קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרטים!] Va - Restart אמור להיות האוסף הכי טוב השנה!!!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 08:58
  2. gilos תפסיק להיות הומו או קיי?
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 15:48
  3. מתחיל להיות פעיל פה
    על ידי Y0har בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 17:56
  4. יכול להיות שטעיתי במשחק?
    על ידי Dave Grohl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

פוחד להיות מזויף..לבטים קשים

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ברירת מחדל פוחד להיות מזויף..לבטים קשים

קודם קצת פרטים עלי..

אני בן 19 , אני יחצ"ן חדש (כבר חודש) בליין הכי חזק בארץ שבמועדון הכי טוב בצפון..
    בואו נגיד שאני עדיין לא רואה פירות מהעסק הזה (ומן הסתם שבאתי לעסק הזה בשביל בנות), אבל אני מאמין שזה יבוא עם הזמן..שיכירו אותי ואני יקבל חולצה של המועדון עם השם שלי והכל.. כל היחצנים הגדולים הוותיקים יחסית שהם שנה מעלי.. הזין כבר נושר להם מרוב הבחורות שהם מעמיסים.. והם אמרו לי שעם הזמן אני יחליף בחורות כמו גרביים.. סבבה והכל אבל :

האמת היא כזאת : החינוך שקיבלתי, ומי שהייתי רוב החיים שלי הוא ילד טוב.
    בואו נגיד שהחינוך שקיבלתי הוא לא חינוך שמוביל להיות זיין על.. והשתנתי.. סובבתי את עצמי ב3-4 שנים האחרונות ופאקינג הלכתי ליחצן במועדון בין השווים אם לא השווה בכל הארץ..

אני ילד טוב ובחור סבבה .. לא איזה טיפוס חרא מניאק או כל דבר אחר.. ואני יודע שכדי להצליח בקטע של הבנות עדיף להיות חצוף וחרא וכל השאר..

נכון שלא ראיתי הרבה פירות מזה שאני "בחור טוב" אבל, לפני איזה שבועיים התחלתי עם מישהי במועדון היא זרמה איתי וזה הוביל לחירמון וקשר יזיזותי חח

היא אמרה לי שהיא הרגישה כאילו היא זכתה בלוטו שהייתי איתה כי אני "בחור טוב ומתחשב ויש לי נשמה ואני לא חרא כמו כולם" (חשוב לציין שלא הייתי הידיד הגיי אלא היזיז).

אם לדוגמא תסתכלו על ערוץ 10 הישרדות.. יש את תורג'י ויש את הראל מויאל.. אני רואה את עצמי יותר דומה לאישיות של הראל מויאל ( סתם כדי שתבינו על מה אני מדבר ).

רוב האנשים מכירים אותי בתור הבחור הטוב ולא הבחור העוקץ..

עכשיו הקטע הוא שברור שאני יכול לזייף עכשיו איזה דמות של בחור מגניב ומזיין שלא דופק חשבון לעשות עגיל בגבה וכמה קעקועים.. אבל אני פוחד שזה ירגיש לי כאילו אני מזייף ומוכר את עצמי ולא אני.. וגם אני בטוח שהאחים שלי יגידו לי את זה ואני יחיה בתחושה של זיוף.

יש מישהו שיכול לעזור לי ?

2. קישורים ממומנים

אין מה לעזור אחי, פשוט חשוב מאוד שתישאר מי שאתה, אל תשתנה בשביל כלום, כשאני אומר אל תשתנה אני לא מתכוון לזה שאם נגיד היית חנון חסר ביטחון אז אל תשתנה כי זה כן מצריך שינוי, אני מדבר אם הבסיס שלך זה בנאדם טוב והכל אז תישאר ככה, אל תנסה להיות מישהו שאתה לא, ולך תדע אולי בכל זאת תעמיס הרבה בנות בזכות היחצון כי הקלף המנצח פה זה ביטחון עצמי, זה לא משנה אם הוא מגיע בדמות של מניאק או בדמות של מלאך, ביטחון עצמי ולהיות מי שאתה זה תמיד מושך, אלה שלא טוב להן עם זה? שילכו להזדיין

אני מאוד מזדהה איתך כי אני גם כזה, רק לפני כמה ימים נפגשתי עם בחורה והיא אמרה לי שהיא תמיד נמשכה למניאקים אז הסברתי לה שאני מבין למה ושחוויתי את זה על בשרי, הסברתי לה שמישהו שהוא נגיד טוב מדי לבחורות הוא משעמם וצפוי ומישהו מניאק מציב אתגר וכו' ואמרתי לה שזה גרוע להיות טוב מדי, אז היא אמרה לי אבל אתה לא מניאק, אמרתי נכון... אבל פעם הייתי מהאלה שטובים מדי לבחורות וכל מה שקיבלתי זה זין, אבל ברגע ששילבתי ביטחון עצמי, קידום עניינים, קצת חוצפה וצחוקים זה הוביל לתוצאות אחרות.

בהצלחה איש =]

אגב אחי אתה מייחצן באולטראסאונד?
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 15-05-2012 בשעה 16:26.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

תודה גבר... אחלה תגובה.. האמת היא שאני מתלבט אם לעשות עגיל בגבה וקעקוע או לא חחח והאמת היא שאין לי מושג אם זה מתאים לאופי שלי או לא.. אני פשוט רוצה לעשות את זה כדי להיראות יותר מושך ומעניין..

וכן אחי..באולטראסאונד חוגרים.

תעשה את זה רק אם תרצה אחי, אם אתה חושב שזה יותר מושך ומעניין ואתה רוצה לעשות את זה כי זאת בחירה שלך, ולא כי זה מה שמקובל אז סבבה למה לא...

אבל שלא תחשוב שאם אתה בחור טוב אז קעקוע ועגיל יעשו אותך מניאק... אה ואחי שלח לי את הפייס שלך בפרטי אני יוסיף... סוף סוף אני יהיה בקשר עם יחצן אמין =]

אתה פותח אחי? , או שאת כל הסרט הזה אתה אוכל לפני שפתחת על בחורות

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

אני מתחיל לפחות עם 20-30 בחורות במועדון בלילה.. לא הולך ממש טוב..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בוא אני יהיה איתך אמיתי.
    לפני איזה שנה- שנתיים, גם אני הייתי "נחמד" ובן אדם טוב בסך הכל עם נשים. למה אני אומר "הייתי"? כי שמתי לב שלא הולך לי בשיט עם בחורות..אז הבנתי שאני עושה משהו לא נכון.
    מהרגע שהתחלתי להיות כמו שאתה אומר "מניאק"..התוצאות התחילו לבוא בהתאם.
    עכשיו...כשאני אומר להיות מניאק זה לא בהכרח אומר לבוא לבחורה מאחורה ולתת לה כאפה לתחת ולהגיד "איזה תחת יש לך יא כוסית!" זה מגעיל.
    אבל במקום לפזר מחמאות לכל בחורה יפה שאני רואה כמו שאז עשיתי..שמרתי את זה לעצמי. במקום חמאות, התחלתי להשתמש בעקיצות. (עקיצות = נגים בשפה של הפורום)
    ברגע שהתחלתי כאילו להיות אדיש כלפי בחורות, לא להראות לבחורות שהן נראות טוב את זה שאני חושב שהן נראות טוב, הכל נהיה אחרת אחי..
    יש לבנות מח מטומטם, אל תנסה להבין. ברגע שאתה נהיה אדיש, ואתה נותן הרבה פחות תשומת לב לבחורה, היא משגעת עלייך. יגידו מה שיגידו, זה פשוט נכון. למה? מאיזה שהיא סיבה..בחורות אמרו לי שהן רוצות להרגיש "אתגר". מה זה אתגר? אם הגבר שהבחורה רוצה אותו הוא לא מהווה לה אתגר, הוא נקרא לא שווה, פשוט ככה.
    עכשיו בנינו..מה זה בתכלס להיות גבר מאתגר? פשוט לא לשים יותר מידי זין על הבחורה. נכון שכשבחורה שלא נראת ממש טוב אומרת לך "תביא לי בירה" אתה דופק לה מבט של "מה אני כלב שלך?" ואתה אומר לה נגיד משהו "את לא יכולה לקחת לבד?" נכון? וברגע שזאת בחורה שהיא כוסית והיא מבקשת ממך את אותה הבקשה..אתה קם כמו כלב להביא לה תבירה..נכון? אז פשוט אתה צריך להתנהג לכוסיות כמו שאתה מתנהג למכוערות. פשוט ככה. כי אז אתה מתנהג כאילו שלא מזיז לך שהיא כוסית. היא אותו הדבר כמו כל האחרות בשבילך..זה גם מראה כאילו שכבר יש לך "נסיון" עם בחורות שוות וזה. עזוב, אל תנסה להבין..כמו שאמרתי, יש לבנות מח מטומטם.

בקשר לנושא של "ללבוש דמות אחרת"-
    אתה צריך להחליט מה נכון בשבילך. רק תזכור דבר אחד- A great power comes with a great responsibility.
    מה זה אומר? שאם אתה רוצה להתחיל להתנהג כמו אחד שמזיין הרבה, להיות מניאק, להתחיל "לחיות" את החיים, אתה צריך להבין שלכל דבר טוב, יש גם צד רע.
    אני אומר שיש סיכוי שאתה עלול להתקל במכות, בסיבוכים, בבחורות שוות שיש להן חבר ערס (קרה לי המון), ועוד כל מיני בלאגנים..
    אם אתה חושב שזה נכון לגביך..תהנה.
    אם אתה חושב שלהמשיך להיות בן אדם טוב זה טוב בשבילך, תשאר עם זה ותילך עם זה עד הסוף. אל תתן לאף אחד להגיד לך מה נכון ומה לא נכון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בוא אני יהיה איתך אמיתי.
    לפני איזה שנה- שנתיים, גם אני הייתי "נחמד" ובן אדם טוב בסך הכל עם נשים. למה אני אומר "הייתי"? כי שמתי לב שלא הולך לי בשיט עם בחורות..אז הבנתי שאני עושה משהו לא נכון.
    מהרגע שהתחלתי להיות כמו שאתה אומר "מניאק"..התוצאות התחילו לבוא בהתאם.
    עכשיו...כשאני אומר להיות מניאק זה לא בהכרח אומר לבוא לבחורה מאחורה ולתת לה כאפה לתחת ולהגיד "איזה תחת יש לך יא כוסית!" זה מגעיל.
    אבל במקום לפזר מחמאות לכל בחורה יפה שאני רואה כמו שאז עשיתי..שמרתי את זה לעצמי. במקום חמאות, התחלתי להשתמש בעקיצות. (עקיצות = נגים בשפה של הפורום)
    ברגע שהתחלתי כאילו להיות אדיש כלפי בחורות, לא להראות לבחורות שהן נראות טוב את זה שאני חושב שהן נראות טוב, הכל נהיה אחרת אחי..
    יש לבנות מח מטומטם, אל תנסה להבין. ברגע שאתה נהיה אדיש, ואתה נותן הרבה פחות תשומת לב לבחורה, היא משגעת עלייך. יגידו מה שיגידו, זה פשוט נכון. למה? מאיזה שהיא סיבה..בחורות אמרו לי שהן רוצות להרגיש "אתגר". מה זה אתגר? אם הגבר שהבחורה רוצה אותו הוא לא מהווה לה אתגר, הוא נקרא לא שווה, פשוט ככה.
    עכשיו בנינו..מה זה בתכלס להיות גבר מאתגר? פשוט לא לשים יותר מידי זין על הבחורה. נכון שכשבחורה שלא נראת ממש טוב אומרת לך "תביא לי בירה" אתה דופק לה מבט של "מה אני כלב שלך?" ואתה אומר לה נגיד משהו "את לא יכולה לקחת לבד?" נכון? וברגע שזאת בחורה שהיא כוסית והיא מבקשת ממך את אותה הבקשה..אתה קם כמו כלב להביא לה תבירה..נכון? אז פשוט אתה צריך להתנהג לכוסיות כמו שאתה מתנהג למכוערות. פשוט ככה. כי אז אתה מתנהג כאילו שלא מזיז לך שהיא כוסית. היא אותו הדבר כמו כל האחרות בשבילך..זה גם מראה כאילו שכבר יש לך "נסיון" עם בחורות שוות וזה. עזוב, אל תנסה להבין..כמו שאמרתי, יש לבנות מח מטומטם.

בקשר לנושא של "ללבוש דמות אחרת"-
    אתה צריך להחליט מה נכון בשבילך. רק תזכור דבר אחד- A great power comes with a great responsibility.
    מה זה אומר? שאם אתה רוצה להתחיל להתנהג כמו אחד שמזיין הרבה, להיות מניאק, להתחיל "לחיות" את החיים, אתה צריך להבין שלכל דבר טוב, יש גם צד רע.
    אני אומר שיש סיכוי שאתה עלול להתקל במכות, בסיבוכים, בבחורות שוות שיש להן חבר ערס (קרה לי המון), ועוד כל מיני בלאגנים..
    אם אתה חושב שזה נכון לגביך..תהנה.
    אם אתה חושב שלהמשיך להיות בן אדם טוב זה טוב בשבילך, תשאר עם זה ותילך עם זה עד הסוף. אל תתן לאף אחד להגיד לך מה נכון ומה לא נכון.
    זה לא נכון לדעתי לתאר אדם שנותן מחמאות כ"אדם טוב" ואדם שעוקץ קצת את הבחורה כ"אדם רע\מניאק"
    יש לי חדשות בשבילך, אפשר גם להיות בן אדם טוב אבל יחד עם זה לא לרצות את הבחורה, לעקוץ אותה ותכלס לעשות מה בזין שך,
    אם אתה אדם טוב או לא זה בכלל לא קשור לבחורות, הקטע פה זה הגישה ולא איזה בן אדם אתה

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    זה לא נכון לדעתי לתאר אדם שנותן מחמאות כ"אדם טוב" ואדם שעוקץ קצת את הבחורה כ"אדם רע\מניאק"
    יש לי חדשות בשבילך, אפשר גם להיות בן אדם טוב אבל יחד עם זה לא לרצות את הבחורה, לעקוץ אותה ותכלס לעשות מה בזין שך,
    אם אתה אדם טוב או לא זה בכלל לא קשור לבחורות, הקטע פה זה הגישה ולא איזה בן אדם אתה
    נו זה ברור לכולם אחי, אני בכוונה הקצנתי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    challenge complete !!

אני לא יודע מי אמר לך שצריך להיות חרא אבל זה ממש לא ככה , אתה כן צריך להשתנות אבל אתה לא צריך לשנות את העקרונות שלך אתה יכול להיות אדם טוב
    שוב לא צריך להיות חרא מה שכן לפי דעתי צריך להיות מעניין עוקץ מצחיק ומיסטורי זה בעיקר התכונות המושכות אם תהיה חרא רק תרחיק מעצמך אנשים ,הפיקאפ כן גורם לשקר מדיי פעם אבל כמו בספר "המשחק" ":זה לא שקר זה פלרטוט" ועדיין זה החלטה שלך כי אתה כן צריך לעבור שינוי מסויים

מקווה שתיבחר את מה שטוב בשבילך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

הבחירה פה היא רק שלך תבחר אם להיות תורג׳י ולזיין את אנה ארונוב או להשאר הראל מויאל החמוד

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

נו ו...למה אתה לא מאושר?השגת את מה שאתה רוצה לא?

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

אתה לא צריך להיות מניאק, את פשוט צריך להעריך את עצמך ולהיות בעל בטחון עצמי, משם אתה כבר תחליט איך להיות עוקצני או בחור טוב..
    תבנה לעצמך אופי וביטחון, אחרי זה גם יבואו ההצלחות.

אני לא יודע על מה אתה ועוד הרבה אנשים מדברים. אני רחוק מלהיות מניאק, והולך לי לא רע בכלל. אין לדעתי שום קשר בהתנהגות שלך במובנים של מניאק\נחמד להצלחה שלך עם בנות. לא חושב שיש סיבה שתלך נגד האדם שאתה בשביל בנות.
    בכל מקרה, מה ההגדרה שלך למניאק?

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

עזוב אותך ממסכות וחארטות
    איך בתול כיפים יכול להיות מניאק לבחורה כוסית על שיש לה הכל וכל העולם רודף אחריה? (בשפה שלכם hb10)
    זה יצא צבוע, לא אמיתי,לא קונגרואנטיבי (או איך שלא כותבים את זה) וסתם תעשה לעצמך פאדיחות
    במיוחד מול אנשים שמבינים מה זה חברה ומזהים איזה טיפוס אתה בתוך שניה מרוב שהם עברו אינטראקציות בחיים שלהם

מהתעשה? תהיה אתה
    מה זה אומר? תתנהג כמו שאתה מתנהג רק זורם
    איך זורמים? שותים משהו , מעשנים משהו והחיים ניהיים הרבה יותר יפים
    אל תהיה כבד, תהיה זורם , אל תחתור כל הזמן לסגירה .. תרחיב את המעגלים שלך (טיילר כתב על זה כבר)
    יש לך גישה לכל מי/מה שאתה רוצה עכשיו.. נפתחה לך וואחד דלת מפחידה ביותר ..מה תעשה? החלטה שלך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect