במאי אם אני לא טועה יהיה דראפט,שאחריו יש שמועות שסין קארה וריי מיסטריו יחזרו ואולי אפילו אוון.
מי לדעתכם צריך לעבור לסמקדאון כדי לקדם אותה ? ומי לדעתכם צריך לעבור לראו ?
במאי אם אני לא טועה יהיה דראפט,שאחריו יש שמועות שסין קארה וריי מיסטריו יחזרו ואולי אפילו אוון.
מי לדעתכם צריך לעבור לסמקדאון כדי לקדם אותה ? ומי לדעתכם צריך לעבור לראו ?
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
|
|
לסמאקדאון צריך להעביר את:
ג'ריקו
אוון בורן
מייסון ראיין ומקדם אותו להיות אלוף ביןיבשתי
דה מיז
לראו צריך להעביר את:
קודי רוודס
רנדי אורטון
וויד ברט
כריסטיאן
זה לדעתי יהיה שינויים מצוינים לשתי התוכניות
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
תגידו לי אתם רציניים מדברים על זה?? המילה דראפט כבר לא מתאימה ללקסיקון שלWWE. זה לא משנה איפה מתאבק נמצא כי כולם נמצאים באיזה תוכנית שרצוניים אותם.זה פשוט פתטי שעושים את האירוע זה.
כל הקונספט של הדראפט כבר איבד את עצמו אחרי 2008 ובשבילי ה"אירוע" הזה הוא סתם עוד משהו לעשות עליו כסף.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 12-04-2012 בשעה 16:27.
אני מנסה להחדיר היגיון אצלכם ולא בא לבאס כי הדראפט היה אחד האירועים הכי אהובים עלי ב2006,2007,2008 אז היום הוא באמת פתטי כי מתאבקים מראו כל הזמן נמצאים בסמקדאון ולהפך ובאמת אין שום קמצוץ של תחושה של ייחודיות לבראנד כשמדובר ב"דראפט". פעם גם היה עיצוב שונה לבראנד והמתאבקים היו באמת נמצאים כל אחד בבראנד שלו בלי כל השילובים האלו, שמתאבק היה מגיע מראו לסמקדאון או להפך היה הרגשה מוזר כזאת והאירוע היחיד שהיינו רואים קבוע את כל המתאבקים היה PPV, שהיה קרבות בSS היה באמת מיוחד..
היום אין את כל זה ומסיבה מוצדקת, אפילו היו הרבה שמועות על שילוב של סמקדאון וראו ובסוף לפי מה שאנחנו רואים עכשיו עשו את זה חלקי רק השאירו את שני המילים "Raw" ו"SmackDown" מתחת לכותרת WWE.