לא התנשאתי ולא תקפתי אותך. אני תוקף את הרעיון הזה. חבל לי שאתה לא רואה את ההבדל.
לא היה לי אפילו זמן לסיים לקרוא את ההודעה שלך, אבל אני אנסה להתייחס אליה יותר מאוחר.
לא התנשאתי ולא תקפתי אותך. אני תוקף את הרעיון הזה. חבל לי שאתה לא רואה את ההבדל.
לא היה לי אפילו זמן לסיים לקרוא את ההודעה שלך, אבל אני אנסה להתייחס אליה יותר מאוחר.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
|
|
אתה אידיוט, כבר אמרתי את זה. איך אתה מצפה שאני אגיב לך? לא קשור לאגו, לא כיניתי אותו בשמות ולא אמרתי שמה שהוא טוען זה מפגר או משהו. ויכול להיות שהוא צודק. כמו שאני אמרתי, תקפטי את הטענה, ולא אותו. וכן טענה שהיא לא חד משמעית בכלל. אז אתה תמשיך להישאר אטום, אתה עושה עבודה טובה.
אופיר, אין לי יותר מידי זמן פנוי, וכמו שציינתי אני רוצה לעבור על הדברים. ההסבר שנתתי הוא מכוון ישירות לטענה המרכזית. אתה טוען שיש שלב "חסר" בהווצרות שלנו. צר לי, הטענה שלך לוקה בחסר. לא הגיוני ש4 מליון שנה האבולוציה עבדה באותה הצורה, ושלב לפני שהופענו באו לפה יצורים אחרים, בנו אותנו, ונעלמו להם. תיעוד של תרבות עתיקה (ממש לא תרבות "על" אחרת הם היו משאירים חותם הרבה יותר גדול) לא תופס, אחרת היהדות לא טובה פחות מהטענה הזאת. וכן יכול מאוד להיות שהם הגיעו לתובנות מדעיות לבדם, אחרי הכל זה קרה גם ביוון.
מעבר לכך, חייזרים יצרו אותנו בצלמם? מה עם כל השמות שאתה הבאת?
אם יצרו אותנו בצלמם, איך ייתכן שיש עוד מודלים שדומים לנו? לא, זה לא "בדיוק כמונו", אבל זה ממש לא שונה כל כך.
אתה דורש איזשהו שינוי ברור של מעבר לאדם המודרני. אני רק אציין שלפעמים השינוי הוא דרסטי ומתרחש על פני דורות בודדים. ויכול מאוד להיות שה"צורת ביניים" שאתה מחפש, זה איזשהו שבט שעדיין לא מצאנו/ הזכר להם נעלם.
לגבי תשובה מפורטת יותר אני אציג כשאני יוכל לעבור על הדברים. אין שום סיבה להניח שמשהו התערב בתהליך האבולוציה כשאין כל ראיה כזאת. ורק שתדע, שההשערה שאתה מעלה דורשת תשובות לשאלות נוספות: מה הם חיפשו פה? למה התערבו באבולוציה, היו מספיק קופי אדם, למה דווקא התעסקו איתנו? אם הם אכן יצרו אותנו, ממה הם יצרו אותנו? מהאדם הניאנדרטל או דגם אחר? אם זה מדגם אחר איך זה שיש לנו DNA של ניאנדרטל, ואיך זה שהוא נמצא רק בחלק מהאוכלוסיות בעולם ולא כולם?
ולסיום, לאן הם נעלמו?
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
שוב , אתה מתעלם מהטענה שלי,
ואתה חושב שאני לא מבוסס - אבל אני כן.
אני לא מחפש שלב ביניים, אני פשוט רוצה לדעת איפה לראשונה הופיעו בני אדם כ מוני כמוך,
איפה?
התרבות השומרית היא המקום הראשון שאתה רואה בני אדם כמוני כמוך,
לפני זה, היה את הקרו-מגנון שהוא נחשב "כמוני כמוך".
למרות שהוא היה עם קיבולת מוח של 1600cc והוא היה בגובה 2 מטרים,
אתה לא באמת מציע את ההסבר שבתוך מאה שנה הוא הפך לבן אדם רגיל כמוני כמוך ופשוט התחיל לבנות תרבות-על?
כי זה - לא הגיוני.
התרבות הזאתי היא כן תרבות-על,
היא המציאה את הבסיס להכל.
רק חיפוש מהיר בוויקיפדיה יכול להראות לך כמה דברים הם המציאו,
אפילו את הבירה הראשונה הם המציאו.
או את הסנדלים או דברים רבים אחרים,
כמו שיטות ממשל, קונגרס, היה להם הכל.
איכשהו - אתה מתעלם מזה.
אתה גם מתעלם מהעובדה שאין שום צורת ביניים טכנולוגית ביננו לבין הקרו-מגנון,
הקרו-מגנון חיי במערות, איך ממחייה במערות הגענו לתרבות השומרית שחיה בערים ענקיות?
אם זה היה תהליך שהיה לוקח כמה עשרות אלפי שנים - אין בעיה,
אבל אין שום מאובנים של בני אדם כמוני כמוך !
אין מאובנים כאלה.
והגולגולת שהבאת היא גולגולת של הקרו-מגנון,
שאת הבדליו ממני וממך כבר ציינתי.
הוא - לא אנחנו.
החייזרים הגיעו לפה כדי להשיג משהו,
זה יכול להיות זהב או כל דבר אחר, והם היו צריכים חיה אינטליגנטית שתוכל לעבוד בשבילם,
הקרו-מגנון לא היה בדיוק גאון, לכן הם עשו "מיקס" עם הדנ"א,
עשו איזה שילוב גנטי ודאגו שנהיה אינטיליגנטים - וזהו.
למה אתה מתעלם מהסירטונים שנתתי,
שמומחים בקריאת הלוחות של התרבות השומרית אומרים לך בדיוק ת'סיפור שלהם.
אתה בעצם טוען:
מתישהו הייתה מוטציה בקרו-מגנון שגרמה לו לרדת 30 סנטימטר בממוצע ו למוח שלו לרדת ל-1100cc,
ואחרי כמה שנים בודדות הם התחילו לבנות תרבות שהמציאה את הבסיס להכל מבירה, למתמטיקה, חקלאות,שיטות ממשל וחינוך וכו' וכו'.
Not Logical
One Shot - One Kill
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
איך אנחנו נראים כמוהם, אם אנחנו נראים כמו קופים?
לפי הציורים, גם הם צריכים להראות כמו קופים. שזה לא הגיוני.
חוץ מזה, אם אתה טוען שזה קרה במקום מסויים בתקופה מסויימת (לפני 6,000 שנים) אז מה עם האסיאתים, האפריקאים, האינדיאנים וכל השאר, שחיו בכלל במקומות שונים?
אגב, מאובנים נקראים מאובנים רק לאחר 10,000 שנים, וצריך תנאים מאוד ספציפיים כדי שיתקיימו. אני לא יודע מה הסבירות שנמצא אחד בתקופה מסויימת, אבל תיארכו כבר קרו מגנון ב24,000 בערך. זה לא נראה לי מטורף מדי.
לגבי החוקר, הוא אמר מילה וחצי על תרבות שלמה, מן הסתם הוא לא אמר הכל.
וזה שהקרו מניןו הגיעו ל2 מטר לא אומר שכולם היו כך. לפי וויקיפדיה "גובה ממוצע של 166-171 ס"מ".
בטח שאנחנו נראים כמוהם,
הקרו-מגנון בכלל היה שעיר כמו לא יודע מה,
רק תראה איך שחזרו אותו.
והיה לו מוח של 1600cc,
אז בוא תגיד לי בבקשה - זה נראלך הגיוני שהוא יהיה מטר שבעים בממוצע?
ויקיפדיה טועה, לפי מחקרים שגיליתי ב-Google Scholar הנשים היו מטר שבעים בממוצע והגברים היו שני מטר.
רציני כאילו מה,
היה לו ראש ענק? חחח
החיזרים באו, שינו אותנו לפי דמותם,
ז"א פחות שעירים, פחות מסת שריר,
יותר אינטלגינציה.
הקרו-מגנון בקושי השתמש בכידון,
ת'מדבר איתי פה על השומרים שהמציאו את הכתב הראשון ואת המתמטיקה ועוד אינספור דברים.
האסיאתים, האפריקאים,
אולי החייזרים עבדו בכמה מקומות בעולם ויפתחו כמה סוגים שונים של בני אדם.
לך תדע,
מה שבטוח זה שהקו האבולוציוני לא מסתדר.
סבבה תיערכו קרו-מגנון בגיל 24 אלף שנה,
אם אנחנו באנו ממנו, צריכים להיות מאובנים בתקופה שלו,
של בני אדם כמוני כמוך.
One Shot - One Kill
זה לא היה שבט, זאתי היתה תרבות-על,
הם חיו במבנים והיו להם מבנים בגודל ענק אפילו יותר מהפירמדות.
הנקודה שלי היא ->בני אדם צצו משום מקום.
ודיווחים היו הכל אחד יכול לפסול ולהתעלם,
אבל משגיאה בקו האבולוציוני שלנו - אי אפשר.
אם אתה רוצה מקרה מעניין:
ארה"ב חוששת שיפנים ינסו לתקוף דרך קליפורניה,
לכן היא מציבה (AA(Anti-Air בקו החוף.
ב-3 בבוקר, מופיעה לה חללית,
והתותחים מנסים להוריד אותה במשך 30 דקות - ללא הצלחה.
ההסבר של הממשל האמריקאי - זה בלון.
One Shot - One Kill
הקרו-מניון היה הומו-ספאיינס.
בקושי ידעו להשתמש בכידון ?
"בעבר היה נהוג לכנות את האדם המודרני מבחינה התנהגותית שהופיע באירופה באותה עת בשם "אדם קרו-מניון" (שוב, על שם אתר בצרפת); אך כיום ברור כי ההבחנה בינו לבין קודמיו היא ארכיאולוגית ולא אנתרופולוגית-פיסית. (ועוד ברור כי סימנים מקדימים לתמורה הממשמשת ובאה הופיעו עוד באפריקה, לפני צאת האדם המודרני ממנה.) אולי המאפיין המרשים ביותר של תרבות קרו-מניון הוא מגוון ההיבטים הסמליים שלה: חפצי אמנות כמו פסלונים, תכשיטים וציורי קיר שהשתמרו במערות; כלי נגינה עשויי עצם; ועצמות שנחרטו בהן סימנים - תכליתם אינה ידועה, אבל רבים סבורים שאלה מבשרי הכתב. ועוד יש לציין את מנהגי הקבורה המשוכללים, הרבה יותר מאלה שהתקיימו כבר אצל הניאנדרטלים. אלה כללו הטמנת חפצים שימושיים ליד הנפטר, ורבים סבורים כי הדבר מעיד על הכרה בקיומו של העולם הבא, או בצורה אחרת של הישארות הנפש. אין ספק שהדבר מעיד על קוגניציה ברמה גבוהה. קיצורו של דבר, לא מעטים הם החוקרים הסבורים כי פרט מאנשי קרו-מניון היה מסוגל להסתגל לחיים בחברה פשוטה בת זמננו, עד כמה שהדבר תלוי ביכולת קוגניטיבית."
בנוסף
"מקובלת חלוקת התפתחותו של המין אדם נבון לשלושה שלבים רצופים: אדם קדמון ארכאי, עד לפני 120,000 - 100,000 שנה בערך; יש הבדלים אנטומיים ניכרים למדי בינו לבין הבאים אחריו, אם כי אין הם מצדיקים הפרדה ברמת המין. אחריו אדם נבון מודרני מבחינה אנטומית, ולבסוף אדם נבון מודרני מכל הבחינות (שהוא אנחנו); מקובל לתארו כאדם מודרני מבחינה התנהגותית. בין השלב השני והשלישי מבדילים הופעת הלשון, ההתנהגות החברתית המאורגנת ברמה גבוהה, התקדמות טכנולוגית מהירה וכל שאר הסממנים המייחדים את האדם (לדעתו) מקודמיו ומשאר בעלי החיים. האדם הנבון המודרני מבחינה התנהגותית נקרא לפנים אדם סביבתו, לא נוצלו לאלתר, אלא רק בהדרגה, בתהליך שנמשך זמן רב. ועם זאת, במועד מסוים התחוללה תמורה, פתאומית למדי כנראה, שהביאה לעולם את האדם המודרני מבחינה התנהגותית, הקרוי גם Homo sapiens sapiens."
ו"אמור לעיל, האנתרופולוגים מבחינים בין אדם נבון ארכאי, מודרני מבחינה אנטומית ומודרני מבחינה התנהגותית. בין השלב הראשון לשני מבדילים פרטים אנטומיים מסוימים, אך בין השני לשלישי ההבחנה פחות ברורה. פער הזמן שבין הופעת כל סממניו האנטומיים של האדם המצויים בו כיום, לבין הופעתה של ההתנהגות המתוחכמת המיוחסת לאדם המודרני, עמד על כ-50,000 שנה, והדבר אומר דרשני. מסתבר שהופעתה של יכולת פיסית כלשהי אינה מתורגמת מיד ובמישרין להתנהגות המתאפשרת הודות ליכולת זו. וכך, השינויים האנטומיים שמכוחם מסוגל האדם לחשיבה מופשטת ברמה הגבוהה ביותר הקיימת בטבע (ככל הידוע לנו), לתקשר באמצעות שפה ולעשות מניפולציות מרחיקות לכת ב
נערך לאחרונה על ידי newbie101; 16-05-2012 בשעה 18:39.
המשך ציטוט "בסביבתו לא נוצלו לאלתר, אלא רק בהדרגה, בתהליך שנמשך זמן רב. ועם זאת, במועד מסוים התחוללה תמורה, פתאומית למדי כנראה, שהביאה לעולם את האדם המודרני מבחינה התנהגותית, הקרוי גם Homo sapiens sapiens."
הבדל המהותי ביננו לבין אנשים לפני 50,000 שנים הוא לא פיסי. אלא בתרבות. מה שאומר שאין שינוי גדול בגנים מלפני כ6,000 שנים.
הנה תמונה :
הוא לא נראה שעיר, ושונה מאיתנו כלכך.
למה שהחייזרים ישנו גנטית את האפריקאים אסיאתים וכו' אם הם לא מנצלים אותם והופכים אותם לעבדים? וגם לא פיתחו אצלם תרבות כמו אצל השומרים.
בסרטון הראשון שלך, בדקה 9:20 בערך הבחור אומר שהחייזרים היו נראים כמונו. ולפי הציורים שלהם אפשר גם לראות את זה. זאת אומרת שחייבת להיות התערבות אלוהית.
זה שאין לנו את כל התשובות לא אומר שהתשובה היא חייזרים\אלוהים...
נערך לאחרונה על ידי newbie101; 16-05-2012 בשעה 18:45.