קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] הסרת הנורה המעצבנת מעל הראש בפתיחת שחקן חדש
    על ידי Eden. בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-03-2010, 08:34
  2. [מדריך]לסימנים המיוחדים מעל הראש
    על ידי TrytoDie בפורום Gunz Online
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-07-2009, 19:10
  3. מאוהב עד הראש
    על ידי fassass בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-07-2008, 10:39
  4. [פריקה] מישהי שאני אוהב מעל הראש ויש לה חבר -.-
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 09-07-2008, 15:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

[יעוץ] מאוהב מעל הראש ומרגיש בעננים

ברירת מחדל [יעוץ] מאוהב מעל הראש ומרגיש בעננים

אז ככה, יש מישהי שהכרתי דרך ידידה לפני בערך חצי שנה.עכשיו איך שראיתי אותה אמרתי לעצמי שאני לא מוותר עליה וחייב שנהיה ביחד לא משנה מה. התחלנו לדבר לבלות והיו המון דברים מסביב שפשוט אמרו לי "לא" וגם לא הרגשתי ממנה את מה שאני מרגיש. עבר הזמן וכל ההתלהבות שלי ירדה ואפשר להגיד שבערך ניתקנו קשר. לא דיברנו בכלל וגם לא ראינו אחד את השני בערך חודש אולי קצת פחות, לא מזמן סתם יצא לי לראות אותה וברגע אחד הכל עלה לי שוב. התקשרתי אליה דיברנו ואז היא שאלה מה אני עושה היום..בסופו של דבר יצאנו ביחד (למסיבה לא לאיזה סרט או מסעדה) כשאספתי אותה ונפגשנו היא חיבקה אותי כל כך חזק כמו שאף פעם היא לא עשתה. וכל הערב הרגשתי ממנה תגובות חיוביות והרגשתי בעננים, ממש ככה. בסוף הערב נפרדנו ושוב הרגשתי חיבוק כל כך חזק, הייתי עם עוד חברים ככה שלא יצא לי לנסות לנשק אותה (ויש לי הרגשה שאם הייתי מנסה אז הייתי מצליח)
    עכשיו יש עוד קטע בכל הסיפור, שתי החברות הכי טובות שלה ידידות שלי ומכירות אותי ומאותו רגע שהכרנו הן תמיד אמרו לה שאני זה האחד בשבילה ולא אף אחד אחר, כמה שאני נסיך וכו' וכו' (הדיבורים של בנות) באותו ערב גם חברה שלה יצאה איתנו ובאמצע המסיבה לא הבנתי לאן היא נעלמה(היינו ביחד כל הערב) אח"כ כשהיא חזרה היא אמרה לי שהיא יצאה בחוץ לדבר איתה עם החברה שלה. כשהחברה שלה חזרה שאלתי אותה על מה הן דיברו ואז היא חייכה, הצבעתי עליי ושאלתי אם הן דיברו עליי, היא שוב פעם חייכה ולחשה לי באוזן "אל תדאג יהיה טוב" ושאני והיא נדבר מחר. יום אחרי היא הלכה לבסיס ודיברנו בבוקר ומאז אנחנו מדברים מדי פעם ואני מרגיש שהפעם זה באמת זה ואני ישיג אותה. אז זהו עכשיו אני פשוט מאוהב בה מעל הראש (שוב פעם זה לא שרק ראיתי אותה ואני מאוהב, אני מכיר אותה עוד מזמן) וכל היום פשוט כל היום אני חושב עליה ובכל מחשבה עליה עולה לי חיוך שקשה לי להוריד אותו...כבר לא יכול לחכות שהיא תחזור מהבסיס ואז אני יעשה את הצעד סוף סוף!
    אז רק רציתי לשתף ולהגיד לכם שלהיות מאוהב זאת ההרגשה הכי כיפית בעולם, גם פתאום הכל מסתדר לי בחיים לא יודע איך זה קרה בכמה ימים אבל זה, אני הרבה יותר אנרגטי מהרגיל והכל פשוט זורם..

2. קישורים ממומנים

איזה כיף לך.. בהצלחה..

אני מכיר את ההרגשה הזאת מפעם..

זאץ ההרגשה הכי כיפית וממלאת בעולם..

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

לא באלי להיות זה שהורס לך תמסיבה אבל בשביל שכל מה שאתה מרגיש יהיה גם הדדי פעם הבאה שאתה רואה אותה תסגור יותר מ"חיבוק חזק".
    עד אז אפילו אל תפנטז עליה.אתה צריך שהיא תשקיע בשבילך כדיי שאייכשהו יוכל לצאת מפה משו.
    עזוב "שמעתי" "היא אמרה" הוא אמר.דיבורים זה זול.מה שקובע בסוף זה המעשים.

ילד בן 10 שמנהל את דיבורים האוואטר של Silver
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

ואללה אני ממש שמח בשבילך,אהבה היא משהו חזק מאוד ! אני הרגשתי את זה ואני מאוד שמח מהגישה שלך שאתה לא מוותר בדיוק כמוני.
    לא וויתרתי אל מישהי הרבה זמן בסוף הצלחתי,שיהיה לך בהצלחה,תעשה את הצעד והכול יהיה טוב.
    CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
    CR7 + REAL MADRID = GAY

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי Silver צפיה בהודעה
    ואללה אני ממש שמח בשבילך,אהבה היא משהו חזק מאוד ! אני הרגשתי את זה ואני מאוד שמח מהגישה שלך שאתה לא מוותר בדיוק כמוני.
    לא וויתרתי אל מישהי הרבה זמן בסוף הצלחתי,שיהיה לך בהצלחה,תעשה את הצעד והכול יהיה טוב.
    אני מכיר הרבה כמוך שלא "התמזל מזלם" ופשוט התחרפנו והלכו לטיפולים פסיכולוגיים וחיו שנה על כדורים כי הבחורה טימטמה אותם..
    והסיבה שכתבתי התמזל מזלך במירכאות היא שאם זה היה קורה לי הייתי מרגיש כאילו אני ברירה אחרונה.. יעני כשכולם נגמרים היא באה אליי
    איפה הכבוד שלכם?! לחכות שנה למישהי שאתה מאוהב בה שתעשה טובה עד שהיא עוזבת את חבר שלה?!
    מילא העניינים היו מתגלגלים ואני הייתי נהנה תוך כדי השנה הזאת ואז במקרה היה יוצא שהיא נפרדה ממנו והיה עדיין בא לי עליה.. בכיף
    אבל פאקינג לחכות שנה שלמה כאילו הזמן לא זז?! לדעתי זה בזבוז זמן .. אתה יודע מה אפפשר לעשות בשנה?! מה יכולת להספיק!

שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    אני מכיר הרבה כמוך שלא "התמזל מזלם" ופשוט התחרפנו והלכו לטיפולים פסיכולוגיים וחיו שנה על כדורים כי הבחורה טימטמה אותם..
    והסיבה שכתבתי התמזל מזלך במירכאות היא שאם זה היה קורה לי הייתי מרגיש כאילו אני ברירה אחרונה.. יעני כשכולם נגמרים היא באה אליי
    איפה הכבוד שלכם?! לחכות שנה למישהי שאתה מאוהב בה שתעשה טובה עד שהיא עוזבת את חבר שלה?!
    מילא העניינים היו מתגלגלים ואני הייתי נהנה תוך כדי השנה הזאת ואז במקרה היה יוצא שהיא נפרדה ממנו והיה עדיין בא לי עליה.. בכיף
    אבל פאקינג לחכות שנה שלמה כאילו הזמן לא זז?! לדעתי זה בזבוז זמן .. אתה יודע מה אפפשר לעשות בשנה?! מה יכולת להספיק!
    מה אפשר לעשות בשנה ? כן הייתי תופס בנות אבל לא הייתה לי אף אחת,כי תכלס אהבתי אותה ולא יכולתי להיפתח למישהי אחרת,היינו לילה ביחד וזהו ..
    ואיתה זה אחרת,ואללה כן אולי תגיד היה מזל אולי לא שנה חיכיתי ואני שמח כי עכשוי אני שנתיים איתה ואין יותר מאושר ממני.
    CR7 + REAL MADRID = GAY

ציטוט נכתב במקור על ידי Silver צפיה בהודעה
    מה אפשר לעשות בשנה ? כן הייתי תופס בנות אבל לא הייתה לי אף אחת,כי תכלס אהבתי אותה ולא יכולתי להיפתח למישהי אחרת,היינו לילה ביחד וזהו ..
    ואיתה זה אחרת,ואללה כן אולי תגיד היה מזל אולי לא שנה חיכיתי ואני שמח כי עכשוי אני שנתיים איתה ואין יותר מאושר ממני.
    אפשר לשלוח לך הודעה פרטית ושתספר לי מה עשית?

שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אפשר לשלוח לך הודעה פרטית ושתספר לי מה עשית?
    שלח הודעה,תשאל מה אתה בדיוק רוצה לדעת ..
    CR7 + REAL MADRID = GAY

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אחי אתה רציני או שאתה על סמים? שנה זרקת מהחיים שלך על בחורה?! מה יהיה? אם תמשיך בגישה הזאת אתה לא רק שתמות צעיר אלא תזרוק עשרות שנים מהחיים על פארש.

בשנה אנשים מ0 עושים מליונים ויושבים באיביזה עם 10 טון קוק וחשפניות יבוא אישי משוודיה ואתה רודף אחרי איזו כונפה ישראלית? איפה הכבוד שלך?
    בחיית היום כל הגברים סמרטוטים מוצאים איזו מישי מפקידים תביצים אצלה ביד והיא מוחצת להם אותם

במקום לחיות במרדף תתעסקו בעצמכם לשם שינוי ואז כל אחת תרצה אתכם כבר תאמין לי בחורות ששוות יותר מיריקה מעדיפות גברים עם בטחון עצמי שלא חיים במרדפים אחריהן ולא סובבים סביבן.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 05-04-2012 בשעה 03:55.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אחי אתה רציני או שאתה על סמים? שנה זרקת מהחיים שלך על בחורה?! מה יהיה? אם תמשיך בגישה הזאת אתה לא רק שתמות צעיר אלא תזרוק עשרות שנים מהחיים על פארש.

בשנה אנשים מ0 עושים מליונים ויושבים באיביזה עם 10 טון קוק וחשפניות יבוא אישי משוודיה ואתה רודף אחרי איזו כונפה ישראלית? איפה הכבוד שלך?
    בחיית היום כל הגברים סמרטוטים מוצאים איזו מישי מפקידים תביצים אצלה ביד והיא מוחצת להם אותם

במקום לחיות במרדף תתעסקו בעצמכם לשם שינוי ואז כל אחת תרצה אתכם כבר תאמין לי בחורות ששוות יותר מיריקה מעדיפות גברים עם בטחון עצמי שלא חיים במרדפים אחריהן ולא סובבים סביבן.

אחי, אתה לא יודע מה הסיבות שהדברים קורים, אתה לא יודע מה הסיבה שמישהו עושה משהו, אתה פשוט לא יודע, תפסיק לעשות הכללות ולשפוט כל הזמן, יש לך אחלה חיים שכולם היו רוצים לעצמם? סבבה! תכתוב ספר, תעשה משהו עם זה, תפסיק להשתחצן, זה מעיק, במקום לשפוט תלמד אנשים מה לעשות, אם אתה כזה מבין גדול ומומחה לחיים, אז למה אתה חייב לשפוט, להכליל ולהתנהג כמו מניאק לאנשים שבסך הכל מנסים שיהיה להם טוב?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    2
    נקודות
    0

גמלי יש את זה ההרגשה הכי טובה בעולם

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,878 | הודעות: 8,174,465 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect