קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 16:29
  2. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 19:52
  3. [דיווח] רונאלדיניו הסכים לעבור למנ' סיטי
    על ידי -Raul- בפורום פורום העברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-07-2008, 13:21
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

דיווח שטח| מקדונל'ס בסינימה סיטי

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ברירת מחדל דיווח שטח| מקדונל'ס בסינימה סיטי

אז ככה, הסט הלך עם הרבה חריקות, באתי בשביל לכתוב ולמצוא פה את כל הפאקים ולתקן ביחד איתכם, עשיתי מלא טעיות.

הייתי בתור במקדונלד'ס עם עוד שני חברים.
    (חשוב לציין: חבר אחד לקח חלק מדי פעם בסט, והשני לא התערב בכלל, אז אם אני אכתוב "חבר שלי", תמיד מדובר על אותו אחד).
    סיימנו להזמין, ילדה אחרינו הזמינה, היא הייתה לבד.
    היא הזמינה גלידה ב3.90. לא זוכר מה בדיוק אמרתי, משהו בסגנון "כוסאמק (בתסכול, לא בצעקה, כדי לעורר הזדהות מצידה, מה שאכן קרה), מה זה המחיר הזה?!, פעם עלה שקל תשעים, אחא כך שתיים תשעים, ועכשיו 3 תשעים.. אין להם אלוהים "..
    משם זה זרם כי היא ממש הבינה אותי, לקופאית לא היה מטבע של 10 אגורות אז היא ביקשה סליחה על זה.. השיחה זרמה לעמלות בבנקים אנארף
    והשיא היה שהיא אמרה שיש לה סיפור מביך: יש לה אוסף של 200 שקל במטבעות של 10 אגורות. הסתלבטתי עליה קשות חח, אבל היא לקחה את זה בצחוק, כי אני nice guy כזה, אני עוקץ בעדינות.
    אחרי שתי דקות של דיבורים הגלידה הגיעה, אנחנו בני 19, היא 16 וחצי. מבחינת HB, קצת לא נעים.. היא מתחת לחמודה, אבל מעל למכוערת, כמה זה יוצא? נראה לי 6HB חחח
    הקיצר לא רציתי אותה, היא נחמדה אבל לא עניינה אותי, אז אמרתי "טוב היה נחמד להכיר, אני עידן, איך קוראים לך?" "דפנה". ולחצנו ידיים והלכתי לאכול עם חברים שלי גלידה. (מה שאירוני זה שככה פותחים בישיר ואני פאקינג נפרדתי ממנה חח, הסצנה הרגישה לי מוכרת מדי חח)
    בדיעבד, הרהרתי על זה שהייתי יכול להגיד לה "טוב, לא היה לנו זמן להכיר, את תני לי את הטלפון שון ונשב מתישהוא/מאוחר יותר" ולסגור מספר. לשיקולכם.
    (חשוב לציין שכבר כמה פעמים חברים שלי מעירים לי שאני מצ'וטט דקה שתיים עם בנות ונפרד מהן כאילו כלום לא קרה למרות שהייתי "בתיאוריה" יכול לבקש מספר כמו שכתבתי הרגע (אני מרגיש שלא הכרנו מספיק בדקה שתיים של שיחה..אולי זה תירוץ)).

אחרי חצי שעה בערך, בכללי: הלכתי לשירותים, בדרך ראיתי ידידה שעובדת בדוכן, החלפתי אותה כדי שתלך להשתין, נשארתי איתה קצת, וחברים שלי באו להיות איתנו. הילדה ממקודם עשתה V עם האצבעות לחבר שלי מרחוק כדי שהוא יחזיר לה , הוא לא הבין חח (ואחרי בירור: הוא לא זיהה אותה חח), (זה היה עם הגב אליי), ואז כשאני הסתובבתי וראיתי אותה היא אמרה (מרחוק (10 מטר)) "אתה לא זוכר? אני זאת'י ממקדונלד'ס!".
    לא זוכר בדיוק מה היא אמרה, אולי "אתה לא אומר לי שלום?" תוך כדי שהיא מתרחקת עם עוד שתי חברות שלה כדי לשבת במתחם של האוכל, אז התחלתי ללכת אחריהן כדי להגיד שלום (אמרתי תוך כדי ההליכה "בואי אני אגיד לך שלום חח" תוך כדי שאני צוחק, (עוד טעות לאוסף) (כנראה שזו הייתה טעות, אולי הייתי צריך לשים זין עליהן) (אז שתי טעיות ביחד: גם המשפט שהוצאתי וגם שהלכתי אחריהן כמו איזה Needy) ובאמצע הדרך עצרתי והסתובבתי חזרה לחברים שלי (יעני הבנתי שהן מתרחקות ממני ולא רציתי להגיע למצב שאני מתעלק).

כמה דקות אחרי זה, הלכתי לזרוק את הכוסות של הגלידה שחברים שלי ואני השארנו (אני לא אוהב להשאיר לכלכוך במקומות שאני לא שונא חחח). בדרך חזרה לחברים שלי ראיתי את ה3 בנות (החברות בנות 17) (זאת שפתחתי ביחד עם עוד שתי חברות, אחת 6HB, והשנייה 6.5HB, אותה אולי הייתי מזיין חח). (אבל שטויות, הכל בשבילי היה בגדר תירגול, אני חודש וחצי בתחום באופן יחסית רציני (הייתה הפסקה של שבועיים בגלל לימודים) ומה שעבר לי בראש לאורך כל הסט זה "כשהסט נגמר אני לא אראה אותן יותר, אז לפחות אני אנסה ואעשה מה שבראש שלי, הכל על הזין., באתי להנות, ולצבור נסיון, מצידי שיתפוצץ הסט הזה, אני עושה מה שבא לי נקודה").
    הקיצר, ראיתי את ה3 בנות, הן ישבו, הלכתי ודיברתי איתן, אחרי כמה דקות חברים שלי הצטרפו, אחרי 6-7 דקות של דיבור שמתי לב שחברים שלי ואני עומדים והן יושבות (כבר שכחתי מה זה בדיוק אומר, אבל ממה שאני זוכר, זה לא טוב, the sooner you sit, the better).
    אז באתי לשבת בשולחן שלהן, וראיתי שאין שם כיסא חחח
    (זה שולחנות שבנויים עם כיסאות מחובירם כאלה חח, אז תלשו את הרביעי כנראה), מצה שעשיתי זה ישבתי על המשענת של הכיסא ליד הכיסא החסר).
    הייתי שם 10-12 דקות, הן היו צריכות לצאת מהקניון ולחכות שאמא של אחת מהן תגיע להסיע אותן.
    באותו רגע, הרגשתי שלא הכרנו מספיק ובגלל זה מוקדם עדיין לקחת מספר.
    אז (הנה הטעות (כנראה...)), ליוותי אותן החוצה (וחברים שלי באו אחריי) במקום לקחת מספר.
    כשהיינו בחוץ, נזכרתי במאמר שאומר שחשוב לקחת מספר (ולחתוך תשיחה ולהיפרד) בשיא של השיחה, אז חיכיתי לתזמון המתאים.
    והצעתי לאחת מהן בסגנון של "טוב שמעי אני חייב ללכת, תנו לי את המספרים שלכם ונצא מתי שהוא".
    הילדה שהצעתי לה ישר התפוצצה מצחוק (כנראה לא היה לה נעים והיא לא רגילה שמתחילים איתה, הפרשנות לשיקולכם)
    והתחילה לרוץ קצת הצידה (10 מטר) כדי להישפך מצחוק חח
    חברה שלה באה איתה לשם, והשלישית נשארה כמה צעדים ממני.
    מהרגע שהראשונה צחקה הייתי כזה ב"WTF... חחחח "
    גם אני צחקתי ולקחתי הכל בהומור.
    חצי דקה אחרי, ההיא שביקשתי ממנה את המספר חזרה ואמרה "לא עזוב..." בחצי אי נעימות, יעני היא דחתה אותי יפה ובעדינות (חוץ מהקטע ממקודם שלבן אדם אחר הייתה יכולה לעשות טראומה כי עכשיו כשאני חושב על זה, זה האמא של כל הסיוטים חחח - שבנות יצחקו לך בפנים. מזה AFC משקשקים מפחד. אבל לא אנחנו.
    בחזרה לסיפור - אחרי שהיא אמרה שלא בא לה שניפגש, הלכתי עם החבר השלישי (זה שלא היה שותף בכלל בסט),
    הלכתי כי הרגשתי שזהו, סיימנו פה, ויאללה הביתה.
    נכנסנו לאוטו (חבר שלי נשאר שם ודיבר איתן).
    אחרי 10 דקות כמעט הוא בא לאוטו ואמר שהוא לקח פייסבוקיים מהן.
    אמרתי לו שזה שווה לתחת, כי זה "להתחיל מרדף", והוא היה בדעה שלי ששום "מרדף" לא הולך לקרות.
    ~הסוף~

אני כותב פה במקום למעלה כי זה היה הורס את הסצנה:
    הכוונה הייתה לקחת את הטלפונים של שלושתן כדי שנצא אני וחברים שלי עם הבנות.
    כי במילא לא רצינו אף אחת, ובגלל שהייתה היכרות בין ה3 לחברים שלי, אז בחרתי בדרך הזו.

זה היה ארוך, תודה על הקריאה.
    אני רוצה ביקורת בונה, קשה ואכזרית ככה שתהיה, עשיתי מלא טעויות, וזה למה אני כותב פה ב2 וחצי בלילה.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

איך שהיא צחקה, אני יגיד לך בדיוק מה אני הייתי עושה-
    הייתי דופק צעקה "מה את צוחקת?!" במלואה העצבים. הולך אלייה בחצי עצבים חצי אסרטביות, ומן הסתם שהיא כולה תיהיה מצוחקקת אז הייתי תופס לה את שניי הזרועות ומתחיל לדפוק לה תחקירים זרזים כאלה כדי להכניס אותה לאי נעימות שהיא תבין למה היא גרמה. "מה מצחיק? מה את מפגרת? מה לקחת? את יודעת שסמים זה לא בריא?" ואז מן הסתם שהיא תרגע..ואז כבר היא תתחיל לבוא לך עם המניפולציות של ה- "לא מספר וזה.." אז תגיד בפשטות "בעיה שלך..הפסד שלך" ופשוט ללכת.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

שאלה: לאן אתה וחברים שלך יוצאים בד"כ?

בקשר לדיווח, נשמע שאתה יותר מדי תקוע בראש שלך ופחות קורא את המצב, בכל זאת קצת מוזר לי שישבת עם הבנות האלו 10 דקות, ליוותה אותם ליציאה והיא צחקה עליך כשביקשת מספר, לא הייתי שם אבל אני יכול לנחש שהבנות נתנו לך ללוות אותם מנימוס בלבד ולא כי הם התעניינו בך משהו שכנראה גרמת לו עוד כשישבת איתם.
    בכל מקרה שאתה מדבר עם בחורות תפסיק לחשוב בקטע של מה הדבר הבא שאני הולך לאמר או קראתי שחובה לשבת או שזה עוד לא הזמן לבקש מספר, זה גישה דפוקה שכל הזמן גורמת לך לנסות "להוכיח את עצמך" כאילו אתה מנסה למכור את עצמך והם מרגישות את זה, תקרא קצת על FRAME CONTROL זה יכול לעזור לך.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 15-04-2012 בשעה 15:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    איך שהיא צחקה, אני יגיד לך בדיוק מה אני הייתי עושה-
    הייתי דופק צעקה "מה את צוחקת?!" במלואה העצבים. הולך אלייה בחצי עצבים חצי אסרטביות, ומן הסתם שהיא כולה תיהיה מצוחקקת אז הייתי תופס לה את שניי הזרועות ומתחיל לדפוק לה תחקירים זרזים כאלה כדי להכניס אותה לאי נעימות שהיא תבין למה היא גרמה. "מה מצחיק? מה את מפגרת? מה לקחת? את יודעת שסמים זה לא בריא?" ואז מן הסתם שהיא תרגע..ואז כבר היא תתחיל לבוא לך עם המניפולציות של ה- "לא מספר וזה.." אז תגיד בפשטות "בעיה שלך..הפסד שלך" ופשוט ללכת.
    זה להכניס אותה לפריים אה?
    יש לי ידע אפסי בזה. מאיפה אתה מציע לי ללמוד את זה? יש לך מאמר ספציפי?

אני טיפוס חייכן ואני פשוט צחקתי ביחד איתן. לא יודע אם זה קצת חוסר ביטחון, אבל אני צוחק הרבה, זה האופי שלי.
    אגב, גם אם הייתי כן רוצה את הבחורה, הייתי מוותר באותו רגע, כי ראיתי את זה כדחייה אז חתכתי.
    חסר לי עקשנות/עקביות?

תודה על העזרה.

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    שאלה: לאן אתה וחברים שלך יוצאים בד"כ?

בקשר לדיווח, נשמע שאתה יותר מדי תקוע בראש שלך ופחות קורא את המצב, בכל זאת קצת מוזר לי שישבת עם הבנות האלו 10 דקות, ליוותה אותם ליציאה והיא צחקה עליך כשביקשת מספר, לא הייתי שם אבל אני יכול לנחש שהבנות נתנו לך ללוות אותם מנימוס בלבד ולא כי הם התעניינו בך משהו שכנראה גרמת לו עוד כשישבת איתם.
    בכל מקרה שאתה מדבר עם בחורות תפסיק לחשוב בקטע של מה הדבר הבא שאני הולך לאמר או קראתי שחובה לשבת או שזה עוד לא הזמן לבקש מספר, זה גישה דפוקה שכל הזמן גורמת לך לנסות "להוכיח את עצמך" כאילו אתה מנסה למכור את עצמך והם מרגישות את זה, תקרא קצת על FRAME CONTROL זה יכול לעזור לך.
    בקשר לשאלה, הם לא בתחום של הפיאקפ, אז אנחנו לא יוצאים להתחיל עם בנות אם לזה אתה חותר.
    איתם אני יוצא למקומות בילוי כמו ים קניון באולינג וכו'. עדיין לא ברים.
    מועדונים ניסיתי לפני שבוע ולא אהבתי, הם הולכים לזה מעכשיו בלעדיי.

שמע אתה צודק לגמרי, הם לא הייתי מלווה אותן הם היו פשוט הולכות, לא נוצרה משיכה. איך אני יוצר את זה?
    ביטחון היה, אבל נראה לי בגלל כל הטעיות יצאתי needy ואולי זה דפק את המשיכה?
    חוץ מזה, אני לא חושב שנאי מתכנן את הצעד הבא יותר מדי, מה שניסיתי להסביר זה את הכוונת שלי בכל פעולה, שתיכנסו לי לראש ויהיה לכם קל יותר לתקן אותי. אבל כן באתי בגישה של לעשות מה שבא לי. והיו מחשבות מאחורי חלק מהצעדים שלי.
    בקשר ל"חובה לשבת", אתה מסכים איתי שבמצב כזה שהן יושבות ונוח להן ולנו פחות נוח, זה יוצר דיסטנס כלשהו ופוגע בגיים, נכון?
    בקשר לפיריימים, אני לא עושה אותם בשיט, באמת אני אתחיל להכינס לזה חזק, השיחות מרגישות קצת רדודות ואין שום עניין מצידן.
    יש לך מאמרים או חומרים שאתה ממליץ לי עליהם?

ותודה אחי.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    זה להכניס אותה לפריים אה?
    יש לי ידע אפסי בזה. מאיפה אתה מציע לי ללמוד את זה? יש לך מאמר ספציפי?

אני טיפוס חייכן ואני פשוט צחקתי ביחד איתן. לא יודע אם זה קצת חוסר ביטחון, אבל אני צוחק הרבה, זה האופי שלי.
    אגב, גם אם הייתי כן רוצה את הבחורה, הייתי מוותר באותו רגע, כי ראיתי את זה כדחייה אז חתכתי.
    חסר לי עקשנות/עקביות?

תודה על העזרה.

בקשר לשאלה, הם לא בתחום של הפיאקפ, אז אנחנו לא יוצאים להתחיל עם בנות אם לזה אתה חותר.
    איתם אני יוצא למקומות בילוי כמו ים קניון באולינג וכו'. עדיין לא ברים.
    מועדונים ניסיתי לפני שבוע ולא אהבתי, הם הולכים לזה מעכשיו בלעדיי.
    אני יכול להבין את זה שאתה לא אוהב מועדונים אבל הייתה שם רק פעם אחת תן לזה עוד כמה צאנסים זה דבר שונה יכול להיות שאתה צריך להתרגל אליו, בקשר לברים ממליץ לך להתחיל ללכת ומהר, אתה בן 19, ואתה יוצא לקניונים בלילה? תתחיל להנות מהחיים, במקומות האלו יש בנות שנראות טוב, זה מרגיש הרבה יותר טבעי להכיר אותם ויש גם הרבה יותר סיכוי שתגמור עם מישהי באותו לילה.

