אין לי בעיה ללכת לכל בחורה, גם אם היא הכי פצצה שבעולם וללכת לדבר איתה אם יש לי מה להגיד לה או אם אני צריך לבקש ממנה באמת עזרה במשהו.
אני גם זוכר פעם אחת שבאמת חיפשתי איזה מקום ובמקרה היו 3 בנות כוסיות באיזה תחנת אוטובוס ושאלתי אותן איך להגיע. מבלי להרגיש בעיה או קושי עם זה.
הבעיה היחידה היא שאני לא יודע איך להפוך את הסיטואציה מסתם שאלה ללהעביר את זה לאיזור נוחות של להתחיל להכיר את הבחורה ולגרום לה התעניינות בך.
בגלל זה אני מלכתחילה לא ניגש כי אני לא יודע לעשות את זה כמו שצריך.
אני לא יודע איך לבטל את התחושת שיחה לא זורמת הזאת, איך לשבור את הקרח.
בנות שאתה מתחיל לדבר איתן כי הן איתך באותה מסגרת מסויימת אין לי שום בעיה להתחיל לדבר איתן. זה גם מאוד קל לי.
אבל כשזה סתם בנות שאני רואה ברחוב זה נהיה לי הרבה יותר בעייתי אני לא יודע מה אפשר לעשות במצב כזה ואיך להוביל שיחה כמו שצריך
גם ברגיל יש אנשים מסויימים (גברים) שאני לא מסוגל לנהל איתם שיחה בקושי. קשה לי לדבר עם אנשים שלא מסתכלים לי בעיניים כשאני מדבר איתם.
ויש כאלה שככה בלי להתאמץ אפילו אני מתחיל לדבר בקלילות.
איך לעזאזל אני יכול להשתפר? אני רוצה תכף לטוס ולהוציא את כל הטמטום האפשרי שקיים בי ולהתחיל להתפרע כמו מטורף. רק כדי להשתחרר מהתחושה המגעילה הזאת של חוסר מיצוי עצמי. אני רוצה להרגיש הרבה יותר זורם וכייפי. אני תמיד מעודד את זה אבל זה אף פעם לא שם באותה רמה. רק כשאני שותה אלכוהול אני באמת מרגיש איך שהייתי רוצה להרגיש תמיד.
ד"א לאן אתם ממליצים לטוס?

ציטוט ההודעה

" "וואלה אני בקושי מריח..תביא להריח אני יגיד לך כמה את מסריחה