קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-02-2010, 09:12
  2. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 08-04-2009, 15:50
  3. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 12-03-2009, 22:32
  4. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 25-02-2009, 20:55
  5. הנה הם חוזרים !-ליגת האלופות-שמינית הגמר!!!
    על ידי Hoobastank בפורום כדורגל
    תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 20:58
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

ליגת האלופות | חצאי הגמר | 17.4 - 18.4, 21:45

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ברירת מחדל ליגת האלופות | חצאי הגמר | 17.4 - 18.4, 21:45

ליגת האלופות לשנת 2011 - 2012

חצאי הגמר - 2 משחקים:

תאריך ושעה:
    17.4,שלישי - 21:45

תלבושות:
    -
    אצטדיון:
    אליאנץ ארנה, מינכן, גרמניה - מושבים: 69,901

באיירן מינכן לקראת המשחק:
    באיירן מינכן מגיעה למשחק הזה לאחר שניצחה בסיכום שתי המשחקים 0:4 את מארסיי לאחר תצוגה יפה כשהיא מגיעה בצדק לחצי הגמר והיא תרצה להגיע גם לגמר שייערך באצטדיונה. בליגה מצבה פחות טוב, היא מגיעה למשחק לאחר תיקו 0:0 נגד מיינץ הגרמנית כשההפרש בין דורטמונד שבמקוםה ראשון לבאיירן שבמקום השני הוא של 8 נק' לאחר שבשבוע שעבר היה המשחק הגדול בין דורטמונד לבאיירן כשדורטמונד ניצחה 0:1, באיירן מינכן בהחלט יכולה לנצח ולעלות לגמר.

ריאל מדריד לקראת המשחק:
    ריאל מדריד מגיעה לחצי הגמר הזה בידיעה שעם ינצחו כנראה שיעלו לגמר נגד ברצלונה (עם ברצלונה גם תעלה) ויעשו גמר מדהים לאחר ומוריניו כבר מסתכל לעבר ברצלונה בגמר. ריאל הגיעה לחצי לאחר שברבע קיבלו הגרלה קלה, אפואל ניקוסיה והביסה אותם כמו שצריך. בליגה ההפרש הוא 4 נק' בלבד וארבעה ימים אחרי המשחק נגד באיירן היא פוגשת את ברצלונה בליגה למשחק שיכול לסגור את סיפור האלופה. הבלאנקוס מגיעים בכושר פנטסטי. הם נראים נהדר הן בליגה והן בליגת האלופות.

הימור אישי:
    לדעתי המשחק הזה ילך לכיוון של באיירן מינכן שתגנוב את ניצחון במשחק המפואר ובקלות היה יכול להיות משחק גמר נהדר.

תאריך ושעה:
    18.4, רביעי - 21:45

תלבושות:
    -

אצטדיון:
    סטאמפורד ברידג', לונדון - מושבים: 42,055

צ'לסי לקראת המשחק:
    צ'לסי מגיעה למשחק לאחר שעלתה לגמר הגביע האנגלי לאחר שהביסה 5:1 את טוטנהאם ותפגוש בגמר את ליברפול. צ'לסי הגיעה לחצי הגמר לאחר שניצחה בסיכום 1:3 נגד בנפיקה והראתה נכונות לאחר שגילתה שהיא האנגליה היחידה שנשארה במאבק לזכייה בצ'מפיונס ליג. בליגה היא במצב רע למרות שלאחר שדי מתאו הגיעה רק טוב הוא עושה לקבוצה כשהיא רק במקום השישי בטבלה כשמהמקום הזה היא מגיעה רק לליגה האירופית. בכל פעם שצ'לסי הגיעה לשלב הזה היא הייתה אחת הפייבוריטיות הברורות לזכייה בתואר. הפעם מתוך ארבע הקבוצות לה יש את הסיכויים הכי קטנים לזכות בגביע הנחשק. מדובר בקבוצה די בינונית. עבור מספר שחקנים כמו דידייה דרוגבה, ג'ון טרי ופרנק למפארד זו הזדמנות אחרונה לעשות משהו גדול בקריירה, אך ספק אם זה יקרה. היכולת הבינונית של הבלוז לא תספיק מול ברצלונה. אולי בסטמפורד ברידג' צ'לסי יכולה להתעלות על עצמה ולהקשות את החיים על הקטאלונים, אבל בשני משחקים זה לא יקרה.

ברצלונה לקראת המשחק:
    ברצלונה מגיעה למשחק כהפייבוריטית הגדולה לזכייה שצ'מפיונס ליג, היא מגיעה למשחק לאחר שניצחה בסיכום 1:3 במשחק מעולה את מילאן. ברצלונה יודעת שעם היא תעלה וריאל תעשה הם יתנו לנו את הגמר שכל כך רצינו. בליגה מצבה של ברצלונה טוב לאחר שהיא במקום השני כשהמשחק הבא של ברצלונה לאחר צ'לסי יהיה נגד ריאל מדריד בקלאסיקו שיקבע את זהות האלופה. ארסה יכולה לחשוב כבר על הגמר, ולפזול אל עבר חצי הגמר השני, שם תחכה לה אחת מהשתיים – היריבה השנואה או מארחת גמר ליגת האלופות. קל זה בטוח לא יהיה.

הימור אישי:
    אני מאמין שברצלונה תנצח ולא תשאיר לצ'לסי סיכוי לעשות משהו בגומלין.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של -NiR-
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ
    תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב

לגבי המשחק של ריאל נגד באיירן, משחק באמת שקול שבו נפגוש את האקס רובן מולנו...
    אני חושב שצריך לנצל את יתרון הביתיות שלנו מולם במשחק השני, שבמשחק הראשון נפגוש אותם באליאנץ ארינה שמצב של תיקו (עם שער חוץ) או ניצחון קליל הוא מצויין עבור ריאל, כשבבית אפשר לגמור את הסיפור, ואם התוצאה שתהיה במשחק הראשון לא תהיה לטובתנו אפשר להגיע בהרכב והיכולת הכי טובה שאפשר בשביל לשנות את זה. אבל שוב, החוסר ודאות פה האופייני כ"כ לשלבים המאוחרים הוא זה שעושה את כל הסיפור הזה ליותר מעניין - שום דבר לא בטוח.

לגבי המשחק של צ'לסי-ברצלונה, קצת קשה לי להאמין שצ'לסי יעברו, נקווה שהיא תדפוק הופעה במשחק הראשון בסטאמפורד בירדג' ובתקווה שברצלונה לא תבקיע שער חוץ, ובמשחק השני ינסו לגנוב תיקו שזה מאוד קשה בקאמפ נאו.
    בכל מקרה אני מחזיק ידיים לצ'לסי...

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

לאור המצב הונכחי של באיירן שהיא יודעת שהיא הפסידה את האליפות , אז היא תילחם רק על ליגת האלופות ..
    זה מה שנשאר למה מהעונה הזאת , ובגלל זה אני בטוח שמצפה לריאל משחק קשה מאוד ..
    אך באיירן בכל זאת לא בתקופה הכי טובה שלה , עם 2 הפסדים רצוף ואני מאמין שנוציא תיקו קטן , ועוד ניצחון קטן בברנבאו שיעלה אותנו לגמר

לגבי צלסי-ברצלונה - צלסי באה בתקופה מצויינת לאחר הדריסה על טוטנאהם , היא צריכה למנוע מברצלונה להבקיע שער חוץ ,
    הם צריכים ללחוץ את שחקני ברצלונה ולא לתת להם להניע כדור , כמו שהם יודעים כל כך טוב ...
    אבל אני מאמין שיגמר תיקו קטן עם שער חוץ בלונדון , ובספרד ברצלונה תנצח בלי יותר מדי בעיות ותעלה לגמר ..

Welcome back Carvajal

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

לא היה משחק טוב נגד מילאן, היה שיפוט גרוע אבל אני אעזוב את זה.
    צלסי בתקופה טובה אבל עדיין בינונית, אני לא ראה סרט שהיא עולה לשלב הבא.
    באיירן וריאל, הכל אבד כבר לבאיירן וזה התור היחידי שנותר לה, ועוד הגמר בבית שלה, לדעתי היא לא תיכנע ותעבור את מדריד.

דבר נוסף, גמר של ברסה ריאל? כל כך משעמם, כל הזמן עושים שם ענק, סופר קלאסיקו אבל זה כבר משעמם ועלוב. צריך משהו חדש ורענן.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Heracles צפיה בהודעה
    לא היה משחק טוב נגד מילאן, היה שיפוט גרוע אבל אני אעזוב את זה.
    צלסי בתקופה טובה אבל עדיין בינונית, אני לא ראה סרט שהיא עולה לשלב הבא.
    באיירן וריאל, הכל אבד כבר לבאיירן וזה התור היחידי שנותר לה, ועוד הגמר בבית שלה, לדעתי היא לא תיכנע ותעבור את מדריד.

דבר נוסף, גמר של ברסה ריאל? כל כך משעמם, כל הזמן עושים שם ענק, סופר קלאסיקו אבל זה כבר משעמם ועלוב. צריך משהו חדש ורענן.
    הגזמת קצת "משעמם ועלוב"?
    לדעתי אתה צודק, ריאל וברצלונה בזמן האחרון פוגשות אחד את השנייה הרבה זמן במפעלים שונים, וזה פוגע ברמת ההתעניינות בסופרקלאסיקו.
    אבל בכל זאת, לריאל וברצלונה עם כל המאבק האליפות הזה הופך את הסיפור למעניין כל פעם מחדש...

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -NiR- צפיה בהודעה
    הגזמת קצת "משעמם ועלוב"?
    לדעתי אתה צודק, ריאל וברצלונה בזמן האחרון פוגשות אחד את השנייה הרבה זמן במפעלים שונים, וזה פוגע ברמת ההתעניינות בסופרקלאסיקו.
    אבל בכל זאת, לריאל וברצלונה עם כל המאבק האליפות הזה הופך את הסיפור למעניין כל פעם מחדש...
    זה כבר משעמם, הייתי פעם יושב כשזה לא קרה כל שני וחמישי ונהנה מכדורגל, היום זה עלוב כבר ואפילו בברסה וריאל אומרים שזה איבד את הייחודיות של המשחק.
    וכולם לא ישנה את זה.
    אולי לכם זה עדיין מדהים אבל שאר אוהדי הקבוצות רוצים משהו חדש, רענן ומעניין.

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

כשהיה שנה שעברה 4 משחקים ברצף של סופר קלאסיקו, אין ספק שזה הוריד את הרמה ואת הציפייה לסופר קלאסיקו, אבל מפה ללהגיד שהאל קלאסיקו הוא משעמם ועלוב זה מוגזם.
    שני הקבוצות הן הטובות ביותר בליגה בין הטובות בעולם, וברוב המקרים המפגשים ביניהן יוצרים משחק טוב עם שערים, לפה או לפה.

אני מאמין שהמשחק בין ריאל לבאיירן ייגמר היום בתיקו 1-1, מה שייחשב אמנם לכישלון אצל באיירן מינכן, אבל ריאל מדריד היא קבוצה טובה יותר ממנה ככה שתיקו זו תוצאה מכובדת מאוד למשחק כזה. באיירן תלחם, ואני מאמין שבסופו של דבר היא תעלה.

לגבי ברצלונה- צ'לסי, בפעם האחרונה שהם נפגשו בצ'מפיונס זה הביא להאשמות שהשופט מכור ושברצלונה עלתה עם גול דרמטי של אינייסטה, ואני מאמין שגם הפעם ברצלונה תעלה. צמוד/לא צמוד, זו השאלה.
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ

הגיע לבאיירן הניצחון, רובן וריברי פשוט היו מעולים, ובניגוד לריאל שרונאלדו, אוזיל ודי מריה חוץ מהתחלה של המחצית הראשונה והשנייה לא ראינו אותם עושים משהו מיוחד בהתקפה, וגם הסגנון ששיחקנו שהעפנו כדורים מהחצי היה בכלל לא אופייני לריאל.
    למזלנו הבקענו שער חוץ מאוד משמעותי שמספיק בברנבאו 1-0 לעלות אבל אסור לקחת את זה במובן מאליו שנבקיע מולם, צריך הרבה יותר מזה.

לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ציטוט נכתב במקור על ידי -NiR- צפיה בהודעה
    הגיע לבאיירן הניצחון, רובן וריברי פשוט היו מעולים, ובניגוד לריאל שרונאלדו, אוזיל ודי מריה חוץ מהתחלה של המחצית הראשונה והשנייה לא ראינו אותם עושים משהו מיוחד בהתקפה, וגם הסגנון ששיחקנו שהעפנו כדורים מהחצי היה בכלל לא אופייני לריאל.
    למזלנו הבקענו שער חוץ מאוד משמעותי שמספיק בברנבאו 1-0 לעלות אבל אסור לקחת את זה במובן מאליו שנבקיע מולם, צריך הרבה יותר מזה.
    הייתה לי תחושה שזה מה שיהיה, באיירן כופלת את ריאל מדריד ביכולת ולדעתי תייצק מספיק מצבים כדי לשמור את העלייה אצלם. איך אומרים את המשפט - "משחקים 90 דק' ולבסוף גרמניה מנצחת". מראש ידעתי שהמשחק הולך אל באיירן, והרעיון הגיע לי לראש מומנדיאל 2010, גרמניה - ארגנטינה, כולם זילזלו בגרמניה ואמרו שארגנטינה ינצחו בקלות וגרמניה הביסה 0:4.

כמו שאמרת -
    משחק נפלא של ריברי וקרוס שהצליחו לייצר את האמצע של באיירן ושלחו כדורים למעלה, כמובן החלוץ הנפלא גומז ורובן חיכו שם עם משחק מעולה.

ספוילר:

שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIaugrana צפיה בהודעה
    הייתה לי תחושה שזה מה שיהיה, באיירן כופלת את ריאל מדריד ביכולת ולדעתי תייצק מספיק מצבים כדי לשמור את העלייה אצלם. איך אומרים את המשפט - "משחקים 90 דק' ולבסוף גרמניה מנצחת". מראש ידעתי שהמשחק הולך אל באיירן, והרעיון הגיע לי לראש מומנדיאל 2010, גרמניה - ארגנטינה, כולם זילזלו בגרמניה ואמרו שארגנטינה ינצחו בקלות וגרמניה הביסה 0:4.

כמו שאמרת -
    משחק נפלא של ריברי וקרוס שהצליחו לייצר את האמצע של באיירן ושלחו כדורים למעלה, כמובן החלוץ הנפלא גומז ורובן חיכו שם עם משחק מעולה.
    חחח קודם כל לא יודע מי מזלזל בגרמניה... אני אישית חשבתי שהיא תקח את המונדיאל, מינימום תהיה בגמר...
    רגע אתה מזלזל ביכולת של ריאל לנצח אותם בסנטיאגו ברנבאו?

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ציטוט נכתב במקור על ידי BIaugrana צפיה בהודעה

כמו שאמרת -
    אתם חי בסרט , ואתה אומר את מה שאתה אומר רק כי אתה אוהד ברצלונה ...
    "באיירן כופלת את ריאל מדריד" ?
    ביום גרוע במלוא המילה של ריאל מדריד , וביום מעולה של רובן קרוס וריברי נגמר רק 2-1 לבאיירן , בגרמניה ...
    אז ככה שאם ריאל מפוקסת לברנבאו , נבקיע שער , שניים ונעלה ..
    מה אתה מזלזל בריאל מדריד , יש להם שחקים מהטופ העולמי : בן זמה , די מריה , אוזיל , כמובן רונאלדו ועוד ..
    ואני לא אומר את זה כי אני אוהד ריאל , פשוט לדעתי לריאל יש שחקים יותר מוכשרים , שעולים על באיירן וזהו
    נערך לאחרונה על ידי MaoReal; 18-04-2012 בשעה 16:16.

Welcome back Carvajal

לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ציטוט נכתב במקור על ידי Blancos צפיה בהודעה
    אתם חי בסרט , ואתה אומר את מה שאתה אומר רק כי אתה אוהד ברצלונה ...
    "באיירן כופלת את ריאל מדריד" ?
    ביום גרוע במלוא המילה של ריאל מדריד , וביום מעולה של רובן קרוס וריברי נגמר רק 2-1 לבאיירן , בגרמניה ...
    אז ככה שאם ריאל מפוקסת לברנבאו , נבקיע שער , שניים ונעלה ..
    מה אתה מזלזל בריאל מדריד , יש להם שחקים מהטופ העולמי : בן זמה , די מריה , אוזיל , כמובן רונאלדו ועוד ..
    ואני לא אומר את זה כי אני אוהד ריאל , פשוט לדעתי לריאל יש שחקים יותר מוכשרים , שעולים על באיירן וזהו
    לא כתבתי את זה רק מכיוון שאין בלי ידיעה להמשך, עם הגמר יהיה בארסה-באיירן לדעתי הכל יכול להיות ובאיירן בקלות יכולה לנצח, לא הייתי באותה עמדה כרגע עם צ'לסי הייתה מובילה.

ספוילר:

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

אמרתי לכם- מינכן תנצח.. זה היה ברור מידי

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

ציטוט נכתב במקור על ידי Heracles צפיה בהודעה
    אמרתי לכם- מינכן תנצח.. זה היה ברור מידי
    פחח הצחקת אותי
    ניצחון מגול דקה 90 עאלק זה היה ברור מדי
    בכל מקרה ריאל תעלה בסוף אז חבל לחפור על זה

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Max- צפיה בהודעה
    פחח הצחקת אותי
    ניצחון מגול דקה 90 עאלק זה היה ברור מדי
    בכל מקרה ריאל תעלה בסוף אז חבל לחפור על זה
    אבל אמרתי שהיא תנצח את המשחק הזה..
    ואני מאמין שהיא תצליח לשרוד בברנבאו. אבל נחכה ונראה, מה שידוע שיהיה שם אחלה כדורגל.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,800 | הודעות: 8,173,387 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect