|
|
חחחחחחחחחחחח אוטיזם "מאיים עליי באינטרנט" - אני מקווה שאתה מקבל אחוזי נכות על הפיגור שלך ללא ספק מגיע לך.
חחחחחחח איזה קאקר!!! לך תישן על העורף שלא תקבל כאפה...
@SPQR
"אמרו לנאצים שזה לא בסדר לשחוט אנשים סתם ככה,
אז הם החשיבו אותם כטיפשים.
"
לא צריך להוסיף מילה!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ד-ב-י-ל!!!!
מויקיפדיה :
ניתן להסיק מזה שהם החשיבו אותם לטיפשים, זה כמו שאתה אומר לסער מהאח הגדול טיפש (למרות שזה באמת מה שהוא) אבל לא תמצא מקור שיהיה כתוב בו חד משמעית שהם החשיבו אותם לטיפשים, זה עובדה ידועה; כל מי שלא חשב כמוהם החשיבו אותו כטיפש.כלפי המתנגדים לדרכו הופעל טרור – אנשים נשלחו למחנות מעצר, למחנות עבודה ולכלא. חופש העיתונות והדעה בוטלו. נחקקו חוקי הגזע (חוקי נירנברג), אשר הורו לפעול לטיהור העם הגרמני מיסודות "נחותים" ובראשם היהודים.
כמה דברים:
ראשית, גם אם היית מביא משהו קשור ויקיפדיה לא ממש מקור אמין בשבילי, כל אחד יכול לערוך בוויקיפדיה ערך.
שנית, אתה משווה לי "סער מהאח הגדול" לנאצים? יש לך בעיית פרופורציה חמורה.
דבר אחרון לא הבאת פה כלום, ויותר מזה הצדקת את כל מה שאמרתי- הכל נובע מאדיאולוגיה מעוותת, כל מי שהיה נחות היה נחשב טיפש וזה גם ברrר; אחרת למה שיהיה נחות?!
יש לך כשל לוגי, הם לא החשיבו מי שהיה חושב שונה מהם לטיפש, האומנם הם האמינו בדרכם אבל זה לא סותר.
ויכוח סרק, אתה מדבר באוויר.
ואם הדוגמה הכי טובה שיכלת להביא כדי לאמת את הדברים היא ציטוט לא קשור מויקיפדיה ועוד כמה לוגיקות לא קשורות תרשה לי לא לקחת ברצינות את מה שאתה כותב.
אם זה היה נכון, היה כתוב על זה מילה או שתיים ועובדה שלא הצלחת למצוא משהו טוב יותר מזה.
כל מה שטענתי כתוב בכל ספר או מקור מידע שמכבד את עצמו, לא המצאתי את ההיסטוריה.