|
|
צודק, תנו כבוד ליום הזה פעם בשנה
אתה צודק לגמרי..
טיפה כבוד לאנשים שבזכותם אנחנו חיים ובזכותם יש לנו מדינה!
א. זה לא הסבא שלי ולא הסבתא שלי שהיו שם הם בכלל לא קשורים אליי אני לא אשכנזי!!!
ב. גם אם כולם היו מתים ולא היה ניצולים אני היתי חיי (אם לא פה אז במדינה אחרת) כנ"ל גם אתה
ג. יש לי כבוד אבל אני אומר שזה לא אכפת לי כי אף אחד מהמשפחה או מהקרובים ולא הסבא רבא רבא רבא שלי לא היו שמה.
א. תפסיק להיות מטומטם! אז מה אם זה לא המשפחה שלך? כבד את האנשים האלו! בזכותם יש לך מדינה! אם היית אומר את זה מול הפנים שלי הייתי מארגן לך מפגש עם בית חולים.
ב. יותר טוב שתהיה במקום אחר כי אנשים כמוך, בושה, גועל נפש ותתי רמה. תעוף מהמדינה יחסר כבוד!
ג. לא אכפת לך?! הייתי מאחל שגם למשפחה שלך הייתה שואה אבל אני לא חסר כבוד כמוך. אז מה אם לא היה לך קשר לאנשים האלו? כבד אותם!
ולסיכום, תעוף מהמדינה.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
בונא, אתה פשוט חתיכת זבל. אתה בדיוק כמו היטלר, לא אכפת לך שהם מתו.
מה שאתה אומר זה שבעצם גם אם כל אדם בעולם ימות ורק המשפחה שלך תישאר חיה לא יהיה לך אכפת.
לא אכפת לך מהילדים שמדי יום מתים באפריקה ולא מה-1.5 מיליון ילדים שמתו בשואה, ולא מה4.5 המבוגרים שמתו יחד איתם.
מה זה לעזאזל קשור לזה שאתה אשכנזי או לא יא חתיכת גזען אפס! פאקינג 6 מיליון בני אדם מתו רק כי חרא שחבל שנולד חשב כי הוא הגזע הארי, הגזע המושלם, ולך לא אכפת בכלל.
זה לא קשור עכשיו בכלל למשחק המזדיין (אל תסלחו לי על הביטוי) הזה, אתה פתחת נגד כולנו פה חזית.
אתה פשוט חסר לב וליצור כמוך לא מגיע לחיות.
Have we created, our own demise
Their out to kill, using their minds
You'll feel the chill, run down your spine
Tell me, since when has being human been a crime?
Gonna hunt you, gonna get you, your time is up
צ'מע , יש לי הסבר ושאלה.
אני מתחיל עם השאלה.
1. אם לדוגמא עכשיו היתה שואה , והמשפחה שלך לא היתה שמה כאילו אף אחד סתם אנשים יהודים שאתה לא מכיר ואין אף אחד שיכול להציל אותם והדרך להציל אותם זה ללכת להתגנב ולשחרר אותם זה להכנס לגרמניה להרוג את היטלר ולשחרר את כל היהודים , היתה מסכן את החיים שלך בשביל האנשים האלו או שהית נשאר פה?
2. ההסבר הוא שאני לא מבין מה בדיוק יעזור אם היה תיום הזה? מה שהיה היה ואי אפשר להחזיר את הגורל אחורה , זאת בעיה של האנשים האלו שנשארו שמה בגרמניה שהתחילה השואה הם העדיפו להישאר וקבעו את הגורל שלהם.
במקום לברוח הם נשארו שמה , אין מה לעשות , אני לא אומר שלא להזכיר את זה , סבבה והכל להזכיר את יום השואה אבל בשביל מה להיות עצוב? כאילו פאקינג אני מכיר תאנשים האלו או תמשפחה שלהם![]()
1. אנחנו לא אמרנו להציל, אבל אתה לא יכול שלא לכבד אותם, זה אנשים שסבלו את המוות, ואתה אומר "אה מצידי שישרפו, מה אכפת לי? אכפת לי רק ממני". וזה מוכיח כמה העם שלנו מפגר כי יש עוד מלא אנשים כמוך בלי שום ערך אחד, בלי כבוד.
2. איך אתה רוצה שנשכח את זה?! העם שלנו ושלך(למרות שאתה לא צריך להיות חלק מהעם הזה)מת שם! ולך זה לא מזיז אפילו טיפה. אם נשכח את העם ניתן לאויבים שלנו להכחיש את מה שהיה! ואם לא נזכור אנחנו נוטים לשואה לקרות שוב, אולי לנו ואולי לעם אחר.
תהיה עצוב כי העם שלך נרצח בשואה!
תגיד בן כמה אתה? ברצינות, כי אתה מדבר כמו ילד בגן שלא שמע על השואה.
מי שרוצה שידור למשחק שישלח לי הודעה
1. לא הייתי מנסה מסיבה אחת: לא הייתי מצליח כי פשוט לא היו לי את האמצעים. אם היו לי, בשמחה.
2. היום הזה קיים כדי שאנחנו נזכור אותו, זה לא סתם יום, זה יום לזכר 6 מיליון אנשים שנהרגו בידי רוצח אכזר רק בגלל שהוא קיבל בתחת מיהודים והוא קינא בנו. אתה יודע בכלל למה הם (הרוב) לא ברחו? הם לא ברחו כי לא היה להם לאן לברוח, איפה שהם לא היו הולכים הייתה שם אנטישמיות, ועוד סיבה למה הם לא ברחו זה כי הם לא ידעו שזה הולך להידרדר למצב כזה, וכשהם כבר הבינו זה היה מאוחר מדי. וגם אם הם היו בורחים לפני הם היו נשארים בלי כלום, כל החיים שלהם היו בגרמניה.
אמרתי שאתה צריך להיות עצוב? גם אני לא עצוב, אני פשוט מכבד את היום הזה, וככה גם אתה צריך לעשות, במקום להתנהג כמו מניאק שלא קיבל מספיק חלב מאמא שלו כשהיה תינוק.