שמע אתה צודק לגמרי, הם לא הייתי מלווה אותן הם היו פשוט הולכות, לא נוצרה משיכה. איך אני יוצר את זה? שאלה גדולה מדי, לא חסר דרכים ליצור משיכה אם אתה רוצה עזרה במשהו ספציפי תשאל.
    ביטחון היה, אבל נראה לי בגלל כל הטעיות יצאתי needy ואולי זה דפק את המשיכה? זה בטוח לא תרם לה
    חוץ מזה, אני לא חושב שנאי מתכנן את הצעד הבא יותר מדי, מה שניסיתי להסביר זה את הכוונת שלי בכל פעולה, שתיכנסו לי לראש ויהיה לכם קל יותר לתקן אותי. אבל כן באתי בגישה של לעשות מה שבא לי. והיו מחשבות מאחורי חלק מהצעדים שלי.
    בקשר ל"חובה לשבת", אתה מסכים איתי שבמצב כזה שהן יושבות ונוח להן ולנו פחות נוח, זה יוצר דיסטנס כלשהו ופוגע בגיים, נכון? אין מה לעשות לא תמיד תמצא את הבנות במצב האולטימטיבי להתחיל איתם, צריך לדעת להתמודד עם המצב, דברים שיצא לי לעשות במקרה כזה שאין איפה לשבת זה לגרום לאחת הבנות לחלוק איתי את הכסא שלה \ להחליף איתם כמה מילים כדי שיכירו אותי ולחזור אח"כ כשיותר נוח \ להביא איתי כיסא ממקום אחר \ לגרום להם לעבור מקום.
    בקשר לפיריימים, אני לא עושה אותם בשיט, באמת אני אתחיל להכינס לזה חזק, השיחות מרגישות קצת רדודות ואין שום עניין מצידן.
    יש לך מאמרים או חומרים שאתה ממליץ לי עליהם?

ותודה אחי.
    תשובות באדום, בקשר למאמרים על FRAME אני חייב לזוז שלח לי הודעה פרטית ואני אשלח לך בלילה כשאני אחזור.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 15-04-2012 בשעה 20:11.

קודם כל אני מפרגן לך על זה שאתה פותח ושם זין , הרוב לא עושים את זה , יפה מאוד.
    דבר שני , ילדות בנות 16 זה ילדות בנות 16 , אי אפשר לצפות מהם לכלום , כי הן ילדות קטנות ומפוחדות(רובן) , נשמע כאילו השיחות ביניכם היו זורמות אבל מצד שני לא מרגשות או מיוחדות מספיק כדי שהם יתעניינו וירצו עוד , ולדעתי אלה הדברים שאתה צריך לעבוד עליהם , לבנות קצת משיכה , לגרום לבחורה להשתגע , על קינו שמעת? איפה כל הדברים האלה אחי ? , דיברת איתן קצת , היה כייף ונחמד , אבל זהו , הן לא ירצו כלום הלאה כי אתה לא הראת שיש לך מה לתת הלאה..נשמע כאילו אתה קצת פוחד לעשות דברים קיצוניים ומטורפים , להוציא את הבחורות מאזור הנוחות שלהם , אתה יצאת משלך בכלל?

