קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חבר'ה אני צריך קצת עזרה עם סירטי HD והסבר...
    על ידי Talik בפורום תמיכה טכנית בסרטים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-10-2011, 10:38
  2. כנסו אני צריך קצת עזרה...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 01:33
  3. חבר'ה צריך שרתים !
    על ידי MostWanteD בפורום Counter Strike
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 10:24
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

חבר'ה צריך קצת רעיונות.. אתה בן 23, היא בת 26 לאן תצאו?

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ברירת מחדל חבר'ה צריך קצת רעיונות.. אתה בן 23, היא בת 26 לאן תצאו?

מישהי שהכרתי בעבודה, מעניינת מאוד וחכמה.. מושכת בטירוף (היא התחילה איתי אחרי שנתתי לה לטעום קצת מהעולם שלי)

היא נותנת לי כל מיני הערות ועקיצות על העובדה שאני ממש צעיר לעומתה ואני די לא מייחס להן חשיבות או שמדי פעם עוקץ אותה בחזרה, בעיקרון היא די נשאבה לפריים שלי למרות שהיא העלתה את הדברים שמפריעים לה (הפער בין הגילאים) לא מעט פעמים, אני הרבה פעמים הופך את זה לטובתי אבל אין לי ספק שזה יושב לה טוב טוב במוח, אני לא בא בגישה של להרשים אף אחד, זה מי שאני, וזה מה יש, אבל בכל זאת, היא יוצאת איתי ויודעת שאין לה מה להפסיד ויש פה פער בינינו.

סתם שתבינו על מה אני מדבר, היום הייתה לנו שיחה ואמרתי לה שאני אאסוף אותה מחר ב-10, היא שאלה לאן? ואמרתי לה שתפסיק להיות כזאת מתוכננת ותתן שיפתיעו אותה. היא אמרה לי "אז מה, נראה לך שיכניסו אותך?? להביא חוגר??" וממש עפה מצחוק (בקטע טוב), אני גם צחקתי אבל די התעלמתי, היא ישר ירדה מהעץ ואמרה "סתם סתם.." כמובן שעדיין לא הראיתי שזה מפריע לי, ואז אמרתי לה שאני ממש שמח שהיא מבדרת את עצמה, וכדאי מאוד שהיא תשמור את האנרגיות האלו למחר כדי שהיא לא תשעמם אותי

I need to rock her world.. להכניס וייב מיני ממש מהר, יש מצב שאני אחרוג ממנהגי ואשתמש בכמה רוטינות, יש לכם אולי המלצה על משהו?

חשבתי על באולינג, דווקא להוריד אותה לאיזור נמוך יותר ולשבור לה את האגו, יכול להיות מצחיק ומלא קינו.. מצד שני אני מפחד שיהיו שם ילדים בני 13-14..

מה הייתם עושים?

2. קישורים ממומנים

באולינג זה אופציה נחמדה, אפשר גם ביליארד, אפשר גם סתם להיות בחוף הים איפשהו ולטייל שם... זה דברים שאני הייתי עושה... ומה אכפת לך איזה קהל יעד יהיה שם לדעתי דווקא המחשבה של להוריד לאיזור נמוך זאת מחשבה נכונה וזה יכול להצליח, מקסימום היא תצחק עלייך על זה, אז תגיד לה בציניות "הייתי חייב לבוא לראות שוב את החברים שלי" (בהנחה שיהיו שם אנשים קטנים בגיל אז יעני אתה מריץ דאחקות על עצמך, זה בריא), בקיצור למרות שזה מפריע לה ואם כבר היא נשאבה לפריים שלך זה לא אמור להזיק יותר מדי, כמו ששמת זין עד עכשיו תמשיך לשים זין והיא תהיה שלך, בהצלחה =]

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מה הפכת אותה לMILF
    טוב שלא הצעת לה סיור בבית גיל הזהב..
    הבדל גילאים זה בולשיט, יצאתי עם אחת שהיית גדולה ממני בשנה. חח התירוץ שלנו היה "הוא בקטע של אחיות גדולות".. לא ארחיב על זה.

ועכשיו יותר לעניין, רוטינות זה.. לא יודע כמה אתה טוב בפיקאפ. אבל מה שאני יכול להגיד לך שגם אם היינו נותנים לך רוטינה, סביר להניח שלא היית יודע מתי להכניס אותה. סביר להניח שהיית מפקשש והורס את הזרם של השיחה. אז זרוק את הקטע של הרוטינית.

אם הלך לך טוב איתה עד עכשיו.. מה הסיבה שלא ילך לך טוב איתה בהמשך?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

וואלה אמרת משהו מצויין,אמרת שאתה מי שאתה וזה מה יש , אז תיהיה מי שאתה וזה מה יש אחי אל תתחיל לזגזג , קח אותה לאן שבא לך , רוצה באולינג תיקח אותה לשם שים זין , תעשה צחוקים,תתעלם מהערות שלה על גיל תראה לי שהיא תתמכר אלייך , העיקר שתישאר בראש שלך תעשה את הפנאן שלך ולא תחפש להרשים אותה או לעשות את זה נכון(בפעם האחרונה שעשיתי את זה נכשלתי נחרצות..)

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

לדעתי קח אותה למקום שאין לה מושג בו - אם יש משהו שאתה ממש טוב בו והיא לא יודעת עליו כלום או בקושי - תנצל את זה...

אני למשל התחלתי לגלוש בים - אז יצא לי לקחת איתי מישהי וללמד אותה לתפוס גלים עם הגלשן על הבטן - יצא מצב של תלות שלה בי ב100 אחוז כי היינו בעומק של איזה שתי מטר, והיא הייתה חסרת ניסיון.

או למשל, אני די ג'יי בזמן הפנוי ולהנאתי - אז הייתי מביא אותן אלי הביתה, נותן להן לשחק בכל הציוד... לשמוע מוזיקה שאני הכנתי, ועושה איתן איזה טראק - ככה שלכל אורך הדרך היא מקבלת ממני הנחיות.

אפשר להרחיב על הגישה הזו יותר אבל הפואנטה פה היא שפתאום היא תשכח שהיא "מבוגרת" ממך, אתה תהיה בעמדת "המבוגר" תכל'ס זה עניין של תפיסה ומסגור חברתי, היא רוצה אותך בן אדם - שים זין .
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 17-05-2012 בשעה 19:04.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

אתה יכול לקחת אותה לאן שאתה רוצה, עדיף שתעשו לדוגמא פעילויות ביחד ותיהיה יותר טוב ממנה כדי שהיא "תתפוס ממך" כמו שאמרת אפשר למשל באולינג, ביליארד\פול\סנוקר, אתה יכול גם כמו שאמרו למעלה ללכת איתה לים לדבר ואפילו סתם לשבת באיזה פארק, אבל עם זה דייט ראשון שלכם עדיף משהו ששתיכם נהנים בו, ואל תחשוב על סרט בהתחלה או אחר כך, מסעדה בטוח לא יש לאישה מן "הגיון" כזה בראש שלא נעים לה בפעם הראשונה ויראו אותה "אוכלת" אפילו עם היא לא שמנה.

נ.ב = תאמין לי, אחרי שתיהנו ויהיה לכם טוב ביחד היא אפילו לא תחשוב על הגיל.

שיהיה בהצלחה, מקווה שעזרתי,
    שבת שלום

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

על העניין של המקום, כולם כבר ענו לך.
    אני רוצה להתעמק יותר בקטע של הפערי גיל וזה-
    שמע, התחלת ואמרת שזה מי שאתה וזה מה יש, וזה מצויין אחי. עכשיו אתה צריך להתחיל להראות את זה. איך? אם היא עוקצת אותך, תעקוץ אותה בחזרה ברמה יותר גבוה ממה שהיא עקצה אותך.

חוץ מיזה, אתה צריך לא צריך לשים זין על ההבדלי גיל, במיוחד אצלך. גבר שיוצא עם בחורה גדולה ממנו זה דבר טוב.
    ולגבי הקטע המיני שרצית להכניס..אחי, היא בת 25. יש לה נסיון בדברים האלה כמו לך ואפילו יותר..למה אתה חושב כל כך הרבה? פשוט תקוף אותה ותקווה שהיא תזרום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    מישהי שהכרתי בעבודה, מעניינת מאוד וחכמה.. מושכת בטירוף (היא התחילה איתי אחרי שנתתי לה לטעום קצת מהעולם שלי)

היא נותנת לי כל מיני הערות ועקיצות על העובדה שאני ממש צעיר לעומתה ואני די לא מייחס להן חשיבות או שמדי פעם עוקץ אותה בחזרה, בעיקרון היא די נשאבה לפריים שלי למרות שהיא העלתה את הדברים שמפריעים לה (הפער בין הגילאים) לא מעט פעמים, אני הרבה פעמים הופך את זה לטובתי אבל אין לי ספק שזה יושב לה טוב טוב במוח, אני לא בא בגישה של להרשים אף אחד, זה מי שאני, וזה מה יש, אבל בכל זאת, היא יוצאת איתי ויודעת שאין לה מה להפסיד ויש פה פער בינינו.

סתם שתבינו על מה אני מדבר, היום הייתה לנו שיחה ואמרתי לה שאני אאסוף אותה מחר ב-10, היא שאלה לאן? ואמרתי לה שתפסיק להיות כזאת מתוכננת ותתן שיפתיעו אותה. היא אמרה לי "אז מה, נראה לך שיכניסו אותך?? להביא חוגר??" וממש עפה מצחוק (בקטע טוב), אני גם צחקתי אבל די התעלמתי, היא ישר ירדה מהעץ ואמרה "סתם סתם.." כמובן שעדיין לא הראיתי שזה מפריע לי, ואז אמרתי לה שאני ממש שמח שהיא מבדרת את עצמה, וכדאי מאוד שהיא תשמור את האנרגיות האלו למחר כדי שהיא לא תשעמם אותי

I need to rock her world.. להכניס וייב מיני ממש מהר, יש מצב שאני אחרוג ממנהגי ואשתמש בכמה רוטינות, יש לכם אולי המלצה על משהו?

חשבתי על באולינג, דווקא להוריד אותה לאיזור נמוך יותר ולשבור לה את האגו, יכול להיות מצחיק ומלא קינו.. מצד שני אני מפחד שיהיו שם ילדים בני 13-14..

מה הייתם עושים?
    לגבי המקום ענו לך , חוץ מזה יש עוד מליון ואחד אופציות.
    תמיד תזכור לך שזה לא המקום שאתה לוקח אליו את הבחורה ... זה איך אתה מתנהג באותו המקום.

השאלה האמתית כאן זה האם אתה רוצה אותה לקשר רציני או שאתה רוצה רק לעקוץ ?
    אם אתה רוצה רק לעקוץ העניין פשוט יותר ...

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי isp101 צפיה בהודעה
    לגבי המקום ענו לך , חוץ מזה יש עוד מליון ואחד אופציות.
    תמיד תזכור לך שזה לא המקום שאתה לוקח אליו את הבחורה ... זה איך אתה מתנהג באותו המקום.

השאלה האמתית כאן זה האם אתה רוצה אותה לקשר רציני או שאתה רוצה רק לעקוץ ?
    אם אתה רוצה רק לעקוץ העניין פשוט יותר ...
    מה זה "לעקוץ" ?! חחח דבר נורמלי, אנחנו לא כנופייה שהתפרסמה בכולבוטק "העוקצים החרמינם מנצלים חורים של בחרות למטרות רווח אישי" - חחחח

וחוץ מזה, אנחנו אמני פיתוי, (או בדרך להיות) אז הנישה שלנו היא "אני אגשים לך פנטזה ואתן לך לשכב איתי" כך שאין מקום פה למילה "לעקוץ".

אני מריח בעיה באינר גיים?! חחחחחחחחחחח יום טוב אחליס,]
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 18-05-2012 בשעה 15:30.

מריו, הסכמתי עם כלה מה שרשמת חוץ מהקטע של להגשים למישהי פנטזיה... תחשוב על זה אתה בא ומתחיל עם מישהי כוסית... אתה זה שרוצה להשכיב אותה בתכלס ואז אתה זה שאמור להגשים לה את הפנטזיה? קצת מציאותיות

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני עוד לא במצב הזה, אבל אני שואף להיות במצב הזה.

נגיד כשאני בקשר אם איזה כוסית, אני לא רוצה לחשוב כל הזמן על פאק אני מת לזיין אותה, אני רוצה שהיא זאת שתרצה את זה יותר ממני. (וזה אפשרי ביותר וקורה הרבה בקרב גברי ישראל האימתניים).

ככה זה אחי - אם תשקיע בסוף תהיה כל כך טוב, הבחורות יבואו בשפע - ויהיה מצב שהיא תרצה את הסקס יותר ממך.

הדרך עוד ארוכה אצלי אבל זה הכיוון - לכן "לעקוץ" נשמע לי קצת חנני כזה... מעפן...
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 20-05-2012 בשעה 19:48.

יש מצב... ברור שאתה מרגיש הרבה יותר נחשק כשמישהי רוצה את זה יותר ממך אבל אתה צריך בשביל זה באמת להיות משהו מיוחד (או להיראות 10/10 או ביטחון עצמי של 10/10)

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    אני עוד לא במצב הזה, אבל אני שואף להיות במצב הזה.

נגיד כשאני בקשר אם איזה כוסית, אני לא רוצה לחשוב כל הזמן על פאק אני מת לזיין אותה, אני רוצה שהיא זאת שתרצה את זה יותר ממני. (וזה אפשרי ביותר וקורה הרבה בקרב גברי ישראל האימתניים).

ככה זה אחי - אם תשקיע בסוף תהיה כל כך טוב, הבחורות יבואו בשפע - ויהיה מצב שהיא תרצה את הסקס יותר ממך.

הדרך עוד ארוכה אצלי אבל זה הכיוון - לכן "לעקוץ" נשמע לי קצת חנני כזה... מעפן...
    האמת זה קצת מצחיק לראות כאן את כל האנשים , אני לא אומר את זה בשביל להעליב אבל כל אחד חושב כאן שאחרי חודש חודשיים הוא יהפוך להיות פיק אפר מקצועי , מדבר רק במונחים HB , ASF וכל שאר הביטויים שאני לא מכיר אפילו .

כל אחד משנן את כל המאמרים , ספרים , טכניקות של ה"תותחים" בתחום ואז מתחיל להתנסות בזה בעזריאלי ... ( נראה לי כל הבחורות שיוצאות קבוע לעזריאלי מכירות את התחום יותר טוב מאשר כמה בחורים כאן ).
    בכל מקרה המילה "לעקוץ" כן מתאימה, כי כשאני יוצא לדאנס בר הקבוע ורואה שם בחורה אז אני לא רוצה לשבת איתה כל הלילה ולעלות לפניה את הערך שלי , לספר לה סיפורים וכל זה כדי ש"היא" זאת שתרצה לשכב איתי יותר ממני - אני יותר בקטע של לבוא , לשבת , לשתות משהו , לדבר להכיר ... ולאחר מכן לסגור ( אני לא אומר שאני סוגר 100% אבל רב הבחורות שאני ניגש אליהן כן יוצא לי לפחות מספר טלפון ומשם לא בעיה להתקדם ).
    מה שכן עוד דבר נוסף ... כל אלה שיש להם מצב לסגור במועדון ובסופו של דבר הם לוקחים "רק" מספר טלפון - לפי דעתי זה שטותי.
    כי אם אתם כבר במועדון / פאב / דאנס בר עם בחורה ואתם מגיעים רק למצב של מספר טלפון אז יש כאן פספוס רציני.

לי אישית יש טכניקה משלי למקרה שאני עם בחורה בדאנס בר ואני שם לב שהיא זורמת ורוצה להמשיך את הערב - אז העניין הוא לא להגיד " אנחנו מאומנות הפיתוי" ו- "זאת הנישה שלנו" ואנחנו לא אומרים "לעקוץ" ... כי כל אחד ולפי סגנון הדיבור , פעולה שלו ...

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי isp101 צפיה בהודעה
    האמת זה קצת מצחיק לראות כאן את כל האנשים , אני לא אומר את זה בשביל להעליב אבל כל אחד חושב כאן שאחרי חודש חודשיים הוא יהפוך להיות פיק אפר מקצועי , מדבר רק במונחים HB , ASF וכל שאר הביטויים שאני לא מכיר אפילו .

כל אחד משנן את כל המאמרים , ספרים , טכניקות של ה"תותחים" בתחום ואז מתחיל להתנסות בזה בעזריאלי ... ( נראה לי כל הבחורות שיוצאות קבוע לעזריאלי מכירות את התחום יותר טוב מאשר כמה בחורים כאן ).
    בכל מקרה המילה "לעקוץ" כן מתאימה, כי כשאני יוצא לדאנס בר הקבוע ורואה שם בחורה אז אני לא רוצה לשבת איתה כל הלילה ולעלות לפניה את הערך שלי , לספר לה סיפורים וכל זה כדי ש"היא" זאת שתרצה לשכב איתי יותר ממני - אני יותר בקטע של לבוא , לשבת , לשתות משהו , לדבר להכיר ... ולאחר מכן לסגור ( אני לא אומר שאני סוגר 100% אבל רב הבחורות שאני ניגש אליהן כן יוצא לי לפחות מספר טלפון ומשם לא בעיה להתקדם ).
    מה שכן עוד דבר נוסף ... כל אלה שיש להם מצב לסגור במועדון ובסופו של דבר הם לוקחים "רק" מספר טלפון - לפי דעתי זה שטותי.
    כי אם אתם כבר במועדון / פאב / דאנס בר עם בחורה ואתם מגיעים רק למצב של מספר טלפון אז יש כאן פספוס רציני.

לי אישית יש טכניקה משלי למקרה שאני עם בחורה בדאנס בר ואני שם לב שהיא זורמת ורוצה להמשיך את הערב - אז העניין הוא לא להגיד " אנחנו מאומנות הפיתוי" ו- "זאת הנישה שלנו" ואנחנו לא אומרים "לעקוץ" ... כי כל אחד ולפי סגנון הדיבור , פעולה שלו ...
    פספסת לגמרי את הנקודה, תנסה להבין את מה שעומד מאחורי דבריי.

(גם כשאתה בא כדי "לתת מכה" ולסגור מישהי כמה שיותר מהר ומצליח לך [משמע אתה ממש טוב/מושך] - היא רוצה את זה מאוד חחחחח זה אבסורדי לגמרי.. אין פה מצב של זיון בלי שהבחורה רוצה! - תבין - אתה לא עוקץ אף אחד, זה לא שאתה משחק משחק כל כך מזויף וצבוע עם DHV ושאר ירקות שהיא "נפלה בפח" ו"נעקצה" מי ששומע את זה עוד יחשוב שהיא בוכה אחרי זה בבית וחושבת "איך נעקצתי כמו סתומה, הוא השתמש במיסטרי, לא הייתי צריכה לעשות את הטעות הזאתי" - זה לא ככה, לעקוץ לדעתי יותר מתאים לתאור אונס, ואני לא מאמין שהדיון שלנו לא הפסיק לפני שתי הודעות, בכל אופן אני אשתדל לא להמשיך אותו .)
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 21-05-2012 בשעה 13:27.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    פספסת לגמרי את הנקודה, תנסה להבין את מה שעומד מאחורי דבריי.

(גם כשאתה בא כדי "לתת מכה" ולסגור מישהי כמה שיותר מהר ומצליח לך [משמע אתה ממש טוב/מושך] - היא רוצה את זה מאוד חחחחח זה אבסורדי לגמרי.. אין פה מצב של זיון בלי שהבחורה רוצה! - תבין - אתה לא עוקץ אף אחד, זה לא שאתה משחק משחק כל כך מזויף וצבוע עם DHV ושאר ירקות שהיא "נפלה בפח" ו"נעקצה" מי ששומע את זה עוד יחשוב שהיא בוכה אחרי זה בבית וחושבת "איך נעקצתי כמו סתומה, הוא השתמש במיסטרי, לא הייתי צריכה לעשות את הטעות הזאתי" - זה לא ככה, לעקוץ לדעתי יותר מתאים לתאור אונס, ואני לא מאמין שהדיון שלנו לא הפסיק לפני שתי הודעות, בכל אופן אני אשתדל לא להמשיך אותו .)
    טוב לא נמשיך סתם את הדיון ...
    רק לסיום ... לא משנה אם אתה אומר "לעקוץ" , "לסגור" או "לתת מכה" אם בסופו של דבר אתה מצליח להגיע לאותה המטרה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,784 | הודעות: 8,202,377 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect