קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] חדש בתחום - צריך עזרה
    על ידי guyxD בפורום כסף ברשת
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-02-2012, 16:28
  2. צריך עזרה קטנה
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-12-2010, 21:31
  3. צריך עזרה בתספורת
    על ידי LinkinH בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 22:43
  4. [FABLE] צריך עזרה בקשר לתצוגה
    על ידי Satan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 14:01
  5. צריך עזרה...
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

צריך עזרה מהטובים בתחום

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל צריך עזרה מהטובים בתחום

שלום לכולם
    אני בן 16 בכיתה י', ו-וואלה המצב שלי עם בנות לא ממש טוב.. אני לא אתחיל עכשיו לפרט למה ואיך וכמה, אני אגש ישר לעניין.
    אני ועוד חבר שלי החלטנו שזהו ! נמאס כבר מהחיים האלה בלי בנות, והגיע הזמן להשתנות ! לפני בדיוק שנה גם אמרנו בערך כזה דבר, הלכנו עשינו חירטוט של DC אבל ממש הזנחנו את זה, ונתנו לחיים לעבור. והנה עברה פאקינג שנה שלמה מבוזבזת !
    אז בקיצור, החלטנו שעכשיו אנחנו נכנסים לזה ממש בכל הכוח ולא מוותרים עד הסוף, אז תיכננו תכנית: בהתחלה נסענו לעזריאלי בת"א ושאלנו כמה שיותר בנות (זה יצא 4 בנות כל אחד) שאלות ממש מפגרות, בשביל לנטרל את הפחד גישה לתמיד, לגמור אותו ביום אחד. אבל וואלה לא ממש ידענו שצריך לעבוד יותר קשה בשביל לשבור ביום אחד את כל הפחד גישה. תיכננו אחרי הפעם ההיא להיות בקורס של אחד המשתמשים באיזה פורום אחר, אבל בסוף לא התאים ולא הלכנו, אז יצא שמאז הפעם האחרונה בעזריאלי לא עשינו כלום.
    בקיצור, ראיתי שלפני כמה ימים מישהו פתח על זה אשכול. אבל אני באמת באמת זקוק לזה.
    אני מחפש מישהו מהפורום, שמבין טוב מה הוא עושה, שיש לו סבלנות לשבור לילד פחדן גישה את הפחד גישה ביום אחד, שדוחף את הילד לעשות דברים שישברו לו לגמרי את הפחד הזה ביום אחד, מישהו שבאמת מוכן לעשות לי את הטובה של החיים !
    אני מדבר על יום אחד בשבוע הבא שיהיה מתאים לאחד מכם, פשוט נבוא אני וחבר שלי איתו, ניפגש בתל אביב בדיזינגוף או עזריאלי או משהו, והוא ידריך אותנו איך לשבור את הפחד המגעיל הזה ולאט לאט להתקדם בכישורי שיחה וכו'.....
    אם זה נחוץ, אנחנו נשלם לך על הנסיעות שלך לתל אביב.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

תקשיב כמה דברים ,
    אתה יותר מידי תלוי בחברים שלך .
    דבר שני אתה רוצה לשלם לבנאדם על נסיעות ועל דברים בשביל שיעזור לך להתגבר על פחד גישה?
    חבל על הכסף והבזבוז זמן שלו .
    אתה רוצה להתגבר על פחד גישה בדרך הכי טובה ? קפוץ למים העמוקים לך לבד כן לבד ותתחיל עם בנות
    תראה שהם לא נושכות אותך ולא כלום אני מבין אותך בטח אתה אומר כן קל לדבר בפורום אבל שאתה בשטח
    רועד לך הביצים אז בוא אני יתן לך טיפ משפט שסיטב ג'ובס אמר פעם ותשתמש בו כל פעם שאתה מקבל "רגליים קרות"
    המשפט אומר : "מתי שאתה מפחד לעשות משו שאתה רוצה , תדמיין שמחר זה סוף העולם ועכשיו ,מה היית עושה ?"
    אם אתה באמת מצליח לחשוב עלזה שמחר יהיה סוף העולם אתה שוכח מהכל על הזין שלך כל העולם מה אכפת לך
    מה הפאקצה הבלונדינית הזאת שאתה מתחיל איתה תחשוב עליך במילא מחר כולם מתים.
    אל תצא אפס שהחיים שלא לא שווים כלום ולא חי איך שהוא באמת רוצה לחיות הרי אתה לא באמת רוצה לחיות
    כמו שאתה חי עכשיו (אני מדבר מבחינה חברתית) אתה באמת רוצה להתקדם בתחום תציב מטרות ותצא מהבית
    לבד אל תיהיה תלוי באנשים אחרים ופשוט תתקדם ותתקדם ואין זה לא יקרה תוך יומיים השינוי ותגיד תודה
    שזה לא יקרה תוך יומיים כי שינויים לוקח להם זמן ואם לא אז משו פה לא בסדר "what come easy go easy"
    דפקתי פה חפירה אחושרמוטה ואני מקווה שנכנס לך משו לראש וקח תצפה בזה אחד האנשים היותר אהובים אליי בתחום
    אולי הוא יסביר לך יותר טוב מה אתה לא עושה בסדר :
    One day, your whole life will flash before your eyes. make it worth watching

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheMentalist צפיה בהודעה
    תקשיב כמה דברים ,
    דבר שני אתה רוצה לשלם לבנאדם על נסיעות ועל דברים בשביל שיעזור לך להתגבר על פחד גישה?
    אתה רוצה להתגבר על פחד גישה בדרך הכי טובה ? קפוץ למים העמוקים לך לבד כן לבד ותתחיל עם בנות
    תראה שהם לא נושכות אותך ולא כלום אני מבין אותך בטח אתה אומר כן קל לדבר בפורום אבל שאתה בשטח
    רועד לך הביצים אז בוא אני יתן לך טיפ משפט שסיטב ג'ובס אמר פעם ותשתמש בו כל פעם שאתה מקבל "רגליים קרות"
    המשפט אומר : "מתי שאתה מפחד לעשות משו שאתה רוצה , תדמיין שמחר זה סוף העולם ועכשיו ,מה היית עושה ?"
    אם אתה באמת מצליח לחשוב עלזה שמחר יהיה סוף העולם אתה שוכח מהכל על הזין שלך כל העולם מה אכפת לך
    אל תצא אפס שהחיים שלא לא שווים כלום ולא חי איך שהוא באמת רוצה לחיות הרי אתה לא באמת רוצה לחיות
    כמו שאתה חי עכשיו (אני מדבר מבחינה חברתית) אתה באמת רוצה להתקדם בתחום תציב מטרות ותצא מהבית
    לבד אל תיהיה תלוי באנשים אחרים ופשוט תתקדם ותתקדם ואין זה לא יקרה תוך יומיים השינוי ותגיד תודה
    שזה לא יקרה תוך יומיים כי שינויים לוקח להם זמן ואם לא אז משו פה לא בסדר "what come easy go easy"
    דפקתי פה חפירה אחושרמוטה ואני מקווה שנכנס לך משו לראש וקח תצפה בזה אחד האנשים היותר אהובים אליי בתחום
    [
    אוקיי אחי נגיד אני אצא לבד, פשוט לגשת לבחורות ולפתח איתן שיחה נורמלית ? איך ביום אחד אני שובר את כל הפחד גישה שלי ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

לעולם לא תצליח להעלים את כל הפחד גישה שלך גם לבנאדם הכי מוצלח עם בחורות
    יש עדיין פחד גישה לפני שהוא ניגש לבחורה ההבדל הוא שהוא יודע לשלוט בו .
    ככל שתשתפר הוא פחות ישפיע עליך .
    והרעיון שלך הוא רעיון לא רע בכלל עזוב פיקאפ יש לך עכשיו מטרה לשלוט על הפחד גישה שלך
    שלא יפריע לך לגשת לבחורות אז תיגש לבחורות ופשוט תתחיל לדבר איתן לא צריך דברים מתוחכמים מידי
    פתיחי דעה וכאלה אפילו לגשת עליהן בחיוך ובביטחון " ראיתי אותך מרחוק ואת נראית נפלאה והייתי חייב להגיד לך את זה"
    כן קצת הומאי כן קצת סותר כמה דיברות מעולם הפיקאפ אבל זה יעזור לך עם הפחד גישה בצורה יוצאת דופן
    כל פעם תנסה משו אחר שתרגיש שאתה כבר שולט בזה ואין לך שום בעיה לגשת לבחורות אז תתחיל לעבוד על הגיים שלך
    אבל שוב מציבים מטרות בנתיים מטרה ראשונה פחד גישה , בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

לעולם לא תצליח להעלים את כל הפחד גישה שלך גם לבנאדם הכי מוצלח עם בחורות
    יש עדיין פחד גישה לפני שהוא ניגש לבחורה ההבדל הוא שהוא יודע לשלוט בו .
    ככל שתשתפר הוא פחות ישפיע עליך .
    והרעיון שלך הוא רעיון לא רע בכלל עזוב פיקאפ יש לך עכשיו מטרה לשלוט על הפחד גישה שלך
    שלא יפריע לך לגשת לבחורות אז תיגש לבחורות ופשוט תתחיל לדבר איתן לא צריך דברים מתוחכמים מידי
    פתיחי דעה וכאלה אפילו לגשת עליהן בחיוך ובביטחון " ראיתי אותך מרחוק ואת נראית נפלאה והייתי חייב להגיד לך את זה"
    כן קצת הומאי כן קצת סותר כמה דיברות מעולם הפיקאפ אבל זה יעזור לך עם הפחד גישה בצורה יוצאת דופן
    כל פעם תנסה משו אחר שתרגיש שאתה כבר שולט בזה ואין לך שום בעיה לגשת לבחורות אז תתחיל לעבוד על הגיים שלך
    אבל שוב מציבים מטרות בנתיים מטרה ראשונה פחד גישה , בהצלחה
    כמה זמן נראה לך שייקח לי ? אני יודע שזה תלוי בבן אדם, אבל בכל זאת, אפשרי לגרום לשליטה בפחד הגישה ביום אחד ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

לא,תראה את הסרטון ששלחתי לך,תפסיק לחפש קיצורים שינויים אמיתיים לוקחים זמן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

לא,תראה את הסרטון ששלחתי לך,תפסיק לחפש קיצורים שינויים אמיתיים לוקחים זמן.
    זה ברור אחי. אבל אני לא רוצה לצאת 3 פעמים ורק לעבוד על הפחד גישה, אפילו שכבר אין לי. ומצד שני אני לא רוצה להתחיל לעבוד על הגיים שלי כשאני ארגיש תחושה לא נכונה שנגמר לי הפחד, אבל בעצם עדיין יש לי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

אני מבין אבל זה מאוד אינדבדואלי ,יכול להיות שיקח לך קצת זמן ויכול להיות שהרבה זמן אל תנסה למהר שתרגיש עם עצמך מוכן
    בדבר אחד תעבור לדבר השני ,זה הכל איך שאתה מרגיש עם זה פיקאפ זה לא מדע מדויק ובטח שאני לא יתחיל לזרוק לך פה מספרים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

תקשיב כמה דברים ,
    לא יודע מה הסרטון מסביר,אבל המשפט והגישה שהוא אמר הם ממש נכונים,לפחות בשבילי.אם אתה מאמץ גישה כזאת,אתה תתחיל יותר ויותר להכנס לכוחו של הרגע,והמחשבות יתחילו להעלם בהתאם לסטייט הזה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect