אני מכור לXL וBLU ועד היום אני בריא כמו זאב.
|
|
אתה לא צריך מקור, אתה צריך את יוטיוב. כנס ותריץ שם חיפושים באנגלית על התהליכים שפרות/עופות/אווזים/כבשים עוברים. כבר מעכשיו אני אומר לך שאלו לא מחזות יפים.
אני גם אגיד לך שהוא צודק. גוף האדם לא צריך לצרוך ולא יכול לצרוך חלב אחרי תקופת ההנקה. גוף האדם לא אמור לעכל בשר.
יותר מזה? במקרה יצא לי לקבל סוכריות מנתה באיזה חנות(את שמה אני לא אזכיר) במתנה. אחד החברים שלי הוא רוקח - ואחרי שהוא ראה את הסוכריות אמר לי להעיף אותן לפה. אחד החומרים שהיו בסוכריות - חומר מסרטן.
נכון, זה לא נמצא בסוכריות במינון מסוכן, אבל זה מאוד מאוד מאוד לא מומלץ.
ואם למישהו יש פה שמץ של ספק, היום נהניתי ממוקפץ עם עוף ואתמול אכלתי אחלה סטייק מדיום ונתחי פרגיות.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
חברים מעכשיו אל תלכו ברחוב.. אתם עלולים להידרס..
מה החרטא הזאת? כאילו מישהו עכשיו יפסיק לשתות..
עזוב את זה שבחלב ובמוצרי חלב יש מוגלה שנשאבת מהפצעים שנוצרים בפטמות של הפרה ביחד עם החלב עצמו..
וכן, בהמון סוכריות יש חומרי מאכל מסרטנים כמו טטרזין למשל.
כן לא מעניין אותך שפרה מקבלת כל היום מכות או שעוף מסכן כל החיים שלו חיי עם עוד 10 עופות בכלוב בגודל של מסך מחשב והולכות כל היום מכות, לא מעניין אותך העובדה שהפרות והעופות מהונדסות גנטית וכל כך גדולות שהן לא יכולות ללכת, לא מעניין אותך שהטלה/עגל שאתה אוכל זה תינוק?? אם זה לא מעניין אותך אז אתה אפס, מצטער להגיד לך.
אתה אפס שתומך בתעשייה נוראית שמה שהם עושים שם לחיות זה בדיוק כמו אושוויץ ורק בשביל שיהיה לך טעים במשך 10 דקות.
תתפלא אבל לא כולם![]()
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 19-03-2012 בשעה 14:35.
מי אתה שתקבע שאני אפס? בגלל שאני הולך נגדך, נגד הדעות שלך, אתה חושב שאני אפס?
כן, אני בעד התעשייה הזאת כי אני אוהב בשר. תרנגול זאת לא חיה שאתה אמור לדאוג לה. תרנגול זאת חיה (כמו חתול ד"א אבל חתול בהגדרה שלו היא חית בית אז אין מה לעשות) אגואיסטית. אם תקח תרנגול ממשחטה ותציל אותו הוא לא יבוא אלייך בהוכרת תודה או משהו בסגנון, הוא פשוט ילך ולא ישים עלייך זין. אם תקח לו משהו שלו הוא יתחיל לתקוף אותך לא משנה אם הצלת אותו ממוות או לא. אותו דבר הפרה רק שאצל הפרה אני לא בטוח בקשר לאגואיזם אבל הפרה היא חיה שמנצלת פחות מחצי אחוז מהיכולת שלה ולכן היא תתנהג כמו התרנגול. אולי כי היא לא תזכור או אולי לא, אבל בכל מקרה היא חיה לא מפותחת. נכון, היא מרגישה כאב אבל אם תבעט בה היא תחזיר לך ואחרי דקה היא בכלל לא תזכור שבעטת בה. אני אוכל חיות אגואיסטיות או חיות ללא תבונה.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
לקחתי את זה מאתר באינטרנט לא זוכר עכשיו....
[IMG]http:\\sig.casigs.eu\asafpaz123.png[/IMG]
עוד פעם, תפסיק לשפוט אנשים על גבי עובדות סתמיות שנוגדות את דעותיך.
כמו שיש אנשים שחושבים ככה ואנשים שחושבים אחרת אני חושב שחיה שבהגדרה היא לא חית בית (לא סתם יש חיות מסוימות שנקראות חיות בית) והיא לא נמצאת בסכנת הכחדה צריכה להיאכל.
יש כזה דבר שרשרת המזון והאדם בראשה ומי שמתחת לאדם צריך להיאכל על ידי האדם. מתחת לאדם, מי נמצא? כמובן, התרנגול, הפרה, הכבש, הטלה וכל שאר החיות.
נכון, גם כלבים וחתולים נמצאים מתחת לאדם בשרשרת אבל הם נמצאים תחת הגדרה של חיות בית ולכן אני לא אוכל אותם.
ובקשר לשיפוט שלך (שאגב ללא פרופורציות בכלל, מנקודה X קפצת לנקודה K) אני לא נהנה לראות חיות סובלות, אני נהנה לאכול אותן.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.