קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בורנאס - פרק 4 (11.2.12)
    על ידי NetaMimi בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-03-2012, 13:46
  2. קארד: בורנאס - פרק 5 - יפורסם מחר
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 01-03-2012, 23:30
  3. קארד: בורנאס - פרק 4
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-02-2012, 14:57
  4. בורנאס - פרק 3 (4.2.12)
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-02-2012, 00:23
  5. קארד: בורנאס - פרק 3
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 04-02-2012, 01:12
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

בורנאס - פרק 10 (27.4.12) - הסוף?!

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

ברירת מחדל בורנאס - פרק 10 (27.4.12) - הסוף?!

שם: קארד: בורנאס - פרק 10

תאריך: 27.4.2012

כָּל עוֹד בַּלֵּבָב פְּנִימָה
    נֶפֶשׁ יְהוּדִי הוֹמִיָּה
    וּלְפַאֲתֵי מִזְרָח, קָדִימָה
    עַיִן לְצִיּוֹן צוֹפִיָּה -

עוֹד לֹא אָבְדָה תִּקְוָתֵנוּ
    הַתִּקְוָה בַּת שְׁנוֹת אַלְפַּיִם
    לִהְיוֹת עַם חָפְשִׁי בְּאַרְצֵנוּ
    אֶרֶץ צִיּוֹן וִירוּשָׁלַיִם.

צבע אדום – צבע אדום – צבע אדום.

כל תושבי ישראל מתבקשים לקחת את חפציהם היקרים ביותר ולרדת למקלטים. אני חוזרת. כל תושבי ישראל מתבקשים לקחת את חפציהם היקרים ביותר ולרדת למקלטים. איראן תוקפת. איראן תוקפת. איראן תוקפת. נשמע קול פיצוץ אדיר וכל ישראל נמחקת מעל המפה. האיראנים הצליחו במשימתם להשמיד את ישראל. הישראלים היחידים ששרדו את התופת היו כאלה שבילו בחו"ל באותו זמן. ביניהם, גם כוכבי AWL.

עליכם לחזור לארץ ישראל ולהציל את מה שניתן להציל. מקורות מוסמכים מספרים שלא הרבה נשאר אבל איראן משחקת על הקלף האחרון שלה – הריגת אביבית בר זוהר. מסתבר שבמהלך הפיצוץ אביבית בר זוהר ניצלה אבל מיד לאחר מכן נחטפה על ידי כוחות המפלגה הערבית למטרה של בת ערובה. כל שעליכם לעשות זה לעבור את מה שנקרא "משחקי הרעב" שבסופם תוכלו להציל את אביבית בר זוהר ולזכות בטייטל שוט לבחירה.

"משחקי הרעב" זהו שם קוד המשימה שבה עליכם לעבור 13 משימות מפרכות, קשות ובלתי ניתנות לביצוע שבסוף כל אחת מהן יוענק לכם מספר נקודות. המשימות יהיו בנושאי ידע על האבקות, בהתמודדות מול מצבי שטח ובקרבות האבקות. ככה שאתם כבר אמורים להיות מורגלים לסיטואציה הזו. האדם שיצבור הכי הרבה נקודות בסוף המסע ילחם נגד אלוף AWL המכהן של אותם זמנים ובמידה ויצליח להביס אותו, יוכתר בתור אלוף AWL החדש.

- פרטים בקרוב -
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 27-04-2012 בשעה 17:32.

2. קישורים ממומנים

לייקים
    46
    נקודות
    0

ג'ון סינה, באטיסטה ופאנק נעמדים במרכז הזירה. ג'ון סינה מסתכל על היריבים שלו ובאטיסטה ופאנק מסתכלים אחד על השני, הם מגיעים להסכמה ואז שניהם מתחילים לתקוף את ג'ון סינה ביחד. הם מתחילים להכות אותו, לחבוט בו ולבעוט בו עד שג'ון סינה מאבד את ההכרה. אז פאנק ובאטיסטה מסתכלים אחד על השני ומתחילים את הקרב באמת. הם נכנסים להד לוק, שאותו באטיסטה מוביל. הוא דוחף את פאנק לפינה הנגדית ונותן לו שם מרפק לפנים. פאנק נאנק בכאבים וזה מאפשר לבאטיסטה לבצע שולדר בלוקס פינתיים על הסטרייט אדג'. באטיסטה תופס את היד של פאנק וזורק אותו באייריש וויפ לפינה הנגדית. פאנק נהדף בעוצמה מהפינה ואז נופל בחזרה לזירה. באטיסטה מרים אותו, מבצע עליו באדי סלאם ואז צועק שהוא "הכי טוב בעולם". פאנק שומע את זה, מחכה שבאטיסטה יתכופף להרים אותו מן המזרן ואז הוא בועט בו בראש משכיבה. באטיסטה מתנדנד על רגליו ואז מאפשר לפאנק לנתר לעמידה ולהדוף את היריב שלו לפינת הזירה. פאנק שולח את באטיסטה לפינה הנגדית ומבצע עליו את התרגיל הידוע שבו הוא תוקע את הברך שלו בסנטר של היריב. הקהל יוצא מגדרו לנוכח התרגיל.

ג'רי לולר: "איזה קרב תזזיתי. הרבה זמן לא ראיתי קרב כזה".
    מייקל קול: "ומה תגיד על הופעת הדיביוט של באטיסטה בליגה?"
    ג'רי לולר: "שמע, היא מרשימה, אבל גם פאנק מוכיח שהוא כח שאין לזלזל בו".
    מייקל קול: "כן, מה שמותיר את ג'ון סינה בתור הכינור השלישי".

פאנק ממשיך לבעוט בבאטיסטה שלפתע סינה קם מאחור. פאנק שם לב לכך ונותן בעיטה אחת לראש של סינה שנופל שוב למזרן ולא קם. פאנק חוזר בריצה לעבר באטיסטה, אבל זה מניף את פאנק מעל הראש וזורק אותו על החבלים, כך שהמפשעה של פאנק נופלת על החבל העליון. פאנק צורח בכאבים ובאטיסטה רק מנער את החבלים כאילו הוא נהנה מזה. באטיסטה רגע לאחר מכן, תופס את הראש של פאנק ומכין אותו לתרגיל, הוא מניף את היריב שלו לאוויר ואז מבצע סופלקס אל תוך מרכז הזירה. סינה מתאושש ומושיט יד לעבר פאנק. אבל באטיסטה מסתכל עליו ואומר לו שזה לא יום המזל שלו. באטיסטה שואט לעבר ג'ון סינה ומעיף אותו בקלוזליין רצחני אל מחוץ לזירה. ג'ון סינה נופל על רצפת הבטון ובאטיסטה מאחוריו. באטיסטה מתחיל לנגח את הראש של סינה בכל מיני דברים שהוא רואה בדרך, במדרגות, בגדר, באחד הצלמים, בשולחן הפרשנים. אז באטיסטה מתחיל להרים את ג'ון סינה אל עבר השולחן, הפרשנים בורחים משם ובאטיסטה גם כן עולה לשם. הוא מכניס את הראש של סינה בין הרגליים ושואג משהו. באטיסטה מתכוון לבצע את הבאטיסטה בומב כשלפתע פאנק צועק לו לעצור. באטיסטה עוצר.

ג'רי לולר: "מה? למה הוא עצר אותו? האם הוא רוצה להרוס את סינה בעצמו?"
    מייקל קול: "לא נראה לי, נראה לי שהם הולכים לשתף פעולה".
    ג'רי לולר: "מה זאת אומרת לשתף פעולה? נגד מי? הם שלושה ותראה איפה פאנק נמצא".
    מייקל קול: "יש לי תחושה שגם אם אספר לך, אתה לא תאמין לי".

פאנק מטפס על עמוד הזירה, ומסמן לבאטיסטה שהוא הולך לבצע את האלבו דרופ מהחבל העליון כל הדרך אל שולחן הפרשנים. באטיסטה אוהב את מה שהוא רואה. הוא מניף את ג'ון סינה באוויר, באותו רגע, פאנק מזנק מהעמוד זירה ושניהם מטיחים את ג'ון סינה עמוק בתוך שולחן הפרשנים שמתרסק לאלף רסיסים. לאחר כמה שניות באטיסטה נעמד על רגליו ומתחיל לעשות את דרכו בחזרה לזירה. השופט סופר לשני המתמודדים האחרים במטרה לבדוק אם הקרב נגמר 1..... 2...... 3....... 4........ .5....... 6....... 7........ 8........ 9 ....... ולא, פאנק נעמד על רגליו. הוא צועד בקושי לעבר הזירה ואז נכנס לתוכה. באטיסטה מכניס אותו בין הרגליים ומבצע עליו את הבאטיסטה בומב במרכז הזירה. השופט שוב סופר 1..... 2...... 3....... 4........ .5....... 6....... 7........ 8........ 9 ....... ולא, פאנק נעמד על רגליו. אף אחד לא מאמין למראה עיניו, פאנק הצליח לגבור על הפינישר של באטיסטה וזאת לאחר שהתרסק לתוך שולחן מקפיצה מטורפת. באטיסטה עומד שם חסר אמונה והשניות האלה עולות לו ביוקר. פאנק תופס אותו כשהוא לא מוכן ומבצע עליו את הGTS. הקהל רואה ולא מאמין. והשופט מתחיל לספור.

