קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שמעתם כבר את השיר החדש של אוקטובר-MasterMind?
    על ידי H3LL^C@bR4 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-02-2006, 23:14
  2. אז ככה.. על כריס אנג'ל שמעתם??
    על ידי UnDead בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-01-2006, 22:54
  3. ואואי, אנשים שמעתם מה יש בארץ ???
    על ידי Niv-S בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 10-11-2005, 19:05
  4. Omg שמעתם את השיר על רדיוס
    על ידי Offer בפורום Counter Strike
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 19:29
  5. אז.. מה שמעתם לאחרונה? שתפו אותנו בדברים חדשים(:
    על ידי techno barzel בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 16:46
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 7 << ראשון ... 4567 אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 96

שמעתם על ה- XL, BLU - עמוד 6

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי Stam 1 צפיה בהודעה
    למ.
    מבחינת תהליך העיכול והיעילות בנוסף להרכב הכימי של אוכל שהוא חי לבין אוכל שהוא לא חי(צומח) האוכל הצומח מנצח, BY FAR. בצלחת חומוס(אמיתי, לא צבר) יש הרבה יותר מאשר שיש בחתיכת עוף. וזה הרבה הרבה הרבה יותר טעים.
    ואגב, אם אתה קרניבור, למה אתה לא אוכל שועלים, טווסים, שפנים או גרבילים?
    שמעתי שדווקא לטווס יש טעם מצוין, כמו של עוף רק טעים יותר(ואני רציני).
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של xAm1t
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    התחת שלי במים.

לדעתי זה לא הגיוני ,
    זה חארטה ..
    בברכה, עמית
    לכל בעיה / שאלה / עזרה / תמיכה בכל מה שתרצו
    פנו אלי בה"פ או בצ'אט
    ואעזור לכם בכל מה שתרצו !
    המשך גלישה מהנה

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
    מבחינת תהליך העיכול והיעילות בנוסף להרכב הכימי של אוכל שהוא חי לבין אוכל שהוא לא חי(צומח) האוכל הצומח מנצח, BY FAR. בצלחת חומוס(אמיתי, לא צבר) יש הרבה יותר מאשר שיש בחתיכת עוף. וזה הרבה הרבה הרבה יותר טעים.
    ואגב, אם אתה קרניבור, למה אתה לא אוכל שועלים, טווסים, שפנים או גרבילים?
    שמעתי שדווקא לטווס יש טעם מצוין, כמו של עוף רק טעים יותר(ואני רציני).
    אני לא מאמין בערך של מזון אחד על פני האחר וזה גם לא ממש משנה לי אני בעד תפריט מגוון.
    חוץ מזה שצמחונות בהרבה מן המקרים לא בריאה כלל, וצמחונות מתונה על פני אכילת בשר באופן סדיר גם לא בהכרח טובה יותר.

ושוב הערך התזונתי הוא התפל בעיני, כלומר לא באמת משנה לי איפה יש יותר ומה יותר בריא, המינון שאני צורך הוא תקין ומבחינתי גם יותר טעים מצלחת חומוס.

אתה ממשיך לדבוק באותה טענה שכבר ציינתי בפניך שלא ממש מעניין אותי, אתה מנסה להצדיק את זה שלא נועדתי על פי הטבע לאכול בשר? זה ממש לא משנה לי , האדם מאז ומתמיד אכל בשר (לפחות מהתקופות שידועות לי).
    מבחינתי לוותר על בשר זה טאבו ואני לא מגזים שאני אומר את זה.
    ולשאלתך, לא אוכל טווס/שועל/שפן/גרביל מהסיבות הפשוטות ; אני אוכל כשר, זה לא מקובל.
    הטענה: "גוף האדם לא בנוי לאכול בשר" לא באמת מעניינת אותי וזה נראה לי שולי בעיניי.

לדאבוני כל עניין הצמחונות זאת הצביעות הכי גדולה שידע האדם (יש בסיס טוב בסה"כ אבל זה מתגלגל מהר מאוד לחרא)
    ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אמרו לנאצים שזה לא בסדר לשחוט אנשים סתם ככה,
    אז הם החשיבו אותם כטיפשים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה טמטום!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כמעט מתתי מהחרא הזה דרך אגב..

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

אני לא מאמין בערך של מזון אחד על פני האחר וזה גם לא ממש משנה לי אני בעד תפריט מגוון.
    חוץ מזה שצמחונות בהרבה מן המקרים לא בריאה כלל, וצמחונות מתונה על פני אכילת בשר באופן סדיר גם לא בהכרח טובה יותר.

ושוב הערך התזונתי הוא התפל בעיני, כלומר לא באמת משנה לי איפה יש יותר ומה יותר בריא, המינון שאני צורך הוא תקין ומבחינתי גם יותר טעים מצלחת חומוס.

אתה ממשיך לדבוק באותה טענה שכבר ציינתי בפניך שלא ממש מעניין אותי, אתה מנסה להצדיק את זה שלא נועדתי על פי הטבע לאכול בשר? זה ממש לא משנה לי , האדם מאז ומתמיד אכל בשר (לפחות מהתקופות שידועות לי).
    מבחינתי לוותר על בשר זה טאבו ואני לא מגזים שאני אומר את זה.
    ולשאלתך, לא אוכל טווס/שועל/שפן/גרביל מהסיבות הפשוטות ; אני אוכל כשר, זה לא מקובל.
    הטענה: "גוף האדם לא בנוי לאכול בשר" לא באמת מעניינת אותי וזה נראה לי שולי בעיניי.

לדאבוני כל עניין הצמחונות זאת הצביעות הכי גדולה שידע האדם (יש בסיס טוב בסה"כ אבל זה מתגלגל מהר מאוד לחרא)
    חוץ מהרבה לא מעניין השארת אותי עם "זה לא כשר" וגם עם "תמיד אכלנו בשר"(בתור האדם כמו שאמרת).
    זה לא כשר? מתי בפעם האחרונה בדקת אם החלב הוא חלב ישראל או חלב נוכרי? או שבדקת שהבשר שאתה אוכל במסעדה עבר שחיטה כשרה? אם כבר דיברת על צביעות - זוהי צביעות. גם אני אוכל כשר, אבל בוא לא נגזים זוהי לא סיבה.
    לטענה של תמיד אכלנו בשר? שמע, בבראשית אם אני זוכר נכון החיות היו קדושות(לא בתור אלילים אלא בתור חיות שאסור לפגוע בהן) ומשום מה זה השתנה והתחלנו לאכול בשר.

לא אכפת לך? לא מעניין אותך? תפאדל. תאכל מה שבא לך אני לא אמא שלך ולא אבא שלך ולא אגיד לך מה לאכול או מה לא לאכול.
    אני רק אגיד לך שחלב זה זבל, ובשר זה זבל וכמובן שביצים זה המיץ של הזבל בנוסף לכל. במידה ואתה כן מבין ומקבל ומסכים עם זה, ובכל זאת בוחר במודע לאכול את זה, אז תפאדל - תהנה מהסטייק שלך בדיוק כמו שאני נהנה(ואוהו אוהו, כמה שאני נהנה) - אבל אל תתכחש לעובדות.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

חוץ מהרבה לא מעניין השארת אותי עם "זה לא כשר" וגם עם "תמיד אכלנו בשר"(בתור האדם כמו שאמרת).
    זה לא כשר? מתי בפעם האחרונה בדקת אם החלב הוא חלב ישראל או חלב נוכרי? או שבדקת שהבשר שאתה אוכל במסעדה עבר שחיטה כשרה? אם כבר דיברת על צביעות - זוהי צביעות. גם אני אוכל כשר, אבל בוא לא נגזים זוהי לא סיבה.
    לטענה של תמיד אכלנו בשר? שמע, בבראשית אם אני זוכר נכון החיות היו קדושות(לא בתור אלילים אלא בתור חיות שאסור לפגוע בהן) ומשום מה זה השתנה והתחלנו לאכול בשר.

לא אכפת לך? לא מעניין אותך? תפאדל. תאכל מה שבא לך אני לא אמא שלך ולא אבא שלך ולא אגיד לך מה לאכול או מה לא לאכול.
    אני רק אגיד לך שחלב זה זבל, ובשר זה זבל וכמובן שביצים זה המיץ של הזבל בנוסף לכל. במידה ואתה כן מבין ומקבל ומסכים עם זה, ובכל זאת בוחר במודע לאכול את זה, אז תפאדל - תהנה מהסטייק שלך בדיוק כמו שאני נהנה(ואוהו אוהו, כמה שאני נהנה) - אבל אל תתכחש לעובדות.
    מזאת אומרת בדקתי? אני אוכל במקומות כשרים, עם תעודת כשרות.
    מן הסתם אני לא עוקב אחרי כל התהליך, כי אחרת הייתי חייב להכין בעצמי את כל האוכל שאני אוכל, החל מגרגר של חיטה.
    ברגע שמסעדה קיבלה תעודת הכשר זה מחייב אותה לפעול בשחיטה כשרה ( אני לא בודק בעצמי משתי סיבות פשוטות: נותן אמון, אני בעצמי לא יודע איך מתנהלת שחיטה כשרה, כלומר אני מבין את האיסורים אבל לא יודע לשחוט)
    על איזו צביעות אתה בדיוק מדבר? ויכולה סיבה יותר טובה מזאת? - אני מקווה שאתה צוחק...

בבראשית לא אכלו חיות? שמע אין לי מושג באיזה ספר קראת את זה אבל אני משוכנע שזה לא מבראשית או שכנראה אתה לא זוכר נכון.

חלב לא באמת מזיק כמו שתמיד אומרים: http://www.pinat-hay.com/basar-halav-briut.htm
    גם צריכת בשר זה לא זבל כל עוד הוא במינון.
    לגבי ביצים, למרות שהצריכה שלי מועטה כי אני לא אוהב גם פה בסה"כ אם צורכים באופן מתון אין שום בעיה
    ורוב הדיאטניות ממליצות לשלב ביצים במהלך הארוחה.
    גם בנושא הזה, קימיים טעונים לכאן ולכאן ועוד שהדעה הרווחת על ביצים כמו שחשבו בעבר כי הן מזיקות הולכת ופוחתת.

אז לסיכום, אני לא אוכל רק מתחום אחד של מזון והתפריט היומיומי שלי דיי מגוון.
    והדברים הם לא כמו שאתה מנסה להציג, כי בשר בסה"כ בריא, כמו כן גם חלב.
    כל עניין הצמחונות הוא מיותר בעיני ועם זאת, אני משתדל לכבד את דעתם של אחרים רק שלפעמים יש צמחונים שמגזימים ולוקחים את כל עניין הצמחונות כדת ומכריחים אותך לפעול לפיה, לאותם אנשים אני נהנה לבלוס נתח של המוברגר, או לאפה שוווארמה מטפטפת טחינה מול הפרצוף.

למה אנשים כאן בפורום מסיימים את הדיון בנינו בטרם עת? ואני לא מדבר רק על הנושא הזה...
    נערך לאחרונה על ידי Stam 1; 23-03-2012 בשעה 12:39.

מורחקים
    שם פרטי
    David
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    FF

שום דבר לא בריא היום זורמים עם זה מה לעשות..

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

מזאת אומרת בדקתי? אני אוכל במקומות כשרים, עם תעודת כשרות.
    מן הסתם אני לא עוקב אחרי כל התהליך, כי אחרת הייתי חייב להכין בעצמי את כל האוכל שאני אוכל, החל מגרגר של חיטה.
    ברגע שמסעדה קיבלה תעודת הכשר זה מחייב אותה לפעול בשחיטה כשרה ( אני לא בודק בעצמי משתי סיבות פשוטות: נותן אמון, אני בעצמי לא יודע איך מתנהלת שחיטה כשרה, כלומר אני מבין את האיסורים אבל לא יודע לשחוט)
    על איזו צביעות אתה בדיוק מדבר? ויכולה סיבה יותר טובה מזאת? - אני מקווה שאתה צוחק...

בבראשית לא אכלו חיות? שמע אין לי מושג באיזה ספר קראת את זה אבל אני משוכנע שזה לא מבראשית או שכנראה אתה לא זוכר נכון.

חלב לא באמת מזיק כמו שתמיד אומרים: http://www.pinat-hay.com/basar-halav-briut.htm
    גם צריכת בשר זה לא זבל כל עוד הוא במינון.
    לגבי ביצים, למרות שהצריכה שלי מועטה כי אני לא אוהב גם פה בסה"כ אם צורכים באופן מתון אין שום בעיה
    ורוב הדיאטניות ממליצות לשלב ביצים במהלך הארוחה.
    גם בנושא הזה, קימיים טעונים לכאן ולכאן ועוד שהדעה הרווחת על ביצים כמו שחשבו בעבר כי הן מזיקות הולכת ופוחתת.

אז לסיכום, אני לא אוכל רק מתחום אחד של מזון והתפריט היומיומי שלי דיי מגוון.
    והדברים הם לא כמו שאתה מנסה להציג, כי בשר בסה"כ בריא, כמו כן גם חלב.
    כל עניין הצמחונות הוא מיותר בעיני ועם זאת, אני משתדל לכבד את דעתם של אחרים רק שלפעמים יש צמחונים שמגזימים ולוקחים את כל עניין הצמחונות כדת ומכריחים אותך לפעול לפיה, לאותם אנשים אני נהנה לבלוס נתח של המוברגר, או לאפה שוווארמה מטפטפת טחינה מול הפרצוף.

למה אנשים כאן בפורום מסיימים את הדיון בנינו בטרם עת? ואני לא מדבר רק על הנושא הזה...
    חלב לא באמת מזיק? חלב מפרק את העצמות וגורם לאוסטאופורוזיס. פעם ניסית לשתות יותר משקית שוקו אחת או יותר מכוס שוקו אחת ולראות מה קורה? אם ניסית, אזי שאתה כבר יודע. אם לא ניסית אני אבשר לך חגיגית שאתה תשלשל את החיים שלך בשעות שלאחר מכן(אחת מעשרת הדיברות ללוחם בצבא - לא לשתות שוקו בארוחת בוקר אם אתה לא בטוח ב100% שאתה נשאר בבסיס).
    אתה יודע שבשר, גם אחרי שאנחנו יודעים שהוא טעים להחריד וגם אני חם עכשיו על לאפה שווארמה, לא מתעכל בגוף האדם? הוא מתחיל להרקיב? אתה יודע שאתה לא קרניבור כי אתה לא מסוגל לצוד בעצמך את האוכל שלך? פעם ניסית להרוג פרה לבדך, בלי חנית ובלי סלעים, ואז לאכול אותה? ככה כמו שהיא נוטפת דם כלכך טעים? אני מניח שלא - כי אנחנו לא הרניבורים(ואתה תגיד לי שאנחנו פשוט אבולוציונים).

בכל מקרה, חלב בשר וביצים לא אמורים להצרך על ידינו - אתה מנסה בכוונה כל פעם לעבור מעל מה שאני אומר. אתה אומר שזה טעים לך אבל לצערי זה לא הדיון וכמו שאמרתי זה לא מזיז לי את הביצים. הדיון הוא שחלב ביצים ובשר זה לא בריא ולא אמור להצרך על ידי האדם ועל זה אין עוררין.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

חלב לא באמת מזיק? חלב מפרק את העצמות וגורם לאוסטאופורוזיס. פעם ניסית לשתות יותר משקית שוקו אחת או יותר מכוס שוקו אחת ולראות מה קורה? אם ניסית, אזי שאתה כבר יודע. אם לא ניסית אני אבשר לך חגיגית שאתה תשלשל את החיים שלך בשעות שלאחר מכן(אחת מעשרת הדיברות ללוחם בצבא - לא לשתות שוקו בארוחת בוקר אם אתה לא בטוח ב100% שאתה נשאר בבסיס).
    אתה יודע שבשר, גם אחרי שאנחנו יודעים שהוא טעים להחריד וגם אני חם עכשיו על לאפה שווארמה, לא מתעכל בגוף האדם? הוא מתחיל להרקיב? אתה יודע שאתה לא קרניבור כי אתה לא מסוגל לצוד בעצמך את האוכל שלך? פעם ניסית להרוג פרה לבדך, בלי חנית ובלי סלעים, ואז לאכול אותה? ככה כמו שהיא נוטפת דם כלכך טעים? אני מניח שלא - כי אנחנו לא הרניבורים(ואתה תגיד לי שאנחנו פשוט אבולוציונים).

בכל מקרה, חלב בשר וביצים לא אמורים להצרך על ידינו - אתה מנסה בכוונה כל פעם לעבור מעל מה שאני אומר. אתה אומר שזה טעים לך אבל לצערי זה לא הדיון וכמו שאמרתי זה לא מזיז לי את הביצים. הדיון הוא שחלב ביצים ובשר זה לא בריא ולא אמור להצרך על ידי האדם ועל זה אין עוררין.
    איפה אתה ואיפה הנושא? קראת בכלל את הקישור שצירפתי?
    גברא אתה חופר ומה שהכי עצוב שאתה חופר כבר על דברים שעניתי לך...
    אכלת לי ת'ראש כמה הודעות פה על זה שלא נועדנו לאכול בשר וגוף האדם לא בנוי לזה, ואמרתי לך שזה בסדר.
    ושוב " אכלת פעם פרה בידיים?" , "הכושיליראבק שלך לא קרינבור!!!!", "אתה לא מסוגל לצוד בעצמך את האוכל" וחוזר חלילה.
    מתאים או לא כבר אמרתי לך שמעניין לי תתחת כבר מההודעה הראשונה.

ואז הגעת ( אלוהים יודע איך) לקרעות חומוס, אבל לעזאזל אמרתי שיש מרכיבים תזונתיים גם בבשר לא ערכתי השוואות.
    ואז באו עוד כמה בילבולי בייצים על כשרות, וקונספירציות מספר בראשית.
    ושראית שאין קשר אז חזרת לטענה הראשונה.
    והנה עכשיו התחילו כל משחקי "הידעת?!" ושלשולים משוקו.
    אני בספק אם נכנסת לקישור ששלחתי שלא לדבר על זה שקראת.

הטענה שלי הייתה פשוטה בקשר לכל החארטות בנוסח "הידעת?!" שלך, בבשר וחלב במינון יש הרכב תזונתי מועיל לגוף.
    קודם תבין מה אתה רוצה להעביר ואח"כ תכתוב.

הטענה שלי הייתה פשוטה בקשר לכל החארטות בנוסח "הידעת?!" שלך, בבשר וחלב במינון יש הרכב תזונתי מועיל לגוף.
    קודם תבין מה אתה רוצה להעביר ואח"כ תכתוב.
    בחלב שאתה שותה של תנובה או של כל חברה אחרת אין שום ערך תזונתי, הרבה מהדברים הטובים מושמדים בפסטור, והסידן לא יכול להכנס לעצמות בלעדיהם.
    יש בפרוסת לחם עם חומוס יותר חומרים תזונתיים מאשר חתיכת בשר, זה יותר זול גם והחומוס לא סובל לפני שהוא מגיע אלייך לצלחת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

מאיפה אתה יודע ?

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

לחיות צמחוניות יש רק שיניים טוחנות.. לחיות אוכלות בשר יש ניבים ושיניים חותכות..
    גם הבבון אוכל בשר וגם צמחים..

וזה שאמר שהבשר מרקיב בבטן ולא מתעכל, אין לך מושג מהחיים שלך אה ..?
    בן אדם לא יכול להתקיים רק מצמחים! הוא יהיה חייב תוספים וכדורים שונים בשביל זה..

ד"א חיות שעוברות שחיטה כשרה לא סובלות אפילו במעט בזמן השחיטה, הגידול של חלקן נעשה באכזריות ואין על זה ויכוח אבל מישהו פה אמר שהן סובלות בזמן השחיטה ואנחנו כביכול מוציאים להם את הבשר בזמן שהן עוד חיות.. שטויות במיץ..

ואם כתבתי כמו עילג אל תתתיחסו אני עוד מסטול מאתמול

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    בחלב שאתה שותה של תנובה או של כל חברה אחרת אין שום ערך תזונתי, הרבה מהדברים הטובים מושמדים בפסטור, והסידן לא יכול להכנס לעצמות בלעדיהם.
    יש בפרוסת לחם עם חומוס יותר חומרים תזונתיים מאשר חתיכת בשר, זה יותר זול גם והחומוס לא סובל לפני שהוא מגיע אלייך לצלחת.
    יש מחקרים לכאן ולכאן, גם על חלב של תנובה מפוסטר יש המלצות ויש מחקרים שמוכיחים את זה.
    זה שאתה טבעוני ובוחר להציג אמת חד -צדדית לא אומר כלום. אתה טועה ומטעה.
    חומוס אחלה הוא לא באמת אחלה ואם אתה מתייחס לחומוס אמיתי הוא לא יותר זול מבשר.
    ועוד משהו חומוס בא בשילוב הכי טוב עם בשר.

חוץ מזה, למה התעלמת מהודעתי הקודמת?

"החומוס לא סובל לפני שהוא מגיע אליך לצלחת"
    אתה מדבר איתי על מוסריות? צבוע!

למה שאתה רוכש מוצאים מן הטבע אתה לא פוגע בחיות?
    נתחיל בזה שכדי ליצר את המוצרים צריך לחרוש שטח שהיה בעבר טבעי והנה לך פגיעה אקולוגית, זה ממשיך בזה שהורסים את כל בתי הגידול שהיו שם: החיפושית, הנמלה, הנחש והקיפוד מאבדים את כל אשר להם, החרקים מאבדים את כל מזונם וכמו כן גם טורפיהם מאבדים את מזונם
    החולד והארנבת שייתכן ויכלו ליצור שם בית גידול אם יתמזל מזלם ולא נמעכו בזמן החרישה יורעלו וימותו בסבל איטי ומתמשך.
    הנץ שיואכל את העכבר המורעל והגוסס, או התן והשועל וכך הלאה מומתים להם המוני חרקים מרוססים, טורפים, ציפורים.
    וחיות אלו מתות מוות איטי, ממושך ומלא סבל מייגע בעקבות פעולות אלו.
    ולא דיי בכך שגם לאחר מכן, מדבירים בחממות באכזריות "פולשים".
    ותאמין לי שאתה לא רוצה לעשות השוואות איפה מתים יותר בעלי חיים. צבוע.
    נערך לאחרונה על ידי Stam 1; 24-03-2012 בשעה 20:11.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    13
    נקודות
    0

כן ידוע

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    50

תראה את הכתבה..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,519 | הודעות: 8,203,112 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect