שלום לכולם
אני בן 16 בכיתה י', ו-וואלה המצב שלי עם בנות לא ממש טוב.. אני לא אתחיל עכשיו לפרט למה ואיך וכמה, אני אגש ישר לעניין.
אני ועוד חבר שלי החלטנו שזהו ! נמאס כבר מהחיים האלה בלי בנות, והגיע הזמן להשתנות ! לפני בדיוק שנה גם אמרנו בערך כזה דבר, הלכנו עשינו חירטוט של DC אבל ממש הזנחנו את זה, ונתנו לחיים לעבור. והנה עברה פאקינג שנה שלמה מבוזבזת !
אז בקיצור, החלטנו שעכשיו אנחנו נכנסים לזה ממש בכל הכוח ולא מוותרים עד הסוף, אז תיכננו תכנית: בהתחלה נסענו לעזריאלי בת"א ושאלנו כמה שיותר בנות (זה יצא 4 בנות כל אחד) שאלות ממש מפגרות, בשביל לנטרל את הפחד גישה לתמיד, לגמור אותו ביום אחד. אבל וואלה לא ממש ידענו שצריך לעבוד יותר קשה בשביל לשבור ביום אחד את כל הפחד גישה. תיכננו אחרי הפעם ההיא להיות בקורס של אחד המשתמשים באיזה פורום אחר, אבל בסוף לא התאים ולא הלכנו, אז יצא שמאז הפעם האחרונה בעזריאלי לא עשינו כלום.
בקיצור, ראיתי שלפני כמה ימים מישהו פתח על זה אשכול. אבל אני באמת באמת זקוק לזה.
אני מחפש מישהו מהפורום, שמבין טוב מה הוא עושה, שיש לו סבלנות לשבור לילד פחדן גישה את הפחד גישה ביום אחד, שדוחף את הילד לעשות דברים שישברו לו לגמרי את הפחד הזה ביום אחד, מישהו שבאמת מוכן לעשות לי את הטובה של החיים !
אני מדבר על יום אחד בשבוע הבא שיהיה מתאים לאחד מכם, פשוט נבוא אני וחבר שלי איתו, ניפגש בתל אביב בדיזינגוף או עזריאלי או משהו, והוא ידריך אותנו איך לשבור את הפחד המגעיל הזה ולאט לאט להתקדם בכישורי שיחה וכו'.....
אם זה נחוץ, אנחנו נשלם לך על הנסיעות שלך לתל אביב.

ציטוט ההודעה