טוב..הרבה זמן לא כתבתי מאמר, אז נקווה שהמח שלי עדיין מסוגל לעבוד איזה שעה רציפה בלי תקיעות..ומה גם שנתקעתי החמישי הזה בלי מעש, אז..יש לי קצת זמן פנוי.
ככה, אני רוצה לדבר הפעם לא על פחד גישה..כי פחד גישה זה נושא נורא פשוט ונורא קל, אחרי פעם אחת שמגלים שזה לא כל כך קשה להתחיל עם בחורה..הפחד גישה פשוט נעלם..אז...אני את הנושא הזה אשאיר למישהו אחר.
הפעם אני ידבר איתכם על מגע. או כמו שהמקצוענים או יותר נכון...המתלהבים מביניכם אוהבים להגיד "קינו".
תראו, בסופו של דבר המטרה שאני אמור להעביר לכם היא כזאת :
ברגע שאתם תוסיפו מגע לשיחה, אבל מגע בצורה טיבעית, כל השיחה תזרום, ויהיה לך הרבה פחות לחץ על הצוואר ועל הראש ולא תחשבו כל כמה שניות "מתי לעשות מה? מה להגיד עכשיו?" אתם פשוט תזרמו.
אבל..כמובן שאנשים פה יותר פרימיטבים..וקצת קשה יותר לחלק אחר להבין למה בעצם המגע הזה כל כך מוסיף ולמה הוא כל כך חשוב..אני יצטרך להסביר.
הדרך הפשוטה ביותר להעביר לכם את המסר הוא כמובן בזיכרון כלשהו.
תזכרו לרגע באיזה יום בתיכון\ בית ספר\ או לא מעניין אותי איפה בדיוק..אתם זוכרים יום אחד שקרה שבחורה ישבה עליכם? נכון שהרגשתם פתאום ששניכם סוג של חברים באותו הרגע?
כאילו שאתם פתאום אשכרה "זוג", אתם מרגישים שמותר לכם לעשות הכל באותו הרגע. (אני אגב באמת מרשה לעצמי לעשות הכל במקרה כזה..אבל זה כי אני סתם חצוף)
למה ההרגשה הזאת מגיעה? למה אתם מרגישים פתאום דחף ותשוקה לבחורה הזאת? למה הכל פתאום נראה כל כך מותר ואתם באמת מרגישים חיבור לבחורה שכל מה שעשיתם זה..לתת לה לשבת עליכם.
זה כולה בן אדם שיושב על בן אדם..או לחלופין, יד ביד, או שק-קמח אם תרצו..אבל למה נראה לכם זה באמת כל כך חזק?
תראו..לקחתי ציטוט קטן ופשוט מהאינטרנט על נושא המגע-
כמה זה פשוט אה?"
במגע קיימת האפשרות שלנו להכיר את עצמנו ואת העולם. אפשרות קסומה למדי, לגמוע ברגע את המרחק העצום שבינינו לבין מה שנדמה כאחר. האפשרות להכיר, להרגיש, לדעת, להשפיע, ללמוד, להבחין, לאפשר, ליצור מרחב לעבודה משותפת. המגע מהווה כלי בלתי אמצעי לתקשורת בין אנשים, כלי מופלא ורב עוצמה. רובינו לא מכירים בכלל את האפשרויות שלנו לגעת, אנחנו לומדים להגביל את המגע שלנו מילדות ולא פוגשים כמעט את האיכות המופלאה הזאת, אלא בתוך גבולות שהוגדרו חברתית כמותרים. מגע הוא צורך בסיסי וקיומי, והוא גם מגדיר את הגבולות של האדם עצמו. החופש לגעת הוא זכות ומתנה גדולה שניתן לרכוש ולזכות בה בחזרה.
בעולם המערבי, מגע עטוף במערכת של חוקים ומגבלות. הוא כלי חזק כל כך, שיצרנו סביבו המוני כללים ומחסומים, פשוט כדי לשמור על עצמנו, כביכול. וכך, המגע הופך אפילו עוצמתי יותר, כי הוא נדיר ומוגבל. זה מעט שונה אצל גברים מאצל נשים, לרוב, אבל עדיין, לכולנו יש חוקים ברורים לשימוש במגע בסיטואציות ועם אנשים שונים. עם משפחה יש רמת מגע מסוימת, עם בן זוג, עם חברה קרובה, עם איש מקצוע, עם מורה, עם תלמיד, עם חבר לעבודה, עם חבר לספורט, עם ילד, עם מנהל. כל רמה שכזו מגיעה בעיקר עם סט של איסורים, דברים שממש ייחשבו בגדר פלישה לתחום האישי שלנו.
אנחנו נולדים, וחלק ניכר מהתזונה שלנו, הנדרשת על מנת להתפתח, קשורה במגע שאנחנו מקבלים. מגע מהווה את הכלי הבסיסי ביותר לביטוי של אהבה. כל אחד ראוי למגע, אבל לא כל אחד מקבל אותו בהתאם לצרכיו. בהמשך החיים, ולעיתים גם בשלבים הראשונים, החוסר במגע בולט ומכאיב כל כך, שהוא מביא אנשים למקומות קשים של התמכרויות וחיפוש תחליפים. אנשים, בצר להם, מוצאים מבלי לדעת שהם מחפשים, פתרונות שונים בצורה של מסאג'ים, מין, ספורט ודברים נוספים כמו אוכל וחומרים משני תודעה אחרים. הכול כדי לקבל את המנה שהם זקוקים לה כדי להתקיים. לפעמים אנחנו מקבלים אותה מהילדים שלנו. לפעמים מבן הזוג. לפעמים כשלא, יוצאים החוצה לחפש. נשים רבות משתמשות במין כדי לקבל מגע. למרות שמה שהן רוצות באמת לא קשור כלל למין. גברים רבים לא מכירים בכלל מגע שאינו מחובר למין, כך שכשנוגעים בהם, החיבור נעשה מיד למין וכמעט בלתי אפשרי לעשות את ההפרדה.
"
אז ככה, אני לא מוצא לנכון להמשיך לחפור פה יותר מידי..כי באמת, מגע הוא דבר מאד פשוט.
אם אתם בתוך מועדון ולא שומעים, תזיזו את השיער של הבחורה מהאוזן שלה בעדינות ותסיטו קצת את הראש שלה בעדינות, אפשר גם לתפוס לה קצת את הסנטר זה גם יכול להוסיף והיא תרגיש שאתם לא פוחדים לגעת בה.
או לחלופין- אם הצלחתם לבודד בחורה החוצה מפאב או מועדון (דרך הכי פשוטה לעשות את זה- "אני לא שומע אותך! בואי נצא קצת החוצה!") אתם יכולים לקחת את הבחורה החוצה יד ביד, ואז לחפש איזה מקום נחמד לשבת בו, לתת לבחורה לשבת קודם ואז להתיישב לידה ולשים את היד על הרגל שלה בצורה שהיא טיבעית.
אני לא צריך לפרסם את כל השיטות..תפעילו את המח ותיהיו יצירתיים..מגע מוסיף המון..ממש כמו לימון.
שיהיה בהצלחה
עריכה: אם מישהו מרגיש חלש באיזה שהוא נושא והוא רוצה שאני יכתוב עליו מאמר ומהנסיון שלי..הוא מוזמן להגיב ולבקש, אני יעשה כמיטב יכולתי לעזור![]()

.
ציטוט ההודעה