|
|
למה אם מישהו חושב בצורה שונה ממכם אתם שונאים אותו?
לא משייך את עצמי לשום צד.
..Everyone Loves You When You're Dead..
אני ימני ציוני - שמאל זה טעות
צודק, זה לא מביא את הרושם שרציתי שהוא יביא... כנראה זה באמת נראה שאני מחפש צומי, תודה שהערת אחי, אני שונא לעשות טעויות ויותר שונא להודות על זה שעשיתי טעויות (כי זה אומר שעשיתי אותם)
איך אתה לא מבין את מה שאני אומר, ברצינות עכשיו?
א': איך השמש נבראה בלי שהאור נברא, בלי שהאור יברא השמש לא הייתה שמש, היא הייתה סתם כדור גז שמרחף לו בחלל ולאפחד לא היה אכפת ממנה. אז ביום הראשון נברא הרעיון לאור, האפשרות שיהיה כזה דבר אור (לא סתם היה משו בשם "אור" שמרחף בחלל, אלה הקונספט של אור נברא) ואחר"כ נבראה השמש עם אותו רעיון, אור, והיא האירה לעולם.
ב': אין לביצה הורים, בחרת לברוא אותה במקום את ההורים שלה, כששואלים אותך מה נברא קודם הביצה או התרנגול, ולהשיב שהביצה נבראה קודם וההורים שלה טיפלו בה, זה פשוט תשובה.... אחי אין לי מילים להסביר את הסוג של התשובה הזו!
אתה לא אמור להיות מסכיל כזה? אחי התגובות שלך מפגרות, זה מוציא שם רע לכל האתיאיסטים, כולל לי (אני אתאיסט נשמה, אבל אני לא פוסל דת אחרת, חס וחלילה, זה האמונה שלהם ויש להם הסברים יפים וכייפים כאלה, תלמד מהם, אל תצא כנגדם) (אני לא בא לפגוע בך, אני לא נגדך, אני בסך הכל עונה לך בכנות, התשובות שלך הם לא חכמות כמו שהם אמורות להיות)
נערך לאחרונה על ידי Generation Kill; 04-04-2012 בשעה 11:35.
אני חיי בשביל לשרת, אחרת בשביל מה אני חיי?
צרו קשר בסקייפ: Zevikiel
הערוץ הכי שווה ב9gag שווה כניסה!
סתם נקודה למחשבה:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...43259036_n.jpg
נראה לי שאתה מתכוון למילה "משכיל",
ולא הבנתי איך הגבת את התגובה הזאת באשכול הזה?
מצטער אבל הבורות בתשובה שלך לשאלה "איך נברא האור לפני השמש",
פשוט לא שווה את הזמן שלי.
בקשר לביצה והתרנגולת, אני שמח שלקחת זמן וחשבת איך להעליב אותי,
להציג אותי כמו אידיוט.
בקיצור, החיים התחילו במיים, והבעל חיים הראשון שיצא מהמיים ועבר ליבשה היה דו-חיים,
כידוע הביצים שלהם מתפתחות במים.
כעבור כמה מיליוני שנים, הדו-חים הזה פיתח את היכולת להטיל ביצים אשר מכילות סביבה מימית בתוכם,
אני מניח שהיא הייתה דומה לביצים שאנחנו מכירים היום פשוט גדולה בהרבה.
אחרי עוד כמה מיליוני שנים, קו אבולוציוני נפרד מאותו דו-חיים והפך להיות משהו שדומה לתרנגולת,
וכעבור עוד כמה מיליוני שנים, החיה הזאת שהיתה האב הקדמון של התרנגולת עבר עוד כמה תהליכים ושינויים.
בסופו של דבר היה תרנגולת שדומה לתרנגולת בת ימינו, היא הטילה ביצה שכנראה חל בה או מוטציה או שחלוף,
או התפלגות בלתי תלויה של כרומטידות, והביצה יצאה עם מטען גנטי השונה בטיפה מההורים שלה - והיא הייתה התרנגולת בת ימינו.
ההורים שלה טיפלו בה,
ואכן הביצה הייתה הראשונה.
---------------------
כן, לא כל הערבים שונאים אותנו.
One Shot - One Kill
אני חיי בשביל לשרת, אחרת בשביל מה אני חיי?
צרו קשר בסקייפ: Zevikiel
הערוץ הכי שווה ב9gag שווה כניסה!