אתה מתכוון בעצם לכל ה- AFC שאתם קוראים להם בשפה שלכם? כל החננות שפוחדים לגשת לבחורות? או שאתה מתכוון ליחצנים למיניהם או כל גבר אחר שלא מזיז לו לגשת לבחורות? אלה הם הטיבעיים שלך? בוא אני יפתח לך את השדה ראייה.
אני מוכן לחתום לך על זה, שאף אחד לא "נולד" עם יכולת כזאת שהוא יכול פשוט לגשת לבחורה ולא מזיז לו. אין בן אדם כזה. יש כאלה שיש לך חוד שידרה יותר חזק מבזנט אבל אפילו הם שומעים קצת מהצד "כן..תגיד לה משהו..אבל עם בטחון..וילך לך" וזה מספיק להם כדי להבין מה צריך לעשות. אבל ככה סתם, אין באמת שפשוט טבעי לבד כבר מההתחלה ידע איך להתחיל וכל מיני.
לי אישית, היה קל מההתחלה לגשת לבחורות, אבל מזתומרת קל? זה לא שלא פחדתי לגשת לבחורות. יותר מיזה, אני שקשקתי בהתחלה..ברור. כמו כולם. אבל אני אחרת מכולם אני לא נכנע לפחדים שלי, פשוט ניגשתי אפילו עם ההרגשה של הפחד. מה זה פחד? פאקינג בטרפליי שיש לך בבטן..זה ריגעי מאד וזה עובר בשניות..
בקיצור, מה שאני מנסה להגיד לך הוא כזה- גם הטיבעיים שאתם חושב שהם באמת כאלה טיבעיים..תסמוך עלייהם שיש להם איזה קלף או שניים שהם לא מראים לכל העולם..אף אחד לא נולד פיקאפר, פשוט יש כאלה שמבינים את זה מהר יותר והם כבר מההתחלה בפור על מי שמאחורייהם אז זה נראה מהצד כאילו הם "טיבעיים"

ציטוט ההודעה