קודם כל תודה על התגובה של שניכם , קראתי הכל ..

לשתות אין בעיה , שאני שותה אני יכול לשלוט על עצמי - אני נהיה יותר חברותי , פתוח אבל יש מצב ( בעבודה למשל ) שאני לא יכול לשתות ודווקא שם יש את כל האקשן. ( 90% מהעובדים הן בחורות , פחות או יותר בגיל שלי , ללא חבר שכל היום יוצאות למסיבות ).
הנה למשל קחו מקרה שקרה לי לפני כמה ימים :
הגיעה אלינו מישהי חדשה , אני מכיר אותה עוד ממזמן אבל אף פעם לא היינו מדברים יותר משלום שלום , כמה דקות שיחה וזהו.
אז איך שהיא הגיעה אלינו , אני הייתי היחידי שהיא הכירה לכן היא כל הזמן באה אלי , התחילה לדבר איתי , שאלה כל מיני שאלות שקשורות לעבודה התייעצה איתי וכו'.
אחרי זה יצאנו להפסקת סיגריה ביחד ( היא זאת ששאלה אותי אם בא לי לצאת איתה ) דברנו ואחרי כמה דקות שהרגשתי שאנחנו ממש בתוך בשיחה מעניינת והכל הפסקתי הכל באמצע ואמרתי טוב צריך לחזור לעבוד אז נדבר כבר ...
אחרי המשמרת היא באה לאכול ושאלה אותי אם בא לי לשבת איתה, לאכות ביחד ?! אמרתי לה כן למה לא .
ואז זרמנו לשיחה באמת מעניינת , דברנו על מלא דברים , חבר , חברה , מסיבות וכו' ואז הגענו לסקס ואיכשהו היא דחפה את העניין שהיא גרה לבד.
בסוף העבודה הלכנו הביתה ביחד והיא אמרה לי : הנה תראה כאן אני גרה , כדי שפעם הבאה תדע

- וכל הזמן שהיינו ביחד הרגשתי שיש פלרטוט , משיכה ביננו אבל לא ידעתי איך ליישם את זה.
הבעיה שלי היא היישום של העניינים , זאת אומרת איך להגיע ממצב שאני עוקץ אותה בקטנות למצב שכבר יש KINO ואז המשך של העניינים.
סוריי על החפירה דרך אגב