קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 18-12-2009, 09:27
  2. חדש [משו אני לא יודע איך קוראים לזה חח]
    על ידי Nestle בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-08-2007, 09:53
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-02-2006, 20:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

אתם קוראים לזה פחד גישה, אני חושב שהבעיה היא קצת אחרת

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל אתם קוראים לזה פחד גישה, אני חושב שהבעיה היא קצת אחרת

אין לי בעיה ללכת לכל בחורה, גם אם היא הכי פצצה שבעולם וללכת לדבר איתה אם יש לי מה להגיד לה או אם אני צריך לבקש ממנה באמת עזרה במשהו.
    אני גם זוכר פעם אחת שבאמת חיפשתי איזה מקום ובמקרה היו 3 בנות כוסיות באיזה תחנת אוטובוס ושאלתי אותן איך להגיע. מבלי להרגיש בעיה או קושי עם זה.

הבעיה היחידה היא שאני לא יודע איך להפוך את הסיטואציה מסתם שאלה ללהעביר את זה לאיזור נוחות של להתחיל להכיר את הבחורה ולגרום לה התעניינות בך.

בגלל זה אני מלכתחילה לא ניגש כי אני לא יודע לעשות את זה כמו שצריך.
    אני לא יודע איך לבטל את התחושת שיחה לא זורמת הזאת, איך לשבור את הקרח.

בנות שאתה מתחיל לדבר איתן כי הן איתך באותה מסגרת מסויימת אין לי שום בעיה להתחיל לדבר איתן. זה גם מאוד קל לי.
    אבל כשזה סתם בנות שאני רואה ברחוב זה נהיה לי הרבה יותר בעייתי אני לא יודע מה אפשר לעשות במצב כזה ואיך להוביל שיחה כמו שצריך

גם ברגיל יש אנשים מסויימים (גברים) שאני לא מסוגל לנהל איתם שיחה בקושי. קשה לי לדבר עם אנשים שלא מסתכלים לי בעיניים כשאני מדבר איתם.
    ויש כאלה שככה בלי להתאמץ אפילו אני מתחיל לדבר בקלילות.

איך לעזאזל אני יכול להשתפר? אני רוצה תכף לטוס ולהוציא את כל הטמטום האפשרי שקיים בי ולהתחיל להתפרע כמו מטורף. רק כדי להשתחרר מהתחושה המגעילה הזאת של חוסר מיצוי עצמי. אני רוצה להרגיש הרבה יותר זורם וכייפי. אני תמיד מעודד את זה אבל זה אף פעם לא שם באותה רמה. רק כשאני שותה אלכוהול אני באמת מרגיש איך שהייתי רוצה להרגיש תמיד.

ד"א לאן אתם ממליצים לטוס?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

שמע יש נושא שקוראים לו transition תלמד עליו
    הוא מסביר על כל העברה מהפתיחה לשיחה..
    תזכור כמה דברים :
    אל תפתח עם משו שאין לך איך לעבור איתו כמו למשל
    אם תבוא למישהי ותשאל אותה מה השעה ? זה נחמד כי זה לא מראה
    שאתה מתחיל איתה אבל מצד שני זה נדוש וזה כמעט בלתי אפשרי להעברה..
    אבל אם תבוא למישהי ותגיד לה ,אני חייב ללכת חברים שלי מחכים לי(מראה שאתה
    לא מעוניין להשאר ולהתעלק עליהם)אבל יש לי שאלה ממש חשובה ואז אתה זורק סתם לצורך העניין
    יש את המשפט המוכר מי משקר בנים או בנות ,נדוש ומוכר אבל עובד תנסה להביא דברים משל עצמך
    כל דבר בעל דעה של האישה יכול להצליח לך פה אני חושב שהבנת תעקרון
    נערך לאחרונה על ידי TheMentalist; 26-04-2012 בשעה 04:59.
    One day, your whole life will flash before your eyes. make it worth watching

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

זה בדיוק פחד גישה.. אתה לא ניגש כי אין לך מה לאמר -> אתה מפחד מהתוצאה -> אתה מפחד לקבל דחייה.

איך לשפר את זה? פשוט תקפוץ למים ותגיד את הדבר הראשון שעולה לך לראש, בהתחלה אולי לא תצליח לפתח אפילו שיחה של 5 שניות אבל ככל שתעשה את זה יותר ככה זה יהפוך להיות קל.
    לא צריך שום משפטי פתיחה או רוטינות מיוחדות, אפשר להתחיל שיחה עם כל שטות פשוט צריך לזרום.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

אם אלכוהול עוזר לך שתה אלכוהול
    לאן לטוס?
    אני מתכנן לטוס לבורגס ואיה נאפה
    ולtomorrowland שזה באמת חייב ,
    אבל רק בשנה הבאה
    חחח לעבוד כל החופש ויב' כדי לחסוך , אבל שווה את זה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי sontra צפיה בהודעה
    אין לי בעיה ללכת לכל בחורה, גם אם היא הכי פצצה שבעולם וללכת לדבר איתה אם יש לי מה להגיד לה או אם אני צריך לבקש ממנה באמת עזרה במשהו.
    אני גם זוכר פעם אחת שבאמת חיפשתי איזה מקום ובמקרה היו 3 בנות כוסיות באיזה תחנת אוטובוס ושאלתי אותן איך להגיע. מבלי להרגיש בעיה או קושי עם זה.

הבעיה היחידה היא שאני לא יודע איך להפוך את הסיטואציה מסתם שאלה ללהעביר את זה לאיזור נוחות של להתחיל להכיר את הבחורה ולגרום לה התעניינות בך.

בגלל זה אני מלכתחילה לא ניגש כי אני לא יודע לעשות את זה כמו שצריך.
    אני לא יודע איך לבטל את התחושת שיחה לא זורמת הזאת, איך לשבור את הקרח.

בנות שאתה מתחיל לדבר איתן כי הן איתך באותה מסגרת מסויימת אין לי שום בעיה להתחיל לדבר איתן. זה גם מאוד קל לי.
    אבל כשזה סתם בנות שאני רואה ברחוב זה נהיה לי הרבה יותר בעייתי אני לא יודע מה אפשר לעשות במצב כזה ואיך להוביל שיחה כמו שצריך

גם ברגיל יש אנשים מסויימים (גברים) שאני לא מסוגל לנהל איתם שיחה בקושי. קשה לי לדבר עם אנשים שלא מסתכלים לי בעיניים כשאני מדבר איתם.
    ויש כאלה שככה בלי להתאמץ אפילו אני מתחיל לדבר בקלילות.

איך לעזאזל אני יכול להשתפר? אני רוצה תכף לטוס ולהוציא את כל הטמטום האפשרי שקיים בי ולהתחיל להתפרע כמו מטורף. רק כדי להשתחרר מהתחושה המגעילה הזאת של חוסר מיצוי עצמי. אני רוצה להרגיש הרבה יותר זורם וכייפי. אני תמיד מעודד את זה אבל זה אף פעם לא שם באותה רמה. רק כשאני שותה אלכוהול אני באמת מרגיש איך שהייתי רוצה להרגיש תמיד.

ד"א לאן אתם ממליצים לטוס?
    אני יגיד לך את זה בהכי פשטות.
    כל מה שיוצא לך מהפה זה תירוצים ודרכים להסביר לעצמך את זה בצורה הכי טובה ש"אין לך פחד גישה". עצם זה שאתה פוחד מלהתחיל עם בחורה כי "אני לא יודע איך להפוך שיחה פשוטה לשיחה נוחה ולהזרים ממש שיחה" זה כבר אומר שזה סתם עוד תירוץ פשוט להגיד לעצמך שיש לך פחד גישה ואתה כן מפחד להתחיל עם בחורות.

אין מה לעשות, לכולנו היה את זה וכולנו השלמנו עם זה ופשוט שמנו זין על הפחד גישה הזה וזהו.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני יגיד לך את זה בהכי פשטות.
    כל מה שיוצא לך מהפה זה תירוצים ודרכים להסביר לעצמך את זה בצורה הכי טובה ש"אין לך פחד גישה". עצם זה שאתה פוחד מלהתחיל עם בחורה כי "אני לא יודע איך להפוך שיחה פשוטה לשיחה נוחה ולהזרים ממש שיחה" זה כבר אומר שזה סתם עוד תירוץ פשוט להגיד לעצמך שיש לך פחד גישה ואתה כן מפחד להתחיל עם בחורות.

אין מה לעשות, לכולנו היה את זה וכולנו השלמנו עם זה ופשוט שמנו זין על הפחד גישה הזה וזהו.
    אממ השאלה היא איך לשים זין?
    כי לא הבנתי את האיך שלך,תסביר את האיך שלך יותר לעומק.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    לגשת בכל מקרה. מן הסתם מי שלא היה בחברת בנות או בכללי אנשים, ובוא נגיד שכולנו יודעים מי המתחיל הממוצע בפיקאפ.. אז כן לו זה קשה. ת'אמת, יש מתחילים שהם וואלה אתה לא תחשוב שהם - טבעיים.. נשמע מוזר? תחשבו שנית.. מה ההבדל בין אדם סגור, שקט בלי בטחון שיושב בפינה, לעומת אחד שמדבר, שמביע נוכחות ועם בטחון? שמים ופאקינג ארץ. יש פשוט אנשים שזה באופי שלהם - פלרטטנים וכל מיני כאלה. אבל יודע מה משהו לא הלך להם בחיים, הם עברו ילדות בשכונה של אנשים שהם לא התחברו להם או לא יודע מה..
    אז לא אי אפשר לשים על זה זין, אבל אם אתה תשאר איתו הדבר היחידי שתקבל זה זין.

אבל עדיין אני רואה פה אנשים שלא ממש עוזרים.. "זה פחד גישה, אתה נותן לעצמך תירוצים".. במקום לבנות לו קיר שחוסם לו ת'דרך, אתם לא יכולים להגיד שזה כן פחד גישה ואז לעזור לו?
    "זה פחד גישה, זה יעבור, תלבש כובע" זה נראה לכם עוזר?

בתאכלס, אני לא הולך לבלבל לו ת'שכל ממושגים. אני יביא לך תשובה שיכולה לעזור לך פותח אשכול, בלי יותר מדי מושגים וסמתוכלה ובלבוכה וחארטות אחרות.
    תלמד על פתיח דבר ראשון. ישיר עקיף או אנאערף מה שנוח לך. תחשוב על פתיח מסוים. תיגש לבחורה עם הפתיח. כמה היא כבר יכולה לגוון עם התשובה? תחשוב בראש מה היא תגיד. עכשיו תמשיך משמה בראש.

תחשוב על זה אינעל דינאק (פעם שניה, זה חשוב)

מה שעבר לך בראש עכשיו זה BEST CASE SCANARIO - מה שיקרה במידה ותעשה הכל בצורה נכונה. עכשיו בגלל שאתה מתחיל אל תצפה שזה יקרה לך. סיכויים נמוכים. אבל בתאכלס, נראה לי שהבאתי לך עכשיו רעיון לאיך השיחה אמורה להראות.. העובדה היא שאתה כן יכול להזרים. אולי אתה לא יודע לאן אתה מזרים את זה, אבל אתה מזרים. אתה בבית עכשיו, נוח לך ואתה לא לחוץ. קיבלת תמונה לאיך זה אמור להראות. (וכן זה קרוב מאוד לרוטינה, ואני נותן לו סמים לINNER GAME, אבל זה בא ממנו, ולא ממישהו אחר, הכי טוב)
    אם לא הולך לך תגיב פה. נעזור לך עוד. רק אחרי שהלכת וניסית דברים. אם לא ניסית אתה באמת נותן לעצמך תירוצים. פה זה כבר פאשלה שלך, אחרי שהסבירו לך איפה הטעות.

קיצר חפרתי, עכשיו לך תעשה אם זה משהו אם לא יום אחד תתחתן עם שמנה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    עד שלא תמצא את עצמך או לפחות תנסה באמת להגיע לאמת שלך אתה כל היום תתעניין במה אנשים חושבים עליך ,תגדיר את האישיות שלך לפי המחשבות האלה שלהם ולא תוכל לשים זין

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    עד שלא תמצא את עצמך או לפחות תנסה באמת להגיע לאמת שלך אתה כל היום תתעניין במה אנשים חושבים עליך ,תגדיר את האישיות שלך לפי המחשבות האלה שלהם ולא תוכל לשים זין
    את האיך הזה הבנתי.אבל זה עדיין לא מוסבר טוב.אם אני הייתי במקום פותח האשכול,הדבר הראשון שהייתי שואל את עצמי זה איך למצוא את עצמך?
    אני פונה אלייך לפותח האשכול,אין פה באמת תשובות נכונות ולא נכונות,כל תגובה פה באה מניסיון.אני יוסיף גם את התשובה שלי לשאר התשובות.מה שמונע ממך להתקרב זה המחשבות שלך,הדיאלוג הפנימי שלך,עכשיו אתה לא באמת יכול להשתיק אותם בכוח,הם תמיד ינצחו אותך,אל תנסה להלחם בזה,תקשיב למחשבות ולדיאלוג שלך,באותה השנייה שהדיאלוג והמחשבות הפסיקו אתה מודה בשקט למחשבות שלך וניגש.
    אל תאמין למה שאני אומר לך,אל תאמין למה שהשאר אומרים לך,אל תאמין לגורו או למורה שלך,אפילו למשפחה שלך,תאמין רק מה שנשמע לך הגיוני ומה שמתאים ל-ך.
    אם מה שאמרתי נשמע לך הגיוני,כל מה שנשאר לך לעשות זה לנסות.
    בהצלחה גבר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

כנראה שלא התעמקתם במה שאמרתי.

"
    הבעיה היחידה היא שאני לא יודע איך להפוך את הסיטואציה מסתם שאלה ללהעביר את זה לאיזור נוחות של להתחיל להכיר את הבחורה ולגרום לה התעניינות בך."

תאמינו לי שאני בן אדם שלא מתרץ כלום, אני בן אדם של תכלס, אני בן אדם שזורם, אני בן אדם שיודע את המקום שלו ויודע להעיז יותר מדי לפעמים.
    אני לא אומר אף פעם "לא זה לא בשבילי", אני נותן צ'אנס ורק אז חווה דעה.

אני פשוט אומר לכם את זה כי כבר נתקלתי יותר מדי בסיטואציה הזאת שלא הצלחתי להעביר את השיחה למצב של נוחות ולשנות את הכיוון של השיחה.

יש לי בעיה לווסת את השיחה למקומות אחרים ואולי זה גם בגלל חוסר זרימה מהצד השני ולא רק בגללי.
    למשל קראתי כאן שאומרים שכדאי לדבר על סקס כדי לפעול על התת מודע של הבחורה.
    איך לעזאזל מגיעים לנושא שיחה של סקס? צריך אסוסיאציה מסויימת.

אתם מדברים עם בחורה פתאום אתם זורקים לה מושגי סקס לנושא השיחה בלי קשר?

---
    קצת על עצמי:
    אישית אני חושב שהבטחון העצמי שלי הוא מאוד גבוהה, אני מרגיש תמיד זה שבוחן אנשים ולפעמים אפילו מתאפק להעיר לאנשים על דברים שאני רואה אצלהם.
    פעם הייתי אומר לאנשים הערות לפי איך שאני חושב ואז הם היו דופקים לי פרצופים או מתבאסים על מה שאמרתי, אז החלטתי להפסיק לתת הערות ולשקר בנוגע לדעה שלי.
    נגיד משהו שואל אותי "איך הסתפרתי", גם אם לא יפה אני לא אגיד לו. כי התגובות של אנשים גרמו לי לא להגיד את האמת ולא להתחיל להיכנס לפינות מסויימות.

יש אנשים שמחזיקים מאנשים סתם או נותנים להם כבוד סתם כשלא מגיע להם אפילו יריקה, אני לא מסוגל לתפוס מאף אחד.
    צריך להיות באמת משהו מיוחד כדי שאני אחזיק מבן אדם. אני חושב שאני לא פחות טוב מאף אחד בהרבה מובנים ובחינות.

אני יכול להגיד גם שהבטחון העצמי המופרז לפעמים מביא אותי ליהירות מסויימת והתנהגויות לא כל כך לעניין לגבי אנשים מסויימים.

----
    ד"א תודה על ההתייחסות המעמיקה של כל המגיבים, שמחתי לקרוא את התגובות שלכם.
    נערך לאחרונה על ידי sontra; 29-04-2012 בשעה 13:47.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

פאק איט אני לא הולך לקרוא את התגובה שלך.
    עברתי עליה בחפיף ויצא משהו נחמד:
    צריך אסוסיאציה מסויימת.
    בדיוק. ככה מזרימים שיחה. אסוציאציות!
    כשאתה חושב על בוקר, מה עולה לך לראש? להתעוור? לצחצח שיניים? הזין עומד?
    רואה? זרוק ת'דבר הראשון שעולה לך לראש.

ותפסיק לסגוד למיסטרי מה לעזעזאל זה נוחות? אם היא נשארת איתך מאשר להמשיך בדרך איתה אז כנראה שנוח לה. לא אתה לא יכול לשלוף ולהכניס לה לפה אבל אפשר להגיד שנוח לה.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 29-04-2012 בשעה 13:52.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אם אתה לא קורא את התגובה מה אתה בכלל עונה? לך תכין שיעורים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

בקשר לשיחה על "סקס" קודם כל זה שאמרו שצריך לדבר על זה לא אומר שאם לא תדבר על סקס לא תשיג את הבחורה..
    בכל מקרה איך כן "להוביל לשיחה על סקס" אני יכול לתת לך דוגמה שקרתה לי ממש לא מזמן, ישבתי עם בחורה על סיגריה, היא הדליקה לעצמה את הסגריה ואז הושטתי את היד כדי שהיא תעביר לי את המצית, היא זרקה אותו על השולחן אז אמרתי לה שתביא לי ביד, היא אמרה שזה לא יקרה אמרתי לה שזה לא מה שהתכוונתי ויש לה ראש כחול ומשם הגיעה שיחה שלמה על סקס שהיא סיפרה לי שהיא אחת הפתוחות בעניין הזה ובלה בלה בלה.
    בכל מקרה תבין שאני לא תכננתי את כל המקרה הזה זה קרה ספונטני וטבעי ואם זה קורה אז מגניב אבל אם לא אז לא צריך ללחוץ או להתאמץ כדי להוביל שיחה לסקס, כל מה שאתה צריך לעשות זה לזרום..

יש לי הרגשה כשאתה מדבר עם בחורה אתה יותר מדי חושב על מה קראת בפורומים שונים וזה תוקע אותך בראש שלך, הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך זה לדבר עם דברים שמעניינים אותך ולשאוב את הבחורה לתוך זה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי sontra צפיה בהודעה
    כנראה שלא התעמקתם במה שאמרתי.

"
    הבעיה היחידה היא שאני לא יודע איך להפוך את הסיטואציה מסתם שאלה ללהעביר את זה לאיזור נוחות של להתחיל להכיר את הבחורה ולגרום לה התעניינות בך."

תאמינו לי שאני בן אדם שלא מתרץ כלום, אני בן אדם של תכלס, אני בן אדם שזורם, אני בן אדם שיודע את המקום שלו ויודע להעיז יותר מדי לפעמים.
    אני לא אומר אף פעם "לא זה לא בשבילי", אני נותן צ'אנס ורק אז חווה דעה.

אני פשוט אומר לכם את זה כי כבר נתקלתי יותר מדי בסיטואציה הזאת שלא הצלחתי להעביר את השיחה למצב של נוחות ולשנות את הכיוון של השיחה.

יש לי בעיה לווסת את השיחה למקומות אחרים ואולי זה גם בגלל חוסר זרימה מהצד השני ולא רק בגללי.
    למשל קראתי כאן שאומרים שכדאי לדבר על סקס כדי לפעול על התת מודע של הבחורה.
    איך לעזאזל מגיעים לנושא שיחה של סקס? צריך אסוסיאציה מסויימת.

אתם מדברים עם בחורה פתאום אתם זורקים לה מושגי סקס לנושא השיחה בלי קשר?

דבר ראשון, אל תעשה מה שאתה חושב שלא נכון לעשות. אם אתה חושב שלדחוף פתאום בלי קשר לשיחה נושא סקס, כנראה שאתה צודק. המח האנושי מסוגל להגיע להחלטות הרבה יותר ממה שאתה חושב. סמוך על עצמך קצת. מגיע לך.
    דבר שני, אם אתה כן חושב לנכון ואתה רואה שהבחורה קלילה...תזרום עם השיחה, תיהיה מצחיק. "איזה בושם שמת?" "XX..מריח טוב? " "וואלה אני בקושי מריח..תביא להריח אני יגיד לך כמה את מסריחה " ואז להזיז את השיער שלה מהעורף ולדחוף את האף שלך לצוואר שלה ולתת סנפה. אל תחשוב כל כך הרבה מה לעשות, פשוט תעשה. אם היא שואלת נגיד "איך האודם שלי, בסדר?" "נחמד אני יודע...יש לו גם טעם או שהוא סתם אדום?" "כן ברור! דובדבן!" "תביאי לי קצת לטעום.." תיהיה זורם.
    בקשר לנושאי סקס למיניהם, הבחור מעליי נתן אחלה דוגמא, אתה צריך פשוט להפעיל את הראש שלך ולא לפחד להגיד לדברים.
    דוגמא- הגעתי לשיחה עם ידידה שהיא אמרה לי שהיא אוהבת בחורים גדולים, אבל מה שהיא אמרה לי בתכלס זה "אני אוהבת אותם גדולים.." אז מה שעלה לי לראש זה "מאמי..עוד לא הגענו לשלב הזה..כבר את מספרת לי על הפנטזיות שלך?" ואז הנושא התחיל להתפתח.

---
    קצת על עצמי:
    אישית אני חושב שהבטחון העצמי שלי הוא מאוד גבוהה, אני מרגיש תמיד זה שבוחן אנשים ולפעמים אפילו מתאפק להעיר לאנשים על דברים שאני רואה אצלהם.
    פעם הייתי אומר לאנשים הערות לפי איך שאני חושב ואז הם היו דופקים לי פרצופים או מתבאסים על מה שאמרתי, אז החלטתי להפסיק לתת הערות ולשקר בנוגע לדעה שלי.
    נגיד משהו שואל אותי "איך הסתפרתי", גם אם לא יפה אני לא אגיד לו. כי התגובות של אנשים גרמו לי לא להגיד את האמת ולא להתחיל להיכנס לפינות מסויימות.

יש אנשים שמחזיקים מאנשים סתם או נותנים להם כבוד סתם כשלא מגיע להם אפילו יריקה, אני לא מסוגל לתפוס מאף אחד.
    צריך להיות באמת משהו מיוחד כדי שאני אחזיק מבן אדם. אני חושב שאני לא פחות טוב מאף אחד בהרבה מובנים ובחינות.

אני יכול להגיד גם שהבטחון העצמי המופרז לפעמים מביא אותי ליהירות מסויימת והתנהגויות לא כל כך לעניין לגבי אנשים מסויימים.

----
    ד"א תודה על ההתייחסות המעמיקה של כל המגיבים, שמחתי לקרוא את התגובות שלכם.
    הגבתי לך במודגש

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect