טוב אז אני וחבר שלי (יותר נכון האקס שלי ) נפרדנו לפני חודש אחרי שנה וחצי שהיינו ביחד .
בתקופה האחרונה של הקשר הכל התחיל להדרדר , לא היה לו זמן אליי , הוא לא היה אכפתי ולא הרגשתי שהוא באמת אהב אותי .
בקיצור החלטנו לסיים את הקשר וזה היה נראה ששנינו הצלחנו להתמקד בעצמנו כמו שצריך
הרגשתי שבאמת יש לי חופש ושסוף סוף אני יכולה לצאת מתי שאני רוצה בלי לחשב זמנים של מתי אני אדבר איתו . ברור שמדי פעם הכל היה עולה וזה נורא קשה להזכר בפרידה אבל מתמודדים.
התחלתי גם לצאת עם מישהו , אבל זה לא היה בהגדרה של לצאת איתו אבל כן היינו בקטע
הוא גר במקום מאוד מאוד רחוק וסיפרתי לאקס שלי שהחלטתי לנסוע אליו בלי שההורים שלי ידעו (מה שכמובן באמת קרה וזה היה סיפור נורא גדול )
והאקס שלי פשוט לא הבין מה עובר עליי , הוא היה נראה מופתע ומאוכזב וכשאמרתי לו שחשבתי שאנחנו יכולים לשתף אחד את השני בדברים הוא אמר לי "דיי נו תני לי לנשום קצת אני אדבר איתך כשאני ארצה . "
מאז עבר חודש ולא דיברנו .
זה כואב לי , זה עצוב לי , כי זה מישהו שהעברתי איתו את הילדות שלי (אני בת 16 ואני מכירה אותו למעלה משנתיים , נהיינו ביחד רק לפני שנה וחצי ) והוא באמת היה חלק מאוד מאוד מאוד משמעותי מהחיים שלי .
אני לא יודעת מה לעשות עכשיו בשביל לפחות לשמור איתו על רמה מסויימת של קשר , קשה לי ככה .
מצד אחד אני אצא פתאטית אם אחרי המשפט שהוא אמר לי אני אשלח לו הודעה , מצד שני זה לא יכול להמשך ככה לנצח ואני חייבת לדבר איתו .
מה אני יכולה לעשות ?

ציטוט ההודעה