אז קודם כל אני יספר קצת על עצמי, אני בן 22 ובניגוד לחלק מהאנשים פה אין לי ממש בעיה עם בנות, הייתי כבר במערכות יחסים וגם יצאו לי כמה סטוצים ("סגירות", אני לא סגור על איך קוראים לזה בשפה הזאת) אבל אני גם לא איזה דון-ז'ואן שמזיין כל מה שזז.
נחשפתי לתחום הזה דרך התכנית באגו keys to the vip, ראיתי שם בחור אחד שממש הרשים אותי והייתי בשוק מבאיזה קלות הדברים הולכים לו, חבר שלי אמר לי שהוא אמן פיתוי והסביר לי על זה בכללי, חקרתי קצת באינטרנט והתחום הזה ממש משך אותי, דווקא אני די מופתע מעצמי כי בכנות לא כזה אכפת לי מלתפוס המון בנות, הייתי תמיד בקטע כזה של למצוא מישהי חמודה "ולחיות באושר ועושר" אבל לא יודע למה אחרי שראיתי את הבחור הזה מהתכנית והבנתי שיש תחום כזה שאפשר ללמוד אותו זה ממש שאב אותי פנימה, התחלתי לקרוא אתThe Mystery Method אני כבר כמעט באמצע, ואני קורא גם המון מאמרים באינטרנט (כך הגעתי לפורום הזה, יש פה חברה שמשקיעים בצורה נהדרת).
פיתחתי איזה אובססיה להיות "אמן פיתוי" כמובן לא כמו האמנים הכבדים יותר אבל אני רוצה להגיע למצב שאני יוכל להשיג בחורות די בקלות, להוכיח לעצמי שאני גם יכול, ובכלל התחום הזה נורא מעניין, הוא לימד אותי הרבה דברים שלא הבנתי כמו לדוגמא למה תמיד שאתה במערכת יחסים אז בנות יותר מעוניינות בך מאשר שאתה לבד (הערך החברתי)..
עכשיו לשאלה
קראתי בספר של מיסטרי על הקטע של המשיכה, וזה ניפץ לי את כל התאוריה שהייתה לי לפני זה, תמיד חשבתי שנשים נמשכות בעיקר על בסיס מראה, וביטחון עצמי והומור מוסיף. כמובן ידעתי שאם גבר שנראה טוב ומתנהג מגעיל/חסר ביטחון לחלוטין אז בחורה לא תרצה להיות איתו, אבל לא בגלל שהיא כבר לא נמשכת אליו, לא הצלחתי להבין את הקטע שהמשיכה "יורדת"
אני (וכל הגברים) לדוגמא, אם אני נמשך למישהי, אפילו אם היא לא פצצה, לא משנה מה היא תגיד, מה היא תעשה ואיך היא תתנהג אני עדיין ימשך אליה רק בגלל איך שהיא נראית, אתם רוצים להגיד לי שבחורה יכולה לאבד משיכה מינית לגבר שנראה סבבה? אני צריך לעשות סדר מחדש על איך בנות נמשכים לגברים כי התבלבלתי לגמרי, הקטע הזה הטריף אותי וחיפשתי מידע על זה, אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר.
תודה..

ציטוט ההודעה