אז ככה, יש מישהי שהכרתי דרך ידידה לפני בערך חצי שנה.עכשיו איך שראיתי אותה אמרתי לעצמי שאני לא מוותר עליה וחייב שנהיה ביחד לא משנה מה. התחלנו לדבר לבלות והיו המון דברים מסביב שפשוט אמרו לי "לא" וגם לא הרגשתי ממנה את מה שאני מרגיש. עבר הזמן וכל ההתלהבות שלי ירדה ואפשר להגיד שבערך ניתקנו קשר. לא דיברנו בכלל וגם לא ראינו אחד את השני בערך חודש אולי קצת פחות, לא מזמן סתם יצא לי לראות אותה וברגע אחד הכל עלה לי שוב. התקשרתי אליה דיברנו ואז היא שאלה מה אני עושה היום..בסופו של דבר יצאנו ביחד (למסיבה לא לאיזה סרט או מסעדה) כשאספתי אותה ונפגשנו היא חיבקה אותי כל כך חזק כמו שאף פעם היא לא עשתה. וכל הערב הרגשתי ממנה תגובות חיוביות והרגשתי בעננים, ממש ככה. בסוף הערב נפרדנו ושוב הרגשתי חיבוק כל כך חזק, הייתי עם עוד חברים ככה שלא יצא לי לנסות לנשק אותה (ויש לי הרגשה שאם הייתי מנסה אז הייתי מצליח)
עכשיו יש עוד קטע בכל הסיפור, שתי החברות הכי טובות שלה ידידות שלי ומכירות אותי ומאותו רגע שהכרנו הן תמיד אמרו לה שאני זה האחד בשבילה ולא אף אחד אחר, כמה שאני נסיך וכו' וכו' (הדיבורים של בנות) באותו ערב גם חברה שלה יצאה איתנו ובאמצע המסיבה לא הבנתי לאן היא נעלמה(היינו ביחד כל הערב) אח"כ כשהיא חזרה היא אמרה לי שהיא יצאה בחוץ לדבר איתה עם החברה שלה. כשהחברה שלה חזרה שאלתי אותה על מה הן דיברו ואז היא חייכה, הצבעתי עליי ושאלתי אם הן דיברו עליי, היא שוב פעם חייכה ולחשה לי באוזן "אל תדאג יהיה טוב" ושאני והיא נדבר מחר. יום אחרי היא הלכה לבסיס ודיברנו בבוקר ומאז אנחנו מדברים מדי פעם ואני מרגיש שהפעם זה באמת זה ואני ישיג אותה. אז זהו עכשיו אני פשוט מאוהב בה מעל הראש (שוב פעם זה לא שרק ראיתי אותה ואני מאוהב, אני מכיר אותה עוד מזמן) וכל היום פשוט כל היום אני חושב עליה ובכל מחשבה עליה עולה לי חיוך שקשה לי להוריד אותו...כבר לא יכול לחכות שהיא תחזור מהבסיס ואז אני יעשה את הצעד סוף סוף!
אז רק רציתי לשתף ולהגיד לכם שלהיות מאוהב זאת ההרגשה הכי כיפית בעולם, גם פתאום הכל מסתדר לי בחיים לא יודע איך זה קרה בכמה ימים אבל זה, אני הרבה יותר אנרגטי מהרגיל והכל פשוט זורם..

ציטוט ההודעה