נכתב במקור על ידי
rodney1
בוא אני יהיה איתך אמיתי.
לפני איזה שנה- שנתיים, גם אני הייתי "נחמד" ובן אדם טוב בסך הכל עם נשים. למה אני אומר "הייתי"? כי שמתי לב שלא הולך לי בשיט עם בחורות..אז הבנתי שאני עושה משהו לא נכון.
מהרגע שהתחלתי להיות כמו שאתה אומר "מניאק"..התוצאות התחילו לבוא בהתאם.
עכשיו...כשאני אומר להיות מניאק זה לא בהכרח אומר לבוא לבחורה מאחורה ולתת לה כאפה לתחת ולהגיד "איזה תחת יש לך יא כוסית!" זה מגעיל.
אבל במקום לפזר מחמאות לכל בחורה יפה שאני רואה כמו שאז עשיתי..שמרתי את זה לעצמי. במקום חמאות, התחלתי להשתמש בעקיצות. (עקיצות = נגים בשפה של הפורום)
ברגע שהתחלתי כאילו להיות אדיש כלפי בחורות, לא להראות לבחורות שהן נראות טוב את זה שאני חושב שהן נראות טוב, הכל נהיה אחרת אחי..
יש לבנות מח מטומטם, אל תנסה להבין. ברגע שאתה נהיה אדיש, ואתה נותן הרבה פחות תשומת לב לבחורה, היא משגעת עלייך. יגידו מה שיגידו, זה פשוט נכון. למה? מאיזה שהיא סיבה..בחורות אמרו לי שהן רוצות להרגיש "אתגר". מה זה אתגר? אם הגבר שהבחורה רוצה אותו הוא לא מהווה לה אתגר, הוא נקרא לא שווה, פשוט ככה.
עכשיו בנינו..מה זה בתכלס להיות גבר מאתגר? פשוט לא לשים יותר מידי זין על הבחורה. נכון שכשבחורה שלא נראת ממש טוב אומרת לך "תביא לי בירה" אתה דופק לה מבט של "מה אני כלב שלך?" ואתה אומר לה נגיד משהו "את לא יכולה לקחת לבד?" נכון? וברגע שזאת בחורה שהיא כוסית והיא מבקשת ממך את אותה הבקשה..אתה קם כמו כלב להביא לה תבירה..נכון? אז פשוט אתה צריך להתנהג לכוסיות כמו שאתה מתנהג למכוערות. פשוט ככה. כי אז אתה מתנהג כאילו שלא מזיז לך שהיא כוסית. היא אותו הדבר כמו כל האחרות בשבילך..זה גם מראה כאילו שכבר יש לך "נסיון" עם בחורות שוות וזה. עזוב, אל תנסה להבין..כמו שאמרתי, יש לבנות מח מטומטם.
בקשר לנושא של "ללבוש דמות אחרת"-
אתה צריך להחליט מה נכון בשבילך. רק תזכור דבר אחד- A great power comes with a great responsibility.
מה זה אומר? שאם אתה רוצה להתחיל להתנהג כמו אחד שמזיין הרבה, להיות מניאק, להתחיל "לחיות" את החיים, אתה צריך להבין שלכל דבר טוב, יש גם צד רע.
אני אומר שיש סיכוי שאתה עלול להתקל במכות, בסיבוכים, בבחורות שוות שיש להן חבר ערס (קרה לי המון), ועוד כל מיני בלאגנים..
אם אתה חושב שזה נכון לגביך..תהנה.
אם אתה חושב שלהמשיך להיות בן אדם טוב זה טוב בשבילך, תשאר עם זה ותילך עם זה עד הסוף. אל תתן לאף אחד להגיד לך מה נכון ומה לא נכון.