אז ככה, הסט הלך עם הרבה חריקות, באתי בשביל לכתוב ולמצוא פה את כל הפאקים ולתקן ביחד איתכם, עשיתי מלא טעיות.
הייתי בתור במקדונלד'ס עם עוד שני חברים.
(חשוב לציין: חבר אחד לקח חלק מדי פעם בסט, והשני לא התערב בכלל, אז אם אני אכתוב "חבר שלי", תמיד מדובר על אותו אחד).
סיימנו להזמין, ילדה אחרינו הזמינה, היא הייתה לבד.
היא הזמינה גלידה ב3.90. לא זוכר מה בדיוק אמרתי, משהו בסגנון "כוסאמק (בתסכול, לא בצעקה, כדי לעורר הזדהות מצידה, מה שאכן קרה), מה זה המחיר הזה?!, פעם עלה שקל תשעים, אחא כך שתיים תשעים, ועכשיו 3 תשעים.. אין להם אלוהים "..
משם זה זרם כי היא ממש הבינה אותי, לקופאית לא היה מטבע של 10 אגורות אז היא ביקשה סליחה על זה.. השיחה זרמה לעמלות בבנקים אנארף
והשיא היה שהיא אמרה שיש לה סיפור מביך: יש לה אוסף של 200 שקל במטבעות של 10 אגורות. הסתלבטתי עליה קשות חח, אבל היא לקחה את זה בצחוק, כי אני nice guy כזה, אני עוקץ בעדינות.
אחרי שתי דקות של דיבורים הגלידה הגיעה, אנחנו בני 19, היא 16 וחצי. מבחינת HB, קצת לא נעים.. היא מתחת לחמודה, אבל מעל למכוערת, כמה זה יוצא? נראה לי 6HB חחח
הקיצר לא רציתי אותה, היא נחמדה אבל לא עניינה אותי, אז אמרתי "טוב היה נחמד להכיר, אני עידן, איך קוראים לך?" "דפנה". ולחצנו ידיים והלכתי לאכול עם חברים שלי גלידה. (מה שאירוני זה שככה פותחים בישיר ואני פאקינג נפרדתי ממנה חח, הסצנה הרגישה לי מוכרת מדי חח)
בדיעבד, הרהרתי על זה שהייתי יכול להגיד לה "טוב, לא היה לנו זמן להכיר, את תני לי את הטלפון שון ונשב מתישהוא/מאוחר יותר" ולסגור מספר. לשיקולכם.
(חשוב לציין שכבר כמה פעמים חברים שלי מעירים לי שאני מצ'וטט דקה שתיים עם בנות ונפרד מהן כאילו כלום לא קרה למרות שהייתי "בתיאוריה" יכול לבקש מספר כמו שכתבתי הרגע (אני מרגיש שלא הכרנו מספיק בדקה שתיים של שיחה..אולי זה תירוץ)).
אחרי חצי שעה בערך, בכללי: הלכתי לשירותים, בדרך ראיתי ידידה שעובדת בדוכן, החלפתי אותה כדי שתלך להשתין, נשארתי איתה קצת, וחברים שלי באו להיות איתנו. הילדה ממקודם עשתה V עם האצבעות לחבר שלי מרחוק כדי שהוא יחזיר לה , הוא לא הבין חח (ואחרי בירור: הוא לא זיהה אותה חח), (זה היה עם הגב אליי), ואז כשאני הסתובבתי וראיתי אותה היא אמרה (מרחוק (10 מטר)) "אתה לא זוכר? אני זאת'י ממקדונלד'ס!".
לא זוכר בדיוק מה היא אמרה, אולי "אתה לא אומר לי שלום?" תוך כדי שהיא מתרחקת עם עוד שתי חברות שלה כדי לשבת במתחם של האוכל, אז התחלתי ללכת אחריהן כדי להגיד שלום (אמרתי תוך כדי ההליכה "בואי אני אגיד לך שלום חח" תוך כדי שאני צוחק, (עוד טעות לאוסף) (כנראה שזו הייתה טעות, אולי הייתי צריך לשים זין עליהן) (אז שתי טעיות ביחד: גם המשפט שהוצאתי וגם שהלכתי אחריהן כמו איזה Needy) ובאמצע הדרך עצרתי והסתובבתי חזרה לחברים שלי (יעני הבנתי שהן מתרחקות ממני ולא רציתי להגיע למצב שאני מתעלק).
כמה דקות אחרי זה, הלכתי לזרוק את הכוסות של הגלידה שחברים שלי ואני השארנו (אני לא אוהב להשאיר לכלכוך במקומות שאני לא שונא חחח). בדרך חזרה לחברים שלי ראיתי את ה3 בנות (החברות בנות 17) (זאת שפתחתי ביחד עם עוד שתי חברות, אחת 6HB, והשנייה 6.5HB, אותה אולי הייתי מזיין חח). (אבל שטויות, הכל בשבילי היה בגדר תירגול, אני חודש וחצי בתחום באופן יחסית רציני (הייתה הפסקה של שבועיים בגלל לימודים) ומה שעבר לי בראש לאורך כל הסט זה "כשהסט נגמר אני לא אראה אותן יותר, אז לפחות אני אנסה ואעשה מה שבראש שלי, הכל על הזין., באתי להנות, ולצבור נסיון, מצידי שיתפוצץ הסט הזה, אני עושה מה שבא לי נקודה").
הקיצר, ראיתי את ה3 בנות, הן ישבו, הלכתי ודיברתי איתן, אחרי כמה דקות חברים שלי הצטרפו, אחרי 6-7 דקות של דיבור שמתי לב שחברים שלי ואני עומדים והן יושבות (כבר שכחתי מה זה בדיוק אומר, אבל ממה שאני זוכר, זה לא טוב, the sooner you sit, the better).
אז באתי לשבת בשולחן שלהן, וראיתי שאין שם כיסא חחח
(זה שולחנות שבנויים עם כיסאות מחובירם כאלה חח, אז תלשו את הרביעי כנראה), מצה שעשיתי זה ישבתי על המשענת של הכיסא ליד הכיסא החסר).
הייתי שם 10-12 דקות, הן היו צריכות לצאת מהקניון ולחכות שאמא של אחת מהן תגיע להסיע אותן.
באותו רגע, הרגשתי שלא הכרנו מספיק ובגלל זה מוקדם עדיין לקחת מספר.
אז (הנה הטעות (כנראה...)), ליוותי אותן החוצה (וחברים שלי באו אחריי) במקום לקחת מספר.
כשהיינו בחוץ, נזכרתי במאמר שאומר שחשוב לקחת מספר (ולחתוך תשיחה ולהיפרד) בשיא של השיחה, אז חיכיתי לתזמון המתאים.
והצעתי לאחת מהן בסגנון של "טוב שמעי אני חייב ללכת, תנו לי את המספרים שלכם ונצא מתי שהוא".
הילדה שהצעתי לה ישר התפוצצה מצחוק (כנראה לא היה לה נעים והיא לא רגילה שמתחילים איתה, הפרשנות לשיקולכם)
והתחילה לרוץ קצת הצידה (10 מטר) כדי להישפך מצחוק חח
חברה שלה באה איתה לשם, והשלישית נשארה כמה צעדים ממני.
מהרגע שהראשונה צחקה הייתי כזה ב"WTF... חחחח "
גם אני צחקתי ולקחתי הכל בהומור.
חצי דקה אחרי, ההיא שביקשתי ממנה את המספר חזרה ואמרה "לא עזוב..." בחצי אי נעימות, יעני היא דחתה אותי יפה ובעדינות (חוץ מהקטע ממקודם שלבן אדם אחר הייתה יכולה לעשות טראומה כי עכשיו כשאני חושב על זה, זה האמא של כל הסיוטים חחח - שבנות יצחקו לך בפנים. מזה AFC משקשקים מפחד. אבל לא אנחנו.
בחזרה לסיפור - אחרי שהיא אמרה שלא בא לה שניפגש, הלכתי עם החבר השלישי (זה שלא היה שותף בכלל בסט),
הלכתי כי הרגשתי שזהו, סיימנו פה, ויאללה הביתה.
נכנסנו לאוטו (חבר שלי נשאר שם ודיבר איתן).
אחרי 10 דקות כמעט הוא בא לאוטו ואמר שהוא לקח פייסבוקיים מהן.
אמרתי לו שזה שווה לתחת, כי זה "להתחיל מרדף", והוא היה בדעה שלי ששום "מרדף" לא הולך לקרות.
~הסוף~
אני כותב פה במקום למעלה כי זה היה הורס את הסצנה:
הכוונה הייתה לקחת את הטלפונים של שלושתן כדי שנצא אני וחברים שלי עם הבנות.
כי במילא לא רצינו אף אחת, ובגלל שהייתה היכרות בין ה3 לחברים שלי, אז בחרתי בדרך הזו.
זה היה ארוך, תודה על הקריאה.
אני רוצה ביקורת בונה, קשה ואכזרית ככה שתהיה, עשיתי מלא טעויות, וזה למה אני כותב פה ב2 וחצי בלילה.

ציטוט ההודעה