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    קודם כל אני מפרגן לך על זה שאתה פותח ושם זין , הרוב לא עושים את זה , יפה מאוד.
    דבר שני , ילדות בנות 16 זה ילדות בנות 16 , אי אפשר לצפות מהם לכלום , כי הן ילדות קטנות ומפוחדות(רובן) , נשמע כאילו השיחות ביניכם היו זורמות אבל מצד שני לא מרגשות או מיוחדות מספיק כדי שהם יתעניינו וירצו עוד , ולדעתי אלה הדברים שאתה צריך לעבוד עליהם , לבנות קצת משיכה , לגרום לבחורה להשתגע , על קינו שמעת? איפה כל הדברים האלה אחי ? , דיברת איתן קצת , היה כייף ונחמד , אבל זהו , הן לא ירצו כלום הלאה כי אתה לא הראת שיש לך מה לתת הלאה..נשמע כאילו אתה קצת פוחד לעשות דברים קיצוניים ומטורפים , להוציא את הבחורות מאזור הנוחות שלהם , אתה יצאת משלך בכלל?
    לא, לא יצאתי מאיזור הנוחות שלי. ולמרות שלא כתבתי את זה בבירור, הסקת בדיוק מה הלך שם. השיחות לא היו משעממות אבל לא היו בהם הרבה רגשות, ולא נוצרה משיכה, וגם ההתעיינות מצידן הייתה יחסית נמוכה. לא הגעתי למצב שהן מחזיקות את השיחה. תמיד זה היה אני ומדי פעם חבר שלי.
    קינו היה לי קשה כי הן ישבו ואני עמדתי.
    אז עד פה שני דברים, איך להתחיל קינו? נגיעות בטעות ואחר כך "לא בטעות"?
    דבר שני, הם ישבו ואני עמדתי, וכשישבתי זה היה רק לדקה כי זה לא היה במרחק נגיעה מהן, אז לא עשיתי קינו.
    ואיך אני אמור לחלק את הקינו בין כל ה3 בנות? או שזה אמור להיות רק על המטרה?
    חוץ מזה, אני אלמד קריאה קרה (בכף יד) כדי לשפר את הקינו. וגם פריימים, יש לך מדריך טוב לזה שאתה ממליץ עליו? אני מחפש משהו איכותי כי יש כאלה שנכתבו על סמך תאוריה בלבד, you know.

ובקשר לאזור הנוחות, לא יצאתי משלי, מהצד: דיברנו, ליוותי אותן החוצה, וביקשתי מספר, ובגלל שלא הייתה משיכה אז לא היה רצון ממנה וזה לא יצא לפועל.
    יש לך עוד טיפים איך ליצור משיכה, כלים שלא השתמשתי בהם חוץ ממה שציינו?
    בחזרה לאזור הנוחות, איך להוציא אותן מאיזור הנוחות שלהם? אני אאמור לבנות קודם נוחות לדעתי ואותו לא בניתי.
    אפשר דוגמאות לדברים משוגעים? אני בקושי מבין..

אני מוכן לעשות מה שצריך בשביל ללמוד.
    ותודה אחי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

וואו אחי יש לך יותתתתתרררר מדיייי חוקייםםם !!!
    כל מה שאתה צריך זה שני משפטים לזכור :
    Fuck The Rules 1 !
    2 Burn to be Wild !

ולא ספרים ומאמרים שלמים ..
    אתה פאקינג מלא בשטויותתתת !!
    תפסיק ! תשתחרר !
    תגיד מה שעולה לך לראש בלי הרבה לנתח את זה, תהיה שלם עם מה שאתה אומר גם אם הוא הכי הזוי בעולםםםם ! כי זה מה שרצית להגיד ואתה תגיד את זה !
    תעשה מה שטוב לך באותו רגע גם אם זה גורם לאי נעימות הכי גדולה !
    תעשה מה שבאלךךך ! מה שעולה לך לראש ! אתה מכיר את המצבים האלה שבאלך לעשות משהו אבל אתה לא עושה אותו מכל מיני סיבות ותירוצים,
    כן אני בטוח שזה קורה לך המון !

אז תפסיק !! אין יותר טאקט אין יותר נכון ולא נכון !
    יש עכשיו מה שבאלך לעשות באותו רגע !

תפסיק לנתח כל דבר כל כך הרבה !
    החיים פשוטיםםםם !
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    וואו אחי יש לך יותתתתתרררר מדיייי חוקייםםם !!!
    כל מה שאתה צריך זה שני משפטים לזכור :
    Fuck The Rules 1 !
    2 Burn to be Wild !

ולא ספרים ומאמרים שלמים ..
    אתה פאקינג מלא בשטויותתתת !!
    תפסיק ! תשתחרר !
    תגיד מה שעולה לך לראש בלי הרבה לנתח את זה, תהיה שלם עם מה שאתה אומר גם אם הוא הכי הזוי בעולםםםם ! כי זה מה שרצית להגיד ואתה תגיד את זה !
    תעשה מה שטוב לך באותו רגע גם אם זה גורם לאי נעימות הכי גדולה !
    תעשה מה שבאלךךך ! מה שעולה לך לראש ! אתה מכיר את המצבים האלה שבאלך לעשות משהו אבל אתה לא עושה אותו מכל מיני סיבות ותירוצים,
    כן אני בטוח שזה קורה לך המון !

אז תפסיק !! אין יותר טאקט אין יותר נכון ולא נכון !
    יש עכשיו מה שבאלך לעשות באותו רגע !

תפסיק לנתח כל דבר כל כך הרבה !
    החיים פשוטיםםםם !
    בוא תביא דוגמא שתיים תהיה ספציפי, כי הייתה מטרה לדברים שעשיתי. תראה לי איפה טעיתי כשהלכתי לפי החוקים.
    למרות שאני מסכים איתך מאוד.

יש לך דברים לתקן אצלי? אני מאוד אשמח. תכלס זו המטרה של הפורום.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני לא יודע לגבי האסור לעמוד, אבל אני כשאני מתחיל עם בחורות אני אוהב לעמוד (גם כשיש מקום לשבת) ושכולם יושבים, אני מרכז השיחה, כולם מסתכלים עליי, יש לי הרבה מקום לזוז והרבה אנרגיות, זה הרבה יותר כיף והרבה יותר מושך.

בעיקר אני חושב שהבעיה שלך זה שחשבת יותר מדי- פשוט תהיה עם כריזמה, תחייך ותהיה עם ביטחון- הן היו זורמות יותר.
    אל תשכח את הפרשי הגילאים, זה בעיה די גדולה, יכול להיות שהן נרתעו מההפרש הזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

אחי אתה חושב יותר מדי על כל פרט ופרט ועל כל חוק.
    אתה צריך להבין את ההגיון והגישה מאחורי ולא כל חוק וחוק.
    ברגע שאתה בא בגישה נכונה אתה פשוט לא יוצא NEEDY, לא חושב על אם זה בסדר לשבת או לא (או ע"פ החוקים), לוקח מספר כשאתה רוצה לקחת, ולא כשאתה חושב האם היא חושבת שהכרתם מספיק זמן וכל שאר הטעויות שכנראה עשית.
    אל תתנהג בהתאם למה שאתה חושב שהן יאהבו.
    אתה חושב על לקחת מספר? קח מספר. רוצה לשבת? שב. כל עוד תעשה מה שאתה רוצה אתה לא עובר על שום חוק.
    אתה לא "נדבק" לכמה בנות בקניון, ונכנס למציאות שלהן. תכניס אותן למציאות שלך.
    אם אתה כלכך אוהב חוקים, תבנה לך חוקים כלליים יותר ופעל על פיהם.
    1. תעשה מה שאתה רוצה ברגע כשאתה רוצה לעשות את זה, אם זה לגיטימי בעיניך.
    2.פעל לפי המציאות שלך ואל תיכנס למציאות של אנשים אחרים כדי להתחבב עליהם. לדוגמא : אם בחורה מדברת איתך על מניקור וזה מעניין לך ת'תחת, אל תדבר איתה על זה. תחליף נושא, אפילו תגיד לה "עצרי שניה... זה לא מעניין. בואי נדבר על משהו מעניין כמו... ציצים\מוסיקה\מה שבראש שלך"
    3.REPEAT עד שתתקל בבעיות נוספות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    צ'ארם
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ערך הדברים הנאמרים עולים על כל כוח פיזי. יופי חיצוני וכוונה נסתרת

אף פעם לא לבקש טלפון במורה ישירה תמיד לומר משהו בסגנון : אז כדאי שנמשיך לדבר ואם הייתה טוב בסט היא כבר תיתן החשיבה שלך נכונה ואתה נהנה מהפגישה עם החברים שלך וכל השאר מבחינתך בונוס וזו חשיבה טובה. היא נתנה לך ס״ע כשהיא אמרה לך שזו ההיא מהמקדונלדס וזה טוב מה שפגע בך זה העניין שהייתה צריך לשמר אצלן נסה ללמוד קסם או כל מיני מבחני אישיות שתוכל לעשות להן ולעניין אותן זה עובד... רגע אחד אתה מחרטט אותה על קובייה רגע שני היא ואתה במיטה או איפה שרק תבחר 

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,607 | הודעות: 8,151,189 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect