קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] פתיח טוב לסרטון
    על ידי almogattal1990 בפורום סרטונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-10-2011, 21:11
  2. [פרטים!] Va - Restart אמור להיות האוסף הכי טוב השנה!!!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 08:58
  3. טוב זה פורום משעמם
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:26
  4. ניסו סימן טוב - חזק אשא אותך
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:24
  5. משהו טוב
    על ידי Ori בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 39

פתיח טוב ?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    42
    נקודות
    135

ברירת מחדל פתיח טוב ?

אני רוצה ללכת לסאגים לשפר ביטחון וזה..
    אני עומד לעשות את זה לבד בלי חבר כזה בצד או שסתם נסתובב..
    בקיצור זה פתיח טוב:
    "היי, את יודעת איפה החנות XXXXX"
    היא: "כן זה בXYXYXYX,
    אני: "זה לא באמת מעניין אותי, פשוט אמרתי לעצמי שעם אני לא אגש אלייך עכשיו אני אכעס על עצמי אחר כך."

• אפשר גם היי מה השעה ואז.. כאילו לשנות תעיקרון אבל אותו פורמט
    ואז מה אני כבר אמור להגיד ? זה בכלל פתיח טוב ?
    עם לא, אפשר פתיחים טובים אחרים?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

כל פתיח הוא טוב

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

תתחיל לחשוב קדימה, זה לא משנה אם הפתיח טוב זה משנה איך אתה זורם משמה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    42
    נקודות
    135

בדיוק כאילו.. מה אני כבר אמור להמשיך מזה.. ? כאילו FAIL כזה עם אני ישר מבקש תמספר אחרי זה..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מה זה משנה איזה פתיח טוב? אתה בכל מקרה לא באמת תיגש לבחורה ותגיד את זה..אם כן היית עושה את זה, אז כנראה שלא היית בא לפורום ושואל את השאלה המטופשת הזאת.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

תגיד מה שבראש שלך !
    תדבר על מה שאתה רוצה לדבר, זה לא עניינך אם זה מעניין אותה ..
    פשוט תגיד מה שעולה בלי לנסות להרשים או משהו, תהיה אמיתי .. גם אם אתה מרגיש שמשהו היה ממש דפוק אז אל תפחד להגיד "וואי זה היה ממש מביך חחחח"
    כל מה שעולה לך לראש תגיד בלי להתחיל לנתח אותו ומה היא תגיד ...

ואז כל פתיח הוא טוב, כי מה שבאמת חשוב זאת הגישה, זה הביטחון, זה הדמות, זה האופי. ולא מה שיוצא לך מהפה.
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

חבר'ה, הוא מתחיל... הוא חייב פתיח נורמלי - באמת נראה לכם שמישהו מתחיל בתחום ידע להשתמש בכל פתיח?

יש לו עוד לפחות חודשיים עד שהוא יצליח להזרים פתיחים פשוטים יותר.

קיצר זה מה שאני הייתי עושה כשהייתי מתחיל:

מתלבש דיי טוב, ניגש לבחורה עם סטייל ואומר: "היי! אהבתי את הסטייל שלך, הזדמנות מצויינת לשאול... אני נראה טוב לאודישן? - חשוב לי להשאיר את הרושם הנכון כדי להתקבל"

אם אתה פותח עם חיוך ומוסיף קינו ושפת גוף טובה (כל זה חובה כמובן) - הבחורה תשאל אותך לאיזה אודישן, אתה יכל מישם לספר שזה תפקיד קטן בסדרה בארוץ כלשהו (חשוב שלא תעוף על משהו גדול מידי כי זה יהיה בלתי אמין), משם יש לך כמה אפשרויות 1. לדבר איתה קצת על בגדים ולמה חשוב לך להשאיר רושם טוב עם הלבוש ומה הלבוש שהיא בחרה אומר עליה, ואז קריאה קרה איכותית + לנעול את הסט (להתיישב או להישען איתה על משהו).

או להיכנס לנושא שיחה על סדרות ולהגיד לה ת'דילמה שאתה יכל לבחור מישהי שתשחק איתך בסדרה ויש לך שתי אפשרויות, או ידידה אחת חכמה אבל נראית בסדר או שאחת לא משהו באופי אבל פצצת על, (הרי בטלוויזיה היופי משחק תפקיד חשוב), דבר איתה עליה, ותאתגר אותה, תגיד "דיי! את שחקנית טובה", "אני לא יכל לדבר איתך בכלל עכשיו לכי תדעי אם אחד מאיתנו יקח לשני את כל התהילה יום אחד!"... משם עם הזמן אתה תזרים בקלות לכיוונים הנכונים, תתמקד בעיקר באיך ולא במה אתה אומר...

כעיקרון זה הקונספט, תקרא את המאמרים של דה נאטס על "איך לא להיתקע באמצע שיחה" הם מעולים, תצטרך ללמוד עוד הרבה כי בלי כישורי שטח בסיסיים אתה תתקשה להחזיק סט בצורה טובה, נסיון זה שם המשחק.
    תתאמן על זה וכל פעם תראה במה ואיך אתה יכל להישתפר, תיצמד לעקרונות הגיים של מיסטרי מט'וד מבחינת החומר שאתה מעביר ולספר של גמבלר מבחינת ה"איך" אתה מעביר "ומתי"...

(תשקול לכתוב מחברת משוב עצמי, תובנות, רעיונות, שיפורים וכ''ו... זה עוזר מניסיון).

אל תפחד לעבוד קשה ותוך זמן קצר כבר לא תצטרך את זה, העיקר פה זו הקריעת תחת שלך, מה גם, שזה כייף מאוד אז בהצלחה.

(נ.ב: עכשיו יש לי מאיפה לעשות כופי פסט/לאיפה להפנות כל מישתמש ששואל שאלה בסגנון ).
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 03-05-2012 בשעה 17:05.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

הכל תלוי באיך אתה אומר ובנסיבות

[נסיבות= גם אם אתה נראה כמו איזה בראד פיט, ויש לך את הגישה המושלמת, אבל היא בדיוק קיבלה סמס שסבתא שלה נדרסה אז הנסיבות דיי יקשו עליך.]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    42
    נקודות
    135

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    חבר'ה, הוא מתחיל... הוא חייב פתיח נורמלי - באמת נראה לכם שמישהו מתחיל בתחום ידע להשתמש בכל פתיח?

יש לו עוד לפחות חודשיים עד שהוא יצליח להזרים פתיחים פשוטים יותר.

קיצר זה מה שאני הייתי עושה כשהייתי מתחיל:

מתלבש דיי טוב, ניגש לבחורה עם סטייל ואומר: "היי! אהבתי את הסטייל שלך, הזדמנות מצויינת לשאול... אני נראה טוב לאודישן? - חשוב לי להשאיר את הרושם הנכון כדי להתקבל"

אם אתה פותח עם חיוך ומוסיף קינו ושפת גוף טובה (כל זה חובה כמובן) - הבחורה תשאל אותך לאיזה אודישן, אתה יכל מישם לספר שזה תפקיד קטן בסדרה בארוץ כלשהו (חשוב שלא תעוף על משהו גדול מידי כי זה יהיה בלתי אמין), משם יש לך כמה אפשרויות 1. לדבר איתה קצת על בגדים ולמה חשוב לך להשאיר רושם טוב עם הלבוש ומה הלבוש שהיא בחרה אומר עליה, ואז קריאה קרה איכותית + לנעול את הסט (להתיישב או להישען איתה על משהו).

או להיכנס לנושא שיחה על סדרות ולהגיד לה ת'דילמה שאתה יכל לבחור מישהי שתשחק איתך בסדרה ויש לך שתי אפשרויות, או ידידה אחת חכמה אבל נראית בסדר או שאחת לא משהו באופי אבל פצצת על, (הרי בטלוויזיה היופי משחק תפקיד חשוב), דבר איתה עליה, ותאתגר אותה, תגיד "דיי! את שחקנית טובה", "אני לא יכל לדבר איתך בכלל עכשיו לכי תדעי אם אחד מאיתנו יקח לשני את כל התהילה יום אחד!"... משם עם הזמן אתה תזרים בקלות לכיוונים הנכונים, תתמקד בעיקר באיך ולא במה אתה אומר...

כעיקרון זה הקונספט, תקרא את המאמרים של דה נאטס על "איך לא להיתקע באמצע שיחה" הם מעולים, תצטרך ללמוד עוד הרבה כי בלי כישורי שטח בסיסיים אתה תתקשה להחזיק סט בצורה טובה, נסיון זה שם המשחק.
    תתאמן על זה וכל פעם תראה במה ואיך אתה יכל להישתפר, תיצמד לעקרונות הגיים של מיסטרי מט'וד מבחינת החומר שאתה מעביר ולספר של גמבלר מבחינת ה"איך" אתה מעביר "ומתי"...

(תשקול לכתוב מחברת משוב עצמי, תובנות, רעיונות, שיפורים וכ''ו... זה עוזר מניסיון).

אל תפחד לעבוד קשה ותוך זמן קצר כבר לא תצטרך את זה, העיקר פה זו הקריעת תחת שלך, מה גם, שזה כייף מאוד אז בהצלחה.

(נ.ב: עכשיו יש לי מאיפה לעשות כופי פסט/לאיפה להפנות כל מישתמש ששואל שאלה בסגנון ).
    תודה רבה. אני עכשיו אחפש מדריכים שלו ואקרא, אבל הפתיח הזה הוא טיפה כבד מידי לי.. ? כאילו אני עומד לחפור לה שעה עלי..
    ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    הכל תלוי באיך אתה אומר ובנסיבות

[נסיבות= גם אם אתה נראה כמו איזה בראד פיט, ויש לך את הגישה המושלמת, אבל היא בדיוק קיבלה סמס שסבתא שלה נדרסה אז הנסיבות דיי יקשו עליך.]
    WTF?
    תאמת אני נראה דיי טוב, אבל על הגישה אין לי מושג כי זאת תיהיה הפעם הראשונה שלי..

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

לא, אתה לא חופר לה שעה עליך... כל מה שכתבתי למעלה זה הרעיון של הפתיח, זה אמור להחזיק אותך שיחה שלמה! אתה אמור לתת לה לדבר כמה שיותר.

אתה לא אומר את כל זה בהתחלה, אלו פשוט כמה מהאפשרויות שהשיחה יכולה לגלוש אליהם כדי שתהיה מוכן, בתור מתחיל, אילתור זה בזבוז זמן רציני.

אתה יכל גם לפתוח ישיר, תנסה כל מני דברים, העיקר שלכל דבר שאתה מנסה יהיה בסיס... אתה לא יכל להמציא משהו, לחשוב שהוא טוב ולהתחיל להישתמש בו, אתה חייב להבין מה בדיוק במה שאתה אומר או עושה עוזר לך להצליח עם הבחורה. תפתח את זה גם לכיוונים שלך, אתה לא חייב להישתמש בזה, אני הישתמשתי בזה כי באמת היה לי אודישן, הייתי ניצב די מגניב .

קראת מיסטרי? אם לא אז זה לא טוב. אל תקשיב לכל אלו שאומרים לא לקרוא, תקרא מקסימום שלושה ספרים אבל לא בבת אחת, אני הייתי עושה ככה:

בהתחלה קורא הכל עד החלק של הנשיקה, כשהצלחתי לסגור נשיקה או שכשאני רואה שיש לי סיכויים לסגור, אז אני קורא גם על הסקסד עצמו למקרה שיצא לי...

מאמרים ומוטיבציה אתה יכל לקרוא עד מחר, העיקר שתקרא כל דבר בזמנו. אל תקרא לי מאמרים שלא מדברים אל המצב בו אתה נמצא עכשיו וגם לא את הפרקים האלו מספרים.

הרעיון הוא, לקרוא משהו - לנסות אותו - להבין איך להישתמש בו ולנצל אותו יותר טוב בפעם ההבאה וככה שוב עם החומר הבא שאתה קורא.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שמע זה גם מאוד תלוי בבחורה... אם היא אחת זורמת היא תזרום איתך בהרבה מאוד פתיחים- הדבר הכי חשוב זה הטון הנכון והשפת גוף הנכונה..

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    42
    נקודות
    135

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    לא, אתה לא חופר לה שעה עליך... כל מה שכתבתי למעלה זה הרעיון של הפתיח, זה אמור להחזיק אותך שיחה שלמה! אתה אמור לתת לה לדבר כמה שיותר.

אתה לא אומר את כל זה בהתחלה, אלו פשוט כמה מהאפשרויות שהשיחה יכולה לגלוש אליהם כדי שתהיה מוכן, בתור מתחיל, אילתור זה בזבוז זמן רציני.

אתה יכל גם לפתוח ישיר, תנסה כל מני דברים, העיקר שלכל דבר שאתה מנסה יהיה בסיס... אתה לא יכל להמציא משהו, לחשוב שהוא טוב ולהתחיל להישתמש בו, אתה חייב להבין מה בדיוק במה שאתה אומר או עושה עוזר לך להצליח עם הבחורה. תפתח את זה גם לכיוונים שלך, אתה לא חייב להישתמש בזה, אני הישתמשתי בזה כי באמת היה לי אודישן, הייתי ניצב די מגניב .

קראת מיסטרי? אם לא אז זה לא טוב. אל תקשיב לכל אלו שאומרים לא לקרוא, תקרא מקסימום שלושה ספרים אבל לא בבת אחת, אני הייתי עושה ככה:

בהתחלה קורא הכל עד החלק של הנשיקה, כשהצלחתי לסגור נשיקה או שכשאני רואה שיש לי סיכויים לסגור, אז אני קורא גם על הסקסד עצמו למקרה שיצא לי...

מאמרים ומוטיבציה אתה יכל לקרוא עד מחר, העיקר שתקרא כל דבר בזמנו. אל תקרא לי מאמרים שלא מדברים אל המצב בו אתה נמצא עכשיו וגם לא את הפרקים האלו מספרים.

הרעיון הוא, לקרוא משהו - לנסות אותו - להבין איך להישתמש בו ולנצל אותו יותר טוב בפעם ההבאה וככה שוב עם החומר הבא שאתה קורא.
    אוקי, יש לך אולי פתיח אחר, זה לדעתי לפחות לא נראה טוב..
    כי גם קראתי במאמרים פה, שאיכשהו צריך לשים מגבלת זמן.. כאילו שזה יבטל את המחשבה "ויי הוא עומד לחפור לי."
    ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    שמע זה גם מאוד תלוי בבחורה... אם היא אחת זורמת היא תזרום איתך בהרבה מאוד פתיחים- הדבר הכי חשוב זה הטון הנכון והשפת גוף הנכונה..
    סבבה, אבל את זה אין לי איך לשנות.. ^^
    כאילו, אני לא יכול לנחש על מי אני נופל..

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני מתכוון שיש בזה הרבה מן המזל, בגלל זה הכי שווה לדעתי זה לפתוח בפתיחים מצחיקים... כה אם הבחורה לא זורמת לפחות יהיה לך מצחיק חח

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

באנה בחור, אני התייאשתי - כל כך קשה להוסיף לזה שפת גוף של "האודישן בדיוק עוד רבע שעה" או להגיד"אני צריך לחזור לחברים שלי"?!

חחח קיצר הפסקתי לחשבו בשבילך, אתה אמור לפתח את זה לבד.

​מקווה שהמושג דוגמא מוכר לך .

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

בניגוד מוחלט לכל מה שאמרו לך פה, כנות תנצח הכל. מניסיון
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect