בטעות.
בטעות.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 18-05-2012 בשעה 20:22.
One Shot - One Kill
|
|
ההבדל בין הקרו מגנון אלינו, זה אולי בגובה. נפח המוח שלהם לא שונה דרסטית משלנו. הטענון שלך עלייהם לא יותר מידי רלוונטיות. כן הם השתנו. האדם בצורתו הנוכחית קיים מעל ל 50,000 שנים במהלך הזמן הזה אנחנו היגרנו לשאר העולם. אנחנו חיים בקבוצות, והיו קבוצות שהיגרו רחוק מאחרים. בזחות האבולוציה השתננו אחד מהשני במראה. ולכל אזור יש מראה ייחודי לו.
הגובה הממוצע של הקרו מגנון הוא מטר 70 אגב..
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
זה שתכחיש לא אומר שהוא אומר את זה. דקה 9:40 מהסרטון שהראשון שהבאת, הבחור אומר "THEY WERE PEOPLE JUST LIKE US" - איך אתה אפילו מנסה להכחיש את זה?
תווי הפנים של הפרצוף זה רק חלק קטן ממי שאתה.
2 ידיים, 2 רגליים , אותה צורת גוף. למה אתה לוקח את זה מובן מאליו?
אנחנו החיה היחידה בעולם שהולכת על 2 רגליים באופן קבוע. מה הסיכוי שלחייזרים יהיה את אותה צורת גוף? בכדוה"א זה נדיר אז בכוכב אחר?
אתאיסט לא "צריך" לדעת על אבולוציה.
כן, מן הסתם אנחנו מתפתחים ממוטציות. אבל זה לא מוטציות כמו שפיקאצ'ו הופך לרייצ'ו או מה שזה לא יהיה.
זה לא שמישהו נולד וממציא זן חדש. זה לא מוטציה שבום קרו-מניון הופך להיות אדם מודרני, כמו שאת אמרת.
אפילו שבכל מקרה המדענים מחשיבים אותו כאדם מודרני אבל זאת הדוגמא שלך.
אפילו ראיתי מאתרים מסויימים שזה היה לפני כ35,000 שנים.
החייזרים היו בקשר איתם? איך אתה יודע?
זה גם היה מינימום 3,000 שנים אחרי, והתרבות שונה לגמרי. בכל מקום הם מקימים תרבות שונה?
תפסיק לדבר שטויות, בבקשה.
אגב, את ה"חמודי" וההתנשאות תשמור לחברים שלך, טוב מתוק?
נערך לאחרונה על ידי newbie101; 18-05-2012 בשעה 22:12.
לצורך העניין..
אני לומד בבית ספר דתי ,
לפני כמה שנים הייתי הולך בקביעות לשיעורי תורה (הדף היומי וכאלה) פעם ביום ממשהו כמו שעתיים 3
הייתי דתי שנה וחצי , שומר שבת והכל בזמן שכל הבית מחלל שבת
ועכשיו אני אתאיסט .. אז אל תכלילי ותגידי "תלמדו קודם" כי אני יכול ללמד אותך תורה
את סתם נשמעת כמו מי שרק התחילה "להתחזק" ומנסה לשנות את כל העולם כי היא רואה "אורות"
האמת שכן. גדול יותר לא תמיד טוב יותר. מוח גדול יותר דורש יותר זמן להתפתח ויותר אנרגיה לתחזק. מעבר לכך שזה לא גודל המוח אלא כמות החיבורים היעילים שהוא מנצל. מוח של תינוק בן שנה בעיקרון מכיל יותר חיבורים ועובד מהר יותר משלנו, אבל זה לא יעיל ועם הזמן יש חיבורים שפועלים יותר, ויש חיבורים שפשוט מתנתקים.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
השאלה היא כמה מההדרכה הזאת תואם גם לכוונה המקורית בספר האגדות, וכמה לעולם האמיתי...
באמת?
למה הגבת את זה?
עדיין, אתה ופירייה(מקובע כמו משקולת 200 קילו וכמו רוב הקהילה המדעית),
לא הצלחתם להסביר דבר אחד בסיסי - מה מקור האדם?
זה יפה מאוד להגיד שאנחנו קיימים כבר 200 אלף שנה,
אבל כל החיות האחרות האלה פשוט נראות כמונו - הן לא אנחנו.
ואני שוב יחזור ויגיד - הקרו-מגנון היה בעל קיבולת מוח של 1600cc,
והוא היה שני מטרים.
אלה הם נתונים שאי אפשר להתווכח איתם,
בחור מטר שבעים לא יכול לרוץ אחרי אנטילופה עם ראש שכזה - פשוט לא.
מצידי תגידו שחיה כזאתי הייתה קיימת, אין בעיה,
אבל היא לא שרדה הרבה זמן.
אז יש לנו את הקרו-מגנון, ואתם טוענים שהוא אנחנו, בן אדם כמוני כמוך,
זה נראה לך הגיוני?
הוא לא אנחנו,בין אם תרצה או לא - הוא לא אנחנו.
אז, איפה אנחנו?
למה לא נמצאו שום מאובנים של בני אדם כמוני כמוך? למה?
אתה אומר אנחנו כבר כאן במשך 50 אלף שנה,
איפה? איפה מצאו מאובנים של בני אדם כמוני כמוך?
לא מצאו לעזאזל, לא מצאו.
מאיפה צצנו?
התרבות השומרית.
במקום להתווכח איתי, באמת,
בחנתי כל טענה שלכם בדקדוק - אתם טועים.
למה שלא תצאו מקופסא הקטנה שלכם,
ותתחילו לשמוע בקול של מישהו אחר.
אתם לא יכולים להגיד שאני עצמי לא יצאתי מהקופסא - לטוב ולרע,
אז בוא קחו גם אתם צעד, רק צעד אחד.
-----------------------------------------------------------------------------------
בנוסף לכל זה, תנו לי להוסיף טיעון לוויכוח:
כרומוזם מספר שתיים - הוא כרומוזום מאוחד של שני כרומוזמים של ה-APES,
שילוב כזה הוא בלתי אפשרי מבחינה טבעית, רק מבחינת הנדסה גנטית מכוונת.
אין אף חיה בעולם שיש לה דבר שכזה,
אף אחד.
בנוסף לכך, עוד מלימודי הביוטכנולוגיה שלי למדתי כי האדם הוא החיה שיש לה הכי הרבה קטעים-חוזרים-ונשנים,
לא זוכר מה השם של זה באנגלית אבל אלה נוקליאוטידים שחוזרים על עצמם כמה פעמים (CCC,AAA,TTT,GGG).
כל אלה מצביעים על הנדסה מכוונות בגנום האדם,
אלה הן ראיות שאי אפשר להתכחש אליהן.
One Shot - One Kill
אתה חוזר על אותה הנקודה.. מהו מקור האדם?
התשובה שממנה אתה מתחמק, היא כמה רחוק אתה רוצה לחזור? ככל שתחזור יותר אחורה בציר הזמן תגיע לנקודות שונות. שבאף אחת מהן לא ניראה בדיוק כמו היום.
"הם נראים כמונו, הם לא אנחנו". כמו שהניאנדרתל לא דומה להומו ארקטוס לצורך הדוגמא? אז גם הם עברו פיתוח גנטי של החוצונים? ומה עם הפילים המודרנים? והסוסים? והתרנגולות?
ברור שלא ניראה כמוהם, השתננו. אנחנו גם לא נראים בדיוק כמו מלפני 10,000 שנים. לחלקנו יש עיניים צרות יותר מלפני 10,00 שנים לחלקנו אין שיני בינה, חלקנו נולדים ללא אפנדציט. זה קורה בגלל האבולוציה, לא בגלל ששינו אותנו. כמו בשאר המינים על כדור הארץ. כשהדגם משתנה מספיק, הוא הופך להיות הדגם החדש עד לדגם הבא. לא כל בני האדם היום הם אותו ההומו סאפיינס. לא כולם נולדו אותו דבר (למרות כל השטויות לסובלנות שלימדו אותנו כשהיינו קטנים, אבל אני רק מציין שאני לא רואה את זה סיבה לגזענות, ולא טוען שיש את מי שנעלה על מישהו אחר בגלל זה). בוא נגיד והעולם לא היה מתערבב כמו בתקופה האחרונה (3000 שנים), בסופו של דבר היינו פוגשים את הסינים, וטוענים שהם שונו גנטית מאיתנו.
עולם המדע סולד מהשימוש במילה זן ומין. בגלל שזה אף פעם לא משהו שמסומן בצורה ברורה. אנחנו מדברים פה בשרשור, ומתייחסים להכל כאילו היה זן אחר, כאילו הניאנדרתלים הם זן נפרד, הקרו מגנון זן נפרד, ההומו ארקטוס זן נפרד, כשבפועל זאת אותה ה"משפחה". הומוניאדים אלו כנראה יכלו להעמיד צאצאים אחד עם השני, כנראה נמשכו והסתובבו אחד עם השני, והדבר היחיד שהפריד אותם הייתה הגאוגרפיה. עד שהשתנו מידי בשביל להמשיך עם תהליך הרביה או כיבו מנגנוני משיכה.
-"בחור מטר שבעים לא יכול לרוץ אחרי אנטילופה עם ראש שכזה - פשוט לא."
נכון, ולכן הצורה האבולוציונית הזאת לא החזיקה מעמד הרבה זמן ולמרות שהיה חכם, היו לו מגבלות שכדי לשרוד בתקופה של אז, השתנו.
-"אז יש לנו את הקרו-מגנון, ואתם טוענים שהוא אנחנו, בן אדם כמוני כמוך,
זה נראה לך הגיוני?"
כן.בגלל שכמו שכתבתי קודם, רק בגלל שנתנו לצורה האבולוציונית הספציפית הזאת שם אחר, לא אומר שהוא שונה מאיתנו כמו השימפנזות. תחשוב על זה כאילו אתה משווה תאילנדי לסקוטי. הם לא נראים זה כמו זה, אבל הם מאותה משפחה. וגם אם היה לו מוח גדול יותר והיה קצת יותר גבוהה, לא אומר שהוא לא השתנה.
-"הוא לא אנחנו,בין אם תרצה או לא - הוא לא אנחנו."
תיקון טעות, הוא לא בדיוק דומה לאיך שאנחנו נראים היום.
*"כרומוזם מספר שתיים - הוא כרומוזום מאוחד של שני כרומוזמים של ה-APES,
שילוב כזה הוא בלתי אפשרי מבחינה טבעית, רק מבחינת הנדסה גנטית מכוונת."
בשורה הראשונה, אתה צודק. לגבי השורה השניה, לא כל כך. שילוב כזה הוא (אולי) בלתי סביר, אבל זה לא אומר שלא יכול לקרות. וכבר היו שינויים גדולים מזה בטבע. וכל זה לא אומר שזה אפשרי רק מבחינת הנדסה גנטית. חומר גנטי זה משהו שקשה למצוא בטבע, ואין לך אפשרות לדעת שהשינוי הזה לא החל עוד מההומו ארקטוס.
-"אין אף חיה בעולם שיש לה דבר שכזה,
אף אחד."
לא בדקתי חיה חיה, אבל זה עדיין לא אומר כלום. בגלל שאתה לא יכול לדעת עם אין חיה שהיה לה בעבר דבר כזה, והיום כבר לא איתנו.
-"בנוסף לכך, עוד מלימודי הביוטכנולוגיה שלי למדתי כי האדם הוא החיה שיש לה הכי הרבה קטעים-חוזרים-ונשנים,
לא זוכר מה השם של זה באנגלית אבל אלה נוקליאוטידים שחוזרים על עצמם כמה פעמים (CCC,AAA,TTT,GGG).
כל אלה מצביעים על הנדסה מכוונות בגנום האדם,
אלה הן ראיות שאי אפשר להתכחש אליהן."
לא. אולי אתה החלטת שזה מצביע על הנדסה גנטית. פה אני לא יודע, אבל גם אם אני נותן לך להנות מהראיה שהצגת, שיש לנו הכי הרבה קטעים שחוזרים על עצמם, זה לא בשום צורה מצביע על הנדסה גנטית. ולכן, אני יכול בקלות להגיד שהראיה הזאת שהצגת אפילו לא רלוונטית.
http://anthro.palomar.edu/homo2/mod_homo_4.htm
The first fossils of early modern humans to be identified were found in 1868 at the 27,000-23,000 year old Cro-Magnon rock shelter site near the village of Les Eyziesin southwestern France. They were subsequently named the Cro-Magnon
people. They were very similar in appearance to modern Europeans. Males were 5 feet 4 inches to 6 feet tall (1.6-1.8 m.) That was 4-12 inches (10-31 cm.) taller than Neandertals. Their skeletons and musculature generally were less massive than the Neandertals. The Cro-Magnon had broad, small faces with pointed chins and high foreheads. Their cranial capacities were up to 1590 cm3, which is relatively large even for people today.
הקרו מגנון היה עם מוח גדול יותר אבל היה בתווח המטר 60-80. מזכיר לך סוג מסויים של הומוניאידים? אנחנו אולי?
ואם את טוען להינדוס גנטי,אז... לשם איזו מטרה?
נערך לאחרונה על ידי firya; 21-05-2012 בשעה 10:13.
"הקרו-מגנון הוא לא אנחנו. אנחנו יותר מתואמים לסביבה שבה חיינו ולכן הגוף שלנו שונה במקצת. כמו למשל, מסת המוח קטנה."
מה הלאה?
עריכה:
אגב, גם כמו שהיינו לפני הדגם של הקרו מגנון, וגם בצורתנו הנוכחית לא נוכל "לרוץ אחרי אנטילופה" ללא כלים. כך שאם זה הטיעון שלך, הוא חלש מאוד.
נערך לאחרונה על ידי firya; 21-05-2012 בשעה 15:04.