קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-11-2007, 21:08
  2. בשביל להעלות קצת את הרמה בפורום הזה.. ממש קצת
    על ידי SlutFatma בפורום אלקטרונית
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 17-02-2006, 23:03
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 14:55
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 14:44
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

דיווח שטח| ראשון בפורום הזה, היה נחמד

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל דיווח שטח| ראשון בפורום הזה, היה נחמד

יצאתי עם חברים לים והיה המון נשים. אני חשבתי לתת לעצמי מנוחה מנשים היום אבל דווקא לידנו התיישבו קבוצה של 4 בנות שמשתזפות וישר קלטתי את המטרה שלי HB9/9.5. ראיתי שהיא נהפכת לגב והבנתי שהיא 9.5, אני לא מפספס סט כזה.

ניגשתי אליה ואמרתי "השמש מסנוורת אותך (עם חיוך ענקי) נעים מאוד אני טל". היא אומרת לי כמובן גם בחיוך "נו זה מעולה, ככה לא הייתי צריכה לראות אותך".
    התחלנו לדבר ופשוט הבנתי שעם הבחורה הזאת גם עם אני מקבל מספר אני לא יוצא... אופי כלכך מגעיל מעולם לא נתקלתי במישהי כזאת.

לקחתי את המספר וחזרתי למקום שלי. התיישבתי וקלטתי שכמה מטרים מאיתנו יותר לקראת סוף החוף יש סט מושלם בשבילי ובשביל חבר ונתתי לו את הסט. הוא ניגש עושה "נעים להכיר אני ..." אחד ישר קופצת "לא נעים להכיר עוף מפה" ישר הייתי חייב לעזור לו "שמעי תשימי אבנים בכיסים שלא תעופי על עצמך, לא באלך להכיר סבבה סתמי תפה אולי חברות שלך רוצות". כן הורדתי לעצמי פה את הערך מולן אבל זה לא היה הסט שלי, זה היה של חבר.

הוא דיבר עם מישהי השיג מספר בחורה חמודה מאוד ואז כל היום נהננו בים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

תאמת עם הראשונה כדאי לך להמשיך כי יש לה ביץ' שילד כל כך חזק שהיא לא נותנת לכל אחד להתקרב אליה וזה טוב.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חחחחחחחחחח אהבתי איך שהגבת לבחורה השנייה שחבר שלך ניסה להתחיל עם חברה שלה..טוב מאד, הכי חשוב זה לעזור לחברים.

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

בואנה בזמן האחרון אני רואה בנות בישראל מחזיקות מעצמן מינימום בר רפאלי, לפעמים בא לי לבעוט בכמה כאלה..
    אחלה דיווח אחי, רק שאין פה הרבה "בשר", בהצלחה בפעם הבאה
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ExcluSive צפיה בהודעה
    בואנה בזמן האחרון אני רואה בנות בישראל מחזיקות מעצמן מינימום בר רפאלי, לפעמים בא לי לבעוט בכמה כאלה..
    אני לא הלכתי לים בשביל בשר... בכלל אני לא רציתי להתחיל עם בנות באותו יום... אבל כנראה מישהו מלמעלה היה חייב להנחית מולי דברים מדהימים...
    חחחח תודה וחג שמח

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי ExcluSive צפיה בהודעה
    בזמן האחרון? ההתקפה של התפרצות האגו אצל המכוערות התחילה כבר לפני שנה שנתיים, אבל אתה צודק עם הזמןזה רק מתגבר ומתפשט..

אחלה דיווח, בקטע השני התפרצת יותר מידי היית צריך להתייחס בסטלה כי כולה עוד מכוערת שתופסת פוזה לא שווה חצי מהעצבים שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

בסט הראשון, השיחה הייתה כשאתה עומד והיא שוכבת?
    איך זה הלך מבחינת המיקום שלכם?

אגב, בקטע הראשוני של ה"נעים להכיר אני X את Y..." אתם לוחצים ידיים או עושים את זה בלי מגע?

בקשר לסט השני, ממש אהבתי איך שיצאת עליה, אבל אחרי שהתפוצצת עליה, מה קרה? היא סתמה את הפה והוא "הציע את עצמו" לאחת לידה וזה התרחש כאילו לא היה רגע קצת מביך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    בסט הראשון, השיחה הייתה כשאתה עומד והיא שוכבת?
    איך זה הלך מבחינת המיקום שלכם?

אגב, בקטע הראשוני של ה"נעים להכיר אני X את Y..." אתם לוחצים ידיים או עושים את זה בלי מגע?

בקשר לסט השני, ממש אהבתי איך שיצאת עליה, אבל אחרי שהתפוצצת עליה, מה קרה? היא סתמה את הפה והוא "הציע את עצמו" לאחת לידה וזה התרחש כאילו לא היה רגע קצת מביך?
    בסט הראשון כשהכרנו אני תמיד לוחץ את היד ומנשק אותה זה הרגל חמוד מאוד... כשדיברתי איתה שנינו ישבנו דיי קרובים ועשיתי הרבה מגע ואז הפסקתי כשראיתי איזה חרא של בנאדם היא...

בסט השני אחרי שהתפוצצתי עליה היא שתקה כל הזמן וכל עוד אני הייתי שם כן היית אווירת מתח כזאת אבל זה היה על הזין...

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tal2505 צפיה בהודעה
    בסט הראשון כשהכרנו אני תמיד לוחץ את היד ומנשק אותה זה הרגל חמוד מאוד... כשדיברתי איתה שנינו ישבנו דיי קרובים ועשיתי הרבה מגע ואז הפסקתי כשראיתי איזה חרא של בנאדם היא...

בסט השני אחרי שהתפוצצתי עליה היא שתקה כל הזמן וכל עוד אני הייתי שם כן היית אווירת מתח כזאת אבל זה היה על הזין...
    חח אני אגיב על זה מהסוף.
    טוב מאוד, גם אני בגישה כזו, אבל למרות שלך יש אופי חזק, זה יכול להשפיע על שאר הבנות קצת, לא? אבל זה מה יש.

ולגבי הסט הראשון, אני רוצה להבין כדי ללמוד מה עשית.
    אתה מושיט את היד, ואם היא לוחצת לך את היד אתה מקרב אותה ומנשק אותה? נראה לי קצת אינטימי מדי בשביל היכרות ראשונית, אני רק לוחץ ידיים.

ועדיין, היא שכבה על הגב ואתה עמדת, איך עשית את זה?

ובאיזה שלב הצטרפת לשבת לידה? איך בנית את הנוחות (שדרושה לזה)?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    חח אני אגיב על זה מהסוף.
    טוב מאוד, גם אני בגישה כזו, אבל למרות שלך יש אופי חזק, זה יכול להשפיע על שאר הבנות קצת, לא? אבל זה מה יש.

ולגבי הסט הראשון, אני רוצה להבין כדי ללמוד מה עשית.
    אתה מושיט את היד, ואם היא לוחצת לך את היד אתה מקרב אותה ומנשק אותה? נראה לי קצת אינטימי מדי בשביל היכרות ראשונית, אני רק לוחץ ידיים.

ועדיין, היא שכבה על הגב ואתה עמדת, איך עשית את זה?

ובאיזה שלב הצטרפת לשבת לידה? איך בנית את הנוחות (שדרושה לזה)?
    לא יודע אף פעם לא קיבלתי התנגדות לדבר כזה... כולן נהנות מזה וזה לא אינטימי בכלל הבחורה נהנת מזה... היא שוכבת כשאתה ניגש היא נשארת על הבטן ומדברת איתך, אני מתיישב מולה ומראה קסם קטן באותו רגע אתה מסקרן אותה ואת השאר, אני מסתכל מי החוליה החלשה ביותר וגם אחת שנראית טוב ואליה דווקא אני ניגש למרות שהמטרה שלי היא אחרת, מדבר עם החוליה החלשה במשך 3-5 דקות ואז ניגש למטרה במקרה הזה ניגשתי ועשיתי "אצלי בבית נהוג לאורחים לתת עוגיות" היא אמרה לי "זה לא כשר לפסח רוצה משהו אחר?" אז אמרתי "אני אסתפק בלשבת ולהסתכל עלייך" היא חייכה ואפילו הסמיקה וראיתי את האישור ישיבה ומשם סתם דיברנו...

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tal2505 צפיה בהודעה
    לא יודע אף פעם לא קיבלתי התנגדות לדבר כזה... כולן נהנות מזה וזה לא אינטימי בכלל הבחורה נהנת מזה... היא שוכבת כשאתה ניגש היא נשארת על הבטן ומדברת איתך, אני מתיישב מולה ומראה קסם קטן באותו רגע אתה מסקרן אותה ואת השאר, אני מסתכל מי החוליה החלשה ביותר וגם אחת שנראית טוב ואליה דווקא אני ניגש למרות שהמטרה שלי היא אחרת, מדבר עם החוליה החלשה במשך 3-5 דקות ואז ניגש למטרה במקרה הזה ניגשתי ועשיתי "אצלי בבית נהוג לאורחים לתת עוגיות" היא אמרה לי "זה לא כשר לפסח רוצה משהו אחר?" אז אמרתי "אני אסתפק בלשבת ולהסתכל עלייך" היא חייכה ואפילו הסמיקה וראיתי את האישור ישיבה ומשם סתם דיברנו...
    גם אני לא קיבלתי התנגדות, אבל בחלק מהפעמים שמתי לב שלא בניתי מספיק נוחות.

ומה הקשר לשאר השאלות?
    איך יכול לעמוד ותוך כדי לדבר עם בחורה ששוכבת על הבטן אחי? רק לי זה נשמע לא הגיוני?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,658 | הודעות: 8,198,251 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect