריות יש חומרי מאכל מסרטנים כמו טטרזין למשל.

זה לא ממש מעניין אותי מה החיות עוברות. מצידי כל חיה שלא נמצאת בסכנת הכחדה ולא נחשבת כחיית בית, עתידה להיות על צלחת.
    גוף האדם לא אמור לעכל בשר? לזה אני כבר לא מאמין.
    כן לא מעניין אותך שפרה מקבלת כל היום מכות או שעוף מסכן כל החיים שלו חיי עם עוד 10 עופות בכלוב בגודל של מסך מחשב והולכות כל היום מכות, לא מעניין אותך העובדה שהפרות והעופות מהונדסות גנטית וכל כך גדולות שהן לא יכולות ללכת, לא מעניין אותך שהטלה/עגל שאתה אוכל זה תינוק?? אם זה לא מעניין אותך אז אתה אפס, מצטער להגיד לך.
    אתה אפס שתומך בתעשייה נוראית שמה שהם עושים שם לחיות זה בדיוק כמו אושוויץ ורק בשביל שיהיה לך טעים במשך 10 דקות.
    אני כמעט בטוח שכל הכימיקלים וההורמונים נוזלים החוצה כשאופים/מטגנים/צולים את הבשר.
    תתפלא אבל לא כולם
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 19-03-2012 בשעה 14:35.

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    עזוב את זה שבחלב ובמוצרי חלב יש מוגלה שנשאבת מהפצעים שנוצרים בפטמות של הפרה ביחד עם החלב עצמו..
    וכן, בהמון סוכריות יש חומרי מאכל מסרטנים כמו טטרזין למשל.

כן לא מעניין אותך שפרה מקבלת כל היום מכות או שעוף מסכן כל החיים שלו חיי עם עוד 10 עופות בכלוב בגודל של מסך מחשב והולכות כל היום מכות, לא מעניין אותך העובדה שהפרות והעופות מהונדסות גנטית וכל כך גדולות שהן לא יכולות ללכת, לא מעניין אותך שהטלה/עגל שאתה אוכל זה תינוק?? אם זה לא מעניין אותך אז אתה אפס, מצטער להגיד לך.
    אתה אפס שתומך בתעשייה נוראית שמה שהם עושים שם לחיות זה בדיוק כמו אושוויץ ורק בשביל שיהיה לך טעים במשך 10 דקות.

תתפלא אבל לא כולם
    מי אתה שתקבע שאני אפס? בגלל שאני הולך נגדך, נגד הדעות שלך, אתה חושב שאני אפס?
    כן, אני בעד התעשייה הזאת כי אני אוהב בשר. תרנגול זאת לא חיה שאתה אמור לדאוג לה. תרנגול זאת חיה (כמו חתול ד"א אבל חתול בהגדרה שלו היא חית בית אז אין מה לעשות) אגואיסטית. אם תקח תרנגול ממשחטה ותציל אותו הוא לא יבוא אלייך בהוכרת תודה או משהו בסגנון, הוא פשוט ילך ולא ישים עלייך זין. אם תקח לו משהו שלו הוא יתחיל לתקוף אותך לא משנה אם הצלת אותו ממוות או לא. אותו דבר הפרה רק שאצל הפרה אני לא בטוח בקשר לאגואיזם אבל הפרה היא חיה שמנצלת פחות מחצי אחוז מהיכולת שלה ולכן היא תתנהג כמו התרנגול. אולי כי היא לא תזכור או אולי לא, אבל בכל מקרה היא חיה לא מפותחת. נכון, היא מרגישה כאב אבל אם תבעט בה היא תחזיר לך ואחרי דקה היא בכלל לא תזכור שבעטת בה. אני אוכל חיות אגואיסטיות או חיות ללא תבונה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני הוא מלך המלכים

לקחתי את זה מאתר באינטרנט לא זוכר עכשיו....
    [IMG]http:\\sig.casigs.eu\asafpaz123.png[/IMG]

מי אתה שתקבע שאני אפס? בגלל שאני הולך נגדך, נגד הדעות שלך, אתה חושב שאני אפס?
    כן, אני בעד התעשייה הזאת כי אני אוהב בשר. תרנגול זאת לא חיה שאתה אמור לדאוג לה. תרנגול זאת חיה (כמו חתול ד"א אבל חתול בהגדרה שלו היא חית בית אז אין מה לעשות) אגואיסטית. אם תקח תרנגול ממשחטה ותציל אותו הוא לא יבוא אלייך בהוכרת תודה או משהו בסגנון, הוא פשוט ילך ולא ישים עלייך זין. אם תקח לו משהו שלו הוא יתחיל לתקוף אותך לא משנה אם הצלת אותו ממוות או לא. אותו דבר הפרה רק שאצל הפרה אני לא בטוח בקשר לאגואיזם אבל הפרה היא חיה שמנצלת פחות מחצי אחוז מהיכולת שלה ולכן היא תתנהג כמו התרנגול. אולי כי היא לא תזכור או אולי לא, אבל בכל מקרה היא חיה לא מפותחת. נכון, היא מרגישה כאב אבל אם תבעט בה היא תחזיר לך ואחרי דקה היא בכלל לא תזכור שבעטת בה. אני אוכל חיות אגואיסטיות או חיות ללא תבונה.
    אז אם אני אלך וארצח תינוק, אדם, בן כמה ימים, אין לו תבונה הרי, זה יפריע לך?
    וד"א בשר זה לא בריא ולא חיוני לאדם, אם אתה חושב שזה כן אז אתה שטוף מוח
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 19-03-2012 בשעה 14:58.

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

אז אם אני אלך וארצח תינוק, אדם, בן כמה ימים, אין לו תבונה הרי, זה יפריע לך?
    ההבדל הוא שהוא יגדל להיות יצור עם תבונה. לפרה אף פעם לא תיהיה תבונה.

ההבדל הוא שהוא יגדל להיות יצור עם תבונה. לפרה אף פעם לא תיהיה תבונה.
    מה זה משנה אם יש לה תבונה או לא? זה הופך רצח של מליוני פרות ותרנגולות ביום לבסדר? אם אתה חושב ככה אתה בטח מאלה שהורגים חתולות בשביל כיף של אחרי צהריים

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

מה זה משנה אם יש לה תבונה או לא? זה הופך רצח של מליוני פרות ותרנגולות ביום לבסדר? אם אתה חושב ככה אתה בטח מאלה שהורגים חתולות בשביל כיף של אחרי צהריים
    עוד פעם, תפסיק לשפוט אנשים על גבי עובדות סתמיות שנוגדות את דעותיך.
    כמו שיש אנשים שחושבים ככה ואנשים שחושבים אחרת אני חושב שחיה שבהגדרה היא לא חית בית (לא סתם יש חיות מסוימות שנקראות חיות בית) והיא לא נמצאת בסכנת הכחדה צריכה להיאכל.
    יש כזה דבר שרשרת המזון והאדם בראשה ומי שמתחת לאדם צריך להיאכל על ידי האדם. מתחת לאדם, מי נמצא? כמובן, התרנגול, הפרה, הכבש, הטלה וכל שאר החיות.
    נכון, גם כלבים וחתולים נמצאים מתחת לאדם בשרשרת אבל הם נמצאים תחת הגדרה של חיות בית ולכן אני לא אוכל אותם.
    ובקשר לשיפוט שלך (שאגב ללא פרופורציות בכלל, מנקודה X קפצת לנקודה K) אני לא נהנה לראות חיות סובלות, אני נהנה לאכול אותן.

עוד פעם, תפסיק לשפוט אנשים על גבי עובדות סתמיות שנוגדות את דעותיך.
    כמו שיש אנשים שחושבים ככה ואנשים שחושבים אחרת אני חושב שחיה שבהגדרה היא לא חית בית (לא סתם יש חיות מסוימות שנקראות חיות בית) והיא לא נמצאת בסכנת הכחדה צריכה להיאכל.
    יש כזה דבר שרשרת המזון והאדם בראשה ומי שמתחת לאדם צריך להיאכל על ידי האדם. מתחת לאדם, מי נמצא? כמובן, התרנגול, הפרה, הכבש, הטלה וכל שאר החיות.
    נכון, גם כלבים וחתולים נמצאים מתחת לאדם בשרשרת אבל הם נמצאים תחת הגדרה של חיות בית ולכן אני לא אוכל אותם.
    ובקשר לשיפוט שלך (שאגב ללא פרופורציות בכלל, מנקודה X קפצת לנקודה K) אני לא נהנה לראות חיות סובלות, אני נהנה לאכול אותן.
    למה היא צריכה להיאכל בכלל?? זה לא מזין, זה לא בריא, זה מלא בחרא וכימיקלים, בנאדם לא צריך לאכול בע"ח!!

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

למה היא צריכה להיאכל בכלל?? זה לא מזין, זה לא בריא, זה מלא בחרא וכימיקלים, בנאדם לא צריך לאכול בע"ח!!
    מאיפה בדיוק הבאת את זה שבשר לא מזין ולא בריא?
    ואתה חושב שבירקות, ביצים, עלים (חסה, כרוב וכד') ופירות אין מלא כימיקלים?

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

אני לא נוגע בביצים, רוב העלים והפירות מטוהרים לפני שהם מגיעים לצלחת שלך.
    ועזוב את זה, אתה באמת חושב, מכל הלב, שלהרוג פרה, שיכלה כל החיים שלה לחיות חיים טובים ויפים עם העדר שלה והעגלים שלה, עד יומה האחרונה, בשביל שלך יהיה טעים 10 דקות, ואחרי איזה שעה תחרבן את זה, זה בסדר?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,726 | הודעות: 8,203,319 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect