מישהי שהכרתי בעבודה, מעניינת מאוד וחכמה.. מושכת בטירוף (היא התחילה איתי אחרי שנתתי לה לטעום קצת מהעולם שלי)
היא נותנת לי כל מיני הערות ועקיצות על העובדה שאני ממש צעיר לעומתה ואני די לא מייחס להן חשיבות או שמדי פעם עוקץ אותה בחזרה, בעיקרון היא די נשאבה לפריים שלי למרות שהיא העלתה את הדברים שמפריעים לה (הפער בין הגילאים) לא מעט פעמים, אני הרבה פעמים הופך את זה לטובתי אבל אין לי ספק שזה יושב לה טוב טוב במוח, אני לא בא בגישה של להרשים אף אחד, זה מי שאני, וזה מה יש, אבל בכל זאת, היא יוצאת איתי ויודעת שאין לה מה להפסיד ויש פה פער בינינו.
סתם שתבינו על מה אני מדבר, היום הייתה לנו שיחה ואמרתי לה שאני אאסוף אותה מחר ב-10, היא שאלה לאן? ואמרתי לה שתפסיק להיות כזאת מתוכננת ותתן שיפתיעו אותה. היא אמרה לי "אז מה, נראה לך שיכניסו אותך?? להביא חוגר??" וממש עפה מצחוק (בקטע טוב), אני גם צחקתי אבל די התעלמתי, היא ישר ירדה מהעץ ואמרה "סתם סתם.." כמובן שעדיין לא הראיתי שזה מפריע לי, ואז אמרתי לה שאני ממש שמח שהיא מבדרת את עצמה, וכדאי מאוד שהיא תשמור את האנרגיות האלו למחר כדי שהיא לא תשעמם אותי
I need to rock her world.. להכניס וייב מיני ממש מהר, יש מצב שאני אחרוג ממנהגי ואשתמש בכמה רוטינות, יש לכם אולי המלצה על משהו?
חשבתי על באולינג, דווקא להוריד אותה לאיזור נמוך יותר ולשבור לה את האגו, יכול להיות מצחיק ומלא קינו.. מצד שני אני מפחד שיהיו שם ילדים בני 13-14..
מה הייתם עושים?

ציטוט ההודעה

יום טוב אחליס,]