מזאת אומרת בדקתי? אני אוכל במקומות כשרים, עם תעודת כשרות.
מן הסתם אני לא עוקב אחרי כל התהליך, כי אחרת הייתי חייב להכין בעצמי את כל האוכל שאני אוכל, החל מגרגר של חיטה.
ברגע שמסעדה קיבלה תעודת הכשר זה מחייב אותה לפעול בשחיטה כשרה ( אני לא בודק בעצמי משתי סיבות פשוטות: נותן אמון, אני בעצמי לא יודע איך מתנהלת שחיטה כשרה, כלומר אני מבין את האיסורים אבל לא יודע לשחוט)
על איזו צביעות אתה בדיוק מדבר? ויכולה סיבה יותר טובה מזאת? - אני מקווה שאתה צוחק...
בבראשית לא אכלו חיות? שמע אין לי מושג באיזה ספר קראת את זה אבל אני משוכנע שזה לא מבראשית או שכנראה אתה לא זוכר נכון.
חלב לא באמת מזיק כמו שתמיד אומרים:
http://www.pinat-hay.com/basar-halav-briut.htm
גם צריכת בשר זה לא זבל כל עוד הוא במינון.
לגבי ביצים, למרות שהצריכה שלי מועטה כי אני לא אוהב גם פה בסה"כ אם צורכים באופן מתון אין שום בעיה
ורוב הדיאטניות ממליצות לשלב ביצים במהלך הארוחה.
גם בנושא הזה, קימיים טעונים לכאן ולכאן ועוד שהדעה הרווחת על ביצים כמו שחשבו בעבר כי הן מזיקות הולכת ופוחתת.
אז לסיכום, אני לא אוכל רק מתחום אחד של מזון והתפריט היומיומי שלי דיי מגוון.
והדברים הם לא כמו שאתה מנסה להציג, כי בשר בסה"כ בריא, כמו כן גם חלב.
כל עניין הצמחונות הוא מיותר בעיני ועם זאת, אני משתדל לכבד את דעתם של אחרים רק שלפעמים יש צמחונים שמגזימים ולוקחים את כל עניין הצמחונות כדת ומכריחים אותך לפעול לפיה, לאותם אנשים אני נהנה לבלוס נתח של המוברגר, או לאפה שוווארמה מטפטפת טחינה מול הפרצוף.
למה אנשים כאן בפורום מסיימים את הדיון בנינו בטרם עת? ואני לא מדבר רק על הנושא הזה...