|
|
לברוח במקום להתמודד, גם אופצייה. גם מעבר לים יש מרוץ עכברים ידידי אז אולי שם הכלוב קצת יותר גדול ונוצץ והאוכל קצת יותר משובח אבל גם המתחרים חזקים יותר.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
וזאת הטעות הכי גדולה שתעשה איי פעם בחיים שלך.
אתה תגיע לאיפה שתגיע, ואתה תיכנס להלם מכמה חרא שיצוף אליך.
אבל, צריך לטעות ולבכות בשביל ללמוד,
אז אני אאחל לך טיסה נעימה.
וזה באמת מיותר להגיד שלא תחזור,
כי אני יודע שאתה תחזור ברגע שתבין לאיזה חור נכנסת.
ד"א מתי אתה טס? יום ושעה.
One Shot - One Kill
^ אתה חי בסרט. ורואים שלא היית בחו''ל וגם אם היית אז בשכונות העוני שם לאן שאני ממש אבל ממש לא מתכוון ללכת חח עוד הוכחה - מישהו מסויים שבקשר טוב איתי נמצא בדיוק באותו מקום שאני אמור לטוס אליו פחות או יותר והוא עוד הגיע לשם ללא משפחה וללא האפשרויות שלי יש מה שאומר יותר קשה בהרבה הוא אשכרה צריך להתחיל מ0 והבנאדם כ''כ משתין על ישראל בקשת שהוא מעדיף שישימו לו כדור במצח והוא לא יחזור ואשכרה צוחק על המדינה הזאת ואומר כאלה דברים שהפטריוטים פה היו יוצאים מהכלים אתה לא תאמין כמה אפשרויות יש לך שם וכמה שהאנשים שם זורמים בעלי שמחת חיים ושלא נדבר על חיי הלילה (אבל אני מדבר לקיר רוב הפורום פה לא יוצא למסיבות בכלל) יש שם תרבות מה שאין פה.
איזה כבר חרא יצוף אלי בחיית? אנטישמיות? אנלא יהודי על הזין שלי כל השטויות האלה אנלא נראה ישראלי ואין לי מבטא כלום אני אירופאי לכל דבר
לא יהיה לי איפה לגור? יש לנו נכס מוכן![]()
יהיה לי קשה להסתגל ל"תרבות חדשה"? אני מעדיף תרבות של בני אדם ולא תרבות של דוסים וערבים ולשם שינוי לא יזרקו עלי שם טילים
לא "יקבלו אותי" ו"יהיה לי קשה למצוא חברים"? חחחחחחחחחח מי ישמע כאילו שאני ביישן או חנון
באמת שאני מנסה לחשוב ולא מצליח מה יהיה לי כ''כ קשה כבר מה כבר יצוף אלי חחח גם אם אלוהים ירד מהשמיים אני אוריד לו פצצה ואחזור לגן העדןאף אחד לא יעצור אותי
ואני טס תחילת אפריל בהתחלה אני אהיה בחופשה באמסטרדם ואז אגור בקליפורניה ליד הוליווד אם מישהו פה באמת יכול להשוות מקום כזה לישראל אז שיהיה בריא מה אני אגיד חחחחחחחחחחחחחחחחח
המממ יחסית זול. אם אתה רוצה אתה יכול למצוא בית יפה ב30 ל70 אלף דולר בערך אפשר גם בפחות גם בשכונות יחסית סבבה לא איזה תחנה מרכזית2 ( אם המחיר יחסית נמוך צריך שיפוץ אבל שטויות אחרי שמשפצים זה נראה כמו חדש)
דירת פנטהאוז בקומות 20+ אפשר למצוא ב100 אלף+ דולר משהו שפה היה עולה כמה מליוני שקלים. הפנטהאוזים שם זה משהו מדהים פשוט. לדעתי הרבה יותר טוב מוילה.
כמובן שיש איזורים יותר יקרים אבל עדיין זה יוצא יותר זול ומשתלם מלקנות פה נכס (פה דירות שלא הייתי משתמש בהן בתור מקלט לסמים עולות מליוני שקלים)
מחירים כאלה לא תראו בארץ. חח
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-03-2012 בשעה 15:41.
זה גם מזכיר לי חבר של חבר של חבר (אני אומר את זה ככה ולא סתם "חבר" כי אני לא מכיר אותו..) שכולם אמרו לו שהוא אפס ושהוא לא יצליח בלי ללמוד, כל המשפחה שלו שנאה אותו. הוא פשוט תפס זוג ביצים תיכנן הכל וטס לחו"ל ממש לבד גם בלי ההורים בלי חברים לבד בעצמו. עכשיו הוא מטייל בעולם עובד עצמאי אין לי מושג במה ונהנה מהחיים. זה נשמע פשוט כל כך כיף.
יש לי גם חבר עכשיו שטס ללוס אנג'לס והוא גם הולך לגור שמה עוד כמה שנים כי יש לו שם משפחה והם הולכים לגור שם. קיצר הוא הולך לספר לי תחוויות שלו משם אחרי פסח ואני אדע אם מה שמספרים על חו"ל לעומת הארץ זה נכון-בתור אחד שאף פעם לא היה בחו"ל אין לי שמץ של מושג אבל מבירורים שעשיתי חישבתי שהרבה הרבה יותר עדיף לגור שם.
כמו שאמרת באמריקה אתה יכל למצוא בתים ממש טובים בכמה מאות אלפי דולרים שפה בארץ באותו המחיר אתה תשיג במקרה הטוב דירת חדר שעברו עליה שמונים אלף סטודנטים בת"א ורק אם תוסיף לה כמה מליונים טובים אולי תקבל את אותה האיכות כאן בארץ.
גם אם אתה בוחר שם בחיים ממוצעים תכלס אצלהם זה לא כזה רע. אתה יכל לחיות שם חיים ממוצעים בסבבה ולא לפחד להתפשר אם זאת הדרך חיים שמתאימה לך.
קיצר הרבה יותר משתלם לחיות בחו"ל.. אחרי הצבא אני כנראה אמצא את עצמי או באוסטרליה או בארה"ב, כמובן אחרי שאני אעשה איזה סיבוב קטן לחקור את הגלובוס ולהכיר כל מיני תרבויות ולראות איפה הכי משתלם לי לגור.
בכל מקרה בהצלחה, תהנה שם ותספר לנו קצת איך הולך שמה לעומת פה![]()
תהנה המון גבר ואל תשכח לבקר מדי פעם בפורום ולספר לנו על מעשיך בחול
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
זה שיר שאתם בטח מכירים יצא בקיץ והפך ללהיט מברזיל ולשאר העולם.הגרסא שתראו עכשיו היא ביצוע באיזה מועדון בברזיל
תשימו לב לקהל
איפה תראו כזה דבר בארץ איפההההההההה?!...................
i don't want to live in this country any more
^ זאת המחשבה שעברה לי בראש כשהייתי צריך לחזור מדרום אמריקה לפני חודשיים... פשוט דכאון. ישראליות לא בורכו גנטית.
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
אבל לא נולדתי בישראל אני אפילו לא אזרח ישראל שתבין עם מי אתה מדבר פה קודם כל
קדימה נו תן לי משהו אחד שיש פה ואין שם ויש לי בו שימוש
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-03-2012 בשעה 00:06.
סתם מתוך עיניין
איך אתה מתכוון להתפרנס?