קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]למה חייבים לתייג?
    על ידי eldarnuri בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-10-2009, 23:02
  2. למה חייבים לבדוק טוב מה שמים לכם בהמבורגר
    על ידי Red Devils בפורום דיבורים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 15-12-2007, 00:07
  3. עדשות מגע לראיה [?!]
    על ידי SenToR בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 02-09-2006, 22:32
  4. [בעיה] המסך החליף צבעים בגלל מגע עם מגנט
    על ידי XpoNdic בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 11-08-2006, 01:34
  5. שאלה בקשר לעדשות מגע
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-01-2006, 19:28
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

הכח של מגע. למה חייבים להוסיף מגע?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל הכח של מגע. למה חייבים להוסיף מגע?

טוב..הרבה זמן לא כתבתי מאמר, אז נקווה שהמח שלי עדיין מסוגל לעבוד איזה שעה רציפה בלי תקיעות..ומה גם שנתקעתי החמישי הזה בלי מעש, אז..יש לי קצת זמן פנוי .
    ככה, אני רוצה לדבר הפעם לא על פחד גישה..כי פחד גישה זה נושא נורא פשוט ונורא קל, אחרי פעם אחת שמגלים שזה לא כל כך קשה להתחיל עם בחורה..הפחד גישה פשוט נעלם..אז...אני את הנושא הזה אשאיר למישהו אחר.
    הפעם אני ידבר איתכם על מגע. או כמו שהמקצוענים או יותר נכון...המתלהבים מביניכם אוהבים להגיד "קינו".

תראו, בסופו של דבר המטרה שאני אמור להעביר לכם היא כזאת :
    ברגע שאתם תוסיפו מגע לשיחה, אבל מגע בצורה טיבעית, כל השיחה תזרום, ויהיה לך הרבה פחות לחץ על הצוואר ועל הראש ולא תחשבו כל כמה שניות "מתי לעשות מה? מה להגיד עכשיו?" אתם פשוט תזרמו.

אבל..כמובן שאנשים פה יותר פרימיטבים..וקצת קשה יותר לחלק אחר להבין למה בעצם המגע הזה כל כך מוסיף ולמה הוא כל כך חשוב..אני יצטרך להסביר.
    הדרך הפשוטה ביותר להעביר לכם את המסר הוא כמובן בזיכרון כלשהו.

תזכרו לרגע באיזה יום בתיכון\ בית ספר\ או לא מעניין אותי איפה בדיוק..אתם זוכרים יום אחד שקרה שבחורה ישבה עליכם? נכון שהרגשתם פתאום ששניכם סוג של חברים באותו הרגע?
    כאילו שאתם פתאום אשכרה "זוג", אתם מרגישים שמותר לכם לעשות הכל באותו הרגע. (אני אגב באמת מרשה לעצמי לעשות הכל במקרה כזה..אבל זה כי אני סתם חצוף )

למה ההרגשה הזאת מגיעה? למה אתם מרגישים פתאום דחף ותשוקה לבחורה הזאת? למה הכל פתאום נראה כל כך מותר ואתם באמת מרגישים חיבור לבחורה שכל מה שעשיתם זה..לתת לה לשבת עליכם.
    זה כולה בן אדם שיושב על בן אדם..או לחלופין, יד ביד, או שק-קמח אם תרצו..אבל למה נראה לכם זה באמת כל כך חזק?
    תראו..לקחתי ציטוט קטן ופשוט מהאינטרנט על נושא המגע-
    "
    במגע קיימת האפשרות שלנו להכיר את עצמנו ואת העולם. אפשרות קסומה למדי, לגמוע ברגע את המרחק העצום שבינינו לבין מה שנדמה כאחר. האפשרות להכיר, להרגיש, לדעת, להשפיע, ללמוד, להבחין, לאפשר, ליצור מרחב לעבודה משותפת. המגע מהווה כלי בלתי אמצעי לתקשורת בין אנשים, כלי מופלא ורב עוצמה. רובינו לא מכירים בכלל את האפשרויות שלנו לגעת, אנחנו לומדים להגביל את המגע שלנו מילדות ולא פוגשים כמעט את האיכות המופלאה הזאת, אלא בתוך גבולות שהוגדרו חברתית כמותרים. מגע הוא צורך בסיסי וקיומי, והוא גם מגדיר את הגבולות של האדם עצמו. החופש לגעת הוא זכות ומתנה גדולה שניתן לרכוש ולזכות בה בחזרה.

בעולם המערבי, מגע עטוף במערכת של חוקים ומגבלות. הוא כלי חזק כל כך, שיצרנו סביבו המוני כללים ומחסומים, פשוט כדי לשמור על עצמנו, כביכול. וכך, המגע הופך אפילו עוצמתי יותר, כי הוא נדיר ומוגבל. זה מעט שונה אצל גברים מאצל נשים, לרוב, אבל עדיין, לכולנו יש חוקים ברורים לשימוש במגע בסיטואציות ועם אנשים שונים. עם משפחה יש רמת מגע מסוימת, עם בן זוג, עם חברה קרובה, עם איש מקצוע, עם מורה, עם תלמיד, עם חבר לעבודה, עם חבר לספורט, עם ילד, עם מנהל. כל רמה שכזו מגיעה בעיקר עם סט של איסורים, דברים שממש ייחשבו בגדר פלישה לתחום האישי שלנו.

אנחנו נולדים, וחלק ניכר מהתזונה שלנו, הנדרשת על מנת להתפתח, קשורה במגע שאנחנו מקבלים. מגע מהווה את הכלי הבסיסי ביותר לביטוי של אהבה. כל אחד ראוי למגע, אבל לא כל אחד מקבל אותו בהתאם לצרכיו. בהמשך החיים, ולעיתים גם בשלבים הראשונים, החוסר במגע בולט ומכאיב כל כך, שהוא מביא אנשים למקומות קשים של התמכרויות וחיפוש תחליפים. אנשים, בצר להם, מוצאים מבלי לדעת שהם מחפשים, פתרונות שונים בצורה של מסאג'ים, מין, ספורט ודברים נוספים כמו אוכל וחומרים משני תודעה אחרים. הכול כדי לקבל את המנה שהם זקוקים לה כדי להתקיים. לפעמים אנחנו מקבלים אותה מהילדים שלנו. לפעמים מבן הזוג. לפעמים כשלא, יוצאים החוצה לחפש. נשים רבות משתמשות במין כדי לקבל מגע. למרות שמה שהן רוצות באמת לא קשור כלל למין. גברים רבים לא מכירים בכלל מגע שאינו מחובר למין, כך שכשנוגעים בהם, החיבור נעשה מיד למין וכמעט בלתי אפשרי לעשות את ההפרדה.
    "
    כמה זה פשוט אה?
    אז ככה, אני לא מוצא לנכון להמשיך לחפור פה יותר מידי..כי באמת, מגע הוא דבר מאד פשוט.
    אם אתם בתוך מועדון ולא שומעים, תזיזו את השיער של הבחורה מהאוזן שלה בעדינות ותסיטו קצת את הראש שלה בעדינות, אפשר גם לתפוס לה קצת את הסנטר זה גם יכול להוסיף והיא תרגיש שאתם לא פוחדים לגעת בה.
    או לחלופין- אם הצלחתם לבודד בחורה החוצה מפאב או מועדון (דרך הכי פשוטה לעשות את זה- "אני לא שומע אותך! בואי נצא קצת החוצה!") אתם יכולים לקחת את הבחורה החוצה יד ביד, ואז לחפש איזה מקום נחמד לשבת בו, לתת לבחורה לשבת קודם ואז להתיישב לידה ולשים את היד על הרגל שלה בצורה שהיא טיבעית.

אני לא צריך לפרסם את כל השיטות..תפעילו את המח ותיהיו יצירתיים..מגע מוסיף המון..ממש כמו לימון .
    שיהיה בהצלחה

עריכה: אם מישהו מרגיש חלש באיזה שהוא נושא והוא רוצה שאני יכתוב עליו מאמר ומהנסיון שלי..הוא מוזמן להגיב ולבקש, אני יעשה כמיטב יכולתי לעזור
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 13-04-2012 בשעה 12:37.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

תודה רבה על המדריך יכול לעזור לכל המפחדים לגעת עכשיו הם יבינו במה זה עוזר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    משפט מחץ (?)

מסכים במיליון אחוז!
    ברגע שהיא רואה שאתה לא מפחד לגעת, זה גם מראה על ביטחון עצמי.
    וחוץ מזה הן גם מתרגלות למגע ואז כל מגע פולשני יותר הוא לגיטימי אם עולים בהדרגה...
    ד"א יש לי שאלה:
    נגיד אתה פותח סט עם בוא נגיד 3 בנות, איך אתה יכול לחלק את המגע ככה בין כולן? או שאתה פשוט נוגע במטרה בעיקר ובשאר פחות אבל גם? או בקרובה ואז שאתה עובר למטרה זה לגיטימי כי אתה תמיד נוגע?

ולגבי מאמר, איך מבודדים מישהי, לא חייב מאמר סתם איזה עצה קטנה.
    אני בן 15, אני מדבר לא על מועדון, סתם הולכים לטיול של תנועת נוער לדוגמה, לילה, קר, חיבוקים כדי להתחמם וזה...
    אני במצב מעולה אבל יש איזה חברה נדחפת שלא מוכנה לעזוב #@%$%# מה עושים במצב כזה?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idansa11 צפיה בהודעה
    מסכים במיליון אחוז!
    ברגע שהיא רואה שאתה לא מפחד לגעת, זה גם מראה על ביטחון עצמי.
    וחוץ מזה הן גם מתרגלות למגע ואז כל מגע פולשני יותר הוא לגיטימי אם עולים בהדרגה...
    ד"א יש לי שאלה:
    נגיד אתה פותח סט עם בוא נגיד 3 בנות, איך אתה יכול לחלק את המגע ככה בין כולן? או שאתה פשוט נוגע במטרה בעיקר ובשאר פחות אבל גם? או בקרובה ואז שאתה עובר למטרה זה לגיטימי כי אתה תמיד נוגע?

ולגבי מאמר, איך מבודדים מישהי, לא חייב מאמר סתם איזה עצה קטנה.
    אני בן 15, אני מדבר לא על מועדון, סתם הולכים לטיול של תנועת נוער לדוגמה, לילה, קר, חיבוקים כדי להתחמם וזה...
    אני במצב מעולה אבל יש איזה חברה נדחפת שלא מוכנה לעזוב #@%$%# מה עושים במצב כזה?
    תראה, אני יהיה איתך כנה, אני לא מת על כל הקטע של להתחיל עם בנות באמצע היום..אז בגלל זה אני מאמין שהנסיון שלי בדיי גיים הוא לא גבוה כל כך, למרות שאני לא חושב שזה קשה בכלל..אני בצבא, יוצא לי המון פעמים להתחיל עם בנות בתחנות אוטובוס וכאלה בדרך הבית.
    אבל בכל זאת אני ינסה להכניס את עצמי לסוטיאציה ולענות.
    לפי דעתי, אם אתה נכנס לסט עם 3 בנות, זה קצת יותר בעייתי מבחינת מגע, אתה לא באמת יכול לחלק את המגע בין כולם..אתה סתם תראה לפי דעתי זונה ממין זכר.
    תשמע, כשאני מתחיל עם בחורה שנמצאת בקבוצה של בנות, אני חולק על החוק של הפיקאפ של להתחיל לדבר עם כולן במטרה להשיג את המטרה. אני פשוט ניגש למטרה ושם זין על כל הבנות שאיתן. אם היא נרתעת, אני דואג להרגיע. אם אני רוצה לבודד אותה מהקבוצה ואני מחכה לאישור מהחברות, אני דואג שהיא תקבל את האישור (אני שואל אותן בעצמי אם אפשר לקחת אותה). אבל בכל מקרה, אני לא יתחכם, אני יענה לך. לפי דעתי אל תיגע באף בחורה, כי אם תיגע רק במטרה ותדבר עם כולן בו-זמנית, זה סוג של הצהרת כוונות. אתה מראה לכל הקבוצה שאתה מעוניין במטרה.

לבודד בחורה זה מאד פשוט. אתה לא צריך טיימיניג או משהו..פשוט תבודד.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    משפט מחץ (?)

מצד אחד לא לגעת בבחורה ממה שאתה אומר זה נכון, מצד שני כל הקטע במגע זה לבנות
    א. נוחות
    ב. מגע זה דבר שהולך בהדרגה, אם לא תיגע במישהי במשך חצי שעה, תבודד אותה לכמה דקות ואז תתחיל את המגע זה נראה לך הגיוני? כי זה משהו שחייבים להתחיל איתו מההתחלה ולא "להפתיע" את הבחורה ולהתחיל לגעת בה סתם ככה.

לגבי לבודד, מה למשל אתה אומר כדי לבודד? "אני צריך אותך שנייה לשאול אותך שאלה", "וואי אני חייב להראות לך משהו מגניב"? אם יש לך רעיון טוב אני אשמח, כי בתכל'ס זה המכשול העיקרי שלי כרגע.
    אני מצליח להגיע עם בנות עד הרגע האמת שבו צריך לבודד אותן ולהתחיל את הקסם

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idansa11 צפיה בהודעה
    מצד אחד לא לגעת בבחורה ממה שאתה אומר זה נכון, מצד שני כל הקטע במגע זה לבנות
    א. נוחות
    ב. מגע זה דבר שהולך בהדרגה, אם לא תיגע במישהי במשך חצי שעה, תבודד אותה לכמה דקות ואז תתחיל את המגע זה נראה לך הגיוני? כי זה משהו שחייבים להתחיל איתו מההתחלה ולא "להפתיע" את הבחורה ולהתחיל לגעת בה סתם ככה.

לגבי לבודד, מה למשל אתה אומר כדי לבודד? "אני צריך אותך שנייה לשאול אותך שאלה", "וואי אני חייב להראות לך משהו מגניב"? אם יש לך רעיון טוב אני אשמח, כי בתכל'ס זה המכשול העיקרי שלי כרגע.
    אני מצליח להגיע עם בנות עד הרגע האמת שבו צריך לבודד אותן ולהתחיל את הקסם
    כן, זה חלק גדול מאד ממגע. אם תתחיל לגעת מהשנייה הראשונה שאתה פותח את הפה..הכל יהיה בסדר.
    בקשר ללבודד, זה לא משנה, העיקר שתבודד. "ראיתי צפרדע קטלנית בחוץ! באלך ללכת לשחק לה בביצים?" אל תיהיה קשה מידי, זרום.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,189 | הודעות: 8,200,782 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect