קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. או קיי אני רוצה לספר לכם משהו שקרה לי
    על ידי Haviv בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 05-01-2006, 17:46
  2. יאללה כנסו אני בשידור נותן לכם בראש אנשים
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 17:42
  3. אני רוצה להמליץ לכם על אתר!
    על ידי e-o בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 17-11-2005, 07:19
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 20:21
  5. אני רוצה לומר לכם דבר אחדדדדדד!!!!!!!!!!!!
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 12:51
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 7 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 92

אני טס. סלאמת' לכם :) - עמוד 3

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    איכות..תהפוך לאגדה.. תשתדל לא למנות ממנת יתר בגיל 27.. לא מקורי..............
    לא מקורי אבל מאוד מכובד

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תגיד טילר בן כמה אתה?

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

לברוח במקום להתמודד, גם אופצייה. גם מעבר לים יש מרוץ עכברים ידידי אז אולי שם הכלוב קצת יותר גדול ונוצץ והאוכל קצת יותר משובח אבל גם המתחרים חזקים יותר.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    קיצר קרו כמה עניינים וכו' וכו' אז הטיסה שלי קצת הוקדמה חחחחח אז אני טס בתחילת אפריל ככה ולא חוזר לחור הזה במזרח התיכון והולך לחיות חיים כמו שמגיע לי לחיות ולוקח חופשה קטנה לאמסטרדם לפני זה להתמסטל כמו קינג.

אז ככה כמה עצות לפני שאני טס מפה למקום קצת יותר טוב וקצת יותר מערבי ולא ערבי ודתי שמעריך אנשים כמוני וכשרונות כמו שיש לי ולשם שינוי מחפשים כאלה

תחשבו רק על עצמכם לא על המדינה לא על הממשלה לא אל אף אחד חוץ מהמשפחה ותשתינו על כולם בקשת ואל תחפשו שמישהו ישנה את המציאות שלכם הכל תלוי אך ורק בכם לא בממשלה לא במערכת לא בצבא לא באלוהים לא באף אחד עובדה שעשיתי את זה והצלחתי אני בדרך להגשים תחלום שלי מה שמישהו מסויים שהרבה פה תופסים ממנו חופר עליו שנים ועדיין לא זז מהתחת שלו ואני הגשמתי את זה בפחות מחצי שנה.

ולפני שאתם מעריצים מישהו תבדקו טוב טוב מיזה חחחחחח לאדע אין לי ממש כבוד למישהו שחופר על מטרה במשך שנים ועדיין נשאר תקוע.

מציע לכל אדם שפוי לעבור מפה הבדלי התרבויות בין ישראל לבין כל מדינה שפויה הוא ענקי פשוט שלא נדבר על איום בטחוני שלא קיים שם ועל האפשרויות שפשוט לא קיימות כאן, לא סתם ישראלים שלא הצליחו פה בתחום כזה או אחר פרחו במקומות אחרים והפכו למותגים עם שמות עולמיים.

בגדול זהו היו לי פה אחלה חיים סה''כ לא היה חסר לי משהו מסויים ככה שלא היה לי כזה גרוע פה אבל בסופש הזה אני הולך להפרד מכולם להרים לי מסיבת פרידה כמו שאני יודע לעשות. סופש הבא אני כבר על המטוס לגן העדן. ואז שוב פעם על מטוס לגן העדן השני
    ושם..מתחיל הכיף האמיתייייייייייי

קיצרררררררררררררררררררררררררררר סלאמת' ותפסיקו לרדוף אחרי סקס ותתחילו לזיין לשם שינוי תעשו מה שבזין שלכם ושכולם ימותו שיהיה בהצלחה לחבר'ה נורמלים פה שעוד נשארו ולכובעים תפסיקו להיות כובעים ולהעריץ גורואים קירחים וחנונים עם משקפיים

אני אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםם

אה וקנאים תמותו בעצם אל תמותו אתם מעליםלא תהערכה העצמית כלפיי

פסח כשר יהודים יקרים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    וזאת הטעות הכי גדולה שתעשה איי פעם בחיים שלך.

אתה תגיע לאיפה שתגיע, ואתה תיכנס להלם מכמה חרא שיצוף אליך.

אבל, צריך לטעות ולבכות בשביל ללמוד,
    אז אני אאחל לך טיסה נעימה.
    וזה באמת מיותר להגיד שלא תחזור,
    כי אני יודע שאתה תחזור ברגע שתבין לאיזה חור נכנסת.

ד"א מתי אתה טס? יום ושעה.

One Shot - One Kill

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

^ אתה חי בסרט. ורואים שלא היית בחו''ל וגם אם היית אז בשכונות העוני שם לאן שאני ממש אבל ממש לא מתכוון ללכת חח עוד הוכחה - מישהו מסויים שבקשר טוב איתי נמצא בדיוק באותו מקום שאני אמור לטוס אליו פחות או יותר והוא עוד הגיע לשם ללא משפחה וללא האפשרויות שלי יש מה שאומר יותר קשה בהרבה הוא אשכרה צריך להתחיל מ0 והבנאדם כ''כ משתין על ישראל בקשת שהוא מעדיף שישימו לו כדור במצח והוא לא יחזור ואשכרה צוחק על המדינה הזאת ואומר כאלה דברים שהפטריוטים פה היו יוצאים מהכלים אתה לא תאמין כמה אפשרויות יש לך שם וכמה שהאנשים שם זורמים בעלי שמחת חיים ושלא נדבר על חיי הלילה (אבל אני מדבר לקיר רוב הפורום פה לא יוצא למסיבות בכלל) יש שם תרבות מה שאין פה.

איזה כבר חרא יצוף אלי בחיית? אנטישמיות? אנלא יהודי על הזין שלי כל השטויות האלה אנלא נראה ישראלי ואין לי מבטא כלום אני אירופאי לכל דבר
    לא יהיה לי איפה לגור? יש לנו נכס מוכן
    יהיה לי קשה להסתגל ל"תרבות חדשה"? אני מעדיף תרבות של בני אדם ולא תרבות של דוסים וערבים ולשם שינוי לא יזרקו עלי שם טילים
    לא "יקבלו אותי" ו"יהיה לי קשה למצוא חברים"? חחחחחחחחחח מי ישמע כאילו שאני ביישן או חנון

באמת שאני מנסה לחשוב ולא מצליח מה יהיה לי כ''כ קשה כבר מה כבר יצוף אלי חחח גם אם אלוהים ירד מהשמיים אני אוריד לו פצצה ואחזור לגן העדן אף אחד לא יעצור אותי

ואני טס תחילת אפריל בהתחלה אני אהיה בחופשה באמסטרדם ואז אגור בקליפורניה ליד הוליווד אם מישהו פה באמת יכול להשוות מקום כזה לישראל אז שיהיה בריא מה אני אגיד חחחחחחחחחחחחחחחחח

מורחקים
    לייקים
    3
    נקודות
    0

^ אתה חי בסרט. ורואים שלא היית בחו''ל וגם אם היית אז בשכונות העוני שם לאן שאני ממש אבל ממש לא מתכוון ללכת חח עוד הוכחה - מישהו מסויים שבקשר טוב איתי נמצא בדיוק באותו מקום שאני אמור לטוס אליו פחות או יותר והוא עוד הגיע לשם ללא משפחה וללא האפשרויות שלי יש מה שאומר יותר קשה בהרבה הוא אשכרה צריך להתחיל מ0 והבנאדם כ''כ משתין על ישראל בקשת שהוא מעדיף שישימו לו כדור במצח והוא לא יחזור ואשכרה צוחק על המדינה הזאת ואומר כאלה דברים שהפטריוטים פה היו יוצאים מהכלים אתה לא תאמין כמה אפשרויות יש לך שם וכמה שהאנשים שם זורמים בעלי שמחת חיים ושלא נדבר על חיי הלילה (אבל אני מדבר לקיר רוב הפורום פה לא יוצא למסיבות בכלל) יש שם תרבות מה שאין פה.

איזה כבר חרא יצוף אלי בחיית? אנטישמיות? אנלא יהודי על הזין שלי כל השטויות האלה אנלא נראה ישראלי ואין לי מבטא כלום אני אירופאי לכל דבר
    יהיה לי קשה להסתגל ל"תרבות חדשה"? אני מעדיף תרבות של בני אדם ולא תרבות של דוסים וערבים ולשם שינוי לא יזרקו עלי שם טילים
    לא "יקבלו אותי" ו"יהיה לי קשה למצוא חברים"? חחחחחחחחחח מי ישמע כאילו שאני ביישן או חנון

באמת שאני מנסה לחשוב ולא מצליח מה יהיה לי כ''כ קשה כבר מה כבר יצוף אלי חחח גם אם אלוהים ירד מהשמיים אני אוריד לו פצצה ואחזור לגן העדן אף אחד לא יעצור אותי

ואני טס תחילת אפריל בהתחלה אני אהיה בחופשה באמסטרדם ואז אגור בקליפורניה ליד הוליווד אם מישהו פה באמת יכול להשוות מקום כזה לישראל אז שיהיה בריא מה אני אגיד חחחחחחחחחחחחחחחחח
    מה מחירי הדירות בקליפורניה סתם בשביל לדעת?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

המממ יחסית זול. אם אתה רוצה אתה יכול למצוא בית יפה ב30 ל70 אלף דולר בערך אפשר גם בפחות גם בשכונות יחסית סבבה לא איזה תחנה מרכזית2 ( אם המחיר יחסית נמוך צריך שיפוץ אבל שטויות אחרי שמשפצים זה נראה כמו חדש)
    דירת פנטהאוז בקומות 20+ אפשר למצוא ב100 אלף+ דולר משהו שפה היה עולה כמה מליוני שקלים. הפנטהאוזים שם זה משהו מדהים פשוט. לדעתי הרבה יותר טוב מוילה.

כמובן שיש איזורים יותר יקרים אבל עדיין זה יוצא יותר זול ומשתלם מלקנות פה נכס (פה דירות שלא הייתי משתמש בהן בתור מקלט לסמים עולות מליוני שקלים)

מחירים כאלה לא תראו בארץ. חח
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-03-2012 בשעה 15:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

זה גם מזכיר לי חבר של חבר של חבר (אני אומר את זה ככה ולא סתם "חבר" כי אני לא מכיר אותו..) שכולם אמרו לו שהוא אפס ושהוא לא יצליח בלי ללמוד, כל המשפחה שלו שנאה אותו. הוא פשוט תפס זוג ביצים תיכנן הכל וטס לחו"ל ממש לבד גם בלי ההורים בלי חברים לבד בעצמו. עכשיו הוא מטייל בעולם עובד עצמאי אין לי מושג במה ונהנה מהחיים. זה נשמע פשוט כל כך כיף.

יש לי גם חבר עכשיו שטס ללוס אנג'לס והוא גם הולך לגור שמה עוד כמה שנים כי יש לו שם משפחה והם הולכים לגור שם. קיצר הוא הולך לספר לי תחוויות שלו משם אחרי פסח ואני אדע אם מה שמספרים על חו"ל לעומת הארץ זה נכון-בתור אחד שאף פעם לא היה בחו"ל אין לי שמץ של מושג אבל מבירורים שעשיתי חישבתי שהרבה הרבה יותר עדיף לגור שם.

כמו שאמרת באמריקה אתה יכל למצוא בתים ממש טובים בכמה מאות אלפי דולרים שפה בארץ באותו המחיר אתה תשיג במקרה הטוב דירת חדר שעברו עליה שמונים אלף סטודנטים בת"א ורק אם תוסיף לה כמה מליונים טובים אולי תקבל את אותה האיכות כאן בארץ.
    גם אם אתה בוחר שם בחיים ממוצעים תכלס אצלהם זה לא כזה רע. אתה יכל לחיות שם חיים ממוצעים בסבבה ולא לפחד להתפשר אם זאת הדרך חיים שמתאימה לך.

קיצר הרבה יותר משתלם לחיות בחו"ל.. אחרי הצבא אני כנראה אמצא את עצמי או באוסטרליה או בארה"ב, כמובן אחרי שאני אעשה איזה סיבוב קטן לחקור את הגלובוס ולהכיר כל מיני תרבויות ולראות איפה הכי משתלם לי לגור.

בכל מקרה בהצלחה, תהנה שם ותספר לנו קצת איך הולך שמה לעומת פה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

תהנה המון גבר ואל תשכח לבקר מדי פעם בפורום ולספר לנו על מעשיך בחול

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    לא מקורי אבל מאוד מכובד
    נורא אובייקטיבי עם מוריסון שמה בתמונה בצד!

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

זה שיר שאתם בטח מכירים יצא בקיץ והפך ללהיט מברזיל ולשאר העולם.הגרסא שתראו עכשיו היא ביצוע באיזה מועדון בברזיל

תשימו לב לקהל

איפה תראו כזה דבר בארץ איפההההההההה?!...................

i don't want to live in this country any more

^ זאת המחשבה שעברה לי בראש כשהייתי צריך לחזור מדרום אמריקה לפני חודשיים... פשוט דכאון. ישראליות לא בורכו גנטית.

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

המממ יחסית זול. אם אתה רוצה אתה יכול למצוא בית יפה ב30 ל70 אלף דולר בערך אפשר גם בפחות גם בשכונות יחסית סבבה לא איזה תחנה מרכזית2 ( אם המחיר יחסית נמוך צריך שיפוץ אבל שטויות אחרי שמשפצים זה נראה כמו חדש)
    דירת פנטהאוז בקומות 20+ אפשר למצוא ב100 אלף+ דולר משהו שפה היה עולה כמה מליוני שקלים. הפנטהאוזים שם זה משהו מדהים פשוט. לדעתי הרבה יותר טוב מוילה.

כמובן שיש איזורים יותר יקרים אבל עדיין זה יוצא יותר זול ומשתלם מלקנות פה נכס (פה דירות שלא הייתי משתמש בהן בתור מקלט לסמים עולות מליוני שקלים)

מחירים כאלה לא תראו בארץ. חח

כפרה עליך, אתה עדיין לא מבין באיזה מזל בורכת להיוולד בישראל.
    אבל באמת, שתהיה לך דרך צלחה.

וכשתחזור אני אחכה לך בשדה תעופה,
    עם בלון ענק בצורה של בולבול ושני ביצים.

סתם, תהנה תוציא את זה מהמערכת שלך,
    ואני בטוח שאתה תחזור.

One Shot - One Kill

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אבל לא נולדתי בישראל אני אפילו לא אזרח ישראל שתבין עם מי אתה מדבר פה קודם כל

קדימה נו תן לי משהו אחד שיש פה ואין שם ויש לי בו שימוש
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-03-2012 בשעה 00:06.

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

סתם מתוך עיניין
    איך אתה מתכוון להתפרנס?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,235 | הודעות: 8,203,828 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect