נכתב במקור על ידי
daphna1111
יואו נו איזה שטויות אומרים לך...
שום שטויות, אנשים נותנים לו את הדרך להצלחה והוא פשוט דוחף אותה הצידה בגלל פחד גישה.
תקשיב אתה מפחד לקבל תגובה שלילית, קורה לכולם בהתחלה, גם לבנים וגם לבנות הרעיון הוא שאם הניסיון אתה מבין שזה לא סוף העולם (תכניס לך את זה לראש!)
אין לי מושג איך אתה נראה פיזית אבל בוא נתחיל מזה שבנות כמו בנים מעוניינות במערכת יחסים "רומנטית" וזה לא נראה כאילו בא לך להתמזמז איתה ולהגיד לה ביי אז אתה כבר במצב טוב, תבין שבנות מהר מאוד שופטות ואם הרושם הראשוני שלך לא גרם לה לרצות להיות איתך אז גם אם תהפוך לבראד פיט אתה לא תיהיה אפשרות אז אתה מבין שאין לך מה להפסיד! כי היא כבר החליטה את דעתה עליך ומקסימום תפסיד ידידה והיא גם לא נשמעת כמו ידידה שממש חבל להפסיד..
בגלל כל הרושם הראשוני הזה ושטויות אחרות לדעתי לבנות אין יכולות רומנטיות.. על זה יש לי עוד הרבה מה להגיד, אבל אז אנשים יתחילו לזרוק עלי כל מיני שטויות שאני שוביניסט, שאני חסר מוסר ובלה בלה בלה.
אני לא שוביניסט ולא חסר מוסר, אני פשוט מביא את העובדות שאף אחד לא רוצה לשמוע והם פשוט מעדיפים להיות חסרי עמוד שדרה חסרי אופי עם מוח חצי-מת שהולך כמו זומבי על פי החוקים שהחברה הכתיבה להם ומסרבים לחשוב טיפונת מחוץ לקוספא.
עכשיו אם לא הולך לך איתה, תיקח את זה בסבבה אל תהפוך את זה למביך בשבילכם ותנסה על מישהי אחרת גם אם אתה לא מת עליה כי 1. אם תתאמן אתה תיהיה יותר טוב בדברים האלה ו2. אם תצא אם מישהי אחרת היא תבין שהיא לא כל כך מיוחדת והיא תתחיל לקנא (;
כמו שאמרתי בפסקה הקודמת, כל הקנאה והשטויות והטמטום הזה יוצא בבלנדר לבחורה סגנון דפוק וזרוק.. בחורה אמיתית לא שמה על שטויות כמו למה הוא לא מתייחס אלי או לא אומר לי שלום או ככה או ככה..
נמאס לי מכל המשחקים המזדיינים האלה, "לגרום לה לקנא" כוס ענק ערס זה תופסת הגרסא הרומנטית או משהו?
ראיתי מספיק דברים כמו "היא סיננה אותך תסנן אותה" ועוד משחקים מטומטמים שיש סיכוי שאני יגמור אימפוטנט מאשר יגמור איתה בחופה או במיטה או בלא יודע איפה.
אני אומר שהגיע הזמן שאנשים יתחילו לקבל החלטות ולא לנסות להיות נחמדים מדי (זה עושה ההפך ת'אמת) וואלה מי שקשה לו להתמודד עם המציאות פשוט יעוף מהמציאות שלך. הייתה אחת שבכתה לי שקשה עם מישהו (חשבתי שהיא בחורה נחמדה), אחרי זה זה היה מישהו אחר וככה הלאה עד שיום אחד אמרתי הבא הולך להיות אני, קבעתי איתה פגישה הצעתי לה דייט ועכשיו זה הייתי אני שגרם לה לבכות. לא מתחרט על זה כי בתאכלס הגיע לה, כשאני עוזר למישהו מטוב לב אני מצפה שלפחות הם יתנהגו אליך בצורה נורמאלית, להיות אכפתי כלפי אחרים זה לא כזה קשה. היא פשוט לא שמה זין, אז גם אני התחלתי לשים זין והיא קיבלה ת'דייסה שהיא בישלה לפנים.
אז כן זיינתי קצת הרבה ת'שכל, אבל נמאס לי מאנשים שעושים את כל העסק של הפיקאפ (בכללי, דייטינג) הזה מין סוג של שחמט רומנטי.
הרבה פה זה "תחשוב בעצמך ותקבל החלטות", לא יותר מזה. מה שאתם אמורים להבין מהסיפור הזה שלא קרה בכלל, סתם עשיתי את זה כדי להעביר נקודה שאנשים לא צריכים כל מיני משחקים וזיוני שכל מיותרים, שפשוט יעשו מה שבזין שלהם. שיתחילו לקבל החלטות.
אה וגם אם אתה לא נראה הכי טוב בעולם פיזית זה לא סוף העולם, תזרום אם איך שאתה נראה (אתה שמנמן כזה כמו דובי, תיהיה חמוד, אתה שחיף תיהיה מצחיק וכו'...) הבנות שבאמת שווה להיות איתן יתנו לך צ'אנס גם אם אתה לא הכי חתיך בשכבה שלכם כל עוד תיהיה נ-ח-מ-ד
תאמין לי, אני בת 15, ובנות הן כל כך צפויות....