קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בקשר לdigimon rpg
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-08-2010, 15:20
  2. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 18:47
  3. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
  4. [עזרה] בקשר לרשת דחוף!
    על ידי CompleX בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 10:16
  5. בקשר להרכב הפסי טראנס החדש בישראל
    על ידי honor בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:56
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

בקשר לשלבים הראשונים של ההתחלה [22]

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ברירת מחדל בקשר לשלבים הראשונים של ההתחלה [22]

אהלן ,

רציתי להתייעץ אתכם לגבי משהו.
    אני בן 22 וב4 שנים האחרונות היו לי תמיד חברות, 2 קשרים רציניים ככה שהרבה זמן אני לא ב"משחק".
    לאחרונה נפרדתי מהחברה התחלתי לצאת יותר ויותר עם החברים , מועדונים , פאבים התחלתי לחדש קשר עם כל הידידות / יזיזות של פעם.

הבעיה שלי שאני מגיע למצב שבו אני מדבר עם מישהי ולא יודע למה אני לא מצליח לסגור כלום - כאילו משהו חוסם אותי.
    מצד אחד יש שיחה , קצת טיזינג, נגיעות פה ושם אבל איכשהו אני לא מצליח לעלות הילוך .. אנחנו על אותה המדרגה עד שנמאס לי ( בדרך כלל ) ואני חותך משם כדי לא להגיע למצב שלא יהיה לנו על מה לדבר והיא תחשוב שאני סתם מטומטם.

בכל מקרה הבעיה שלי זה איך להגיע למצב שבו אני מתקדם משלב הדיבורים והטיזינג לשלב ממשי , למשל לפני כמה ימים הכרתי מישהי , דברנו , שתינו הכל בסבבה ... והיא סיפרה על דעת עצמה שהיא גרה באזור ( לא רחוק ממני ) ולאחר מכן היא התחילה לזרוק רמזים שאני אבוא אליה אבל הרגשתי שזה לא מספיק רמז ועוד הפעם נתקעתי.

עוד משהו קטן , זה שבגלל שהרבה זמן לא יצאתי למועדונים ופאבים בלי חברה .. קצת קשה לי לזרום שם.
    אני מרגיש שאני מגיע רואה בחורה , יש קשר עיניים אני מתחיל להתקדם אליה אבל עוד הפעם איפשהו אני נתקע באמצע.

אני לא ביישן או משהו אבל לא יודע מה קורה לי ...

אני אשמח לתגובות רציניות באמת .. תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

עצה ממני- שתה אלכוהול. זה יפתור לך את כל הבעיות של החשיבה ואת כל הבעיות של ה- "מה לעשות עכשיו?".

אם אתה לא רוצה לשתות אלכוהול, אז פשוט תנסה לבד להפסיק לחשוב כל שנייה איזה צעד לעשות..אם הגעת למצב של שתיקה, אל תכנס ללחץ. לא כל שתיקה היא בעייתית. אתה יכול להוציא מזה אחלה של צחוקים. נגיד שנייכם שותקים, תסתכל עלייה, היא תסתכל חזרה, תחייך, היא תחייך ואז תבוא ביציאה "חח אני מעדיף אותך מחייכת מאשר שותקת כמו דג..מה נהיה?"

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי isp101 צפיה בהודעה
    אהלן ,

רציתי להתייעץ אתכם לגבי משהו.
    אני בן 22 וב4 שנים האחרונות היו לי תמיד חברות, 2 קשרים רציניים ככה שהרבה זמן אני לא ב"משחק".
    לאחרונה נפרדתי מהחברה התחלתי לצאת יותר ויותר עם החברים , מועדונים , פאבים התחלתי לחדש קשר עם כל הידידות / יזיזות של פעם.

הבעיה שלי שאני מגיע למצב שבו אני מדבר עם מישהי ולא יודע למה אני לא מצליח לסגור כלום - כאילו משהו חוסם אותי.
    מצד אחד יש שיחה , קצת טיזינג, נגיעות פה ושם אבל איכשהו אני לא מצליח לעלות הילוך .. אנחנו על אותה המדרגה עד שנמאס לי ( בדרך כלל ) ואני חותך משם כדי לא להגיע למצב שלא יהיה לנו על מה לדבר והיא תחשוב שאני סתם מטומטם.

בכל מקרה הבעיה שלי זה איך להגיע למצב שבו אני מתקדם משלב הדיבורים והטיזינג לשלב ממשי , למשל לפני כמה ימים הכרתי מישהי , דברנו , שתינו הכל בסבבה ... והיא סיפרה על דעת עצמה שהיא גרה באזור ( לא רחוק ממני ) ולאחר מכן היא התחילה לזרוק רמזים שאני אבוא אליה אבל הרגשתי שזה לא מספיק רמז ועוד הפעם נתקעתי.

עוד משהו קטן , זה שבגלל שהרבה זמן לא יצאתי למועדונים ופאבים בלי חברה .. קצת קשה לי לזרום שם.
    אני מרגיש שאני מגיע רואה בחורה , יש קשר עיניים אני מתחיל להתקדם אליה אבל עוד הפעם איפשהו אני נתקע באמצע.

אני לא ביישן או משהו אבל לא יודע מה קורה לי ...

אני אשמח לתגובות רציניות באמת .. תודה

איך אתה פותח? ועל איזה מקום אתה מדבר? דאנס באר סנוקר באר מועדון?
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 02-04-2012 בשעה 19:17.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    איך אתה פותח? ועל איזה מקום אתה מדבר? דאנס באר סנוקר באר מועדון?

בדרך כלל זה במקום העבודה , אני עובד 10 - 12 שעות ביום ( מסעדה / בית קפה ) ככה שיוצא לי לראות מלא בנות כל היום.
    איכשהו שם תמיד אני מצליח להתחיל ולהביא את זה הלאה עד למצב של של שיחה נעימה כזאת שאני מרגיש שהיא רוצה אותי אבל איכשהו אני נתקע.

דאנס בר / מועדון הבעיה שלי זה שאני רואה מישהי רוקדת לא יודע בדיוק איך לבוא אליה , כאילו באיזו גישה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אנחנו על אותה המדרגה עד שנמאס לי ( בדרך כלל ) ואני חותך משם כדי לא להגיע למצב שלא יהיה לנו על מה לדבר והיא תחשוב שאני סתם מטומטם.

זאת הבעיה שלך והפתרון שלה הוא לא לשתות אלכוהול,אלא אם כן אתה רוצה פתרון זמני?

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

בדרך כלל זה במקום העבודה , אני עובד 10 - 12 שעות ביום ( מסעדה / בית קפה ) ככה שיוצא לי לראות מלא בנות כל היום.
    איכשהו שם תמיד אני מצליח להתחיל ולהביא את זה הלאה עד למצב של של שיחה נעימה כזאת שאני מרגיש שהיא רוצה אותי אבל איכשהו אני נתקע.

דאנס בר / מועדון הבעיה שלי זה שאני רואה מישהי רוקדת לא יודע בדיוק איך לבוא אליה , כאילו באיזו גישה.
    תראה בגדול, למה לא תפתח ישיר? "היי את נראה לי מעניינת הייתי שמח להכיר אותך.. נעים מאוד אני שמואל ואת? *לחיצת יד*" מה שכן אם בעקיף זה 70% שפת גוף בישיר זה 90-95%. אתה צריך להיות בטוח בעצמך במאה אחוז עם חיוך קל, לא נבוך ולא מתלהב ידיים יציבות בצידי הגוף לא כיסים ולא להתקשק איתם או הכי גרוע לשים מאחורי הגב כאילו אתה מדבר עם הרס"ר בסיס, לא להתסכל למטה לא לגלגל עיניים כמו אדיוט קשר עין יציב ולעמוד בתחום החברותי כדי לא ליצור רושם מאיים בגדול ישנם 3 אזורי תקשורת בין אישית 0-0.5 מטר זה התחום האינטימי 0.5-1.2 - מרחב בין אישי 1.2-3.6 מטר מרחב חברתי יום יומי ומעל 3.6 מטר מרחב ציבורי. אתה אמור לעמוד בתחום החברתי כדי לא להוות איום. אם השפת גוף שלך ממש ממש טובה אתה יכול גם לשבת איתה בשולחן ולצלול ישר לתחום הבין אישי.

תעדכן איך הולך, אני לא כותב את זה סתם.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    עצה ממני- שתה אלכוהול. זה יפתור לך את כל הבעיות של החשיבה ואת כל הבעיות של ה- "מה לעשות עכשיו?".

אם אתה לא רוצה לשתות אלכוהול, אז פשוט תנסה לבד להפסיק לחשוב כל שנייה איזה צעד לעשות..אם הגעת למצב של שתיקה, אל תכנס ללחץ. לא כל שתיקה היא בעייתית. אתה יכול להוציא מזה אחלה של צחוקים. נגיד שנייכם שותקים, תסתכל עלייה, היא תסתכל חזרה, תחייך, היא תחייך ואז תבוא ביציאה "חח אני מעדיף אותך מחייכת מאשר שותקת כמו דג..מה נהיה?"
    ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אנחנו על אותה המדרגה עד שנמאס לי ( בדרך כלל ) ואני חותך משם כדי לא להגיע למצב שלא יהיה לנו על מה לדבר והיא תחשוב שאני סתם מטומטם.

זאת הבעיה שלך והפתרון שלה הוא לא לשתות אלכוהול,אלא אם כן אתה רוצה פתרון זמני?
    לשתות אלכוהול זה לא פיתרון, מה גם אני לא חושב שהוא יכול לעבוד בטשטשה.. זה כמו שתייעצו לו "תשקר שאתה אילם".
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 03-04-2012 בשעה 01:33.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

תראה בגדול, למה לא תפתח ישיר? "היי את נראה לי מעניינת הייתי שמח להכיר אותך.. נעים מאוד אני שמואל ואת? *לחיצת יד*" מה שכן אם בעקיף זה 70% שפת גוף בישיר זה 90-95%. אתה צריך להיות בטוח בעצמך במאה אחוז עם חיוך קל, לא נבוך ולא מתלהב ידיים יציבות בצידי הגוף לא כיסים ולא להתקשק איתם או הכי גרוע לשים מאחורי הגב כאילו אתה מדבר עם הרס"ר בסיס, לא להתסכל למטה לא לגלגל עיניים כמו אדיוט קשר עין יציב ולעמוד בתחום החברותי כדי לא ליצור רושם מאיים בגדול ישנם 3 אזורי תקשורת בין אישית 0-0.5 מטר זה התחום האינטימי 0.5-1.2 - מרחב בין אישי 1.2-3.6 מטר מרחב חברתי יום יומי ומעל 3.6 מטר מרחב ציבורי. אתה אמור לעמוד בתחום החברתי כדי לא להוות איום. אם השפת גוף שלך ממש ממש טובה אתה יכול גם לשבת איתה בשולחן ולצלול ישר לתחום הבין אישי.

לשתות אלכוהול זה לא פיתרון, מה גם אני לא חושב שהוא יכול לעבוד בטשטשה.. זה כמו שתייעצו לו "תשקר שאתה אילם".
    אלכוהול זה פתרון זמני,תשתה רק כשאתה במסיבות חד פעמיות כאלו שאתה יודע שאתה בחיים ל תחזור אליהם או למשל כשאתה בא לביקור בארץ או בעיר אחרת וכו׳ שתיית אלכוהול זה פתרון זמני נקודה.הבעיה היא באמת בביטחון עצמי זה הכל.פנה לקאוצ׳ינג

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אלכוהול זה פתרון זמני,תשתה רק כשאתה במסיבות חד פעמיות כאלו שאתה יודע שאתה בחיים ל תחזור אליהם או למשל כשאתה בא לביקור בארץ או בעיר אחרת וכו׳ שתיית אלכוהול זה פתרון זמני נקודה.הבעיה היא באמת בביטחון עצמי זה הכל.פנה לקאוצ׳ינג
    קודם כל תודה על התגובה של שניכם , קראתי הכל ..
    לשתות אין בעיה , שאני שותה אני יכול לשלוט על עצמי - אני נהיה יותר חברותי , פתוח אבל יש מצב ( בעבודה למשל ) שאני לא יכול לשתות ודווקא שם יש את כל האקשן. ( 90% מהעובדים הן בחורות , פחות או יותר בגיל שלי , ללא חבר שכל היום יוצאות למסיבות ).

הנה למשל קחו מקרה שקרה לי לפני כמה ימים :

הגיעה אלינו מישהי חדשה , אני מכיר אותה עוד ממזמן אבל אף פעם לא היינו מדברים יותר משלום שלום , כמה דקות שיחה וזהו.
    אז איך שהיא הגיעה אלינו , אני הייתי היחידי שהיא הכירה לכן היא כל הזמן באה אלי , התחילה לדבר איתי , שאלה כל מיני שאלות שקשורות לעבודה התייעצה איתי וכו'.

אחרי זה יצאנו להפסקת סיגריה ביחד ( היא זאת ששאלה אותי אם בא לי לצאת איתה ) דברנו ואחרי כמה דקות שהרגשתי שאנחנו ממש בתוך בשיחה מעניינת והכל הפסקתי הכל באמצע ואמרתי טוב צריך לחזור לעבוד אז נדבר כבר ...
    אחרי המשמרת היא באה לאכול ושאלה אותי אם בא לי לשבת איתה, לאכות ביחד ?! אמרתי לה כן למה לא .
    ואז זרמנו לשיחה באמת מעניינת , דברנו על מלא דברים , חבר , חברה , מסיבות וכו' ואז הגענו לסקס ואיכשהו היא דחפה את העניין שהיא גרה לבד.
    בסוף העבודה הלכנו הביתה ביחד והיא אמרה לי : הנה תראה כאן אני גרה , כדי שפעם הבאה תדע - וכל הזמן שהיינו ביחד הרגשתי שיש פלרטוט , משיכה ביננו אבל לא ידעתי איך ליישם את זה.

הבעיה שלי היא היישום של העניינים , זאת אומרת איך להגיע ממצב שאני עוקץ אותה בקטנות למצב שכבר יש KINO ואז המשך של העניינים.

סוריי על החפירה דרך אגב

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

תודה על עצה אחי וואלה זה גם יעזור לי

קודם כל תודה על התגובה של שניכם , קראתי הכל ..
    לשתות אין בעיה , שאני שותה אני יכול לשלוט על עצמי - אני נהיה יותר חברותי , פתוח אבל יש מצב ( בעבודה למשל ) שאני לא יכול לשתות ודווקא שם יש את כל האקשן. ( 90% מהעובדים הן בחורות , פחות או יותר בגיל שלי , ללא חבר שכל היום יוצאות למסיבות ).

הנה למשל קחו מקרה שקרה לי לפני כמה ימים :

הגיעה אלינו מישהי חדשה , אני מכיר אותה עוד ממזמן אבל אף פעם לא היינו מדברים יותר משלום שלום , כמה דקות שיחה וזהו.
    אז איך שהיא הגיעה אלינו , אני הייתי היחידי שהיא הכירה לכן היא כל הזמן באה אלי , התחילה לדבר איתי , שאלה כל מיני שאלות שקשורות לעבודה התייעצה איתי וכו'.

אחרי זה יצאנו להפסקת סיגריה ביחד ( היא זאת ששאלה אותי אם בא לי לצאת איתה ) דברנו ואחרי כמה דקות שהרגשתי שאנחנו ממש בתוך בשיחה מעניינת והכל הפסקתי הכל באמצע ואמרתי טוב צריך לחזור לעבוד אז נדבר כבר ...
    אחרי המשמרת היא באה לאכול ושאלה אותי אם בא לי לשבת איתה, לאכות ביחד ?! אמרתי לה כן למה לא .
    ואז זרמנו לשיחה באמת מעניינת , דברנו על מלא דברים , חבר , חברה , מסיבות וכו' ואז הגענו לסקס ואיכשהו היא דחפה את העניין שהיא גרה לבד.
    בסוף העבודה הלכנו הביתה ביחד והיא אמרה לי : הנה תראה כאן אני גרה , כדי שפעם הבאה תדע - וכל הזמן שהיינו ביחד הרגשתי שיש פלרטוט , משיכה ביננו אבל לא ידעתי איך ליישם את זה.

הבעיה שלי היא היישום של העניינים , זאת אומרת איך להגיע ממצב שאני עוקץ אותה בקטנות למצב שכבר יש KINO ואז המשך של העניינים.

סוריי על החפירה דרך אגב

שתי מילים = פשוט תמשיך !
    היא נתנה לך סימנים !!! תילך על זה היא בעצמה רוצה את זה

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    תודה על עצה אחי וואלה זה גם יעזור לי

שתי מילים = פשוט תמשיך !
    היא נתנה לך סימנים !!! תילך על זה היא בעצמה רוצה את זה
    נכון , אני מבין ויודע שהיא נותנת כאן סימנים אבל ואני מדגיש אבל איכשהו אני עדיין לא יודע איך לעשות את הצעד הזה שבין סתם לדבר ל"לעשות".
    כמו כן יש את העניין שאני מרגיש שאנחנו לא יושבים נגיד מספיק קרובים , כי ישבנו אחד מול השנייה אבל עדיין מתח מיני מטורף באויר.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

חאלס לזיין את השכל, אתה בן 22 ומדבר כמו ילדה בת 12.
    עברת צבא תאמין לי שעשית דברים יותר קשים מלהגיד כן לבחורה שמזמינה אותך אליה הביתה.
    תגדל 2 ביצים גדולות ותעשה מה שאתה רוצה לעשות.
    MAN UP

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

Peac אמר את הכל. Grow a pair ותתחיל לפעול ולעשות מה שאתה רוצה לעשות מבלי לפחד מהתוצאה. יהיה מה שיהיה, Que sea lo Que sea. 

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    חאלס לזיין את השכל, אתה בן 22 ומדבר כמו ילדה בת 12.
    עברת צבא תאמין לי שעשית דברים יותר קשים מלהגיד כן לבחורה שמזמינה אותך אליה הביתה.
    תגדל 2 ביצים גדולות ותעשה מה שאתה רוצה לעשות.
    MAN UP
    הגברים הישראלים זאת חתיכת תופעה

הם עברו צבא קיבלו מכות ב"זובור" שלהם קיבלו קליע בתחת אבל מה? נשארו סמרטוטים לאללה שזה מגיע לאישיות.
    בזמן שיש שחיפים משתמטים ששוקלים 40 קילו שיש להם אישיות ובטחון עצמי של אחד שהוא מינימום הבן של אלפרון.
    פותח הנושא עוד איכשהו בסדר סה''כ עוד בייישן ממוצע יחסית ליצורים שאני שמעתי על קיומם.

מישהו מוכן להסביר את התופעה? בחיית אנלא תופס את זה

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    הגברים הישראלים זאת חתיכת תופעה

הם עברו צבא קיבלו מכות ב"זובור" שלהם קיבלו קליע בתחת אבל מה? נשארו סמרטוטים לאללה שזה מגיע לאישיות.
    בזמן שיש שחיפים משתמטים ששוקלים 40 קילו שיש להם אישיות ובטחון עצמי של אחד שהוא מינימום הבן של אלפרון.
    פותח הנושא עוד איכשהו בסדר סה''כ עוד בייישן ממוצע יחסית ליצורים שאני שמעתי על קיומם.

מישהו מוכן להסביר את התופעה? בחיית אנלא תופס את זה
    בלה בלה אינר גיים בלה בלה AA בלה בלה כובעים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

בלה בלה אינר גיים בלה בלה AA בלה בלה כובעים.
    אחי אתה מסטול?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect