חבר'ה, הוא מתחיל... הוא חייב פתיח נורמלי - באמת נראה לכם שמישהו מתחיל בתחום ידע להשתמש בכל פתיח?
יש לו עוד לפחות חודשיים עד שהוא יצליח להזרים פתיחים פשוטים יותר.
קיצר זה מה שאני הייתי עושה כשהייתי מתחיל:
מתלבש דיי טוב, ניגש לבחורה עם סטייל ואומר: "היי! אהבתי את הסטייל שלך, הזדמנות מצויינת לשאול... אני נראה טוב לאודישן? - חשוב לי להשאיר את הרושם הנכון כדי להתקבל"
אם אתה פותח עם חיוך ומוסיף קינו ושפת גוף טובה (כל זה חובה כמובן) - הבחורה תשאל אותך לאיזה אודישן, אתה יכל מישם לספר שזה תפקיד קטן בסדרה בארוץ כלשהו (חשוב שלא תעוף על משהו גדול מידי כי זה יהיה בלתי אמין), משם יש לך כמה אפשרויות 1. לדבר איתה קצת על בגדים ולמה חשוב לך להשאיר רושם טוב עם הלבוש ומה הלבוש שהיא בחרה אומר עליה, ואז קריאה קרה איכותית + לנעול את הסט (להתיישב או להישען איתה על משהו).
או להיכנס לנושא שיחה על סדרות ולהגיד לה ת'דילמה שאתה יכל לבחור מישהי שתשחק איתך בסדרה ויש לך שתי אפשרויות, או ידידה אחת חכמה אבל נראית בסדר או שאחת לא משהו באופי אבל פצצת על, (הרי בטלוויזיה היופי משחק תפקיד חשוב), דבר איתה עליה, ותאתגר אותה, תגיד "דיי! את שחקנית טובה", "אני לא יכל לדבר איתך בכלל עכשיו לכי תדעי אם אחד מאיתנו יקח לשני את כל התהילה יום אחד!"... משם עם הזמן אתה תזרים בקלות לכיוונים הנכונים, תתמקד בעיקר באיך ולא במה אתה אומר...
כעיקרון זה הקונספט, תקרא את המאמרים של דה נאטס על "איך לא להיתקע באמצע שיחה" הם מעולים, תצטרך ללמוד עוד הרבה כי בלי כישורי שטח בסיסיים אתה תתקשה להחזיק סט בצורה טובה, נסיון זה שם המשחק.
תתאמן על זה וכל פעם תראה במה ואיך אתה יכל להישתפר, תיצמד לעקרונות הגיים של
מיסטרי מט'וד מבחינת ה
חומר שאתה מעביר ולספר של
גמבלר מבחינת ה"
איך" אתה מעביר "ומתי"...
(תשקול לכתוב מחברת משוב עצמי, תובנות, רעיונות, שיפורים וכ''ו... זה עוזר מניסיון).
אל תפחד לעבוד קשה ותוך זמן קצר כבר לא תצטרך את זה, העיקר פה זו הקריעת תחת שלך, מה גם, שזה כייף מאוד אז בהצלחה.
(נ.ב: עכשיו יש לי מאיפה לעשות כופי פסט/לאיפה להפנות כל מישתמש ששואל שאלה בסגנון

).