ג'רי לולר: "האם באטיסטה יוכנע? זו שאלת מיליון הדולר!"
    מייקל קול: "עזוב את באטיסטה, ראית איך פאנק חמק כל פעם מהפסד?"
    ג'רי לולר: "כן, צריך לתת לו את הקרדיט על כך".
    מייקל קול: "צריך לתת לו אליפות, מה קרדיט?!"

..... 2...... 3....... 4........ .5....... 6....... 7........ 8........ 9 .......אבל באטיסטה לא מצליח לעמוד על רגליו. פאנק מתחיל לחגוג את הנצחון שלו, אבל השופט מנסה להסב את תשומת ליבו למשהו אחר. אבל פאנק כבר נעמד על העמוד ומתחיל לחגוג. בינתיים ג'ון סינה מתנגב מאחוריו, מחכה שהוא ירד מהעמוד וכשזה קורה, הוא מניף אותו על הכתפיים ומבצע עליו AA במרכז הזירה. ג'ון סינה מבקש מהשופט שיתחיל לספור, אבל השופט רואה את באטיסטה זז במקומו ואומר לג'ון סינה שיש לו עדיין עבודה לעשות. ג'ון סינה ניגש לבאטיסטה ובדיוק בשניה הזו, באטיסטה מתעשת, מתרגז ומניף את ג'ון סינה בצוואר אל האוויר. באטיסטה נראה כאילו העיניים שלו אדומות מזעם, הוא מעיף את ג'ון סינה ומטיח אותו בעוצמה בזירה. באטיסטה תופס מרחק וכשג'ון סינה נעמד על רגליו, באטיסטה דורס אותו עם ספיר רצחנית. באטיסטה ניגש לחבלים והוא מסמן שהכל נגמר. הוא ניגש לג'ון סינה ומכניס אותו בין הרגליים, הוא מניף אותו ומבצע עליו את הבאטיסטה בומב. השופט סופר 1. ..... 2...... 3....... 4........ .5....... 6....... 7........ 8........ 9 ....... ומגיע לספירה של 10. השופט מסיים את הקרב ומכריז על המנצח.

ליליאן גרסייה: "המנצח בקרב כתוצאה מכך שהביא את שני יריביו למצב של חסר הכרה - דייב באסטיסטה!"

לייקים
    46
    נקודות
    0

מישל מק'קול נכנסת בצעד נחוש אל תוך הארינה, היא נעמדת על הרמפה, פורסת את ידיה לצד, עושה סיבוב 360 במקום, מרימה את ידיה לכובע שעל ראשה, אז עושה סיבוב של 180 מעלות תוך כדי שהיא מרימה את ידיה אל האוויר, ואז היא מסתובבת בחזרה אל הקהל. חיוך נבזי נפרס על פניה בעוד צועדת לעבר הזירה. היא מגיעה למדרגות, היא מטפסת עליהם ואז היא נכנסת לזירה, והיא לוקחת את המיקרופון מליליאן גרסייה ואז דוחפת אותה באגרסיביות. הקהל לא אוהב את מה שהוא רואה ומישל מק'קול נוחרת בבוז למשמע ההיטים הנוראיים שעולים מן הקהל. "מה ציפיתם? שאתן לאנשים כמו טריפל אייץ' להביע ביקורת על המעשים שלי? שלי??? אני המנהלת הטובה ביותר בעולם!" היטים חזקים עולים מן הקהל. "אתם בטח מתים לראות את טריפל אייץ' מגיע לפה ומסדר לי את הפנים מחדש. נכון?" כולם מריעים. "אבל זה לא יקרה, וזאת משום שאני לא טיפשה ושמתי לו יריב אחר שילחם בשמי". הקהל מתחיל להגעל מניצול הכח הציני שמישל מק'קול עושה ואז הם שומעים את המוסיקה הבאה.

לייקים
    46
    נקודות
    0

מיק פולי נכנס לארינה, הוא עושה את הטאונט של האקדוחנים, אבל לפני שהוא מגיע לזירה, טריפל אייץ' שואט לעברו ותוקף אותו מאחור. טריפל אייץ' זורק אותו על גדר ההפרדה ובזמן שמלך האקסטרים מנסה לקום על רגליו, טריפל אייץ' מסתכל על מישל מק'קול ומצביע לעברה באיום. אבל הזמן הזה עולה לו ביוקר. מיק פולי מתחיל לחבוט בו בכח. מיק פולי תופס את אחת הידיים של טריפל אייץ' והוא שולח אותו באייריש וויפ אל עבר זירת ההאבקות, אבל HHH מבצע חילוף ומיק פולי נפגע בגבו כשזה פוגע בזירה. טריפל אייץ' רץ לזירה, ובאותה שנייה מישל מק'קול בורחת ממנה. טריפל אייץ' נעמד על רגליו, הוא ניגש אל מיק פולי והוא מתחיל למשוך אותו אל הזירה באמצעות השיער שלו. מיק פולי צורח בכאבים אבל בשנייה האחרונה הוא ניצל. מישל מק'קול נותנת למיק פולי פעמון זירה לידיים שניה לפני שהיא עוזבת את הארינה והוא מטיח אותו בעוצמה בראש של טריפל אייץ' שמתחיל להתנדנד בזירה. הזמן הזה הוא בדיוק הזמן שלוקח למיק פולי להתאושש, לחזור לזירה ולהתחיל את הקרב בצורה חוקית.

מייקל קול: "איזו רמאית המישל מק'קול הזו".
    ג'רי לולר: "למה ציפית? היא הרי לפני שבוע רצתה לפסול את האליפות של סטון קולד".
    מייקל קול: "ולפני שבועיים היא דפקה את ביל גולדברג".
    ג'רי לולר: "כל מי שלא בא לה בטוב, חוטף על הראש ובמקרה הזה - במלוא מובן המילה".

מיק פולי רץ לחבלים ומוריד את טריפל אייץ' למזרן עם אקס הנדל. אז הוא שולף את הגרב המגעילה מן הכיס שלו ומתחיל להלביש אותה על היד שלו, אבל טריפל אייץ' נעמד בזמן, תופס את היד ומתחיל לכוון אות אל עבר הפה של מיק פולי. השניים נאבקים זמן מה עד שפולי בועט במרכז הגוף של HHH ומבצע עליו DDT במרכז הזירה. מיק פולי מסתכל מסביב והוא קולט שהוא צריך לעשות הרבה כדי לעלף את המשחק. הוא ניגש אל פעמון הזירה, הוא תופס אותו ביד ואז הוא ניגש לHHH, אבל בשניה האחרונה טריפל אייץ' נעמד על רגליו, תופס את מיק פולי, מרים אותו לאוויר ומטיח אותו בעוצמה על הזירה עם ספיין באסטר. מיק פולי נשכב על הזירה, עם הפעמון כלוא בין ידיו. טריפל אייץ' תופס את הפעמון וזורק אותו החוצה מן הזירה, אז הוא נעמד, מתנשף ומתנשם והוא קולט את הגרב - מיסטר סוקו וגם אותו הוא בועט מחוץ לזירה. טריפל אייץ' ניגש אל מיק פולי ומתחיל לאגרף לו את הפנים את החבטות הכי חזקות שהוא יכול. מיק פולי נראה מתחת לכל זה מיוזע, מדומם ומחייך למרבה הפלא.

מייקל קול: "זה הסימן שמיק פולי הוא חיית אקסטרים!".
    ג'רי לולר: "תסתכל עליו, פשוט תסתכל עליו, הוא נהנה מכל המכות האלה".
    מייקל קול: "זה מעלה את השאלה האם יש משהו שHHH יוכל לעשות כדי לנצח את הקרב הזה".
    ג'רי לולר: "בוא נגיד שלהתקשר לאשתו ולקבוע תוצאות מראש הוא כבר לא יכול חחחחח".

טריפל אייץ' מעמיד את היריב שלו על הרגליים ופורש את ידיו לצדדים. מיק פולי מתקרב קרוב מאוד ועומד פנים מול פנים. טריפל אייץ' שואל אותו: "כמה?" ומיק פולי בהתחלה לא מבין, אבל אז HHH מסביר לו: "כמה שילמו לך כדי למכור את הנשמה שלך לשטן?" דבר אשר מעצבן את מיק פולי והוא מתחיל להכות את טריפל אייץ' בכל מה שיש לו. אבל מסתבר שזה לא מספיק. טריפל אייץ' מכסה על הראש שלו עם ידיו וברגע שהוא קולט שהאיזור התחתון של פולי חשוף, הוא תופס את רגליו של היריב שלו ומוריד אותו למזרן. פולי משתטח על הזירה וכל מה שנותר לטריפל אייץ' זה לסובב את הרגליים שלו סביב אלה של מיק פולי ולבצע את הפיגר 4 לג לוק על מלך האקסטרים. בשלב מסוים נראה כאילו מיק פולי עומד להכנע, אבל אז הוא נזכר במה מדובר והוא פשוט לא מצליח להביא את עצמו לוותר. טריפל אייץ' בזמן הזה מסובב את הראש לכל עבר, על מנת שמישל מק'קול לא תפתיע אותו מאחור עם כיסא או משהו. בסופו של דבר, השופט קובע שהקרב הסתיים ושמיק פולי איבד את ההכרה. השופט מכריז על המנצח.

ליליאן גרסייה: "המנצח כתוצאה מהכנעה - טריפל אייץ'!"

לייקים
    46
    נקודות
    0

רואים את טריפל אייץ' בחדרי ההלבשה, מרים טלפון:
    טריפל אייץ': "היי, בסוף לא נלחמתי בה".
    ביל גולדברג: "למה? אתה פוחד?"
    טריפל אייץ': "זה לא עניינך".
    ביל גולדברג: "אז מה אתה הולך לעשות עכשיו?"
    טריפל אייץ': "אין לי מה לחפש פה יותר, אני פורש".
    ביל גולדברג: "אתה בורח???"
    טריפל אייץ': "תקרא לזה איך שבא לך, אני עוזב".
    ביל גולדברג: "טוב, כנראה שמישל מק'קול צדקה אחרי הכל".
    טריפל אייץ': "צדקה לגבי מה?"
    ביל גולדברג: "שאין לך את מה שצריך כדי להיות מיין אבנט".
    טריפל אייץ': "מי שמדבר, גם אתה ברחת".
    ביל גולדברג: "בסדר, אצלי זה מורכב יותר".
    טריפל אייץ': "אין מה לעשות עכשיו, מה שהחלטתי הוא סופי".
    ביל גולדברג: "טוב, אז בהצלחה בהמשך, אחי".
    טריפל אייץ': " תודה אחי, גם לך".

לייקים
    46
    נקודות
    0

רנדי אורטון נעמד בקצה השני כאשר טייקר פושט את המעיל חורף הארוך שלו. כשהאיש מת מוריד את הכובע וברק מפלח את האוויר, הוויפר כבר נמצא מחוץ לזירה. האווירה בארינה טעונה. השופט מורה לאורטון לחזור לזירה והוא חוזר בלית ברירה. טייקר מנסה לתפוס את היריב שלו בתחילת הקרב, אבל אורטון בורח ממנו, עושה סביבו עיגולים ונמלט מהזירה בכל פעם שטייקר מנסה לחבוט בו. טייקר מתחיל לרדוף אחרי אורטון והמרדף מגיע מעבר לגדר ההפרדה של האוהדים ולעבר הקהל. אורטון וטייקר עולים במעלה המדרגות והשופט סופר להם אבל מבין בשלב מסוים שהספירה כבר לא מועילה ולכן הוא מפסיק. טייקר מצליח לחבוט באורטון ליד דוכן הפופקורן, אבל זה לא מספיק כדי לעצור את רנדי אורטון מלהמלט. הוא בורח אל עבר חדרי ההלבשה, שם הוא מחפש דלת מסוימת. כשהוא מגיע לדלת ועליה רשום GM, הוא נכנס לתוכה וסוגר את הדלת. המצלמה עוקבת אחרי טייקר בזמן שהוא הולך אחרי ריח החיים של אורטון. טייקר מגיע לדלת המדוברת ועוצר שם. הוא קורא את הכיתוב שעל הדלת ואז מבין שגם הוא צריך מדי פעם להפגש עם השדים הפרטיים שלו. טייקר פותח את הדלת ורואה את מישל מק'קול.

ג'רי לולר: "אויש, המפלצת הזו מופיעה בכל מקום".
    מייקל קול: "אתה מתכוון לאנדרטייקר או למישל מק'קול".
    ג'רי לולר: "למישל, אנדרטייקר הוא כמו דובי קטן שרק רוצים למחוץ".
    מייקל קול: "אתה על טיפול פסיכיאטרי, נכון?"

מישל קמה מיד מהכיסא שלה ומתחילה לצרוח עליו: "מה אתה חושב שאתה עושה? תעוף לי מיד מהמשרד או שאני אדאג שישברו לך כל עצם בגוף. תעוף מפה. אני לא רוצה לראות אותך יותר בחיים. הרסת לי את החיים". טייקר נאלץ לצאת מהחדר, אבל הוא לא מוותר. הוא נעמד מחוץ לדלת. המצלמה קולטת שהאישונים שלו מתהפכים לאחור ועשן מתחיל לצאת מתחת לדלת. האור שבוקע מתחת לדלת מתחיל להתערער ואז מישל מק'קול יוצאת משם בשיעור כשהיא כמעט נחנקת. טייקר מחכה שגם אורטון ייצא, אבל זה לא קורה. טייקר נכנס לחדר ופוגש שם צבא של מאבטחים שתופסים אותו ברגע שהוא פוסע אל תוך הדלת. הם מרתקים אותו לרצפה ומתחילים להכות אותו באלות ובאגרופים. בהתחלה טייקר נלחם, אבל אז העובדה שהוא לבד מול רבים מכריעה אותו. לבסוף הם אוזקים אותו ומובילים אותו לתוך מכונית משוריינת שנסגרת לאחר שהוא ננעל בתוכה. המכונית נוסעת אל מחוץ לאולמי AWL ונוסעת אל יעד לא ידוע.

עכשיו טרנדי בטוויטר: WTF - מה הולכים לעשות עכשיו עם טייקר?!

המכונית המשוריינת נוסעת ברחובות העיר, עושה פניות, עוצרת ברמזורים ולבסוף פונה במחלץ לעבר המזח. כשהיא מגיעה אל החנייה באיזור, היא לא עוצרת שם, אלא ממשיכה לנסוע כאילו קיבלה הוראה מיוחדת. הרכב מפלס את דרכו בין הסלעים והחצץ. המהירות גוברת ולפתע נפתחת דלת הנהג ואדם קטן קומה קופץ מהמכונית שניה לפני שהיא מגיעה אל הסף. המכונית שטה באוויר למשך כמה שניות ואז נוחתת בפיצוץ אדיר בתוך הנמל העירוני. המכונית שוקעת ולוקחת איתה את אנדרטייקר ביחד איתה. עוברות כמה שניות והבועות ממשיכות לבעבע מתוך המים הכהים, אבל אחרי כמה דקות, כולם מבינים שאף אחד לא הולך לצאת מהמכונית המשוריינת הזו. הנהג הקטן נעמד בקושי על רגליו, הוא מוציא טלפון סלולרי מן הכיס שלו ומחייג מספר. נשמע קול נשי מהצד השני ששואל אותו מה חדש והנהג אומר שהכל בוצע כהלכה. הקול הנשי אומר משהו כמו: "טוב מאוד. שישכב על משכבו בשלום". השיחה מנותקת ואז המצלמה מתכבה. אף אחד לא יודע מה עלה בגורלו של טייקר.

לייקים
    46
    נקודות
    0

כיום זה בטוח לספר שמייסד ליגת AWL - אלסנדרו דל פיירו החליט לעזוב את החלום לבנות ליגה.
    אמש הוא פנה אל מישל מק'קול וביקש ממנה רשות למכור את מניות החברה בוול - סטריט.
    לאחר משא ומתן קשה שבו מישל ניסתה להציל את הליגה, המילה האחרונה הייתה של אלסנדרו דל פיירו.
    נכון לשבוע הבא, ליגת AWL תמכר בשוק המניות בשווי של 34 מיליון דולרים לאיל הון בשם צביקה.
    צביקה מתכנן לפרק את הליגה, לפטר את העובדים ולהפוך את עסקי ההאבקות לקומיקס על שמו - "צביקי".

הנה הודעה רשמית מפיו של אלסנדרו דל פיירו: "אני מודה לכל מי שתרם לעסק, אבל לכל דבר טוב יש סוף".

הנה ההודעה הרשמית מפיה של מישל מק'קול: "יא בני זונות !!! זו הליגה שלי !!! אתם הורסים לי את החיים !!!"

לייקים
    46
    נקודות
    0

ג'ף הארדי נגד סטיב אוסטין - על אליפות AWL

מייקל באפר: "קבלו במחיאות כפיים סוערות את האניגמה המסתורית, הוא שוקל 102 ק"ג - ג'ף הארדי !"

המוסיקה של ג'ף נשמעת בכל רחבי האולם והוא נכנס לזירה, עומד על הרמפה ומתחיל לבצע את הצעדי ריקוד שלו. הוא מתקדם לעבר הזירה ומטח של זיקוקי דינור מתנפץ מעל לראשו. כל הקהל מריע בקולי קולות בפופים אדירים. ג'ף מתקדם לעבר הזירה, מחלק כיפים לאנשים ואז נכנס לתוך הזירה. הוא מטפס על עמוד הזירה ועושה כאילו הוא עף.

מייקל באפר: "ויריבו, מטקסס, במשקל 110 ק"ג, הוא קבלו את הטקס הטקסני, אלוף AWL - סטון קולד סטיב אוסטין".

מטח של ברקים נשלחים לעבר הזירה והעמודים של הזירה יורים קונפטי. סטון קולד נכנס בהליכה עצבנית לאולם, הוא מסתכל על מאות אלפי האוהדים שמריעים לו ואז מתקדם לזירה. סטון קולד עושה כמה אצבעות מגונות לעבר אוהדים, ואז הוא נכנס לזירה, מטפס על העמוד ועושה את הטאונט שלו. לאחר מכן הוא מרים את החגורה שלו לאוויר ויורד מהעמוד.

פעמון הזירה מצלצל

ג'ף הארדי וסטון קולד נעמדים במרכז הזירה. לפתע, להפתעת כולם, הם לוחצים ידיים. הקהל לא יודע איך לעכל את זה אבל שניה לאחר מכן, הם הולכים לפינות נגדיות ויושבים כל אחד על עמוד אחד. הקהל בהתחלה שואל את עצמו מה קורה ואחרי כמה רגעים שהמתאבקים לא עושים את מה שהם צריכים לעשות, הקהל מתחיל לשרוק בהיטים חזקים. סטון קולד מבקש שני מיקרופונים. הוא זורק אחד לג'ף הארדי ואחד הוא שומר לעצמו. הוא יורד מהעמוד, נעמד במרכז הזירה ומחכה עד שהקהל ירגע. "אני לא הולך להתאבק עד שיסבירו לי מה לעזאזל קורה פה? כאילו, אם הייתם חלק מהערב הזה, אתם בטח שואלים את עצמיכם איך יצא שתוכנית מספר 10, שאמורה להיות חגיגית – הפכה להיות משהו כזה? קודם כל, אני רוצה לדעת מה קרה לאנדרטייקר, זה לא כזה מעניין אותי היחסים שלו עם מישל מק'קול, אבל טיפת אנושיות. הכנסתם בן אדם לתוך זינזינה וזרקתם אותו לים. יכול מאוד להיות שברגעים אלה הוא טובע למוות, אם זה לא קרה עד אז. אז מה הסיפור הגדול, מישל? האם ככה את מנהלת ליגה? תני לי לספר לך משהו, זה לא מעיד שום דבר טוב. להפך, זה הופך אותך ואת הליגה הזו להרבה יותר מסוכנת".

ג'ף הארדי יורד מהעמוד שלו וניגש אל סטיב אוסטין, גם הוא נראה כאילו יש לו כמה דברים לומר."המצב בחדרי ההלבשה הוא קטסטרופה. אני שמעתי שאנשים כמו טריפל אייץ', מיק פולי ואחרים פורשים. הם ממש רוצים לעזוב והרי אין ממש דרך לשכנע אותם אחרת, אז מה זה אומר? האם הליגה תמשיך להתקיים? או שמא כולנו חפצים במשחק הגדול של מישל מק'קול? אני לא רוצה אפילו לדבר על הפיוד ההרסני שלי כאן עם סטון קולד. הרי שנינו יודעים שזה לקח מאיתנו כל טיפת כוח ואנחנו רוצים לדעת מה קורה לפני שנסכים לשתף פעולה עם השלטון הזה". בשלב הזה ג'רי לולר עולה לזירה וניגש אל הסופרסטארים, הוא שואל אותם: "אתם מורדים?" ואז הם מסתכלים אחד על השני ואומרים בפה אחד: "כן". ג'רי לולר עוזב את הזירה וחוזר לשולחן הפרשנות שלו. מבטים מבולבלים מופיעים על פניהם של כל האוהדים. אז נשמעת המוסיקה של מישל מק'קול והפרצוף שלה מופיע על המסך הגדול. "אני שמחה שהבעתם את הרגשות שלכם. אין לי דרך אחרת להגיד לכם את זה, אבל במידה ולא תלחמו אחד בשני, אני הולכת להפשיט מסטון קולד את החגורה, ולפטר את שניכם. האם אני ברורה? שופט, צלצל בפעמון בבקשה".

פעמון הזירה מצלצל

שני המתאבקים מסתכלים אחד על השני ומסתובבים אחד סביב השני. האם עבודה ושכר שווים יותר מצדקת דרך ואמונה? כנראה שכן כי הם מתחילים להכנס להד לוק, אבל אז אחרי כמה רגעים, הם נפרדים, מסתכלים אחד על השני ומפסיקים לריב. ואז אחד אחרי השני, הם עוזבים את הארינה, מותירים אותה כשהשופט עומד לבדו בזירה. סטון קולד וג'ף הארדי מנופפים לשלום בפעם האחרונה ואז חוזרים לחדרי ההלבשה. כל הקהל מסתכל על השופט, וגם הוא יוצא מן הזירה ועוזב את הארינה. מיד אחריו ג'רי לולר ומייקל קול עוזבים את העמדות שלהם וחוזרים לחדרי ההלבשה. הצלמים, הקריין, אנשי ההפקה והסאונד מניחים את הציוד שלהם ועוזבים. הקהל מבין מה עליו לעשות וגם הוא עוזב בהמוניו את הארינה. לאחר שעה קצרה, האולם עומד ריק. אין אף אחד בסביבה. שומעים רק רחש קטן של האורות שנשארו דלוקים. אחרי 10 פרקים, ליגת AWL נמצאת על סף תהום. אחרי 10 פרקים,

AWL נסגרת?
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 27-04-2012 בשעה 18:19.

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

שמח על הניצחון ומקווה שAWL לא תיסגר.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

לייקים
    46
    נקודות
    0

כנראה שכולנו נגלה מה קורה עם הזמן...

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

WTF למה נסגרת?!!!!!!!!

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

אני פרשתי וגם בן (ג'ף ארדי) .....

לייקים
    46
    נקודות
    0

הליגה לא נסגרת. אני רק מנסה להמחיש עד כמה הסטוריליניים בליגה הזו הם טובים, ריאליסטיים וכאלה שלא תמצאו בשום מקום אחר. אל תדאגו, גם עם שישה אנשים אני הולכת להרים פה ליגה שחבל על החבל וכנראה שהיה צורך להגיע למצב כזה בשביל שיוכל לקרות שינוי שכזה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הפרק מעבר להפתעה הגדולה. אל תשכחו שבשעה הזו אמש הוא בכלל לא היה כתוב, אז אל תחסכו במילים

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

אהבתי את הרעיון של משחקי הרעב מחכה לעוד פרטים.
    אהבתי מאוד את הקרב המשולש קרב באמת מותח ומושקע!
    פחות אהבתי את מיק פולי H
    אבל אהבתי תסגמנט שלפניו.
    טייקר רנדי היה ענק סוף מפתיע מחכה לראות מה קורה עם אנדרטייקר!
    אני וג'ף אין הרבה מה להגיב כל זה כדי לעורר את הליגה כל הכבוד שאת מכניסה מציאות לתוך הליגה עצמה שיבינו איפה אנחנו עומדים!

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ציטוט נכתב במקור על ידי NetaMimi צפיה בהודעה
    הליגה לא נסגרת. אני רק מנסה להמחיש עד כמה הסטוריליניים בליגה הזו הם טובים, ריאליסטיים וכאלה שלא תמצאו בשום מקום אחר. אל תדאגו, גם עם שישה אנשים אני הולכת להרים פה ליגה שחבל על החבל וכנראה שהיה צורך להגיע למצב כזה בשביל שיוכל לקרות שינוי שכזה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הפרק מעבר להפתעה הגדולה. אל תשכחו שבשעה הזו אמש הוא בכלל לא היה כתוב, אז אל תחסכו במילים
    פרק מעולה מאוד, לאחר שהרבה עזבו הגיע הזמן להתחיל משהו וחדש ומעניין הרבה יותר. את כתבת את כל הקרבת בצורה נפלאה בעיקר את הקרב שלי ,שמח שהקשבת לי פחות או יותר עם הרעיון של אנדר טייקר.

ותגידי לנו מתי לעשות פרק ואין צקרוא לו וכל הדאר

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect