|
|
שמע, בפסטיגל תמיד הולכים על מה שחם, ואין מה לעשות....כל האייפונים זה מה שחם עכשיו.
זה גם מגמה שונה בפסטיגלים בין מה שהיה פעם למה שיש עכשיו. פעם היו מביאים זמרים וגורמים להם לשחק, והיום מביאים שחקנים וגרמים להם לשיר....
חוץ מזה שלקחת 2 קטעים לא דומים גם. אחד מתוך הופעה ואחד זה רק הפרומו. תסתכל קצת, חוץ מזה שהנושא עצמו שונה, (כי אין מה לעשות זה מה שחם עכשיו בשוק) המשחק בשניהם לא מאוד איכותי, והכל שם דיי זול.
ואל תשווה בין סצנה אחת טובה לבין סצנה אחת לא טובה. צריך לראות את זה בכללי.
הדיבור היה גם על סדרות, לא על הפסטיגל.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 12-05-2012 בשעה 22:41.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
עם כאלה תוכניות באמת צריך לסגור את הערוץ
פעם היו תוכניות יפות
צבי הנינגה
פוקימון
דרגון בול
ועוד מלא
ועכשיו מראים להם תוכניות תת רמה וממש גרועות
האם זה חשוב מי היוזם של העצומה? אני חושב שמה שחשוב זו התוצאה.
אם כל אחד שמסכים עם החלפת הערוץ יחתום גם אם הוא חושב שזה בזבוז זמן, יחתום על מנת לתמוך באותה הדעה אני חושב שהעצומה כן יכולה להשפיע.
כל עצומה באתר הזה נפתחה על ידי מחשב אחד קטן. מחשב עליו יושב אדם לו מפריע משהו. האם הגיל הוא החשוב?
אני חושב שילד בן 15 יכול להשפיע בדיוק כמו בן אדם בן 20 פלוס כך שהעצומה כן יכולה להצליח עם תומכים ולא מתחכמים.
..Everyone Loves You When You're Dead..
לא הבנתי על מה מדובר? כאילו לחתום בשביל שלא יסגרו את הערוץ או מה? למה בכלל רוצים לסגור אותו?
חתמתי הערוץ רק מידרדר מיום ליום אם הטכנים שלו
לא חותם.
עם השנים הערוץ נהיה חרא, כמו כל השאר.
דרגון בול, בייבלייד, יוגי או.. כל מה שיש עכשיו זה תכניות לילדים אוטיסטים.
למה לא זה עצומה מי רוצה לסגור תערוץ הזה
מי שחותם כן רוצה שיסגרו אותו
אני חתמתי סתם לדעתי שאני איכשהו ניסיתי לעזור, ערוץ הדרדר וניהיה מגעיל והגיע לגבהים חדשים במרירות שלו כאשר התוכניות של הפעם הם זוועה והילדים גדלים כאשר הם לומדים דברים שהם לא צריכים לדעת.
לדעתי כדי שהוא יסגר ערוץ הילדים ויפתח ערוץ חדש שאולי יהיה בו דברים טובים יותר והוא לא יהיה מסחרי
ספוילר: