קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] צו ראשון ומה בדיוק קורה שם
    על ידי airwolf67 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-07-2008, 17:56
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 28-12-2006, 12:19
  3. מה קורה אנשים? איך בבציפר? קניתם תושים?
    על ידי Semion בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 14:20
  4. נדיר - מה קורה שאתם קרובים מידי לקרחון
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 00:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

דעתי על התחום, ומה קורה לאנשים בגללו. - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי DOUEKINGDOM צפיה בהודעה
    כן, דוגמא טובה למדי.
    הבנתי את הנקודה שלך בתגובה הקודמת, אני פשוט לא חושב שאותו אחד, שציינת, אמור לחשוב מההתחלה ככה, זאת הכוונה שלי.
    אני אומר שאפשר להיות טבעי מההתחלה, מכיר טבעיים ? לא באמת נראה לך שהם חשבו בהתחלת הדרך שלהם, מה קורה עכשיו ? ומה אני עושה עכשיו .. ?
    הם פשוט עשו מה שבזין שלהם. ישלהם מציאות חזקה מאוד, הם יודעים מי הם, ומה הם שווים.
    לא כזה אכפת להם, אם הם עשו ככה, או אחרת, הם עושים מה שבא להם.
    אתה מתכוון בעצם לכל ה- AFC שאתם קוראים להם בשפה שלכם? כל החננות שפוחדים לגשת לבחורות? או שאתה מתכוון ליחצנים למיניהם או כל גבר אחר שלא מזיז לו לגשת לבחורות? אלה הם הטיבעיים שלך? בוא אני יפתח לך את השדה ראייה.
    אני מוכן לחתום לך על זה, שאף אחד לא "נולד" עם יכולת כזאת שהוא יכול פשוט לגשת לבחורה ולא מזיז לו. אין בן אדם כזה. יש כאלה שיש לך חוד שידרה יותר חזק מבזנט אבל אפילו הם שומעים קצת מהצד "כן..תגיד לה משהו..אבל עם בטחון..וילך לך" וזה מספיק להם כדי להבין מה צריך לעשות. אבל ככה סתם, אין באמת שפשוט טבעי לבד כבר מההתחלה ידע איך להתחיל וכל מיני.

לי אישית, היה קל מההתחלה לגשת לבחורות, אבל מזתומרת קל? זה לא שלא פחדתי לגשת לבחורות. יותר מיזה, אני שקשקתי בהתחלה..ברור. כמו כולם. אבל אני אחרת מכולם אני לא נכנע לפחדים שלי, פשוט ניגשתי אפילו עם ההרגשה של הפחד. מה זה פחד? פאקינג בטרפליי שיש לך בבטן..זה ריגעי מאד וזה עובר בשניות..

בקיצור, מה שאני מנסה להגיד לך הוא כזה- גם הטיבעיים שאתם חושב שהם באמת כאלה טיבעיים..תסמוך עלייהם שיש להם איזה קלף או שניים שהם לא מראים לכל העולם..אף אחד לא נולד פיקאפר, פשוט יש כאלה שמבינים את זה מהר יותר והם כבר מההתחלה בפור על מי שמאחורייהם אז זה נראה מהצד כאילו הם "טיבעיים"

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    כן.זאת אומרת שאם אף פעם לא דיברתי עם בחורה(דוגמה) אז כשאני ינסה אני כבר ידע שלא יצליח לי לעשות את זה כמו שצריך רק כי לא עשיתי את זה בעבר?
    מה? לא..ממש לא. לא הבנתי אותי בכלל. בפעם הראשונה לא יצליח לך. זה ברור. לאף אחד זה לא מצליח אלה אם כן אתה הולך בפעם הראשונה לזונה ועוד לפני שאתה פותח את הפה אתה נותן לה סטפה של 500 דולר ביד..ואז היא שלך.
    ניסיון זאת המילה. תנסה 500 פעם להתחיל עם בחורה..הפעם הבאה שתתחיל עם בחורה..זה כבר לא יאיים עלייך כמו בפעם הראשונה, נכון? אז מן הסתם שגם תיגש לבחורה הרבה יותר נינוח ורגוע, נכון? זאת אומרת שלא תשדר לה "אני לחוץ רצח ואני מת לזיין אותך..אני מתחנן שתגידי לי "אין לי חבר" בבקשה..." נכון? למה? כי אתה משדר שאתה לא מפחד מהתגובה שלה, אתה לא מפחד ממנה וגם אם היא תגיד לך "לא" אפשר לחשוב מה כבר קרה..וזה בדיוק מה שאתה צריך לשדר לבחורה שאתה מתחיל איתה. רק עם חיוך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה מתכוון בעצם לכל ה- AFC שאתם קוראים להם בשפה שלכם? כל החננות שפוחדים לגשת לבחורות? או שאתה מתכוון ליחצנים למיניהם או כל גבר אחר שלא מזיז לו לגשת לבחורות? אלה הם הטיבעיים שלך? בוא אני יפתח לך את השדה ראייה.
    אני מוכן לחתום לך על זה, שאף אחד לא "נולד" עם יכולת כזאת שהוא יכול פשוט לגשת לבחורה ולא מזיז לו. אין בן אדם כזה. יש כאלה שיש לך חוד שידרה יותר חזק מבזנט אבל אפילו הם שומעים קצת מהצד "כן..תגיד לה משהו..אבל עם בטחון..וילך לך" וזה מספיק להם כדי להבין מה צריך לעשות. אבל ככה סתם, אין באמת שפשוט טבעי לבד כבר מההתחלה ידע איך להתחיל וכל מיני.

לי אישית, היה קל מההתחלה לגשת לבחורות, אבל מזתומרת קל? זה לא שלא פחדתי לגשת לבחורות. יותר מיזה, אני שקשקתי בהתחלה..ברור. כמו כולם. אבל אני אחרת מכולם אני לא נכנע לפחדים שלי, פשוט ניגשתי אפילו עם ההרגשה של הפחד. מה זה פחד? פאקינג בטרפליי שיש לך בבטן..זה ריגעי מאד וזה עובר בשניות..

בקיצור, מה שאני מנסה להגיד לך הוא כזה- גם הטיבעיים שאתם חושב שהם באמת כאלה טיבעיים..תסמוך עלייהם שיש להם איזה קלף או שניים שהם לא מראים לכל העולם..אף אחד לא נולד פיקאפר, פשוט יש כאלה שמבינים את זה מהר יותר והם כבר מההתחלה בפור על מי שמאחורייהם אז זה נראה מהצד כאילו הם "טיבעיים"
    אני מתכוון לאמצע מבינהם. לא הAFC, ובטח שלא היחצנים, כי להם אין שום בעיה. ברור שאין אחד כזה שכבר מההתחלה ידע מה לעשות, זה בא מנסיון, וכמו שכבר אמרו, זה בעיקר בא מהסביבה שלך. אם תמיד תסתובב עם זייני על, גם אתה תהפוך לאחד כזה בסופו של דבר. לא באמת ראית בהודעות שלי שכתבתי שהם "נולדו" עם זה, נכון ? ווואלה ? אתה צודק. אבל זה עדיין לא סותר את מה שאמרתי.
    נערך לאחרונה על ידי DOUEKINGDOM; 14-04-2012 בשעה 21:17.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Change צפיה בהודעה
    סתום....
    אתה מדבר כל כך הרבה שטויות שאני כבר לא יודע מאיפה להתחיל .
    אני דוגמא לילד שיש לו את הסביבה והחברים, שיוצא בשישי ושהוא סוג של מקובל אבל לא הולך לו עם בנות אז סתום תפה כי אין לך מושג מה זה טבעי.....

( אני מניאק אם כל הטבעיים באמת טבעיים.. מה שלטבעיים יש זה מה שללא טבעיים אין - סביבה תומכת, אוהבת ואוהדת, מכבדת ונותנת מוטיבציה. תביא את זה להכי חנון שיש - וגם הוא יכול להיות הכי זיין שיש ) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח
    אאז אתה רק חושב שיש לך. זה או שיש לך או שאין לך - אין "באמצע".
    עכשיו תנחש למה לא הולך לך עם בנות?

ואני רוצה לשאול אותך עכשיו, האם אתה יודע מה זה טבעי? כנראה שלא לפי התגובה שלך.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    כן.זאת אומרת שאם אף פעם לא דיברתי עם בחורה(דוגמה) אז כשאני ינסה אני כבר ידע שלא יצליח לי לעשות את זה כמו שצריך רק כי לא עשיתי את זה בעבר?זאת אומרת שאני כבר פוסל ומונע מעצמי להתקרב אלייה.אם זה הדרך שלך,בדוק אם זה עובד לך.כשאתה עובד עם גישה כזאת אתה מאבד כבר את כל הביטחון שלך מההתחלה.במצב כזה יש לך כמה אופציות,או שאתה מכניס לעצמך לראש שהכל ילך טוב ויצליח לך,ואולי זה באמת יקרה,אז הכל ילך חלק.במידה וזה לא מצליח לך למרות הגישה החיובית,אני קצת בספק שמישהו יחזור לסארג׳ אחריי אכזבה כזאת.או שאתה יכול לכבות את המחשבות שלך כבר על ההתחלה וזה יראה בדיוק כמו מישהו שתירגל 500 פעמים.כי כשאתה מכבה את המחשבות שלך,כל הרגשות,ההיסוסים הולכים לך.ואתה יותר מרוכז בסביבה שלך.
    קוראים לזה תת-מודע, והוא חלק ענק וכנראה המכשול הכי גדול בפיקאפ. אתה יודע איך מתגברים על זה? ניסיון. צא החוצה ותתנסה, תקבל סטירות בעיטות בביצים ותלונות במשטרה על הטרדה, פשוט תתנסה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה יודע מה החלק המצחיק?
    טבעי, משמע שאתה חוזר על אותם הדברים כל הזמן, אז לבסוף הדברים האלה נשארים אצלכם ואתה ממשיך לעשות אותם כל הזמן..באופן "טבעי" אז יכול מאד להיות שגם אתה בעצמך עדיין רובוט! אבל בגלל שאתה עושה את כל הדברים שלמדת כל כך הרבה פעמים, זה כבר נראה לך "טבעי" וזה פשוט אתה.

בקשר לגבר אלפא- זה פשוט. גבר אלפא הוא הגבר הבולט מכל שאר הגברים.
    בגדול? כן הם חוזרים על עצמם.
    בתאכלס? שמעתי פעם משפט בקשר לשיטה של מיסטרי "כל מי שהצליח במערכת יחסים - בטוח שהשתמש ברוטינה אחת לפחות". למה אני מתכוון? שככה מערכות יחסים נבנות. אתה נפגש איתה, מבלה איתה זמן ואז מחליט אם היא יותר מעניינת מלאיזה ווליום היא מגיעה כשהיא גונחת. תאכלס? זה רובוטי, אבל תסתכל בין השורות.. בגדול, אתה יכול להגיד ש"נפגשנו, דיברנו קצת וואלה היא מוצאת חן בעיני".. ככה אפשר להגיד על כל אחת.. בין השורות? זה אותו דבר עם X וY במתמטיקה - זה פשוט יכול להיות ה-כ-ל. זה כבר תלוי בך ובה.

ודרך אגב, אני אישית לא מתחבר לשיטה של מיסטרי, פשוט אין לי זין להכניס לעצמי דברים לראש, הכי טוב לאלתר, כלומר להשתמש ביצירתיות שלי. מה שכן, אני משתמש בשיטה אחרת, ואני לא מתכוון להגיד איך קוראים לה.

ובקשר לגבר אלפא - אתה יודע איך אפשר לפרש את זה? מה זה להיות בולט? זה נשמע דיי רדוד, או ריקני לא יודע איך להגדיר את זה.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 15-04-2012 בשעה 16:58.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אאז אתה רק חושב שיש לך. זה או שיש לך או שאין לך - אין "באמצע".
    עכשיו תנחש למה לא הולך לך עם בנות?

ואני רוצה לשאול אותך עכשיו, האם אתה יודע מה זה טבעי? כנראה שלא לפי התגובה שלך.

קוראים לזה תת-מודע, והוא חלק ענק וכנראה המכשול הכי גדול בפיקאפ. אתה יודע איך מתגברים על זה? ניסיון. צא החוצה ותתנסה, תקבל סטירות בעיטות בביצים ותלונות במשטרה על הטרדה, פשוט תתנסה.

בגדול? כן הם חוזרים על עצמם.
    בתאכלס? שמעתי פעם משפט בקשר לשיטה של מיסטרי "כל מי שהצליח במערכת יחסים - בטוח שהשתמש ברוטינה אחת לפחות". למה אני מתכוון? שככה מערכות יחסים נבנות. אתה נפגש איתה, מבלה איתה זמן ואז מחליט אם היא יותר מעניינת מלאיזה ווליום היא מגיעה כשהיא גונחת. תאכלס? זה רובוטי, אבל תסתכל בין השורות.. בגדול, אתה יכול להגיד ש"נפגשנו, דיברנו קצת וואלה היא מוצאת חן בעיני".. ככה אפשר להגיד על כל אחת.. בין השורות? זה אותו דבר עם X וY במתמטיקה - זה פשוט יכול להיות ה-כ-ל. זה כבר תלוי בך ובה.

ודרך אגב, אני אישית לא מתחבר לשיטה של מיסטרי, פשוט אין לי זין להכניס לעצמי דברים לראש, הכי טוב לאלתר, כלומר להשתמש ביצירתיות שלי. מה שכן, אני משתמש בשיטה אחרת, ואני לא מתכוון להגיד איך קוראים לה.

ובקשר לגבר אלפא - אתה יודע איך אפשר לפרש את זה? מה זה להיות בולט? זה נשמע דיי רדוד, או ריקני לא יודע איך להגדיר את זה.
    דומיננטי בשיחות
    מביא את הכוסית של השכבה
    כול הזמן רק בנות סביבו
    ממש לא ריקני הוא סתם התעצל לתאר את זה

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

בחור טבעי זה בחור שקיבל חינוך מסויים שהקנה לו פחות מגבלות וחינכו אותו להאמין בעצמו ולדעת מה הוא שווה
    מה זה להיות טבעי מהתחלה? יעני בגן כשכולם שיחקו עם קוביות הוא כבר הפשיט טיטולים?!
    עזבו אתכם משטויות , אחד ההבדלים בין כל מי שנמצא פה לבין כל מי שטבעי הוא שטבעי לא חושב מה להגיד,
    מה לעשות כדי שיתפסו אותי כאלפא וכגבר דומיננטי שמפשיט כוסיות במבט סקסי+רוטינה
    גבר טבעי פשוט עושה את "עצמו", הכוונה היא שהוא פשוט מתנהג כמו שהוא יודע , כמו שהוא רגיל, לא מזוייף,
    בלי מסיכות ובלי רוטינות , באמת ש"טבעי" זאת המילה הכי טובה לתאר את האנשים האלה.

עזבו אתכם מגבר אלפא ,מרוטינות, מחארטות, ממסיכות,מDHV, מנגים, מדברים שמנתקים אתכם מעצמכם
    צאו עם כמה בננים וכמה בננות , תתחרעו על כל מה שאתם רוצים , בלי מעצורים
    תהנו מהרגע ותעשו מה שאתם רוצים ,תכירו אנשים, תפרקו בקבוקים , תפילו באנגים
    תתחברו לעצמכם ורק אז תוכלו באמת להנות מהחיים
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 15-04-2012 בשעה 18:41.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

סתום....
    אתה מדבר כל כך הרבה שטויות שאני כבר לא יודע מאיפה להתחיל .
    אני דוגמא לילד שיש לו את הסביבה והחברים, שיוצא בשישי ושהוא סוג של מקובל אבל לא הולך לו עם בנות אז סתום תפה כי אין לך מושג מה זה טבעי.....

( אני מניאק אם כל הטבעיים באמת טבעיים.. מה שלטבעיים יש זה מה שללא טבעיים אין - סביבה תומכת, אוהבת ואוהדת, מכבדת ונותנת מוטיבציה. תביא את זה להכי חנון שיש - וגם הוא יכול להיות הכי זיין שיש ) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח
    אתה מדבר כמו ילדה בת 12 "סוג של מקובל"?!?!? מה אתה ביסודי?!
    עזוב , רואים שאתה סתם שפעת

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    דומיננטי בשיחות
    מביא את הכוסית של השכבה
    כול הזמן רק בנות סביבו
    ממש לא ריקני הוא סתם התעצל לתאר את זה
    לא מתכוון להעליב, אבל התיאור שהבאת עכשיו הוא תיאור של אדם נואש ומסכן שרק רוצה לזיין בנות מהשכבה.
    בגלל דברים כאלה אני שונא את המושג אלפא. אתה עוד אחד שפשוט עיווט את אלפא = מזיין כוסיות. או במילים אחרות מכונת מין או משהו כזה. דיי כבר, זה כולה בחורות, זה כולה סקס.

בחור טבעי זה בחור שקיבל חינוך מסויים שהקנה לו פחות מגבלות וחינכו אותו להאמין בעצמו ולדעת מה הוא שווה
    מה זה להיות טבעי מהתחלה? יעני בגן כשכולם שיחקו עם קוביות הוא כבר הפשיט טיטולים?!
    עזבו אתכם משטויות , אחד ההבדלים בין כל מי שנמצא פה לבין כל מי שטבעי הוא שטבעי לא חושב מה להגיד,
    מה לעשות כדי שיתפסו אותי כאלפא וכגבר דומיננטי שמפשיט כוסיות במבט סקסי+רוטינה
    גבר טבעי פשוט עושה את "עצמו", הכוונה היא שהוא פשוט מתנהג כמו שהוא יודע , כמו שהוא רגיל, לא מזוייף,
    בלי מסיכות ובלי רוטינות , באמת ש"טבעי" זאת המילה הכי טובה לתאר את האנשים האלה.
    לפי ההגדרה הזאת אני טבעי. לא ממש אכפת לי מדומיננטיות ועוד כל מיני שטויות של פוליטיקה חברתית. לדעתי כל הדומיננטיות האלה זה שטויות..

דרך אגב למה אנשים פה משתמשים ברוטינות וכל מיני שטויות כאלה? זה מעפן. לפני כמה ימים סתם הסתובבתי בקניון הייתה מישהי חמודה ניגשתי התחלנו לדבר, השיחה קצת מתה ולא היה לי מה להגיד אז הסתכלתי מסביבי אני רואה סופרמרקט, חנות בגדים וחנות צעצועים. אז יאללה עשיתי אינדינדינו בראש יצא חנות בגדים, דיברנו על חצאיות מיני.. להביא נושא זה לא קשה, למי שמאוד קשה להביא נושא פשוט צריך אחד או שני אלה:
    1. אסוציאציות. סתם לדוגמא עכשיו, אתם מדברים על בוקר? מה עולה לכם בראש? לקום? לצחצח שיניים? זקפת בוקר? (פעם שאלתי מישהי אם בנות מקבלות רטיבות בוקר.. קיבלתי נשיקה מהכף יד שלה) זרקו את זה, "איזה מבאס זה לקום אה?" "אל תנסי להתחיל איתי, שמתי לב שלא צחצחת שיניים היום בבוקר!" "...תעשו משהו משלכם אנאערף XD"
    2. תסתכלו מה יש מסביב. אתה רואה מישהי הולכת עם חשוף? "מה שהיא לובשת ממש יתאים לך" אתם רואים חנות צעצועים? תנסו לחפש אולי תמצאו איזה צעצוע בצורת דילדו תבקשו ממנה לבוא ותשאלו אם היא רוצה את זה מתנה, פאק איט כנסו לחנות סקס ותשאלו אם יש דברים של סאדומאזו.. הבנתם את זה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ragboom
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Let the change begin!

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    אתה מדבר כמו ילדה בת 12 "סוג של מקובל"?!?!? מה אתה ביסודי?!
    עזוב , רואים שאתה סתם שפעת
    מה אתה רוצה ... ?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

לא מתכוון להעליב, אבל התיאור שהבאת עכשיו הוא תיאור של אדם נואש ומסכן שרק רוצה לזיין בנות מהשכבה.
    בגלל דברים כאלה אני שונא את המושג אלפא. אתה עוד אחד שפשוט עיווט את אלפא = מזיין כוסיות. או במילים אחרות מכונת מין או משהו כזה. דיי כבר, זה כולה בחורות, זה כולה סקס.

לפי ההגדרה הזאת אני טבעי. לא ממש אכפת לי מדומיננטיות ועוד כל מיני שטויות של פוליטיקה חברתית. לדעתי כל הדומיננטיות האלה זה שטויות..

דרך אגב למה אנשים פה משתמשים ברוטינות וכל מיני שטויות כאלה? זה מעפן. לפני כמה ימים סתם הסתובבתי בקניון הייתה מישהי חמודה ניגשתי התחלנו לדבר, השיחה קצת מתה ולא היה לי מה להגיד אז הסתכלתי מסביבי אני רואה סופרמרקט, חנות בגדים וחנות צעצועים. אז יאללה עשיתי אינדינדינו בראש יצא חנות בגדים, דיברנו על חצאיות מיני.. להביא נושא זה לא קשה, למי שמאוד קשה להביא נושא פשוט צריך אחד או שני אלה:
    1. אסוציאציות. סתם לדוגמא עכשיו, אתם מדברים על בוקר? מה עולה לכם בראש? לקום? לצחצח שיניים? זקפת בוקר? (פעם שאלתי מישהי אם בנות מקבלות רטיבות בוקר.. קיבלתי נשיקה מהכף יד שלה) זרקו את זה, "איזה מבאס זה לקום אה?" "אל תנסי להתחיל איתי, שמתי לב שלא צחצחת שיניים היום בבוקר!" "...תעשו משהו משלכם אנאערף XD"
    2. תסתכלו מה יש מסביב. אתה רואה מישהי הולכת עם חשוף? "מה שהיא לובשת ממש יתאים לך" אתם רואים חנות צעצועים? תנסו לחפש אולי תמצאו איזה צעצוע בצורת דילדו תבקשו ממנה לבוא ותשאלו אם היא רוצה את זה מתנה, פאק איט כנסו לחנות סקס ותשאלו אם יש דברים של סאדומאזו.. הבנתם את זה.
    ממש לא?
    איפה ראית שהבאתי כאן משהו מיני?
    כול הזמן עם בחורות לאו דווקא בקטע פלרטטני ומיני
    עריכה:אם אתה רוצה מאפייני אופי זה משו אחר תבקש פשוט
    אני מתאר לך רק את הבחוץ ואיך שזה ניראה ככה שזה באמת אולי יצטייר בשבילך כריקני
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 15-04-2012 בשעה 21:58.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ממש לא?
    איפה ראית שהבאתי כאן משהו מיני?
    כול הזמן עם בחורות לאו דווקא בקטע פלרטטני ומיני
    עריכה:אם אתה רוצה מאפייני אופי זה משו אחר תבקש פשוט
    אני מתאר לך רק את הבחוץ ואיך שזה ניראה ככה שזה באמת אולי יצטייר בשבילך כריקני
    כן, זה נשמע ריקני ומפגר, כל הזמן בחורות בחורות זיונים ועוד בחורות, כאילו העולם מסתובב סביב הבחורות. להפך, גבר אמיתי יודע שבחורה זה בחורה ואלא אם כן היא מיוחדת (כוסית על =/= מיוחדת) זה לא משהו שאמור להוציא אותך מריכוז, להוריד אותך מהמטרה שלך או מה שזה לא יהיה.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

כן, זה נשמע ריקני ומפגר, כל הזמן בחורות בחורות זיונים ועוד בחורות, כאילו העולם מסתובב סביב הבחורות. להפך, גבר אמיתי יודע שבחורה זה בחורה ואלא אם כן היא מיוחדת (כוסית על =/= מיוחדת) זה לא משהו שאמור להוציא אותך מריכוז, להוריד אותך מהמטרה שלך או מה שזה לא יהיה.
    שמע אתה מפקפק בו בחוקי עולם
    בחורות שוות = הצלחה בהרבה מאוד תחומים לאו דווקא סקס ותפסיק להגיד זיונים אני לא נכנס לזה בכלל זה לא איזה סרט קולג'ים באמריקה

גם זה שאתה עכשו משתמש במחשב ורושם במקלדת ואיך למדת לקרוא ולכתוב - זה חיקוי .
    הכל חיקוי עד שזה נהיה חלק ממך ואתה משנה את זה לאיך שבא לך .

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

מה אתה רוצה ... ?
    כלום נשמה ..
    ציינתי עובדות זה הכל

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

שמע אתה מפקפק בו בחוקי עולם
    בחורות שוות = הצלחה בהרבה מאוד תחומים לאו דווקא סקס ותפסיק להגיד זיונים אני לא נכנס לזה בכלל זה לא איזה סרט קולג'ים באמריקה
    מה? לא הבנתי..
    אז אני מביא כוסית HB10 = יש לי 100% סיכוי הצלחה בהרבה מאוד תחומים?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect