אני טיפה מסטול אבל כל מה שאני רושם זאת אמת טהורה.
האנשים האלה יצילו לכם את החיים אם רק תקשיבו להם... אני גם הייתי בגישה המפגרת של אני חייב להשיג מישהי לפני הצבא... זה הוביל אותי למצב נפשי כל כך גרווע שעכשיו בכלל לא בטוח שיגייסו אותי וגם אם לא על הזין... יש לי תוכניות אני לא תלוי במדינה המפגרת הזאת... שתבינו מה קרה היום באיזה מסיבה שאני וחבר היינו... אני סתם עומד שותה את המשקה שלי פתאום התחיל השיר של DANZA KHUDURO פתאום סביבי בנות מתחילות לרקוד ואחת עושה לי עיניים אחושרמוטה ומתחילה לרקוד איתי מסתבר היא ארגנטינאית והיא זרמה אחושרמוטה והיא לא הייתה שיכורה או משו, באיזשהו שלב היא פשוט התיישבה ליד הבר הזמינה עוד שתייה ואני בלי חשבון דופק לה נשיקה אחושרמוטה (אני בכלל לא הייתי מסטול וגם היא לא ממש) וחבר שלי דחף אצבעות לאיזה 2 משלוש הארגנטינאיות שהוא התמזמז איתן, מה שמוכיח לכם אחת ולתמיד שלחו"ל אין תחרות עם הארץ המסריחה הזאת!!!! שם הכל פשוט יותר קל.... ושתדעו לכם שכשאני הייתי במרדף אחרי כוס אז השתגעתי מזה והיה לי משבר נפשי מהחרא הזה זה למה אתם צריכים להקשיב לטיילר ולבייקר ולא לאמני פיקאפ כי אם תמשיכו לזייף את עצמכם ולרדוף אחרי כוס לא רק שזה לא אתם... יש מצב שאתם פשוט תגיעו למצב שתתחרפנו ... לי אישית זה קרה כשהייתי עם מישהי שחברים אמרו עליה שהיא כוסית אז בגלל שתליתי את כל האושר שלי בבחורות והם הרי אמרו שהיא כוסית אז יענו הייתי הכי מאושר בעולם איתה אבל הייתי מאושר מדי והייתי באופוריה מטורפת דבר שהצריך טיפול נפשי בסופו של דבר.. ואני לא מספר לכם את זה סתם אני אומר לכם כדי שתפנימו את מה שהאנשים האלה אומרים כי הם צודקים ב100 אחוז.

ציטוט ההודעה