נמחק.
נמחק.
נערך לאחרונה על ידי YairOM; 07-07-2013 בשעה 11:45.
|
|
יפה מאוד אחי
בכיף אחים שלי .
עוד תגובות =) .
ואם אפשר לקבל ביקורת אז אני אשמח =) .
לא הכי מדוייק מה שאתה אומר -
רוב האנשים דווקא ימצאו משו בפלא אבל ילכו ויקנו ממחשב נייח.
בפלא עדיף לידים והרשמות חינמיים
יש לך פרוייקט שצריך קצת מינוף כלכלי? אני משקיע ומוצא משקיעים בפרוייקטים חדשים ו-ותיקים.
אני לא מחפש רעיונות (את ה"מה") - אני מחפש את ה"איך".
תודה רבה![]()
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
לא שמתי לב , עזוב את זה שלא תמיד יקנו דרך המחשב , בפאלפון זה לרוב Click to call , ואם תראה זה גם מה שכתבתי שזה רוב הפעמים , אבל כן , בפלא יש יותר המרות , בגלל זה שאתה עם האצבע לוחץ על כפתור , והופ זה מתקשר , זה הרבה יותר קל מללחוץ על קישור , להזין המון פרטים שחלק מהגולשים מפחדים להקיש כגון כתובת , עיר , שם משפחה וכדומה . . .
ברור...
פשוט יש דברים שכדאי לפרסם לפלא ויש כאלה שלא - לא צריך לגרום לזה להישמע שביגלל שהבנאדם בפלא הכל ילך חלק.
לא - פירסום סלולארי זה רק עוד פרמטר שצריך לחשב בעת ביצוע של קמפיין.
נכון להיום עדיין יש הבדל בין סלולארי לבין נייחים - לדעתי בשנים הקרובות הם יצטלבו השניים ללא אבחנה בין אחד לשני
אבל אף אחד לא יודע תעתיד ואני מת ליראות מה יקרה
יש לך פרוייקט שצריך קצת מינוף כלכלי? אני משקיע ומוצא משקיעים בפרוייקטים חדשים ו-ותיקים.
אני לא מחפש רעיונות (את ה"מה") - אני מחפש את ה"איך".
אתה יכול להבין את מה שכתבתי איך שאתה רוצה , אבל המון אנשים גולשים היום דרך הפאלפון , המון אנשים לוחצים על כפתורי Click to call , וכן , לדעתי , מי שמתעניין בשיווק שותפים , או מתחיל , או לא הולך לו , כדאי לו להכנס לשיווק סלולרי לפי דעתי , תחשוב על זה , כשאתה שולח מייל , זמן פתיחת המייל וקריאתו שונה בין אדם לאדם , יש אנשים שזה כמה דקות , ויש אנשים שזה כמה שעות וימים , אבל בפאלפון ? אצל רוב האנשים זה תוך כמה דקות .
מה גם שבפאלפון אתה יכול למקד אותם יותר .
אז אתה יכול לחשוב שגרמתי לזה להראות שבפלא הכל ילך חלק , אני אפילו לא רמזתי , נתתי סיבות למה זה כדאי , אם יש סיבות טובות זה אומר שהכל ילך חלק ?
וואו תודה על ההשקעה אני מכניס ללינקיה![]()